+1 yılÇünkü o kadar saçma sapan adetlerimiz gelenek göreneklerimiz var ki evlenene kadar dünyanın masraflar gereksiz israfı her şeyi erkeğin üzerine yükleniyor zaten evlendikten sonra da evi geçindirmek erkekte olduğu için boşanma durumunda kadın eşek yükü ile tazminat aldığın için erkekler de evlenmek istemiyor, yok geleyim diyeyim masrafı kaftanı kınası saçma sapan paralar harcatıyorlar insanlara
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü evlilik bir işletme gibidir. İşletme battığın da en çok maddi ve manevi zarar gören taraf erkek tarafı olur 😜😂
Bu işletme olayı yanlızca devletlerin işine geldiğinden yasallaştı. Resmi evli bireyler evli olmayan bireylere göre 10 kat daha fazla vergi vermekte ve çalışması gerekmekte işletmenin ayakta kalabilmesi için. Bu yüzden devletler evlenmeyen genç nesiller için saçma yasalar koymaya çabalar ki daha çok vergi gelsin.
Evlenmek akıl işi değil. Seviyosan evlilik denen şey mecburi değildir. Bir imza yanlızca bir birinize ait hissettiriyorsa zaten GG olmuşsunuzdur. O ilişki de herşey olur.60 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. tek kişide takılı kalmak istemiyorlar sadece..
önce bi doyacaklar sarışınına, esmerine, kızılına..
sonra da sadece bebek ve düzenli hayat için evlenecekler..
aşk yok, sevgi yok..
hayatına aldığı kadın kriterlerine uysun yeter..
sonra sevgisiz ilgisiz mutsuz kadınlar çoğalıyor..3326 Yorumla- +1 yıl
Faruk topunu attim kos getir
- +1 yıl
Böyle şahsiyetsizlerde var tabii ancak böyle bir genelleme yapmak yanlış. Herkes aynı kafa yapısında değil sonuçta. İlişkiyi gereksiz sorumluluk ve zaman kaybı olarak gördükleri için kaçınanlar da var. Neyse sana doyanlar çok olduysa ordan bu çıkarıma varmışsındır belki fazla zorlamayayım seni :)
- +1 yıl
Ne dion mk bi s g
- +1 yıl
Bi de makale yazar gibi yazmis kk boşu
- +1 yıl
İnsanda olmayınca hâya ile edep,
Neylesin ona medrese ile mektep,
Okusa da alim de olsa;
Yine merkep, yine merkep diyorum.
- +1 yıl
Herkes değil ama öylesi de var cidden üzücü
- +1 yıl
Niye 25 kişi beğenmiş
- +1 yıl
Tamam o zaman sen aldatılinca sana ayni seyi deriz kerizzcim:)
- +1 yıl
Ahahah haklisin keriz kafa. Kezbansın o yüzden muhattap olmama gerek yok
- +1 yıl
Köpekler havlıyor ben anlamıyorum bunların dilenden gençler. Anlayan varsa çevirsin😂😂
- +1 yıl
Hoşt😂😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Allah aşkina susun
- +1 yıl
Niye bildirimlerim bu kızim hav sesiyle doluşmuş yine bi sus bee
- +1 yıl
@miroveteene_ kanka 9 ay sonra buna denk geldim ve şu tartışmayı okurken resmen IQ'm düştü ya inanılmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Sorumluluk almayı sevmezler djjdjd
64 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere ne oluyor hayirdir? 1000 yilda gecse bunu anlamayacagim. Butun ev sorumlulugu kadin da onlar bir ise gidiyor. Asil korkmasi gereken kadin ! Bunu evlencegim sevgilimle ayni evde yasarken cok daha iyi anladim. Her seyin ustume bir bir yigilmasindan cok iyi anlasildi her sey. Ve evlilikten gozum korktu ayni isleri surekli hergun yapcagim aklima geldi. Ev isi diyip gecmeyin zor cidden 2 3 seyle bitmiyor. Ustune birde anlayissiz halden anlamayan bir es varsa dunyanin tum yuku sirtinda gibi hissedersin net. Daha neler neler var da neyse..
