• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Mimarım, nişanlım evlendikten sonra çalışmamı istemiyor. Nasıl tepki vermeliyim? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
3419
Yapay Zekaya Sor
Mimarım, nişanlım evlendikten sonra çalışmamı istemiyor. Nasıl tepki vermeliyim?
İş Soruları Babalık Soruları Nişan Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
53 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

149

Cevap

134

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.

Yasaklar bitince de görüşme, bir daha görüşme. Kafa yapısını belli etmiş.
    Nişan atmış kızla kim evlenir de ne demek? Afganistan'dan mı gelmiş bu herif?
    Artık kesinlikle görüşme, salla gitsin...

3
    0 Yorumla
  • sacmaliklardunyasi2
    sacmaliklardunyasi2 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.

Böyle bir embesilden kurtulduğun için teşekkür etmelisin yüzünü evlilik öncesi gösterdiği için minnettar ol ona, en azından hayatının daha fazla içine etmeden hayatından çıktı, hafifle ve kendi hayatına bak misss...

1
    0 Yorumla
  • gezer16
    gezer16 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

alacağı üç kuruş öğretmen maaşı ile rahat yaşam sunabilecek mi? ayakları yere basmıyor onun... öğretmenler hep böyle... herşeyi onlar biliyor...

4
    1 Yorumla
    • gezer16
      gezer16
      +1 yıl

hatırlarsanız doğa koleji iflas ettiğinde öğretmenler aylarca maaş alamadı... ya bu adamdan hayır gelmez... başka meslekten biriaini bul... çekersin bundan...

Yorumla
  • Kırlariçindebikız
    Kırlariçindebikız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.

Esinin maasi yetiyor olsa hakli, calisma derdim ama onun maasiyla gecinmeniz imkansiz. Calismaya ikna et. Olmuyosa da el salla arkasindan. Sen bunca yil 3500 lirayla zorla yasamaya calismak icin okumadin. Basarilarin bosa gitmesin 🙄

0
    0 Yorumla
  • hanzade02
    hanzade02 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

mükemmelll bir kariyerin var o bu için ziyann etme devam et bu şekilde onu dinleme seni böyle kabul ederse etsin cahil gururu mu ne anlamıyorum kadınlar yapamaz senden daha iyisini zaten neyse sen yol ver hayatına bak
    Bu arada hangi üniden mezunsun ve nasıl bu konuma geldin onu da söyleyebilir misiin?
    taktik olsun sdfgh

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İtü de okudum ben. Okulum çok iyiydi tavsiye ederim hocalarımız da keza çok iyi okullardan mezun olan kendini geliştirmiş ve zoru seven insanlardır 😅 sana en büyük tavsiyem staj staj staj kovala ben okurken ücretsiz yaptım stajımı meslek öğrenmek adına yurtdışı imkanlarına kullan varsa eğer benim zamanında kurlar çok düşüktü şu an zor tabi kendini geliştir okula bağlı kalma sakın sertifika al çok işine yarıyor

Yorumla
    • hanzade02
      hanzade02
      +1 yıl

tamamdır dikkate alacağım teşekkürler (bu hayatta senden daha değerlisi olmadığını ve bu kariyerin kimsenin kolay kolay eline geçmediğini ama herkesin olmak istediği konumda olduğunu unutma bırakma işini devam et bu ülkenin böyle kadınlara ihtiyacı var!.) iyi geceler.

Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Mimara çalışma demek de çok tuhaf yani bilmiyorum o kadar ilim öğren boşa gitsin. Sen kendin calisma nistemesen anlarım ama sana çalışma demek biraz insafsız yani illa bir ise girip çalışmak gerekmiyor ama evde boş oturmak da yazik olur

0
    0 Yorumla
  • Zevahir06
    Zevahir06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ayrılarak doğru kararı vermişsiniz ilerde ayrılacağınıza şimdi bu kararı almanız sizin için artı olmuş... yıllarca okuyup emek verip mimar olmuşsunuz ama sevgiliniz evde oturup çalışmamanızı istiyor bu kabul edilemez...

