+1 yılNişan atmış kızla kim evlenir lafına sakın takılma. Şu bulunduğumuz dönemde gençler arasında bırak nişan atma sayısı, boşanma sayısı bile çok yüksek. Boşananlar sadece kızlar değil ki, kızlar erkeklerle boşanıyor veya nişan atıyor sonuçta. Dolayısıyla kız sayısı kadar erkekler de kendine denk birini arıyor. Ayrıca bu kadar çok ayrılık yaşanan bir dönemde bunlar artık çok normalleşti... Nişanlı olmak 10 20 sene öncenin sevgili olması gibi.. O kadar normal.. Ki sen, mesleğini eline almış ve çok güzel maaşa sahip bir kızsın. Senin gibi bir kızla kaç kişi evlenmek ister açık konuşalım: düşündüğünden fazla. :) Ayrıca sen, dünya görüşü gelişmiş bir kızsın. Bu da yine bir artı. Kaliteli bir erkeğin isteyeceği bir şey. Kalitesiz biri istemez, ki istemesin de. O tipler için sen fazlasın. O yüzden kendinin farkına var, ne kadar değerli ne kadar elit olduğunu bil ve bunun farkında olduğunu sana hissettirecek birinden başkasıyla ciddi düşünme. Sen seçecek pozisyondasın. Bunu unutma. Senin sahip olduğun özellikler kaç kızda varki? Böyle erkeklerin seni aşağıya çekeceğini bil... Hayatta sana her anlamda denk insanlarla karşılaşman dileğimle... 😉👍🏻
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebepleri söyleyim:hastalıklı bir kıskançlık, ego, senin ondan fazla kazanmanı kompleks. Erkek kadından az kazandı mı aşağılık kompleksi yapar bunu erkekliğine bi saldırı olarak görür. Hazmedemiyor işte senin ondan daha çok kazanmanı daha kariyerli olmanı. Sorun çocuklara bakılacak ev işlerini yapacak birini bulmaksa bulun bi ev işlerine yardımcı ve bakıcı kadın olsun bitsin. Ama bunun derdi dediğim gibi. Sen bunla evlenirsen seni mutlu edemez boşanırsın. Yol yakınken vazgeçmelisin bana kalırsa.Çünkü bu ego kıskançlık kompleks hayatın diğer alanlarında da görülecektir, iş senin evden çıkmamana makyaj yapmamana başını örtmene kadar varabilir. Sonun boşanmış ve 2-3 çocuğu yalnız büyütmek olabilir. Yani sana diyor ki geleneksel kadın modelini sende uygulayacağım, senin tek işin bana hizmet etmek, cinsel kölelik, ev işleri,çocuk doğurmak bu kadar. Seni başka şeylere layık görmüyor anla. Ezdirme kendini kabul etme dediğini. Baştan bi kere taviz verirsen gerisi gelir. Git sana değer veren kişisel gelişimini tamamlamış birini bul. Bir de madem böyle bi düşüncesi vardı niye tam evleneceğiniz zaman bunu söylüyor ilişkinin başında böyle bi şey demiyor? Çünkü seni kendine bağladı, isteklerine hayır diyemeyeceğin noktaya getirdi. Baştan deseydi sen baştan ayrılırdın oyunu bozulurdu. Aynı zamanda sinsi ve de tehlikeli bi adam da bu. Bu sitedeki erkeklerin yaptıklarını gördükçe evlilikten soğuyorum. Problem genelde hep erkeklerde kadın erkek ilişkilerinde. Bunlara değer vermeyeceksin ezeceksin haddini bildireceksin bacım.(tabi düzgün adamlar hariç onlar da varsa artık.)
172 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence bunla yüzyüze de görüşme allem eder kallem eder seni kandırır sinsi. Bununla ayrılırken konuşmak da fazla gelir bu primata. Buna mesaj atıp yerleşeceksin. Bununla buluşunca dediklerine razı geleceksin sanır umutlanır bi tarafı kalkar. Bence gitme buluşmaya.