79 Yorumla- +1 yıl
Demekki neymiş.. evlenmeden önce birlikte yaşayıp evlilik provası yapmaliymisiz
Cevap sahibi+1 yılAslinda ayni evde yasamayi evlenmeden once onaylamiyorum ama bizde durumlar baskaydi. Ya uzak mesafe iliskisi olcakti ya da boyle ben bu durumu sectim. Resmen sorumluluk bakimindan evliligi yasadim. Becerikli marifetli biriyimdir ama ben bu evlilik isini hic sevmedim. Mesela evi iyi temizliyorum sonra bir bakiyorum bir seyler az da olsa dokulmus yere bir yerler kirlenmis veya istemedigim midemin bulancagi seyler gormustum ve deliriyorum her zaman. Hayatimin sonuna dek yalniz yasarim ama evlenmem. Ben kendime ancak bakiyorum. Temizlikte falan olmasi gerektigi kadar titizimdir. Evde tek ben olsam mesela neyi yapip yapmayacagimi bilirim tertemiz kalir ev ama bir erkekte evde olunca oyle olmuyor. Ikimizde calisiyoruz ve o calismaktan baska bir sey yapmiyor yardim etmek istiyor ama biliyorum benim ki beceriksizdir benim istedigim gibi de yapamayacak daha cok boka sarmasin diye yaptirmiyorum bu yukun altinda da eziliyorum.
- +1 yıl
Anladım yazdığın herşeyi okudum.
Ve diyorum ki. Sen bu bilgileri sevgilimle aynı evin içine girince yaşayarak deneyimledin. Ya birliktelik yaşamadan evlenseydin ozaman ne olacaktı. Önceden yaşadın gördün evliliğin zorluğunu anladın ama bunları yaşamadan direk evlenseydin belki boşanmaya sebeb olacaktı onu diyorum bende oyuzden diyorum evlenmeden aynı evde yaşanmalı deneyim olmalı ona göre sorumluluğun altına girilmeli diye.. yaşamayan bilemez çünkü - +1 yıl
Elin cocuguna bakmakla, kendi cocuguna bakmak bir mi?
İnsan evlendiği zaman manevi baglari olur, evlilik zaten 1 olmak, güçlü olmak, herşeyin üstesinden birlikte gelmek demektir. Siz cocugunuzu , esinizi, anne babanizi yük olarak görürseniz hayatinizi zindan edersiniz, kendinize bakmaktan bile yorulursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre Yaşamasam büyük ihtimal bosanma olabilirdi ozgurlugume duskun biriyim. Herkes benim kadar sansli olmayabilir.
Cevap sahibi+1 yıl@Birdamlasuyamuhtaciz Konuyla alakasi nedir yazdiginizin?
- +1 yıl
Eşinizin yuk olacagini düşünüyorsunuz.
- +1 yıl
Madem öyle diyorsun neden evlenmeden birlikte yaşamaya karşıyım diyorsun? Evlenmeden birlikte yaşamak sana evlilik hakkında fikir sahibi etti.. kötü mü oldu?
Cevap sahibi+1 yıl@Birdamlasuyamuhtaciz Bana göre yük baskasini bilmem. Birde anlayissizsa halden anlamiyorsa iyice yuk.
+1 yılÇünkü bir kere evleniyorum yiaaa diyen hanimefendiler sayesinde iki günlük akraba eglendirme partisi ve gelenekler için binlerce borçla evleniyorsun. Sonra o borçlar evlilige basliyorsun bir de hanımefendi menapoza girmeden çocuk yaparsiniz, annelik damari kabarır sana olan ilgi azalir (bu gerçek) + çocuk masraflari.
