Güncellemeler
+1 yıl
geçen sene arkadaşı bana ilgili mesajlar attı bende ona gösterdim hemen.. bana dediği şey şu " bana sert bı mesaj de de yazayım" ben mi deyim dedim yaa icinden gelmesi gerekmez mi dedim bırak hiç bişe deme adama ben hallederim bırak dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
he birde ayrılırsam babam beni evlatlıktan redderder çünkü ailem onu innilmaz seviyor babamla Kanka... ama kızının ne yaşadığını bilmiyor :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkes ister mükemmel bir eş bir hayat ama vaz geçilemicek bazı şeyler vardır sende çocukların için sabretmelisin.
zaten hep çocuklar için dayaniyorum ama bende gencim :(
Herşey gönlünce olsun en iyi kararı sen vereceksin şans hepseninle olsun😊
saol sana da iyi sanslar
👍👍
genelde uzun yazıları okumam ama iyi yazmışsın.. resmen tiksinmişsin ve bence bu şekil olup boşanmayan çok sayıda insan vardır.
böyle mi öleceğim :(
o sana kalmış. cesaretin varsa boşanmaktan başka çare yok. kendi ailen bile şaşırabilir hatta bu duruma.
cesaretim yok çünkü maddi gücüm yok
o zaman böyle devam.. ya da yavaş yavaş açılmaya başlayabilirsin, insanlar zorunda kalınca bir çok şeyi öğreniyor hayatla ilgili.
eğer onu boşayıp zaman kaybetmeden başkasına varacağım dersen mağdur olma ihtimalin yüksek.
kimseyi istemiyorum sadece geleceğimi kurtarmak derdindeyim dediğin gibi yavaş uavas olacak
Bence kendine bir sevgili yap adam çocuklarla ilgilenirken sende sevgilinle ilgilen
sonra ben namussuz damgası yiyim dimi
Namussuzlukla ne alakası var bunun
Evlenirsem eşim de benim hakkımda böyle düşüneceği için evlenmiyorum. 😊 Umarım siz ve eşiniz hakkında hayırlısı neyse o olur. 😊
her evlilik böyle degil
Siz yine iyisiniz. Hergün haberlerde kocasını aldatan evli kadın, yufkacıya kaçan eltiler, sosyal medyadan kocasını aldatan hanımların haberleri geliyor. Her evlişik böyle değil çok daha kötü. Ben evlenmem ama evlilere mutluluklar dilerim. Artık evlilik kurumu ortadan kalkıyor. Son evliler mutlu olsun bari. Çünkü kadınlar çok eşli yaşamı keşfetti. Parkta otururken bile bir saat içerisinde 3 ayrı erkekle "aşkım" diyerek öpüşen genç kızlae görüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
o kişileri asla kinamiyorum bubyuzden.. kimbilir neler yaşıyorlar evdeki öyle kaçıp gidiyorlar ben onlar gibi olmak istemiyorum medeni şekilde ayrılmak isterdim:(, ama boşanmak lafı açınca çocuk gibi ağlamaklı oluyor ezik buzul dolaşıyor ve aşkım falan diyor hiç gururu yok
Demek ki sizi çok sevmiş... Ben de seversem sevilmeyeceğimi bildiğim için yalnızlığa alıştım... Halime şükür...
seni seveni bul kesinlikle.. sonradan sever deme...
Gençken kimse sevmedi yaşlıyken kim sevsin beni... En iyisi yalnızlık...
belli olmaz.. mutluluklar
cocuklar olmasa diye bir sey yok , ayaklarının uzerinde duruyorsan ayrıl madem bu kadar rahatsizsin
durmuyorum malesef ama duracam
Hımmmm çokmu kötü aranız
ona göre herşey yolunda
Aynı seyleri yaşadım anlıyorum sizi
Yazarmisjn bana dertleşelim
Ohaa ayrıl bence
Babanada rest çek başka bi ev tut evlenirsin falan
çalışmadım hiç çocuklar ve onun yüzünden maddi ayakarim usyime bassa herkese rest cekerdimde en kısa zamanda iş bulmam lazım
Beraber yazabileceğini birini de bulabilirsin
yok ya onun sonu iyi degil
Neden ki hem seks iliskinizde iyi olur
Ayrılma nutluluğu bul ama
onunla zor :(
Dm var mı semde bir iki şey dicem
buradan de
Yok be boşver
tamam
Fb olurum en azından biryerden kurtalırsın
o ne
Burdan bak yicem konuşamıyorum
Yaşın kaç
31
Seni iyi becerecek bi erkek lazim
boşan o zaman
oo kıskanmıyorda
o zaman sen aldatırsın yakında
ona doğru gidecem diye korkuyorum çünkü etrfada bana ilgi çok.. ama ben evliliğe saygı duyuyorum.. fakat içimdeki sesler bunlar :(
ben benzeri durumla karşılaştım hep aldatan haksız değildir bunu çok iyi biliyorum
ben aldatsam toplumun yüz karası olacam ama bı bilseler neler yaşadığımı.
sen bana özelden yaz bir olay anlatayım
Dayan
çok dayandım son zamanda dayanamıyorum
Otur konuş
konuştum anlamıyor kaçıyor gerçeklerden okadar şey sayıyorum yine aşkım falan diyor