Cevap sahibi+1 yılYerleşeceksin değil ayrılacaksın olacaktı.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 bin lira kazandığınız halde 3500 lira kazanan erkek ile nasıl evlenmek istediğinizi soracaktım ki, yakışıklılık ile ilgili yazınızı okudum.
Diyebileceğim tek şey; sizin nasıl ki yakışıklılık gibi bir kriteriniz varsa onun da hanımını çalıştırmama gibi bir kriteri varmış demek ki… (ben kendi adıma eşimin çalışıp çalışmamasına karışmam, isterse 10 bin kazansın isterse asgari ücret kazansın farketmez, parayla ilgili değil, o yaşa kadar ailesinin okuttuğu bir yerlere getirdiği kıza çalışma evde otur diyemem şahsen)
Esas ilginç olan; size güvenmediği ve çalışmanızı istemediği halde 4 senelik ilişkide bunun hiç gündeme gelmemiş olması ki, bunu ayrıldığım kız da yapmıştı, kendi çabamla öğrendiğim gerçek ile ilgili olarak bana ne zaman söylemeyi düşünüyordun diye sordum, işler iyice ciddileşince söyleyecektim dedi, bu zihniyetten iğreniyorum ya, madem bu kadar önemli bir konuda böyle bir düşüncen var ve ilişki yaşadığın kız da bir işte çalışıyor, bunun ilk günden konuşulması ve karara bağlanması lazım, ondan sonra da insan işte geçen 4 yıla açıyor. O erkek ona bişey olmaz diye düşünmeyin, emin olun ki kaybettiği 4 yıla o daha fazla pişman olacak.
Size de kıssadan hisse olmuş olsun bu olay öyle düşünün, bu konuda ve hassas olduğunuz diğer tüm konularda ilişkinin başında mutlaka konuşun, kaybettiğiniz vakte acımamak için.21 Yorumla
Merhaba!
Öncelikle bu sürecin sonunda nişan atmaya kadar giden olaylara üzüldüğümü belirtmek isterim. Bence siz kendi açınızdan baktığınızda tamamen haklısınız. Sizin bir kadın olarak, her şeyden önce kendi paranızı kazanıyor olmanız ve ekonomik özgürlüğünüzün olması gerekiyor. Aksi halde evlilikte de ona bağımlı olacaksınız. Belki nişanlınız ile sosyal statü olarak denksiniz ama kafa yapısı ve hayat görüşü olarak; iki farklı dünya kadar uzaksınız. Bu çalışma konusu ilk etapta çıkan bir sorun, bu hayat görüşü farkı evlenseniz kimbilir nasıl sorunlara yol açacak. Velhasılkelam ben evlenseniz de mutlu bir evliliğiniz olacağını sanmıyorum. Bence, bu ilişkiyi bir an önce bitirmeniz sizin yararınıza olacaktır. Keşke bu çalışma ve güven konularını daha önce konuşsaydınız. Olan sizin 4 yılınıza olmuş. Gerçekten çok üzücü bir durum..130 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
halledilecek sorunlarin sonucu ayrılık olunca cok üzülüyorum öncelikle senin icin sunu temenni ediyorum umarim aklı basina gelir onun. konuya gelecek olursak eger her erkekte bu gurur olur. maddi gurur. bunu en cok randevularda yaşarız asla hesap odetmezler. neden? gururlarına dokunuyor yediremiyor. tabi olay bu degil bu bir benzetmeydi. siz evlendiginiz zaman gelire gore gideriniz olucak. senin paran oldugu için pahalı bir sey alirken sıkıntı etmeyeceksin ama normal sartlarda sadece onun maaşı olsa bütçenizi aşacağı için almayacaksınız. onun parasının yetmeyecegi bir seyi sen kendin alirken onun ağrına gidebilir.