0
    0 Yorumla
  • gamzelilisa
    gamzelilisa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Maşallah kariyeriniz haliniz vaktiniz yerinde sakın böyle onun istediği bir şeyi yapmayın. Kadın aylık 1000 lira bile kazansa kendi ayakları üzerinde durabilmelidir çok iyi bir karar vermişsiniz arkanıza bile bakmayın. Niyeti kötü.

0
    0 Yorumla
  • LadyHeard
    LadyHeard Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

O kadar oku ve çalışma, saçmalığa bak boşa mı okudun o kadar? Ayrılmanız belki üzücü ama iyi olmuş böyle anlyaşsız, geri kafalı erkekle ömür geçmez ve bunu 4 yılda anlaman daha da garip insanları tanımak zor

0
    0 Yorumla
  • tugbbbaegdrr
    tugbbbaegdrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

4 yılını vermişsin bende 4 yılımı verdim nişanlıyım mutlu değilim fikir ayrılıklarımız var hep ama bitiremiyorum. sen bitirdin nasıl hissediyorsun? yapabilecek misin?

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak kızım olmuyorsa olmuyor bazı şeyler ben kabule etseydim en nefret ettiğim şey hayatıma karışılmasıdır belki ilerde beni sokağa bile çıkarmayacaktı. Öğretmendi ama boşuna dememişler eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye. Bunun ki aynı o hesap. Sana sadece şunu söyleyim eğer mutsuz huzursuzsan bitir gitsin şunu unutma ki kimse hiç kimse senden daha değerli değil hayata bir kez geliyoruz bıraksınlar da kendi mutluluğumuz için kararları biz alalım. Ne hissediyorsun demişsin inan yemin ederim içimden bir taş kalktı sanki evet başta konuştuğumuzda çok sinirliydim ama şu an çok daha iyiyim geçmişe bi dönüp bakıyorum da hep mutsuzluk hep huzursuzluk ya evlenseydim başıma kim bilir daha neler gelirdi 80 yaşıma gelince geriye dönüp hep başkaları için yaşamışım hep başkaları mutlu olsun diye ben mutlu olmamışım dememk için bitirdim inan mutluyum

Yorumla
    • tugbbbaegdrr
      tugbbbaegdrr
      +1 yıl

daha önce 1 defa nişanı attık fakat hastanelik oldum kendime güvenmiyorum yapabilir miyim yaşadığım yer çok küçük karşılaşırsak napacağım kafayı yemek üzereyim ama çok saygısız hiç fikirlerime saygısı yok benide çalıştırmak istemiyor aynı durumu yaşıyorum kendiside 3500 tl alıyor ve İstanbul da o parayla geçinebileceğini sanıyor. çok kıskanç sürekli şüphe içinde o kadar çok sıkılıyorum ki artık kendime güvensem bitiricem..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatım hayat senin hayatın öyle bir insanla bir ömür geçirmek mi? Yoksa mutlu huzurlu olduğun bir erkekle mi bir ömür geçirmek? Seçim senin

Yorumla
    • tugbbbaegdrr
      tugbbbaegdrr
      +1 yıl

kendini iyi hissediyor musun şu an gerçekten gece yatarken sabah kalkarken içinde acı bi his hissetmiyor musun bende o çok oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir boşluğa düşmedim değil ama İnan şu an daha huzurluyum böyle bir erkekle evlenseydim hayatımı mahvedecektim o beni yönetecekti gerçekten zerre pişman değilim

Yorumla
    • tugbbbaegdrr
      tugbbbaegdrr
      +1 yıl

çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

Yorumla
  • Dingonunαhiяindαkiαɫ
    Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 65%
    +1 yıl

Çalışmanla alakası karın ağrısını keşke yolun başında söyleseydi de 4 senene yazık olmasaydı. Buna izin vermeyeceğini ve sorun olacağını bildiğinden ayrılmak için bunu öne sürüyor olabilir. Sen sorun çıkarttın sen ayrıldın diyebilmek için.

