Görücü usulü evlendik kocam bana çok iyi davraniyo her istediğimi falan aliyo ama onu hiç sevmiyorum ayrı yataklarda yatıyoruz yemegini hazirliyorum sonra odama çekiliyorum ben onunla yatmak beraber uyumak bile istemiyorum dün odasına giricektim bisey sormak için ağlıyordu onada acı çektirmek istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Yüzünü mü beğenmiyorsun? Eğer öyleyse anlarım. Belki tipin değildir, ilgini cekmiyordur onunla olmak istemezsin. Ne yaşadığını bilemem seni yargılayamam ama keşke evlenmeseydin eğer senin tipin değilse. Bir kadın eğer kocasının yatağina en başından gitmiyorsa onu fiziken çekim hissetmiyordur. Eğer yüzünü çokta sorun etmiyorsan bence evliliği devam ettir. Çünkü aşk diye bir şey yok. Sadece insanların evlenene kadar yaşadığı bir yanılsama. Evliliğinin ilk beş senesinde aşk bitiyor. Sonra kadınlar neden eşim eskisi gibi değil diyor. Hiçbir erkek sonsuza kadar aşkla bağlanmaz sana. Aşkı dizilerde, kitaplarda ki gibi sanmayın çok hayal kırıklığı yaşarsınız büyük aşk yaşadıktan sonra
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski sevgilim geldi aklıma bir anda çıkma teklifi etti boş bulundum kabul ettim sevmediğim için hemen ayrıldım ondan hala beni seviyor ona karşı içimde bir şey var ama aşk değil sende onu kendine alıştır sevmeye çalış ilerde pişman olursun artık güzel seven insan yok emin ol hepsi cinsellik peşinde güzel seven cinsellik için sevmeyen çok az kişi var
00 Yorumla
Kardeşim şöyle bi hayal et evlilikte eşinden tüm beklentin ne. Sonra tek tek beklentilerini gerçekleştirebiliyormu ölç. Evet eşin seni seviyor sen sevmiyorsun. Empati kur kendini onun yerine koy. En azindan böyle yaparak hem onu hem kendini incitmeden bir yol bulabilirsin. Sana tavsiyem birşeyler hissetmiyorsan ona hayallerini söyleyip sorunun kendinde olduğunu belirtip onun iyi davranışları için denemeye çalıştığını söyleyip boşanman. Seven birine yapılacak hatta insana yapılacak en büyük kötülük birini senin bi sevgi kırıntın için köle yapmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamıyorum sizi anlayamıyorum. Madem aşka inanıyorsun neden evleniyorsun o adamla? Seni şu an o adama sıfırdan aşık eder bağlardım öyle bir yeteneğim var ama o adam saygıdan fazlasını hak ediyor. Onu severek bekleyen bir kadını hak ediyor. Bence boşan hemen ve aşık olacağın biri ile evlen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
83Cevap
Sevmeye çalış o zaman. İyi bir adama denk gelmissin. Daha ne ister ki bir kadın böyle itin kopuğun, s. refsiz adamın olduğu bir ortamda.
Belki alışık değilsindir böyle birine, belki sen de özgüven problemi yaşıyorsun adapte olamiyorsun. Hayatın boyunca hep değersiz hissettiren kişilere karşı çekim hissetmis olabilirsin ama bu da psikolojik bir şey. Kendine değer vermediğin için sana başkaları da değer vermesin istiyorsun.
Ama önce kendinle barış, sonra sana verilen değerin kıymetini çok iyi anlayacaksin. Zamana bırak derim. Yeni evlisin.