erkeklerle bir arada calisma konusuda bana biraz kılıf uydurmuş gibime geldi. bugune kadar çalıştın sorun olmadi evlilik karari ortaya çıkınca mi sorun oldu? 4 senedir birlikte oldğunuza gore güven sorunu yoktur diye düşünüyorum. guven sorunu yoksa da senin erkeklerle çalışıyor olman soz konusu bile olamaz. beiki bu konu hakkında nisanlının arkadaslari da aklını karıştırmıs olabilir. erkeklerle çalışmasına izin mi vereceksin diye. oluyor yani boyle seyler görmüyor degiliz. insanımız her seye karısmayı seviyor.
cocuk sahibi olmaya karar verdiginizde de artik sartlar imkanlar daha cok, hem çalışabilir hem çocuğunuza vakit ayırabilirsiniz, ki bu daha henuz olmayan bir mesele.
seviyorsan bir çırpıda silme her seyi ask sevgi saygı günümüzde türetilmiş zor bulunan olgular.00 Yorumla
+1 yılEn önemli şeyler bir ilişki de sırayla saygı, güven ve sevgidir. Senin nişanlın sana en başta saygı duymuyor bu davranışıyla. Insan sevdiğine şaka yollu bile sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum dememeli. Senin nişanlın sana güvenemiyorum demekle kalmamış bir de bulun az hint kumaşı gibi benden iyisini bulamazsın demek nasıl bir acizliktir? Gönlünün sahibi yapan senken... Buradan seni sevmediğini de gayet iyi anlayabilirsin. Gövde gösterisi yapıp, yapması gereken yer de erkeklik yapmayan, bu tür ucuz numaralarla havlayan köpeklerden uzak dur. Gerçekten karakteri çok önemli. Öğretmen ama o kadar kültürsüz, bilgisiz, cahil ve dar görüşlü bir nişanlın varmış ki ucuz kurtulmuşsun. Öğretmen dediğin ileri görüşlü, geniş bakış açısına sahip ve kendini yetiştirmiş olmalı. Bağnaz olmamalı bu şekilde. Senin yaşadıklarından çok bu insana ve eğitim verdiği öğrencilere acıdım en başta. Hiçbir insan için amaçlarından, hayallerinden ve hedeflerinden vazgeçme. Umarım; kendine uygun, kültürlü, zeki ve centilmen bir Adam bulursun. Evlilik kolay bir şey değil, ömür demek. Bundan dolayı lütfen sadece kalp gözünle hareket etme.
10 Yorumla
+1 yılBende mimarlik okuyorum.. ne kadar zor olduğunu biliyorum ne güzel imrendim firmada çalışıyormuşsun harika ya ben de böyle olmak istiyorum senin gibi ilerde.. böyle bir hayatın varken onun için ASLA AMA ASLA işini bırakma!! Onun seni yari yolda bırakmayacağı ne malum benim bu hayatta öğrendiğim birşey var kimse icin kendinden fedakarlik yapmıcaksın. Mimarlık çok güzel meslek okurken benim canım çıkıyor staj yeri bile bulamıyorum herşey çok zor biri de gelmis diyo işi bırak. Millet gerçekten şaşırmış.