0
    0 Yorumla
  • ayvesu
    ayvesu Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Napacakmış gece taksiye mi çıkacakmış bi öğretmen maaşıyla. Ha çok zengin olur yatları katları olur o zaman da derki istersen çalışma bak zaten çok var. Saçmalık yani boşver sen o adamı büyük ihtimalle eziliyor senin yanında ve ne dediğini şaşırmış

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnanın artık sıkıldım gurur yapıyor diyorlar anlamıyorum ne salakça bir gurur evlilikte sen ben olayı değil biz varızdır anlamıyor gitti ben kendi ailemde böyle gördüm

Yorumla
    • ayvesu
      ayvesu
      +1 yıl

Boşver sen bu adamı özel okulda çalışıyor diyorsun okul fiyatlarını kendi biliyordur. Çocuğunuz olsa maaşı anca okul taksitine yeterli olur ne yiyeceksiniz ne içeceksiniz. En iyisi o çaluşmasın daha iyi geçinirsiniz

Yorumla
    • ayvesu
      ayvesu
      +1 yıl

Güncellemeni okudum da bütün suç sende arkadaşım adamda suç yok. O zihniyetteki adamla dört yıl geçirip halada yüz yüze görülelim bidaha demesine tamam deyip haklı olmayı bekleme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yüz yüze görüşmeye gidince barışmaya değil yüzüne tükürmeye düşünüyorum yüzüğü yere atıp bütün 4 senenin hıncını kusacağım kadınız evet ama kimse bizi ezemez bana babam karışmadı o kim ki önemli olan benim, benim mutluluğum

Yorumla
  • Elaaa321
    Elaaa321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.

Siz ayrilacaksiniz aha buraya yazdım ilerideokursun

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız Allah korusun niye öyle dedin

Yorumla
    • Elaaa321
      Elaaa321
      +1 yıl

Çevremde çok örneğini gördüm evlenenler boşandı ya da direk ayrıldılar. Ve emin ol ayrılmam. daha iyi senin icin

Yorumla
  • revajr
    revajr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Okumuşsun vakit vermişsin emek vermişsin ve çok iyi maaş alıyorsun belki zaman ilerledikçe kariyer ve maddi anlamda daha da ilerleyebilirsin ama o senden sırf gurur yaptığı için çalışmamanı ve emeğini çöpe atmanı istiyor sakın bunu yapma bu tarz bencil insanlardan uzak durun kendi tribi için senin emeğini bir çırpıda silecek kadar düşüncesiz bir insan ise zamanla ne sorunlar yaşarsınız

1
    0 Yorumla
  • chules
    chules Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

öğretmen olduğu halde bu kadar eski kafalı olması çok üzücü. kariyerin hayatına girecek erkekten daha önemli olmalı sonuçta bu iş için yıllarca emek vermişsin. ayrılmanıza çok sevindim ama keşke buluşmaya da gitmesen. bırak böyle olduğu şekilde kalsın. o da düşünüp dursun ben ne hatası yaptım diye.

1
    0 Yorumla
  • Soyasütlülatte
    Soyasütlülatte Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Asla kabul etme. Senin en doğal hakkın çalışmak. Okuyup çabalamışsın bu mesleği eline almak çalışmak için, hiç kimsenin seni engellemesine izin verme. Ne o hayatına giriyor senin bunca yıl emek verip ulaştığın hayalini silmeni, kolundaki altın bileziği çıkarmanı istiyor. Şakamı bu Allah aşkına, kesinlikle kabul etme.

1
    0 Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Gördüğüm kadarı ile artık yorum yapılacak bir husus kalmamış, güncellemen yeterli. İyi günler :)

1
    0 Yorumla
  • bluemoon06
    bluemoon06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

İyi yapmışsın. Ben bu devirde kadının çalışmasından yanayım. Geliri bir yana insanın bir uğraşı mesguliyeti olması gerekiyor. Bu herkes için geçerli. Canınız sağolsun. Keyfine bak

1
    0 Yorumla
  • jeliiboncuk
    jeliiboncuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Ay bi saçmalamayin ya o kadar oku kendi ayakların üstünde dur sevdiğini söyleyen biri hayatına almak için şartı hayatını ona bağlamanı istesin. kendine saygısı olan böyle bir şeye izin vermez bence

1
    2 Yorumla
    • haksndik
      haksndik
      +1 yıl

Büyük konuşmayalım lütfen

Yorumla
    • jeliiboncuk
      jeliiboncuk
      +1 yıl

Büyük konuşmak değil bu kendini bilmek

Yorumla
  • Secilya035
    Secilya035 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Onun kazançı senin giyimine yetmez. Bence şutla gitsin.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

4 yıldır çalışmana tepki göstermeyip şimdi mi gösterdi ayrılmakla iyi yapmışın nişan atmış kızla kim evlenir mi? Bu kadar saçma bi cümle duymadım zihniyeti belli zaten ne güzel mesleğin var seni kim niye istemesin kii

2
    0 Yorumla
  • emiiinnn
    emiiinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.

Sen at o nişanı. Şimdi böyle bi konuda, bunca emeğe rağmen anlayış göstermeyen ilerde daha başka konularda kim bilir nasıl olur. O yüzden daha fazla pişman olmadan kararından dönmen iyidir.

1
    0 Yorumla
  • kingkong321
    kingkong321 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

Nerden bulurlar böyle kroları. Kız mükemmel bir kariyer yapmış hıyarin dediğine bak. Bana niye böyle kadınlar denk gelmiyor ben de inşaat mühendisiyim:)

0
    0 Yorumla
  • pascalsphere
    pascalsphere Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Okurken sinir krizi geçirdim. Bu kafa yapısına sahip biriyle 4 yıl zamanın geçmiş üzüldüm. En doğrusunu yapmışsın. Görüşmeye falan da gitme bana kalırsa gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • Selamcnmbenamcan
    Selamcnmbenamcan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Ayrılman en iyisi o kadar sene babanın evinde okumuşsun. Baban okutmuş çalışmana izin vermiş yabancı biri gelip senin çalışıp çalışmayacağına karar veremez. Sevgilimle bu konuda bizde çok tartıştık ama ben onu ikna ettim. Sonuçta o kadar sene boşa okumadım ya. İkna olmasada emin ol ayrılırdım

0
    0 Yorumla
  • Madamaslan
    Madamaslan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Anne baba büyütsün okutsun evlat meslek sahibi olsun altın bileziğini taksın koluna elin dürzüsüde gelsin taş koysun. Oldu canım. Bir insanın fikri neyse zikride o dur onun kalbi kötü asla ve asla geri adım atma. Eğer ki bu ilişkiye devam edersen sıkıntıların sadece iş meselesiyle kalmayacak. Buna emin ol.

0
    0 Yorumla
  • frambuazlııbrowni
    frambuazlııbrowni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Günceli okudum da o sığırdan kurtulduğuna çok sevindim neymiş nişan atılmış kızı kim istermiş zihniyete bak ya 🤦 bundan sonra umarım öz güven sahibi bir insanla olursun 🙏

0
    0 Yorumla
  • gÜVERCİNKAnadı
    gÜVERCİNKAnadı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 88%
    +1 yıl

Umarım böyle bir şey olmamıştır. Çünkü olduysa onun ben ta... Sana da yazıklar olsun, böyle bi andavalla birlikte oluyorsunuz biz burda sap sap kendi kumumuzda oynuyoruz. ölücem artık

0
    0 Yorumla
  • Yks_Mağduru
    Yks_Mağduru Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ben okurken sinir oldum resmen ya ben olsam alt takımlarını söker eline verirdim. Güncellemede ayrıldığını söylemişsin içim rahatladı gerçekten sakın affedeyim deme

0
    0 Yorumla
  • enchantress1firtwer
    enchantress1firtwer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

bence bir erkeğe bağlı yaşamak şartını kabul etmemelisin kadının kendi parasını kazanıp kendi özgürlüğünü yaratması gibisi yok. nişanlının düşünce yapısı çok kötü

0
    0 Yorumla
  • Ezgiii_123
    Ezgiii_123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bunu nişanlandıktsn sonra mi dedi anlamadım? Madem düşüncesi bu yönde is ciddiye binmeden demesi lazımdı. İşin zor geçmiş olsun. Eniştem de aynısı öğretmen, kuzenim sbf mezunu ise girmek için cok hevesliydi eniştem ben senin çalışmani istemiyorum dedi dini boyuttan bakıyordu olaya ortak noktada buluştular sonra kuzenim de dinine bağlı olduğu için. Zor ya kolay gelsin

0
    0 Yorumla
  • damlaburada
    damlaburada Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 70%
    +1 yıl

Ay boşver o salağı, bana ulaşsana bebiş bende mimar olmak istiyorum, özellikle ilerde yurt dışında çalışmak. Bana önerebileceğin öneriler varsa dinlemek isterim. Lütfen bana ulaş

0
    0 Yorumla
  • Clarissaben
    Clarissaben Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl

Madem böyle bişey yapicak neden okuyosunki o zaman okumazdin buraya kadar okuyup işini eline almışsın daha neden birakasinki senin sahip olduğun konumun hayalini kuran var bu zamanda geçinmek zor

0
    0 Yorumla
  • raviesiv
    raviesiv Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Doğru kararı vermişsin öyle şey mi olurmuş. Kendisi az maaş getirdiği için kompleks oluşmuş. Çok saçma düşünceleri. Ne güzel ayakları dimdik basan bir kadın olmuşsun onun gururlanması gerekirken o böyle yapıyor. Kesinlikle tavrın net olmalı bence. Böyle bir adama da geri dönmemelisin

0
    0 Yorumla
  • Keskekeskedemesem
    Keskekeskedemesem Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ayrilmakla hayatının en iyi kararını vermişsin. Bu kadar cahil aptal bi insanın gerçek yüzünü evlendikten sonra da görebilirdin evlenmeden gördüğün için şanslısın

0
    0 Yorumla
  • Canerr1920
    Canerr1920 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok saçma bir düşünce bence kıskançlıktan dolayı büyük ihtimal ama bu kadar kıskanç olması ileride ilişkiyi olumsuz etkiler. Maddi durumda olumsuz etkiler şu an benim aylık gelirim 12 15 arası değişiyor ileride evlenirsem eşimde çalışabilir kendi tercihi. Annem de çalışıyordu ama evine ve çocuklarına da bakıyordu bence düzgün bir dille anlat çünkü maddi sıkıntı ilişki bitirebiliyor.

0
    0 Yorumla
  • erciyashatice
    erciyashatice Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Kendi ayaklarinin uzerinde durduğun için öncelikle seni tebrik ederim. Değil nişanlın sevgilin kim olursa olsun seni kısıtlayan insanları hayatından çıkarılmalısın bence herkes bir birey ve bu dünyaya birilerine boyun eğmek için gelmiyor çünkü. evet 4 senen çöpe gitmiş ama bundan ders çıkarıp yoluna devam etmelisin eminim geleceğin geçmişte bıraktığından daha guzel olacak 😉

0
    0 Yorumla
  • Kaptannp
    Kaptannp Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Öyle tipine aldanıp senelerinizi heba ediyorsunuz böyle hödüklerle, sana inanmıyor güvenmiyorsa seni sadık görmüyorsa ne diye evleniyor. O kadar sene okumuşsun çalışmak en doğal hakkın. Karaktersizlerden uzak durun kızlar uzak

0
    0 Yorumla
  • muraddursun
    muraddursun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence erkeği etkileyen senin aldığın maaş değil çalışma ortamından dolayı senin çalışmanı istememiş. Şimdi bilemem ama çalıştığın yerde fazla erkek varsa kimse istemeyebilir orda çalışmanı peki sen deseydin başka yerde çalışayım acaba tepkisi ne olurdu sonuçta mimarlık iyi bir meslek e boşunada okumadın genelde olmaz çalışmıcaksın diyorsa ayrılmak en doğru karar olurdu

0
    0 Yorumla
  • Elspartacus
    Elspartacus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Sağlık ve güvenlik problemleri olmadığı sürece bir erkeğin"çalışmanı istemiyorum artık" demesi kadar saçma bir durum olamaz,, muhtemelen ondan fazla kazanıyor olman problem oldu onun için

0
    0 Yorumla
  • DışGüveysi
    DışGüveysi Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Güzel senaryo sayın Troll 😂 yanlz daha yaratıcı olabilrsen iyi olur çünkü bu senaryoyu yeşilç * yarım asır işledi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Günahımı alıyorsun yalancı diyerek yaşadığım şeyler hiç kolay şeyler değildi pek arkadaşım yok o yüzden aklıma burası geldi ne diyim Allah yaşadıklarımı yaşatsın sana bak bakalım yeşilçamda görür müsün

Yorumla
    • DışGüveysi
      DışGüveysi
      +1 yıl

Güzel beddua ediyorsun ama inanan insansan beddua ağır bişydir edilenden çok edenin sırtındadır 😏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah’a çok şükür inancım tam haksız yere edilen beddua dediğin gibidir. Bu arada özür dilerim kırdıysam sinirliyim halen daha bide trol filan yazınca 30 yaşında kadınım çocuk değilim ki boş boş gelip yazayım buraya madalya para mı veriyorlar sanki ben derdimi anlattım ister İnan ister inanma

Yorumla
    • DışGüveysi
      DışGüveysi
      +1 yıl

Benim troll deme sebebim söyledklerinde çok tutarszlklar olmasından..

Yorumla
  • phorcys
    phorcys Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Öncelikle ns kadar saçma bir söylem olduğunu belirtmek isterim istediğiniz işte çalışabilirsiniz eşiniz olacak kişi sizi kısıtlayamaz bile tamam ev ve çocuk bakımında zorlanabilirsiniz orada eşinizin yardımı olmalı gerektiğinde beraber temizlik yaparsın beraber çocuğa bakarsınız görev dağılımı yaparsınız eşiniz olacak kişi büyük ihtimalle maaşınızdan ve ev konusundan ihtiyat etmiş olabilir konuşarak anlaşmaya varın derim ilişkiler kolay kurulmuyor sonuç olarak

0
    0 Yorumla
  • Sahte_o7
    Sahte_o7 Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Sana çok baskı yapacak gibi. Kesinlikle çalışmalısın. Bunu değiştirmeye çalışması haksızlık. Bunca emeğin varken...

0
    3 Yorumla
    • Sahte_o7
      Sahte_o7
      +1 yıl

Benim gibi fırsatı kaçırma nişan atmış kızla kim evlenir mi? Yüz yüze bile görüşme. Onu bile hak etmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok gidip tüm hıncımı içime attıklarımı yüzüne kusacağım

Yorumla
    • Sahte_o7
      Sahte_o7
      +1 yıl

Peki öyle istiyorsan içinde kalmasın :))

Yorumla
  • Doctor-Strange
    Doctor-Strange Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Hikaye fena değil ama daha da geliştirebilirsin. Misal beni çok seven bir başka adam daha var kendini geliştirmiş yakışıklı filan diye. Bu hikayenin daha da derinleşmesini sağlar

0
    0 Yorumla
  • potasionumsal
    potasionumsal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Neden eve daha çok gelir sağlamak varken bunu istemesin ki.. muhtemelen gurur yapıyor ya da seni kıskanıyor. Başka bi açıklaması yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende onu anlamıyorum arkadaşım. Neyi kıskanıyor birlikte ilerde daha güzel bir hayat sürebiliriz neyin gururu ne saçma bir erkeklik gururu

Yorumla
    • potasionumsal
      potasionumsal
      +1 yıl

Bizim toplumda var böyleleri kadinin çalışmasını istemez kadin onlara göre ev hanimi olmalidir erkegine yemek hazırlamalı çocuğuna bakmali yemek yapmalı temizlik yapmalı. Böyle bir zihniyette muhtemelen. Sebebini iyice ogrenmelisin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkek eve ekmek getirir okey de o zaman senden fazla kazanabilsin bir zahmet. Senin kadar ekmek getirmeyi beceremiyor diye ne haddine kısıtlamak. Buna izin verirsen de yazık sana.

3
    0 Yorumla
  • YağızDemirören
    YağızDemirören Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Nişanlına şöyle banka hesabında 5 milyon ₺ varsa calismam de, yoksa çalışırım de, boş muhabbet yapmasın. parasi olan kazanır.

1
    0 Yorumla
  • Büük-memeli-kadın
    Büük-memeli-kadın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Nişan atan kadını kim alır mi dedi 😂😂 O etrafına bakmıyor sanırım boşanmış kadinlar bile bekarlardan daha değerli

1
    1 Yorumla
    • focussbluee
      focussbluee
      +1 yıl

Çok da büyük değil

Yorumla
  • 3freedom3
    3freedom3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

"Nişan atmış kızla kim evlenir?" Böyle zihniyetleri hayatınızda barındırmayın hanımlar. Kendilerini ilah sanırlar.

1
    0 Yorumla
  • selenatorsari
    selenatorsari Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

İyi ki ayrılmışsiniz. Böyle bağnazca düşünen biri, ve sizin gibi donanımlı biri olmazdı zaten. Hayatınızda başarılar 🌼

1
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalım
    YalvarBarışalım Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Arkadaşların haklı bence senin maaşın onunkinden fazla olduğu için rahatsız olmuştur klasik tc erkeği böyle şeylere neden takarlarsa

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

çocuklara bakarsın temizlik yaparsın kocanın eline muhtaç olursun. pazar parası beklersin kocandan böyle bir hayatı kabul ediyorsan evlen. hadi diyelim vazgeçti senin çalışmana izin verdi ileride çalışma diye baskı yapacağı bariz belli

1
    0 Yorumla
  • xhgahsdas
    xhgahsdas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Ablaa çok iyi kurtarmışsın kendini, bide ayrıldıktan sonra söyledikleri falan aboww

Çok şanslısın ucundan dönmüşsün

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

Nisanlin boynuzlanma korkusu yaşayan bir kölelik taraftarı. Ruhunda kölelik varsa işi bırak eve kapan.

0
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

kendine güveni yok bu arkadaşın boş ver aynı evde farklı dünyalar da olmazdı bu iş sıkma canını kalan zamanın gitmedi...

0
    0 Yorumla
  • Ebr_12351
    Ebr_12351 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Ayrılmakta iyi yapmışsın da 4 yıl sonra mı anladın adamın ne olduğunu. Bir anda böyle olacak hali yok ya, hiç mi konuşmadınız bu konuları anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Yediremiyor olabilir maaş farkını. Kıçı sıkışınca bir şekilde çalışmanı isteyecektir. Fakat sen kariyerini de bırakma.

0
    0 Yorumla
  • Külyutmaz22
    Külyutmaz22 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/LhSBTeOBOGo

İşte böyle tepki vermelisin

0
    0 Yorumla
  • HappyHalloween
    HappyHalloween Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.

Bence hiç görüşme eğer görüşürsen onun isteğini yerine getirmiş olursun. O kafada biriyle bir ömür geçirebileceğini sanmıyorum direk kes iletişimini

0
    0 Yorumla
  • kırmızılego
    kırmızılego Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Ya yol verirsin gider ya da " ben unca yıl evde oturmak için okumadım" diyerek kabul ettirirsin kendini.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mimarım, nişanlım evlendikten sonra çalışmamı istemiyor. Nasıl tepki vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişanlım evlenince çalışmamı istemiyor ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
Sevgilim evlenince çalışmamı istemiyor, ne yapmalıyım? 24 cevap verildi
Nişanlım çalışmamı istemiyor? 10 cevap verildi
Nişanlım çalışmamı istemiyor? 23 cevap verildi
Nişanlım çalışmak istemiyor? 12 cevap verildi
Sevgilim evlenince çalışmamı istemiyor? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Sabah sakinliği mi, koşturması mı?
  • Sabah bakımları yapıldı mı? bugün kimler nerelerde?
  • Ne sıklıkla yüzünüze maske yaparsınız?
  • İyi bir dost mu yağlı bir tost mu?
  • Genç bir öğretmen karne hediyesi olarak öğrencilerini pavyona götürdü. Sizin unutamadığınız bir karne hediyesi var mı?
  • Çay olmadan kahvaltı yapabilir misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