100 Yorumla
+1 yılBak sana şu kadar söylüyorum bu söylediğimi asla ve asla aklından çıkarma istersen ekran görüntüsü al ilerde ne olur bilemem ama çok pişman olacaksın keşke diyeceksin belki başka biriyle evlenirsin bilemem ama çok pişman olacaksın o adamın gözyaşlarının hesabını iki cihanda ödeyemezsin sevmesen bile evlenmişsin senin ona karşı görevlerin onun sana karşı görevleri var ne olursa olsun çok büyük günah işliyorsun ayrı yatmak nedir ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötüsün yahu iğrenç
sevmeye çalışmak nedir anlamadım ben, nasıl insanlarsınız yahu? sevmediğin birisi ile görücü usulü evlen sonra ayrı yat sonra odasına gir ağlıyor gör üzül yemezler kızım yemezler şimdi sen boşanırken düğünde takılan takılarıda alırsın ya siz bi bitmediniz gitti ya ölün ya geberin hatta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYahu neden kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanırsınız anlamış değilim adam her istediğini yapıyor daha ne istiyorsun ben onun yerinde olsam bir saniye bile seni evimde tutmazdım. Senden daha iyilerine layık ama sen onun gibisini asla bulamasın. Yazıklar olsun senin gibilerine
21 Yorumla- +1 yıl
Aynn kesinlikle
+1 yılAyrıl kardeşim bir zahmet. Ev arkadaşı gibi yaşamak için evlenilmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu hene sormustun sen bende sana bunlarin benzerini yazmistim niye aglatiyosun Çocugu ilk once hm? Esini yani cok gunah biliyomusun Allah onun her damla akittigi gozyasi icin hesap sorcak senden biliyon demi hm? kotu mü davransaydi sana vurup kirsamiydi icip sõvsemiydi yapma lutfen sevmeyi dene olmuyosa bosanin o cocukta onu mutlu eden biriyle evlensin bari õnune iki kap yemek koymakla evlilik olmaz saygi sevgi sadakat hosgõru yoksa olmaz tmmi ablacim yapmaaaa!!!
15 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızlar iyi davrananı değilde onu ytağa atmaya calısan serseri sert erkekleri severler
Cevap sahibi+1 yılDemi aynn uzuluyom ben boyle seylere icim kaldirmiyo ida Ana kuzusu kocasi yani ne hayalkerle evlen onca masraf yap git deger bilmezin tekiyle evlen git yaaa o cocugun yerinde olsam aglacagima kapinin onune koyarim o kizi ya da anasinin evine olmaz yani saygisizlik bu!!!
Cevap sahibi+1 yılTekrar evlenirdim baska bayanla halden anlayan biri bulunur illaki memlekette
- +1 yıl
Değer bilmiyorlar maalesef
- +1 yıl
Adamda kurulu düzeni bozmak istemiyordur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyorsanız evlenmeseydiniz keşke. Sizi seven değer veren birisine sans verin derim.
Ben severek evledim ama Cahilliği, hadsizligi, bencil şımarık sorumsuz olusu soğuttu. Evi otel gibi kullanıyor sadece uyumaya geliyor. Sevmiyorum ama devam.
Belki düzelir diye dua ve umut ediyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff ya niye insanlar birbine denk gelmiyor. Kocanız ilgisiz, sadakatisiz, düşüncesiz ve en önemlisi bencil kötü biri olsaydı. Arkasından koşardıniz. Bu hep böyle iki taraf için de söylüyorum. Bu yüzden her zaman hayırlısını istemek lazım.
Cevap olarak; Sevmeyi beceremiyorsanız ayarlıp bir odunla evlenin. Hata sizin amacınız zengin birini bulmak.
01 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar kafanız neredeydi hanımefendi? İnsanların hayatını mahvetmeye yemin mi ettiniz? Ne büyük hayallerle evlenip yuva kuruyorlar onlarca masraf sizin ne istediğini bilmeyen haliniz için mi? Yazık.
20 Yorumla
+1 yılİnsanlara gerçekten rahat batıyor sevdiğin kişiye gitte 2 gün sonra azına tükürünce anlarsın bu senin sevmediğin adamın değerini bazen tartarak iş yapın hayat her zaman istediğiniz gibi gitmez biz severek evlendikte noldu hayatım bitti
00 Yorumla
+1 yılKeşke evlenmeden önce adama uygun bi dille istemediğini anlatsaydın yazık yani eşinize bu kadar iyi niyet gösteren biri bence bunları haketmiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmeye çalıştım ama olmuyor
- +1 yıl
Sana bisey diyim mi bazen severek evlenmekte mutlu etmeyebilir gerçekten sana özenli davranıyorsa bence ona bi şans ver. Sevdiğin kişiyle evlendiğin de belki bu ilgiyi ve sana olan özeni bulamayabilirdin. Elinden giden için üzülme belki bu kişi senin için daha hayırlıdır bilemezsin önyargıyla bakma bence
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacagimi onun ağladığını görünce üzüldüm
- +1 yıl
Üzüldüğüne göre en azından ona karşı hissiz değilsin 😊
Soran+1 yılVicdani olarak üzüldüm yoksa sevmiyorum onu benim sevebilecegim birisi değil
- +1 yıl
açık konuşayım senin sevebileceğin kişi hayatında var aklın onda dimi belki aldattın ya da aldatmaya ramak kaldı.