17 Yorumla- +1 yıl
Senin daha fazla kazanmani kariyerini yediremiyordur. Bence senin hayatina müdahale etmesine asla izin verme kocan olup yarin afedersin başka biriyle onu gorursen nolacak kimseye guvenme ne guzel isin gucun var. Mimarlik cok guzel bir bolum iyi ki okuyorum diyorum okumayan anlayamaz
- +1 yıl
Seni kesinlikle kıskanıyor ondan yüksek kazanmani yediremiyor baska aciklamasi yok o kadar sene mimarlik okumussun bosa mi okudun saçmaliktan baska birsey degil
- +1 yıl
Güncellemeleri sonradan okudum da çok iyi yapmışsın karaktersizin tekiymis
Soran+1 yılİnan dünden beri anca toparladım kendimi habire eski anılarımız geliyor ama mutluyum neden karşıma daha iyi bir İNSAN çıkmasın ki değil mi? Evet gerçekten zor bölümdü neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim şimdi ise 25-30 bin alınca hayatımı sürerim kimse de karışamaz kurul sınavları yapılan projeleri beğenmemeler miller rahat iş zannediyor mimarlığı ne yapıyorsunuz ki her şeyi bilgisiyar yapıyor diyorlar ama mimarın halinden mimar anlar
- +1 yıl
Evet aynen öyle çok zor herşeyi düşünüyoruz en ufak detayı orasi ayri konu ama kazancın çok güzel senin yerinde olsam tatile çıkar gezer tozarım çık bi yaz tatili yap bunun gibi yobazlarla ne uğraşacaksın üzülürsün tabi 4 yil olmuş ama emin ol bu da geçecek bir süre sonra iyi ki bitmiş diyeceksin. Sana saygı duymayam sana yüzsüz diyen biriyle bir ömür geçermi ha senin hatan şu tanıyamamişsin bunu veya farkındaydın da alttan aldigin için tepene çıkmış yani
Soran+1 yılEvet canım çok haklısın sen nerde okuyorsun staj zamanı yaz elimden geldiğince yardımcı olmaya gayret gösteririm biz kadınlar birbirimize hep destek olmalıyız
- +1 yıl
Ben adanadayım çukurovada okuyorum 3. sınıf bitmek üzere çok teşekkür ederim nerede yaşiyorsunuz
+1 yıl4 yıldır onca erkeğin içinde çalışman koymuyormuş da soyadını alınca mı koyacakmış? Bu demek oluyor ki nikâhı kıyana kadar sana zaten ne insan ne de kadın olarak saygı duymuyormuş, evlendikten sonra da kendi soyuna sopuna istinaden soyadını korumak adına taşıyan kişiye sahip çıkacakmış.
Özetle: kanka91 Yorumla- +1 yıl
Sevgili siye yönetimi yazdığım kelimeyi güzellemiş, orayı sizin hayâl gücünüze bırakıyorum shdjfjjf
+1 yılAyrılmak tek çaredir böyle düşünen birinden. Ne denirse densin asla ikna olmayacaktır çünkü eminim. Hastalık derecesinde kıskanç ve bencil biri var karşı tarafta o sebeple ikna edilmesi söz konusu dahi olamaz. Bu kafa yapısında erkek çok memlekette maalesef. Hem kadının ekonomik olarak gücünün olması, kendi ayakları üzerinde durmasi fikri rahatsız ediyor hem de kendince kendi egolarının zedelendiğini düşünüyorlar eşleri çalışınca. Benim için asla oluru olamaz böyle bir ilişkinin. Güçlü ve ne istediğini bilen bir insanım o sebeple baskı altında asla kalamam. Seven insan sevdiği insanın yanında yer alır karşısında değil. Keyifli günler..
00 Yorumla4 yıl sevgililik ve üstüne nişan ve üstüne evlilik çöpe gitti :D doğru kararı verdin senin çalışmanı istemeyen verdiğin emeklerini hiçe sayan sana güvenmeyen biriyle bir ömür geçirip üzüleceğine 4 senen, nişanın evliliğin heba olsun daha iyi 😃
170 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen baban kızım bir yerlere gelsin kimseye muhtaç olmasın diye okuttu
Yemedi yedirdi giymedi giydirdi
Sence onların emeğine haksızlık olmazmı
Hadi bunu geçtim
Seninle evlendik bir kaç sene iyi güzel geçti
Sonra bir soğukluk bir geçimsizlik boşandık
Ben işime devam edeceğim hiç birşey olmamış gibi peki sen
Senden bir kaç sene çaldım iş bula bilecekmisin artı bir bayansın
Sana tavsiyem dünyanın yüzbin türlü hali var sakın işini bırakma çalış
Benim gibi adam sana çok
Artı sevgilin özelde kovulmayacağı ne malum iflas etmiyeceği ne malum
SERT ÇIK TAVİZ YOK50 Yorumla
+1 yılBuda yeni moda oldu okumuş kadinla evlenip zorla calistirmamak. Madem calismasini istemiosunuz ozaman kendinize okumamis kadin arayin. Baskalarini duzeltmek zevk verir veriyor bazi insanlara. Cunku kendi okumadiklari icin belkide bosluklarini bu sekildemi dolduruyorlar. Erkeklerin kadinin isi rahatsa calistirmama sebebini anlamam. Hadi kadinin isi zorsa mesleği yoksa ozaman anlarımda calistirmamasini. Ama nedense tam tersi isi zor olan kadinla evlenipte sen calisma isin zor senin diyen erkek goremiyorum daha cok okumus kadinlari evde oturtma gayreti gosteriyorlar. Modami oldu artik. Sinirlerim bozuldu. Sinir bozucu bi durum!!!
