Nişanlım çalışmamı istemiyor?

5 aydır nişanlıyız hukuk fakültesi mezunuyum işimi çok sevdiğim halde devam etmemi istemiyor bunca yıl boşunamı okudum üstelik hayalimdeki meslek işimide severek yapıyorum eski bir düşünceyle kadın çalışmaz deyip duruyor zaten durumumuz kötü ekimde düğünümüz var tutturdu işi bırak, susuyorum evlenince o işten çıkacaksın çalışmanı istemiyorum, dedim hiç olmazsa çocuk plana kadar çalışayım hayır bana ters böyle şeyler kadınlar çalışmaz, dedim her ihtiyacım olduğunda gelip senden para isteyemem en basidi hiç bir giderim olmasada kadınların aydan aya ihtiyacı olan şeyler var 3 kuruş için sanamı el açayım kocam olucam ben hallederim bilmem ne... Ya arkadaşlar onu bu düşüncesünden nasıl caydırabilirim çok iyi bir insan ama anlamıyor kırmakta istemiyorum sevdiğim işi yapıyorum ben yıllarımı vermişim ailemden ayrı bir şehirde okumuşum emek harcamışım bu yaptığı ne
Güncellemeler
+1 yıl
Ya kesinlikle onu kırmak istemiyorum ama ben ondan fazla kazanıyorum acaba bu yüzdenmi istemiyor çalışmamı..
Bazı arkadaşlar sormuş nişanlanmasaydın bunu bilerek diye ama sevgiliyken karlı olduğunu söylememişti bana gayet güzel çalışırız lafı geçiyordu
Nişanlım çalışmamı istemiyor?