Kocamı sevmiyorum , istemiyorum Bihter gibi ölüyorummm anlasana diye haykırmak istiyorum napicam?

kocamı sevmiyorum yapamıyorum ne arz*ulamak var ne aşk var ne beğeni.. ruhum sanciyo artık onunla yaşayamıyorum.. iki de çocuk var ayrılamam.. beni çok seviyor bırakmaz zaten.. psikopata bağlıyor ayrılık deyince.. onu erkek gibi görmüyorum annesinin ikizi gibi görüyorum. yatakta da berbat.. yedi yıllık evlilikte birkere tam org*azm olmadım.. perfor*mansi berbat bu ayrı bir konu... normal hayatta saf... bazı hareketleri inek sabani çok anımsatıyor... ailemin yanında konuşunca mahcup oluyorum.. e diyeceksiniz niye evlendin. küçüktüm ailesel sorunlar vardi o da beni çok seviyordu iyi diye evlendim biliyorum çok saçma ama cahillik.. sonradan severim sandım olmadı sevemedim... bazı akrabalarımda onun için saf biraz dedi espirisine haklılar... utanıyorum ondan... ha birde pisss.. less gibi kokuyor ağzı vücudu kol altı... tipi fena değil dışarda kizlar bakıyor ona mesela biraz ederi var ama ben ölüyorum onunla... yatak da aramıza kocaman yorgan koyuyorum çaktırmadan o nefesinin kokusu gelmesin diye. bin kere uyardım yok... çocuklar olmasa bir dk durmam... ben genç güzel alımlı istekli bir bayanım ama o tek yaptığı eve gelirken ekmek almak uyumak... benim içim heyecanlar dolu... çok istiyorum boşanmak ama çocuklar çok üzülür babasını çok seviyorlar.. o iyi baba ama çocuklarla saatlerce çizgi film izlemesi bile garip geliyor bana sikilmadinmi diyorum onlar izlesin gel biz takılalım diyorum dur çok eğlenceli diyor napicam :(
Güncellemeler
+1 yıl
geçen sene arkadaşı bana ilgili mesajlar attı bende ona gösterdim hemen.. bana dediği şey şu " bana sert bı mesaj de de yazayım" ben mi deyim dedim yaa icinden gelmesi gerekmez mi dedim bırak hiç bişe deme adama ben hallederim bırak dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
he birde ayrılırsam babam beni evlatlıktan redderder çünkü ailem onu innilmaz seviyor babamla Kanka... ama kızının ne yaşadığını bilmiyor :(
Kocamı sevmiyorum , istemiyorum Bihter gibi ölüyorummm anlasana diye haykırmak istiyorum napicam?