10 Yorumla
+1 yılSana şimdi saygı duymuyorsa ileride duyacağını düşünüyor musun? bunca yıl buralara emeklerine geldin yıllarını çürüttün gençliğini çürüttün o okullarda sırf iyi bir gelecek için ve şimdi o gelecek bir şerefsiz için boşa mı gidecek? ya sana saygı duyacak ya da defolup gidecek inan bana başka bir erkek bulabilirsin daha iyi bir erkek bulabilirsin ama daha iyi bir hayat bulamazsın en azından çocuklarını düşünmek zorundasın ileride tek geçimle asla çocuk büyütemezsin sana saygı duymuyorsa seni sevmiyordur şu an bunu yapan ileride hayatı sana zehir eder bırak gitsin inan bana hiç bir şey senden ve çocuklarının geleceğinden daha önemli değil
113 Yorumla
Soran+1 yılAslında seviyoruz birbirimiz ama neyin gururunu yapıyor ki anlamıyorum evlilikte artık sen ben yoktur ki biz vardır anlamıyorum cidden takmış bir maddiyata
- +1 yıl
Bir şeyi anlamak istiyorum neye dayanarak serefsiz dediniz?
- +1 yıl
Bir insanın değerlerini yaptığı işi sevdiği yani kısaca bir insana saygı duymayan sırf evlenecek seviyor diye onun hayat arkadaşı olduğunu unutup sahibiymiş gibi davranan insana dayanarak söylüyorum bunu
- +1 yıl
Bak güzelim seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun ama aşkın sevginin arkasına sığınarak seni bunca yıl okutan ailenin, gelecekteki çocuklarının ve kendi hayatını yakmamanı tavsiye ederim. Diyelim ki bizi dinlemedin ve cidden işini bırakıp evlendin o adamla gelecekte elini açıp para ver diyebilecek misin? maddi sıkıntılar yaşamayacak misin? Allah korusun ayrıldınız diyelim nasıl ayaklarının üstünde duracaksın? Hele de çocuk varsa daha da zor olur benim diyeceklerim bu kadar gerisi sana kalmış ama bence sakin sevginin arkasına sığınıp hayatını yakma
- +1 yıl
Sana demiştim sana saygısı olmayan biri seni sevmiyor sana ileride de çok çektirir diye iyi bari zararın neresinden dönsen kardır evlenip çocuğun olduğunda böyle davrandsydi işler daha da zorlaşırdi
- +1 yıl
Kötü bir şey yapmayıp sadece kendince bir fikri olan ve karşındaki insanla aynı görüşte olmadıgı için mi şerefsiz oluyor?
Sanırım artık insanların şerefsiz olması içinde bir şey yapmasına gerek kalmamış.
Görüşünüzü kınıyorum sizinle evlenecek kişiyede acıyorum malum zihniyetiniz çürük...
İyi günler diler sağlıcakla kalmanızı dilerim. - +1 yıl
Bu fikir mi? kızın açıklamasını okudun mu? Adam zorlamış resmen işini bırakması için karşısındakine saygısı olmayan bir herifi böyle savunman ironik asıl ben sana ve senin gelecekteki sevgiline acıyorum. d
- +1 yıl
Ben adamı savunmadım bunu nasıl okuyup anladın anlamıyorum öğrendiğin A1 seviye Türkçe ile anlatacaklarımı anlamıyacağın için cevap verme gerekeinimi hissetmiyorum
- +1 yıl
Bana Türkçe dersi vermeye kalkıp kendin yazım hatası yapman olayı çok güzel özetliyor zaten kendinde Türkçe seviyeni belirtmişsin msnsksksks
- +1 yıl
Sen dedigimi anlayacak kadar kaliteli bi insan değilsin klavyenin azizliğine her insan düser tabi bunu anlamıycak kafa olmayınca :) ben yazımında değildim gerçi farkımızda bu olsa gerek...
İyi günler - +1 yıl
Neyse sizinle laf yarışına girecek değilim zira vaktime bile degmezsiniz
- +1 yıl
Boş insanın degerli zamanı olamaz zaten güle güle
- +1 yıl
Seninki gibi mi kfjgjh
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Sorunu okurken cidden zaman karmaşası geçirdim. Sanki soru 90 karda falan yazılmış gibi geldi... Günümüzde hala kadın çalışmasın evde çocuk baksın mantığı garip geldi. Hadi geliri çok yüksek olur sana sen evde dinlen çalışarak yıpratma kendini hayatını yaşa istersen çalışırsın diyebilir ama asgari ücrete çalışıyorken bunu demesi garip geldi... Ayrıca merak ettim bunları diyen birisi hele ki nişan atan birisini kim ne yapsın gibi çap dışı fikirleri olan bir erkek zihniyeti ile 4 yıl ne konuştun? Ne konuda anlaştın ve zaman geçirebildin ki nişanlanma evresine kadar gelebildim... Ben buna da şaşırdım...
20 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği yok zihniyet meselesi tamam toplumun getirdiği kültürel bir çok şey var kadın ve erkek olarak insanlara ama şu anlattığın şeyler erkeklikle veya kadinlikla ilgili değil daha çok kişinin kişiliği ile ilgili. Burada iki temel şeye bakacaksin bir, elindekilere ve devam edersen senden gidecek olanlara. Bu böyle devam etse de tarih tekerrürden ibarettir bugün mutlu olursun bitmesin diye sonra sürekli tekrar ederse bu ki edecektir kişi psikolojisi yarınını heba edersin belli bir yaşa gelmiş kişinin zihniyetini değiştirme şansın yok. İki; vazgeçtiğinde süreci nasıl idare edeceğin konusu. Her zaman söylüyorum mesele kadın erkek olmak değil herşeyden önce insan olabilmekte. Bir ilişki güven esasına dayanır. Güzeli güzel yapan edeptir, edep güzel sevmeye sebeptir. 😊 Seven insana ne olursa olsun karşılıklı hoşgörü var ise ne yasanıldıgı ne olduğu ne ile karşı karşıya olunduğu önemli değil özetle seven göğüs gerer iki taraflı herşey.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kendine yazık etmişsin.
İlişkilerde önce karakter analizi yapmayı öğrendiğimizde doğru kararlar veririz.
Nişan atmış kız ile kim evlenir mi? Senin karakterin düzgün olduktan sonra bir dünya nasip çıkar, o kişide bence ego sorunu var, bir taraftan ezilmişlik hissi var.
Ayrıca sana güvenmemiş olması asıl sorun. Sana güvenmiyorsa nasıl seninle evlilik kararı alabiliyor. Yarın öteki gün, annene babana bile göndermez. Hasta olsan hastaneyi bile rüyanda görürsün.
Umarım barışmak gibi bir hata yapmazsın. Yaparsan bile bile mezara sokarsın kendini10 Yorumla
+1 yılTam yorum yapacaktım ki güncellemeyi gördüm içim rahatladı!!! ne bu yahu erkeklerin kompleksleri anlam veremiyorum? vazgeçin artık bunlardan, elbette çalışacak kadın elbette ev ekonomisine destek verecek, elbetteeve sen önce geldiysen yemek hazırlıklarını yapacaksın ne yapsın kadın? evde oturup bütün gün Müge anlı izleyip sesa sayan ile dedikodumu yapsın? ya da akşama kadar komplo teorilerimi üretsin
Çok iyi yapmışsınız sizi tebrik ediyorum
Siz ne elinizden geldiğince hoşgörülü davranmışsınız gelecekmişim mutluluklar dilerim00 YorumlaÇok özür diliyorum fakat nişanlınız bir miktar geri kafalı sanırım 🤷🏼♀️ Seven biri sevdiğinin işine, mesleğine, her türlü kararına saygı duymalı. Üstelik o kadar emek vermişsin okumuşsun.. Olumlu tarafından bakmak gerekirse en azından evlenmeden önce böyle bir şey söylemiş. Ben çoğu zaman neresinden dönülse kârdır düşüncesini savvunurum, eğer olur da barışırsanız ileride evliliğiniz de daha büyük sorunlara yol açabilir.. 4 yılı çöpe atmak geleceğini ve hayallerini çöpe atmaktan daha mantıklı bence.. Umarım her şey istediğiniz gibi olur 🙏🏻
00 YorumlaMerhaba,
Günaydın, o kadar sene okudun, çalışmalısın ve nişanlın olacak kişi buna saygı duymak zorundadır. Şimdi mi akli başına geldi? Şimdi mi sorun oldu? 3500 ile geçinmek imkansız, birlikten kuvvet doğar ne kadar çok o kadar iyi! Babanın evinde oturmayı kabul etti çalışmanı kabul etmiyor çok saçma! Çalışacağım, çalışmak istiyorum de ve o da saygı duysun duymaz ise yol ver gitsin!00 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin hayatında engel yaratamaz, karışamaz. O şahıs size erkeklerin de olduğu ortam falan demiş ama kendisi de kadınların olduğu ortamda çalışmıyor mu? Ayrıca maaşı sizinkinden az olduğu için de bir çekememezlik söz konusu. Kendini bir şey sanaraktan yobaz büyütülmüş, çoğu Türk erkeği gibi, kadın evde olup çocuğa bakacak; yemek, temizlik yapacak vb. En iyisini yapmışsınız çünkü ilerde büyük ihtimalle mutsuz olacaktınız.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek farketmez bir insanda
Karakter ve insanlık arayın
Sonrada ailesine cevresine bakın
Kariyer para ya da eğitim sonraki mesele
Okumuş insansınız Mimarsınız
Mobilya sektöründeyim
Bir mimarın kolay yetişmediğini bilirim
İç mimar mı dış mimar mı peyzaj mı bilmiyorum ama aldıgınız eğitim kullandıgınız programlar ölçü ve diğer hesaplar için çok kafa gerekiyor😎
Siz bu hıyardan kurtulun derim
Moralinizide hiç bozmayın
Bu kariyerle aylık 10 bin gelirle
Daha iyilerine layıksınız😊00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşın senin yanında düşük gelirli kalacak bu yüzden kendisine olan güveni yok bence eşinin maaşı bu devirde asla geçinmeye yetmez kirada oturur bebek yapmaya korkarsınız masraflar yüzünden boşuna okuyup kariyer yapmadın bence erkek arkadaşına söylemelisin çalışmayı bırakma bir kadının kendi ayakları üstünde durması gerçekten çok önemli ekonomik özgürlük sizlerin de hakkı daha sonra allah korusun boşansanız babanın evine mi döneceksin aslanlar gibi ayaklarının üstünde mi duracaksın bence ya eşini değiştir ya düşüncelerini bunu da ona net söylemelisin çalışacağını eğer illa bırakmanı istiyorsa onu bırakacağını onca emeklerinden vazgeçme