Sonra sana alışınca veya seni mental olarak bitirince "ben artik seni istemiyorum" diyip bosanma kağıdını gönderir. Sonuç yine bastaki gibi bekarsin bir de sürekli bir yere para ödüyorsun erkek açısından elde var - nafaka. Yok aga kalsin benimki 😏
"Aklı olan mantık evliliği yapar değil mantıklı olan evlenmez." -Anonim30 YorumlaBenim öyle korkularim yok valla. Sevgiyi saygıyı sadakati karşılıklı değer ilgi ve yakınlığı ömür boyu biriyle paylasmak gelistirmek çoğaltmak isteyen, aidiyet ve bağlılık kurmaktan korkmayan gelsin diyorum. 30 yıldır da inanırmısınız tık yok. Hatta bazıları yaa ne kadar güzel düşüncelerin var diye yorum atıp sonra hemen engellemeyi ihmal etmiyor 😂 Teşekkür bile edemiyorsun karşılığına. Bu kadar da korkak ve sahte bir çoğu işte. Başıma bela olur düşüncesi midir. Güzel bir şey söyledik altında kalırız endişeşi midir nedir dertleri gerçekten kendi dürüstlükleriyle ve sorumluluk algılarıyla bu kişileri yüzleşmeye davet ediyorum.
Sadece erkekler, tanıdığım kadınlar da korkuyordu hep evlilikten. Düzgün yardim sever saygılı kıymet bilen çocuklari değil, ilgileri sevgileri tutarsız, hep bir merak ve pesinde koştukları samimiyetsiz insanlari seçtiler hayatlarına. Yapcak bir şey yok kardeşim 🤷♂️20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende biriyle aylarca konuşmuştuk ben öğretmenim oda öğretmendi ilk buluşunca benden hoşlandığını söyledi her şey iyiydi ben bir konudab istememiştim sonra yazmıştım o zaman her şey güzeldi evlenelim vs diyordu sonra ne olduysa ben artık evlilik düşünmüyorum dedi sanki bunları ben uydurmuşum. gibi yaptı hayatim başıma yıkıldı gibi bunu diyeli 2 ay oldu ama ben hayatıma biri gireceği inancını kaybettim güvenim kalmadı kimseye eğer evlenmeyi düşünmüyorsaniz ne olur kimseyle en ufak bir sohbete bu Muhabbete girmeyin herkesin aynı hisleri yok nefes alamadiğimi hissediyorum çoğu zaman evlilik delisi değilim ama herkes yuvası olsun ister ve iyi biriyle olsun ister ve bir süre sonra yeni biri tanımak insana yük gibi gelir ne olur erkekler sorumluluk alın ya da kimseyle mesajlaşmayin
20 YorumlaEvlencem diye adama
500 bin masraf çıkarırsanız
Ota b. ka kıskanır dır dır yaparsanız
Evlilik cüzdanı bende olacak diye köpek muamelesi ederseniz
Kusura bakmayın da korkmaları çok normal. Sebebi hemcinslerim153 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçeği söylemek gerekirse arkadaş ortamı bir insan inadına sevmediği aklını karıştırdigi insanın yanında oturmamalı kötü sözleri aklına sokar ve o insanda evlilikten vazgeçer insan mantıksız düşüncesiz insanların yanında olmayacak 2. Olarak insan dua etmeli yani bir insanın yaşantısı kötü diye kendisi de öyle olur böyle düşünmemeli daima pozitif düşünmeli inşallah evlenecegimiz kişi hakkımızda en hayırlı kişi olur.. ve tabiki 3. Olarak bazı erkekler de kandırma aşamasında evlilikten kaçıyor ya sevmediği için yanda cinsellik düşünüyor sadece amacı o bilemiyoruz
10 Yorumla
+1 yılErkekler evlilikte. Değil evlendikten sonra olacaklardan korkar. Geçim kaygisindan korkar. eve ekmek getirememekten. Yani korkarda korkar yani. Malum Türkiye şartları. Ben bile bakıyorum şimdi ya acaba bu ülke şartlarında napariz. 3250 TL para alıyorum mesela. Ama ilerde yeter mi yetmez mi eşim çalisir mi çalışmaz mi? Bu korkular var.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aslında ekonomik olarak yeterli hissetmiyorum, yeterli olsam bile ne kadar doğru insan tedirginliği var ve benim için büyük sorumluluk. Aşırı sosyal ve mizah yapan insanım aksi birisi olursa ya diye sürekli düşünürüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Oldukça normal.