- +1 yıl
sevmeye çalışmak nedir anlamadım ben, nasıl insanlarsınız yahu? sevmediğin birisi ile görücü usulü evlen sonra ayrı yat sonra odasına gir ağlıyor gör üzül yemezler kızım yemezler şimdi sen boşanırken düğünde takılan takılarıda alırsın ya siz bi bitmediniz gitti ya ölün ya geberin hatta
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bu devirde böyle adam bulmak zor. Yine sen bilirsin ama, sevdiğin kişi seni çok üzebilir. Seni seveni sevmek çok daha güzel. Adamı sevmese bile seni sevmesini sev.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Ya bu hareketleri yapma sevmeye bak ya da ayrıl ne demek evlisiniz ve ayrı yataklarda yatıyorsunuz ya bide iyi davranıyor olmasına rsgmen agladığını gördüm diyo bide
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kocayı bulup da sevmiyorsanız bence belanızı arıyorsunuz. Sevmemeniz için bir sebep var mı?
20 Yorumla
+1 yılNasıl insanlarsınız, baskasinın hayatinı mahvetmekten başka işe yaramıyorsunuz. Kesin hayallerini süsleyen baskası var degil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler çektiğimi bilmeden ordan yazmak kolay tabi
- +1 yıl
Ben senin gibi biriyle birliktelik yasadim, övünülecek bir tarafı yok anca farklı hayallerin varsa adamınkileri mahvetmekten vaz geçmelisin. Biraz cesaret
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların hayatlarını mahvetmek ne kadar kolay madem sevmiyordun neden evlendin bulmuşsun iyi adamı belanı arıyon
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl evlilik yerin dibine girsin böyle hayatlar adam bir dediğini iki etmiyorsa senin derdin ne o zaman adama acı çektiriyorsun
10 Yorumla
+1 yılYa sevdiğiniz hayatı yaşayın, ya da yaşadığınız hayatı sevin. Kimsenin hayatı diğerinin karalama kağıdı değil.
10 Yorumlane güzel işte sana iyi davranıyormuş seni seviyormuş. bu zamanda inan böyle insan bulmak çok zor. sevmeye çalış derim..
10 Yorumla
+1 yılÇalışan eşmisin? Çocuk var mı? Peki neden evlendin? Hayatında başkası var mı? Bu devirde seven ve sadık eş bulmak zor. Rahatın batmış olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılSevmeye çalış şans ver belli ki iyi biri. Birlikte vakit geçirin gezin eğlenin onu tanımaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılSana huzur vermeseydi hergun kavga etseydi seni hesaba almasaydi o zaman severdin. Allahtan belamı ariyosun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence en güzeli acı çektirmeden her iki tarafada ağır gelmeden bu yük ayrılmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Türk dizisi gibi bir evliliğin var tebrikler. Baştan evlenmeseydin o zaman. Cevaba gelirsek boşan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden görücü usulü evliliğe karşıyım. Böyle bir evlilik pişmanlıktır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan ki seni ve ailesini seviyor adam kiymette biliyor ama sen ve senin gibiler Bok gibi yaşamaya mahkumsunuz kıymet bilmeyen bir zeka elbet karşılığını bulur bu dünyada veya onu hayalleri kırık bir şekilde bıraktıktan sonra...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı yoksa ev arkadaşı gibi takılmanın bir anlamı yok.. Keyifli günler..
00 Yorumla sevmeyi hiç beceremiyorsan ayrıl.. yazik kimsenin vaktimi alma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBir dur ya zaman ver kendine madem anlayisli bir eşin var kıymetini bil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte sana değer verdiği için sevmiyorsun öyle şeyler yapmasa yaptıklarını yapmasa ona saygı duyardın kölen gibi yapmışsın. Siz fazla değerden falan anlamıyorsunuz.
00 YorumlaTanımadığın, daha önce birlikte uyumadığın adamla ne tamam evlendin kezban?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya keşke evlenmeseydiniz.. En iyisi boşanmak gibi
00 Yorumla
+1 yılSiz trol müsünüz ya böyle evliliğin devam edebileceğini düşünüyorsan devam ettir abla
00 Yorumlaevet neden hayat boyu istemediğin bir ortamda olucan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi yeterince tanımadan neden evlenirsiniz ki, amaç ne
00 Yorumla
+1 yılDeveye diken, insana miken lazim. Ayrıl da doğru düzgün kadin bulsun
00 Yorumla
+1 yılSize iyi davrananları sevmek yerine serseri sert maço erkekleri sevdiğinizi 1 kez daha kanıtladın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrılmak en doğrusu ama konuş önce anlat bilmesi hakkı onunda
00 Yorumla Sadakat ve sabırla bekle zamanla mutlaka seveceksin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden sevmiyorsun? nasil biri olmasını isterdin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya, sevmeye çalış bence, seni böylesine seven birini bulamazsın bu zamanda zor
00 Yorumla Boş yaşamaktan ileri gitmiyorsunuz ya boşluktan dolu taraf çıkarın ya da bırakın bitsin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle yaşınız çok genç böyle duygusal bir adamı kesinlikle bulamazsın bence sen çok büyük hata yapıyorsun. Siz o adamı bırakın bir sonraki sizin hayatınızı s*ken biri olacaktır. Kıymet bilin hanımefendi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmiyorsan niye evlendin evlendiysen bir ömür geçmez ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Bu soruyu ciddi ciddi buraya sormakta ne bileyim
Ya trolsün ya da hasta
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılagzına sıctımın orbusu evlenmeden önce aklın nerdeydi ! senin o adamı üzmeye hakkın yok yazık değil mi onun duygularıyla oynuyosun boşan hemen senden bir bok olmaz kaşar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yaptıklarına sana toz zerresi olarak görüyorsun. Ondan sevmiyorsun sana kötü davransa sana kötü söz söylese o zaman seversin.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten doğruysa çok yazık birde ağlıyormuş sevmiyorsan niye tamam dedin ki adam seni böyle severken ona acı çektirmenin manası neydi yol yakınken ayrıl bari sürekli üzüleceğine bir kere üzülsün adam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ilginçsin sana her zman iyi davranan birine nasıl sevemezsin dövse kızsa sürekli tartışsanız anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu duşunceleri bence kafandan atmalisin adami sevemeyi bir dene. Adam sana iyi davraniyor elinden geleni yapiyor. Bir adim at zamanla seviceksin 🙏🏼
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyuzunu kapatip ustune oturabilirsin ben olsam bosanmazdim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da bosanip kocana benide ayarlayabilirsin ben evlenirim severim onu
+1 yılilerde ellerin oglu anani beller ve sen bu kocayi cook ararsin.. sen macera ariyorsun hayal dunyasinda yasiyorsun. mecbur degildin evlenmeye kocani yakmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ayrıl. Senin bu davranışlarını kocan hak etmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle iyi erkekler niye hep değer bilmezlere nasip oluyor
00 Yorumla
+1 yılYa şu sevmeye çalışın diyenleri anlamiyorum sevmiyor iste zorla mı?
Sen de ne halt etmeye evlendin madem dugunden once seviyordunda simdi mi sevmiyorsun ne değişti01 Yorumla
+1 yılBoşan ikinize de yazik Bi adamin ağlaması diyecek bişi bulamadım ama şunu unutma artik aşk karın doyurmuyor bu devirde boşansan böyle biri denk gelmeye bilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kusura bakma bulmuşsun da bunamışsın o zaman evlenmeseydin
02 Yorumla- +1 yıl
arpasi fazla gelmis
+1 yılyani cidden niye evlendin ki hiç bir şekilde çekim duymadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen anca gevaatlardan hoslan, bulmussun gercekten seven adami, bence sans ver
00 YorumlaGörücü sakın evlenmeyin, benim acizane tavsiyem severek evlenim.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı sevmiyorum, beraber uyumak bile istemiyorum. En doğrusu ayrılmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım