Yerimde olsanız boşanır mıydınız?

3 senelik evliyiz. Öncesinde 2 sene beraber yaşadık nişanlıyken. Eşim herkes tarafından çok hiperaktif, şakacı, çocuksu ve sorunları şiddetle çözen biri olarak biliniyor. Tam da böyle birisi. Özellikle trafikte öfkesine hakim olmaya çalışsa da şiddet göstermeye meyilli. Çoğu erkek gibi... Ancak sürekli küfürlü konuşur. Onu döverim bunu döverim diye konuşmayı da sever. Ha diyeceksiniz ki neden evlisin? Aşkı ciddi manada yaşatan bir insan. Benimle birlikte temizlik yapar. Bana asla onu giyme bunu giyme demez. Yurt dışına gidelim der, mangala gidelim birlikte der, defalarca kez yardıma muhtaç yaralı kedi bulup geldi, tedavi ettirdi. Tam derbi maçı esnasında alt komşuyu hasta kızı için İstanbul trafiğinde 1 saatlik yere götürdü getirdi. Böyle bir adam esasında. Aileme inanılmaz saygılıdır. Geldiklerinde gezdirmek için her şeyi yapar. Bebeğimiz olsun diye tüp bebek tedavisi görüyoruz. Bir kez düşük yaptım, ameliyat oldum, hep yanımda oldu, her anımda yanımda. Evde kedi gibi peşimde dolaşır, beni mutlu eder. Çocuksudur. Bunları gözyaşları içinde yazıyorum çünkü şu an horlayarak uyuyor ve 1 saat önce boşanmayı kafama koydum.

Hiçbir sorun yoktu. İnstagramdan birbirimize video atıyorduk. Ben mutfaktaydım, o salonda. 2 dk içinde uyumuş. 6 bira içmişti. Salona gittim ve şaka maksatlı poposunu elledim. Dönüp sert bir yumruk geçirdi bacağıma. "Neden öperek uyandırmıyorsun? Ben bunu hak etmiyor muyum?" dedi ve sert bir yumruk daha geçirdi bacağıma. Ardından sigara içti mutfakta ve geri gelip bu cümleyi tekrarladı. Özür diledim. Ve yatağa gidip horlayarak uyudu bir anda.

Daha önce şiddeti olmuş muydu? Daha önce biz birbirimize defalarca şiddet uyguladık. Özellikle ben sürekli yumruk, tekme, meyve fırlatmak, çakmak fırlatmak... Sürekli küfür ediyoruz birbirimize.

Ben küfür bilmezdim. Sigara içmezdim. Şiddeti de bilmezdim. İlişkimiz hem çok güzel ama bir anda bok gibi gidebiliyor. Anlam veremediğim bir çamurun içinde debeleniyoruz. Ne alaka dimi? Birden niye böyle oldu. Kızarsın, söversin, okey. Vuracak kadar ne yaptım? Daha önce defalarca bu şakayı yaptım, o da bana yaptı. O bana ne şakalar yaptı...

Bacağım ağrımıyor artık. Söylesem zaten vurmadım bile der. İnkar en sevdiği şeydir. Hiçbir şey olmamış gibi devam eder öpmeye yarın. Ben şaşkınım. Ben hak etmedim. Hak ettiysem bile vurmamalıydı. Ben karısıyım. Ben 50 kiloyum. Bana vurması da sorun değil ya. O bakışı?

Yerimde olsanız boşanır mıydınız?