Evlilik sürecinde çoğu şey erkeğe yükleniyor ve maddiyat yönünden zorlanıyor. Böyle bir gerçek varken çoğu erkek korkuyor. İş arkadaşım evlenecek ve bugün muhabbet ettik. Büyüklerim ise o süreci anlatti. Her biri maddi yönden çok zorlanmış, belleri bükülmüş.
Korkunun sebebi sorumluluk değil, maddiyat.
Bana soracak olursan, bir korkum yok. İstemiyorum da.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmmalisin...
Organ nakli yapmak vallahi daha kolay.
Birbirinizin yedi sulalesi ile akraba olacaksin. hayatiniza ekstradan bi dunya daha yük.
O onu dedi bu bunu dediler bitmeyecek, birbirinizle ilgili olmayan sebeblerle sorun yasayacaksiniz.
Daha evlenmeden bosanmayi dusuneceksiniz. Bosanirsak oylemi olur boylemi...
Cocuklar annedemi kalir babadami...
Ne kadar nafaka alirim... veririmmm.
Bugun iyi insansin yarin azrail...20 Yorumla Kadınların evlenince Özgür olmayacakları korkusu var.
Erkekler neden mi evlilik korkusu yaşıyor?
Söyleyeyim
Çünkü
Genelde can alıcı güzelliklerinin altına şeytanı duyguları olan hanım hanımcık kızlar var
Neden kendimizi bir kaosa sürükleyelim?
En iyisi herkes kendince yaşasın ve evlenmeyi düşünmesin.20 Yorumla
+1 yılKadın benden saygı, ilgi, sevgi, güven, para vb. bekleyecek ama kendisi "Ben kadınım, erkeğe istediğim gibi davranırım." düşüncesinde ise; bana saygı, sevgi, aşk, güven, anlayış, dayanışma, ilgi, dürüstlük vb. göstermeyecek ise; beni insan yerine koymayacaksa tabii korkarım. Türkiye'de genel anlamda ilişkiler böyle olduğu için korkarlar tabi.
20 Yorumla
+1 yılÇogu kiside evlilik korkusu vardır. Bir insana güvenebilmek çok zor. Evlilik adımını attığında şu soruyu sormalısın
" Ben bu kadına hayatımın sonuna kadar tahammül edebilir miyim? "
Neden böyle dedim? Kimse 4-4lük değil. Belli başlı skıntılar her kiside olur.
Sonrasında geçim sıkıntıları geliyor zaten.. Ama iki kisi bir olduktan sonra bu skintilar cabuk atlatılır.29 Yorumla- +1 yıl
Alışmışsındır ama dimi?
- +1 yıl
Yokluğuna..
- +1 yıl
İlk aşkının yokluğuna.
- +1 yıl
Sevdin..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Türk kadınlarımızın çoğunun bir eş ile değil de bir kere evleniyorum nasılsa, her şey iyi olsun, parayı da nerede buluyorsa bulsun diyerek, her şeyin en iyisini alayım diye düşünmesinden dolayı, erkeklerimiz bütün hayatı borçla mi gecirecem eşle mi diye düşünüyor. Bundan dolayıdır ki, erkekler de evlenmek istemiyor.
16 Yorumla- +1 yıl
Herkes rengini hemen belli etseydi, zaten bunlar olmazdı kimsenin hayatında.
- +1 yıl
Tamam işte bende onu diyorum, parayı bir tek erkek ödemez. Son güne kadar eşit odetip yumurta tavuğun kıçına gelince kendini belli eden çok kişi var.
