AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
niye ayrıldın...
madem zayıflayacak kadar iradelisin.
bence ayrılmamalıydın... adam seni fit görmek istemiş... gurur yapman gereksiz olmuş... keşke o demeden zayıflamayı düşünseydin...
Bence önemli olan diyis tarzı belli ki yetecek şekilde söylemiş ve kızın zoruna gitmiş bir de bu açıdan bakmak lazım
Nerden baksan kral hareket👍 seni kendine layık gormeyeni sen de istemeyeceksin... Zayıflamak şart değildi ama onun için değil, kendin için yaptığını da göstermiş oldun. Kimse için kılınızi kipirdatmayin. Olduğunuz gibi olun, yolumuzdan şaşmayın. Yanınızda olmak isteyen size yetisecektir🙋
Ben bebi kilolu iken sevem biridini bulurdum. Somra zayıflardım şimdi hiç bi zaman anlayamayacaksın beraber olduğun diğer erkekler de senin kilona mı bakacak, kilo alımca terk mi edecek vs
Senarist olmanız lazım. Yemiyoruz bu yalanları artık.
En iyisini yapmışsın bende olsam aynısını yapardım 💪👏
İyi yapmışsın yarın bir gün kilo alsan hamile kalsan sana kim bilir ne yapar.
Helal olsun sana zayıflayan kadın olması gereken de buydu... Başarılar
Herkes de gaz vermiş iyi yapmışsın demiş. Bence haksızlık etmişsin. O seni bırakıp fit birini bulmak yerine sana zayıfla demiş, sen de onun gazıyla zayıflamışsın. Resmen iyiliğe intikamla karşılık vermişsin
Onu olduğu gibi kabul etmeyen biriyle bi işi olmamali bence, başka fit birini bulsun gitsin
Çok güzel yapmışsın gerçekten hakettiğini bulmuş. Bu şekilde söylemesi çok yanlıştı daha güzel dille sağlın için konuşmuş olsaydı neyseee ama çok güzel yapmışsın senin gibi kızları görünce mutlu oluyorum intikam alabilen 😂
aslında burada senide düşünmüş çünkü fazla ileride başını ağrıtabilir
Çok iyi yapmışsın 🥳ben olsam zayıflamadan ayrilirdim
Oh ne güzel yapmışsın ben olsam bende öyle yapardım
dogru karar insanlar oldugu gibi değilde hayal ettiği ile evlenmek istiyor.
Seni olduğun gibi sevecek erkek lazım sana zayıfla diyerek olmaz
Azmin elinden hiç birşey kurtulamaz, helal👏ayrıca iyi yapmışsın.
Ben direkt o lafı söylet söylemez özür dilemezse ayrılırdım
Çok iyi yapmışsın. Aynısını yapardım. Bir de aldatırdım. Huyum bu napim. Şrfsizim :)
Şişman olmak çirkin olmak değildir. Ben direk ayrılırdım zayıfla şartını eklediğinde.
Kral heraket ama ben o cümle gi kurdugu anda bu konuyu kapatırdım
En güzelini yapmışsın helal olsun sana bende olsam bende aynısını yapardım
Kilolu kadin sevmeyen erkek ağzının tadını bilmiyor dur iyi yapmisin
Boyle iğrenç bir zihniyetini çok bile tutmussun hayatında
Güzel intikam ama şahsen o kadar uğraşamazdım direkt ayrılırdım
Ben dayanamaz o an ayrılırdım. Ama seninki Altın vuruş oldu. 😀 😂 😂
ben yerinde olsam, barışmak isterse kabul eder sonra yeniden ayrılırdım
Kadınlar anne olunca daha çok kilo alıyorlar. Demek ki zayıf tipleri seviyor ben çok garipsemedim
Çok iyi yapmışsın, karakteri zayıftan uzak duracaksın böyle👏🏻👏🏻👏🏻
Bu sorunu hep yaşadım sen doğru olanı yapmışsın 🤲🙂
İki karakterde bana ters evlilik için zayıfla diyende zayıflayınca şundan ayrılıyım diyenlede olmam.
birincisi senin bedenin o karışamaz ikincisi yaptığını yarı doğru yarı yanlış buldum çünkü ilk başta ayrılmakla çok iyi etmişsin ama onun için kilo vermene gerek yoktu bence ama inşallah şimdi mutlusundur
Ben olsam zayıflar ve zayıfladıktan sonra ayrılırdım. Evlenme teklif ettiğinde ''sana mı kaldım tipini s... im'' derdim.
Offf muhteşem hareket bayılıyorum böyle kendine saygısı olan kadınlara 🙏
Şişman biriyle evlenmem. Yağlı yağlı iğrenç. Zayıflaması kendi iyiliği için
Evlenmeyebolirsin şişmanlar da sıraya dizilemediler senin için
Allah korusun :D
ne güzel işte zayıflamana sebep olmuş sağlıklı kalırsın hemde o bişey kaybettiyse seni kaybetmiştir takılma bu kadar ayrılmışsınız ztn daha uzatmaya lüzum yok
ben galiba yanlış okumuşum :D
beni O kadar küçük düşüren ve her şeyi dış görünüşüme göre kısıtlayan birini istemem. Benim Kuzenimde denk gelmişti evlenelim demiş ama kilo vermezsen boşarım demiş. Böyle tiplerin var olması bile inanılmaz
Haketmiş madem böyle bi düşüncesi vardı neden seninle çıkmaya başladı? Kilo için evlenicekse zaten yol vermen iyi olmuş.
Üstünde bir iki zıplar nefessiz bırakıp öyle ayrılırdım
Doğru yapmışsın, sevgilimde vücut çalışmazsan ilişki yürümez demişti. Ben zaten sporcuyum ama ben müsabik olmayı seviyorum vücut çalışmayı değil
seni olduğu gibi kabul etmesi lazım karşındaki kişinin yarın yaşlanınca da yaşlandın diye boşanmaya kalkar
Şart koşanlardanda kindar olanlardanda nefret ediyorum
Benim sevgilim de şişmanım diye ayrılmıştı 52 kilo verdim köpek gibi geri dönüp yalvardı 😂 helal kız 💪
Niye ayrilip sonra zayiflamadin? Isiniz gücünüz intikam almak baskasina kapak olsun diye yasamak. Kendiniz icin yasayin sadece.
Böyle şeyler çok saçma geliyor. Bir insanın kilosu, boyu, ırkı sevmeye engel olmamalı. Ben olsam ben de ayrılırdım.
Tolstoy , "Bir insanı dış görünüşüne göre sevmek, bir heykeli sevmekle aynı şeydir" diyordu.
İyi yapmışsın ilerde çok başın ağrırdı zaten bu arkadaşla.
Seni gaza getirmek için söylemiş olabilir seni en baştan beğenmese birlikte olmazdı. Erkekler fiziğe çok önem verir, fiziğini beğenmediği bir kadınla ilgilenmez bile..
Bence çok doğru yapmışsın mustehak ona madem böyle ciddi bir şey düşünmüyordun o zaman ne diye oyalıyor iyi ki ayrılmışsın tebrik ediyorum bıktım böyle olaylardan valla
Sismanken niye ayrılmadin ki? Demek ki amacın zayıflamak değil intikam almakmis
Kırılmış çünkü...
@Yomeyamo kırıldıysa ayrilsaymis. Kafasında problem var ki böyle bir adama bağlanıp kalmış
Çünkü intikam, soğuk yenen bir yemektir☺️ sen beni değil, ben seni terk ederim işte o kadar 😆 çok iyi yapmış 💃
@Yagizzge ee ne oldu böyle yapınca? Sen zayiflayana kadar yanında o adamı goren kim? Yine sen. Zayıflığa ve şişmanlığa önem vermeyen gerçekten sevebilecek bir adam aramak yerine burda "seni bitireceğim" deyip vakit kaybeden kim oluyor yine sen. Orda o vakit kaybını yaşayana kadar kestirme bir yol çizip size değer verecek insanları gözünüzden kaçırıyorsunuz.
Belki artık öyle birini de aramiyoruzdur😉 aşkı aramayi bırakıp kendimizi bulmayı deniyoruzdur... İnsan önce kendine değer vermeli. Kendine değer vermeyen insana kimse değer vermez zaten 👍
@Yagizzge öyle tabii. Herkesin kendi hayatı bir şey diyemem
İyi yaptın olduğun gibi sevmeyen insan sonradan kendi zevkleri doğrultusunda. Zayıfladıktan sonra seni daha çok seviyorum diyene iyi yapmışsın eline sağlık kanks
En güzelini yapmışsın. Sen kendin zayıflamak istiyorsan kendin için bunu yaparsın başkaları için değil
Harikasın ayrılırdım ama zayıflamak bilmiyorum iradesizim bu konuda
Azmine hayran kaldım , helal olsun valla daha büyük kapak yapılamazdı 👏
İşte bu , gerçekten en güzel övgüleri hakediyorsun helal olsun , bravo 👏😇
hırs yapman iyi hoş ama her insanın bir kriteri varmış. O da kriterini belirtmiş, yanlış birşey yok bence
kadınlar zayıflayınca ayrılır zaten genelde. erkeklerin bir şey demesine gerek yok :D
Zayıf olsam da kilolu olsam da evlenmeyi düşünmüyorum
En iyisini yapmışsın ama fazla olmuş bence zayıflamana gerek yoktu.
Sevdiğim bir kız arkadaşıma bu konuda ufak bir latife yapmaya çalışmıştım. Sonu hüsranla bitti. Kadınlar gerçekten bu konuda çok hassaslar. Tebrik ediyorum.
Bende aynısı yapardım bro esas zayıf olsam ben senle evlenmem derdim.
O da siz de ikiniz de birbirinize yanlış yapmışsınız. Naaibimde şişman kız varsa severim ama kendi sağlığı için kilo vermesini isterim. Ama ona öyle pis üslubla söylemem. Çabalayıp veremezse de anlayışla karşılarım.
Off alfanın dibisin. Ben de kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor kara kuru çap çop bir şeyim
İyi yapmışsn ama ben olsam direkt ayrılırdım sonrada zaten pişman olurdu
Senin ayrıldığını pek düşünmüyorum ama neyse hadi mış gibi yapalım.