Siz olsanız boşanır mıydınız?

Kızlar 4 yıllık bir evliliğim var gurbetteyiz eşimin tayininden ötürü ben ev hanımiyim 2 yaşında bir oğlumuz var. Daha fazla dayanamıyorum eşim dışarıya tişörtle giymeme dahi karışır halde çocuğu parka çıkarmak için çıksak bana nereye bakıyorsun bak düzgün giyinmemissin tişörtün dar sana bakiyor esnaftaki adamlar diyor ya da yuruyusumu begenmiyor bakışımı bile sürekli kontrol halinde iyice çıldırdı bunlari gectim evliligimizin basinda cok sorun oldu ama atlattık alttan aldım olumlama yaptım ama artik dayanamiyorum bosanmak istedigimi kavga dövüş olmadan sadece cocuga nafaka istiyorum gidip anlasmali bosanalim diyorum ama asla yanasmiyor sadece bunlar değil gece çocuk uyanir asla kalkmaz sen ev hanimisin kalk. yap et der hamileyken düşük tehlikem varken bile böyleydi yani aslında gidip sikayet etsem. meslegiyle ilgili bile sıkıntı yasar ama kavga dövüşle istemiyorum o sürekli başkalarına ozendigimi ornek verdiğimi soyluyor ama haksiz sadece ot gibi yaşadığımı başkaları nasıl yasiyor bka diyerek gostermeye calisiyorum cunku cocuga bile mutfakta is yapmiyorsam. asla bakmaz benim bir alanım yok ehliyet almak istesem. hayir kuafore gitmek istesem hayır ot gibi yasayip temizlik yemek yapiyorum 4 yıldır artik dayanamiyorum ama ben hakliyim diyor ne yapacagimi şaşırdım

Siz olsanız boşanır mıydınız?