- +1 yıl
Bak bu yorumunu sevdim işte, olması gereken en sağlam yorumu yaptın
+1 yılKorkunun bir sebebi olmalı.
Bazen mesela Anne ve Babamız mutsuzken görürüz, Kavga ederken.
ya da sen kendin öyle düşünüyorsun.
Ya anlaşamazsak, Ya geçinemezsek Maddi anlamda.
Hep buna inan seni gerçekten seven biri senin Araban Evin Arsan var mı diye bakmaz. Asgari ücret bile kazansan Sevdiğinde çalışır bir işe girer/ ya da işinde devam eder10 Yorumla
+1 yılBu sadece erkeklere özgü bir olay değil ki.. Evlilikten korkmuyoruz aslında, sorumluluk almaktan ve işlerin planladığımız gibi gitmemesinden korkuyoruz.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evlenince kendinize bakmayı bırakıyorsunuz kilo vs fiziksel açıdan bozulmalar, aynı çatı altında sürekli kalkınmasında dolayı esirgenmeyen sözler ilk başlarda sabahları kahvaltisiz gönderilmeyen eşi sabah sabah ne çok ses yaptın be diye sorgulayan oluyorsunuz. Ne istediğinizi bilmeden bu işlere kalkışmayın
10 YorumlaBizim ülkemizde evlilik 2 kişi arasında olmuyor sülalece evleniliyor bütün yük erkeğin sırtına vuruluyor ailelerin yüzde 80ni kızını 40 50 altına ve daha pek çok maddi varlığa satıyor kızların çoğunluğu da kendini satılık bir mal olarak görüyor ve bununla övünüyor o yüzden de erkekler ister istemez evlilikten korkuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba evinden hiç çıkmamış olan kadınlarda erkeklerde korkar. Önüne yemek koyan anne cebini dolduran baba olmıcak.
Evlenmeden önce bireysel olarak yaşamayı tecrübe etmiş, öğrenmiş kişi için evlilik korkutucu değildir. Tek yaşamak çok yorucu tüm ev işlerine koşturmak, para kazanmak... her şey tek bir kişi üzerinde. Evlenince sorumluluklar 2 ye bölünüyor. Sorumluluk almayı hiç tecrübe etmemiş biri evlelikten korkar.30 Yorumla
+1 yılBazıları sorumluluk almaktan, bazıları maddiyattan, bazılarıysa ömür boyu biriyle geçirmekten korkuyor.
Bu karşıda ki kişiyle alakalı bir durum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Hiç bir erkegin evlilik korkusu olmaz. Aksine erkekler sevdigi kadınlarını her zaman yanlarında ister. Korkuyorum diyen erkek ya sevgisinden , ya da kendisinden şüphe eder. Bunun başka nasıl açıklaması olabilir ki.
40 Yorumla
+1 yılValla evlilikten benim de ödüm kopuyor. Hak veriyorum onlara da.
42 Yorumla- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılTurkiyede ekonomik yuk daha cok erkekte
Evlenmek icin yapilan onca sacma adet erkege yuk yine
Bosanirsa nafaka sorunu var.. 😓73 Yorumla- +1 yıl
Bu kızı klonlayin, çoğaltın bir sey yapın
- +1 yıl
😂😂
Kızların evlilik merakı ile erkeklerin evlilik korkusu yarışır 😃
31 Yorumla
+1 yılMasraf genelde erkeğin üstüne kalıyor, ayrıca üzerine daha fazla sorumluluk binecek gibi hissediyor olabilir.
60 Yorumla
+1 yılDaha karşısındaki insana adım atamayacak kadar korkaklar ve özgüvensizler birde evlilik gibi sorumluluk gerektiren şeylerden korkmamak olanaksız doğal olarak onlar için.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatında evliliği marifet gibi gösteren evlendiğinde damadı gırtlağa kadar borca sokup evlendikten sonra kendini salan bakımsız. ve söz konusu boşanmaya geldiğinde erkekten donuna kadar alan nafaka manyağı kadınlar dolu olan ülkede hangi erkek evlenmek ister ki?
30 Yorumla
+1 yılEvliliği büyük bir yük olarak görüyorlar. Maddi yönden de manevi yönden de bir yükün altına girdiklerinden dolayı çekiniyorlar. Tek bir kişiye bağlı kalma durumu ve o kişiyle de mutlu olup olmayacağı da muamma..
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye'de evlenmek bir şirket kurmak gibi sermaye istiyor çünkü. Eşyası kirası yetmezmiş gibi saçma sapan adetler iyice belini büküyor insanın. Kına , söz , nişan , düğün , altın... Bir bakmışsın bankayla evlenmişsin.
413 Yorumla- +1 yıl
Size para harcatmayan kadinlari isteseniz böyle olmazdı sizde de suç var
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın Para harcatan kadın değil , sistemin kendisi çoğu zaman. Siz misiniz o para harcatmayan kadın?
- +1 yıl
Evet para harcatmayan biri olarak pişmanım
Tüm para harcatan kadinlar cok mutlu giden ilişkileri oluyor
Erkek para harcayarak kıymet veriyor malesef - +1 yıl
Diger kadin para harcatmadigi için onu bilincaltinda basit elde edilir olarak kodluyor
Emek de vermiyor cok üzücü
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın Bu görüşlerinize katılmıyorum. Algısı o şekilde olan bir adam zaten her şekilde ofsayta düşer zaten.
- +1 yıl
Düşüyor ama düştüğünün farkinda degil
Para harcamazsa kadini kaçıracağını biliyor
Sonuna kadar para musluğunu açıyor kredi çekip - +1 yıl
Çok para harcayıp emek verdiği için de boşanamıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın Kadın böyle bir ilişkiden memnun mu peki?
- +1 yıl
Memnun tabi baktığı tek şey para olunca erkek de bunu sağlayınca değme keyfine
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın Tencere kapak o zaman. Ben benim elime bakan kadına gram saygı duymam. Bence mutlu olduklarını sanıyor onlar. Bir parazit gibi yaşıyorlar.
- +1 yıl
Öyle tabiki geçen bunun sorusunu da sordum erkekler izin veriyor bu duruma
Siz değil zaten babalariniz ev araba var mi diye soruyor dedi
Kardeşim kiz da göz yumuyor tabiki babasının öyle sormasına
Evlenmeyin ev araba isteyen kadinla siz evleniyosunuz dedim
Cevap veremiyor
Yuvanın ancak parayla yapılacağını düşünüyor çünkü
Para harcatmayan kadında da bir şüpheyle yaklaşıyorlar
Pek saygı duyduklarını görmedim açıkçası
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın Ben asla şüpheyle yaklaşmam. Aksine daha bi saygı duyarım. Paraya tav olan başlık parası da istesin :D
- +1 yıl
Kimse paraya tav olduğunun tabiki anlaşılmasını istemicek
Bunun yerine yüklü miktarda harcama yaptıracak
Ne demek istediğimi anladığını umuyorum
+1 yılErkeklerin evlilik korkusunun en büyük nedeni ülkemizdeki ekonomik durumun yetersizliğidir. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için bu konu bir adım daha öne çıkıyor. Ortalama 4 bin lira kazan bir erkek bu parayla evini geçindirmek zorunda olduğundan evlilik kurumuna her zaman büyük bir şüpheyle yaklaşmaya devam etmektedir ve edecektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılMevcut duruma, yasalara göre evlilik kadına köle olmak anlamına geliyor. Ondan korkutuyor. Yaşadığımız ülkede hayat şartlarını bir sorgulayın isterseniz!
20 Yorumla Darlanmaktan, sürekli hesap vermekten, kontrol altında olmaktan, düzenli olmaya sürekli itildiklerinden.
30 YorumlaBen hiç evlilikten korkan görmedim korksalar bile deli gibi istiyolar keşke biraz daha fazla korksalar da normal konuşabilsek djxhxkxn
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evlilik çok zahmetli bir iş bürsürü uvur zuvuru var kimse o yükün altına girmeye yanaşmıyor haklı olarak
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla erkekler neden korkar bilmiyorum ama ben kadın olduğum halde korkuyorum, sebebinide hala bilmiyorum sanırım bekar hayatım daha cazip geliyor sorumluluk almak istemiyorum🤷♀️
40 Yorumla
+1 yılKork bence de. Evlilik erkek için değil, kadın için. Erkekten alıp kadına veriyor ne varsa. Akıllı erkekler evlenmiyor.
24 Yorumla- +1 yıl
@Grikaplan
Çözüm değil. - +1 yıl
@Grikaplan
Çalışan kadınla evlenince hayat her iki cins için de zorlaşıyor. Halbuki evlilik hayatın yükünü bölüşerek azaltmaktır.
Korkuyorsan hazır değilsin kaldıki yaşın genç demekki zamana ihtiyacın var herşey zamanla yoluna girecektir.
Sadece gönül kırma söz verme yeterli20 YorumlaTek gördügü görecegi şey huzursuzluk ihanet dolandırılma aldatılma iftira boşanma müşteri den çıkan çocuklar
21 Yorumla
+1 yılKısıtlanacaklarını sanarlar evlilikten korkan erkekler, kesinlikle evleneceği insandan yana şüphe içindedir.
20 YorumlaÇünkü erkekler korkaktir. Sorumluluk alacak bir yürek yok onlarda.
30 Yorumla
+1 yılAyni gülü koklamaktan sıkılacaklari için, sorumluluk almak istemeyecek, kısıtlama yüzünden.
30 Yorumla
+1 yılTek bi kadınla bi ömür nasıl geçer diye düşünüyordur😒
30 Yorumla
+1 yılsanki kadınlar korkmuyor sorumluluk almaktan heleki bebek bakımı zamane kadınlarına işkence gibi geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılYemezler merak etme ama tripleriyle niye dünyaya geldim, Allahım canımı al dersin
Korkulacak bir şey yok🙈🤣🤣10 Yorumla
+1 yılHaklı sebep bence
Ama iki taraf içinde
Ciddi anlamda olgunluk ve sorumluluk sahibi değilsen yeltenme bile10 Yorumla
+1 yılBen çok gördüm kocası ise gidiyor, sevgilisini eve alıyor, bu kızlara güvenilmez
20 Yorumla
+1 yılözgürlüğünün kısıtlanacağını düşündüğünden olabilir
20 Yorumla
+1 yılErkekler olarak evlilik korkmuz yok, evlenecek kadar aptal değiliz
20 Yorumla
+1 yılKarı kızla birlikte olamayacağı için ne olcak karısı gözünü oyaryoksa bi baksa
20 Yorumla
+1 yılKız tarafınının çok aç gözlü olması ve sadakatsizlik
20 Yorumla
+1 yılHer kadın bir ihtimalken neden ihtimallerimi teke düşüreyim?
20 YorumlaTek eşlilik olayı ve evliliğin getirdiği sorumluluklar gözlerini korkutuyor olabilir.
20 YorumlaKardeşim 250 Gramıda anasını satayım kölesi oluuyoruz da olmaya devam edeceğiz Bu hayat boyunca böyle sürecek
10 Yorumla
+1 yılErkeklere has bi durum değil bizdede var. Mesela sonradan pişman olmak gibi
10 YorumlaSorumluluk almaktan korkuyorlar, bu yüzden biraz korku var
10 Yorumla
+1 yılsence? neredeyse yeni evin tüm ihtiyacını erkek karşılıyor. eee para olmadığı zaman herkes korkar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Mevcut yasalar, her şeyin erkekten beklenip kadının sadece kadın olması yeterliliği
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluk tek kişiye bağlı olmak korkutuyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılEv bakım sorumluluğundan olabilir... Doğrusu benim evlilik korkum o açıdan.
10 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat