İtü deniz ulaştırma bitirdim. Uzak yol gemi kaptanıyım. Şu an tershanede çalışıyorum. faal olarak gemiye çıkmıyorum. Dolar kuru yüksek olduğu için bazen kontrat imzalıyorum. Nişanlımın ailesi en baştan beri mesleğimi biliyordu. Gemiye çıkma ihtimalimin olduğunu da biliyorlardı. Tam evlilik arefesine girdik. Çalışma, işini bırak tantanası yapmaya başladılar. Bir erkeğin boyunduruğu altına girmek hiç benlik bir şey değil. Nişanlım Ne olsun istiyorsun dedi. Gerekirse bitsin dedim ben de
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen boşuna mı okudun onca zaman? Beğenmiyorsa evlenmeyecek. Yol yakınken gönder çomarı.
Ben de aynı şeyi söyledim. Beğenmiyorsa gitsin artık ne yapayım ya
Sen ne istiyorsan onu yap sonuçta sonradan öğrendiklerini bir şey değil
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
iyi demişsin cahile bak ya ne demek çalışma gerekirse bitsin tabii ki senin geleceğin söz konusu
Her şeyi en baştan anlattım. Tanıştığımız ilk gün mesleğimi biliyordu. Şimdi ne olduysa birden değişti
Asla bırakma, o iş senin hayat garantin. İşi bırakırsan köle olursun. Bırakma işini asla.
Zaten istesem de bırakamam. Anneme bakıyorum, kardeşimi okutuyorum. Onlar bi yana birisinin eline bakmak cehenneme düşmekle eş değer
Son cümleye harfiyen katılıyorum. Ayrıca evlenipte ayrılmak da var.
zaten böyle evlilik olmazki. Eve bi geliyorum hanım yok nerede okyanuslarda denizlerde. Kim iblir ne zaman gelecek? Bekar hayatından bir fark yok. Adam evlenmemeli
Ama kimseye yalan söylemedim. En başından bilip de şimdi olmaz demesine ayar oluyorum
ne yapmasını bekliyodun tamam günlerce haftacalat seni görmemek bana dokunmaz mı demesini bekliyodun. Seviyoki ayrı kalmak istemiyor ne yapsın? bazı şeyleri düşünmen lazım. Yuva denemez buna
En baştan benlik sıkıntı yok diyip de şimdi çalışamazsın dersen adama demezler mi sen kimsin armut diye. Tek suç bende mi allah aşkına ya
sanki ilk başta deseydi tamam çalışmam diyecektin de. Sende o işi yapma başka işi yap fedakarlık yap ne olacak hayat müşterektir.
Başka iş yap mı? Okuduğum bölümün dışında ne iş yapayım allah aşkına. Gemi kaptanıyım ben. Garsonluk mu yapayım bu saatten sonra
şimdi niye küçümsüyosun ki bende garsonum. Her neyse konu bu değil. Neyse nasıl biliyorsan isityorsan öyle olsun hayırlısı olsun nediyim
Küçümsemek değil ya. Öğrenciyken garsonluk da yaptık, baristalık da yaptık. Alıştığım mesleğin dışında başka bir şey yapamam demek istiyorum yani
Erkekler neden böyle ya
Ah bilsem
Bence mesleğini devam ettir
@limonlutart ozelden ulasirmisin cok onemli bisey dicem bursa ile ilgili
@Elorf1 buraya yaz
Birbirinize göre değilsiniz bence
Bilemiyorum ama ben de böyle düşünmeye başladım
Tavsiyem mesleğine yakın birini bulman
her limanda bir aşkkk
Limana inebilirsen aşk yaşarsın 😄 artık gezdirmiyorlar adamı
soru nedir
Soru değil aslında. Sinir olduğum bir durumu paylasmak istedim