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok iyi yapmışsın güven yoksa başka şeylerin önemi yok nişan atmış olman bir şeyi ifade etmez bence benim karşıma anlaştığım sevdiğim güvendiğim birisi çıkarsa bunlar her şeyden önce gelir nişan atmışlığıyla ilgilenmem yanında mutlu huzurlu olayım başka ne isteyebilirim
+1 yılAnaaa ablamda mimar manitası da aynı şeyi istiyor. Ne bu erkeklerin çalışmamatma isteği anlamıyorum Allah kolaylık versin valla ama sakın unutma o okulu kazanırken ne kadar uğraştın ne kadar ter gözyaşı döktün bi erkek uğruna sakın mesleğini terk etme evladın gurur duysun senle annem mimar diye karşı gel göster kendini kızım pes etme
10 Yorumla
+1 yılAyrıldığına sevindim çok iyi olmuş. Evlenince daha da beterini yapardı. Evet 4 yılın gitmiş ama zararın neresinden dönersen kar. Ayrıca o senin dengin değil maddi olarak seninle yakın parayı kazanan biriyle olman daha mantıklı çünkü hiçbir erkek kendine yediremez bunu. Bir de aradaki fark çok fazla. Ona arkadaşları falan şimdiden diyordur karı parası yiyorsun diye. Dünya da erkek kalmadı sanki kendini ne sanıyorsa? Değil nişan atmış evlenmiş ayrılmış olsan bile seni havada kaparlar emin ol.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aklınca kendi erkeklik gururuna yediremiyor. Genelde böyle erkekler ile evlenen kadınlar aşırı baskı, kıskançlık ve sorunla karşılaşıyorlar. Bence bu durumu gözden geçirmelisin. Evde oturma konusunda ise gereksiz gurur yapıyor. Yani herkesin imkanı en üst düzeyde olmak zorunda değil, olgunca karşılaması lazımdı.
23 Yorumla
Soran+1 yılYok son kez görüşeceğim zamanında çok susmuşum içime atmışım birikmiş hepsini yüzüne kusup yüzüğü bırakıp gideceğim
+1 yılKesinlikle seni sevmiyor diye düşünceye girme. Bu konuda tartışmaya da girme eğer sen daha çok kazanıyorsun diye gurur yapıyorsa sonucu ayrılığa kadar bile gidebilir. Sen ‘çocuğumuz olana kadar çalışmak istiyorum çocuğumuz olunca işi bırakırım’ gibi laflar söyleyerek onun bu düşüncesini biraz hafifletebilirsin bence.
25 Yorumla
Soran+1 yılİnan onları da söyledim bu sefer de e evin işleri ne olacak akşam ben işten yorgun argın gelince sende yorgun olacaksın ben. Mi yapacağım yemeği dedi
- +1 yıl
Bahane yapıyor olabilir mi? Belkide çevresinde bu konuda onun aklına girmeye çalışanlar vardır.
Soran+1 yılArkadaşları kendi arkadaşları çok fena Allah’a şükür benim babamın durumu da maddi durumu da iyi arkadaşları habire kız zengin kızı kukla arıyor gibisinden düşük seviyeli laflar söylemişler bazen kaçırıyor ağzından seni ezecek vb
- +1 yıl
Belkide bu yüzden aklında kaldığı için üzülüyordur sana söyleyemiyordur onunla bu konuyu açık konuşmalısın
- +1 yıl
yav öyle konuşan erkeği napıcan Allah aşkına bu sözünden belli kadınları aşağı gördü resmen hizmetçi gibi görüyor sanki çok bi bk kazanabiliyormuş gibi ben mi hazırlıcam yemeği demiş odun kafa
- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma salak bir şekilde gurur yapıyor bence ileride daha da yapacaktır.
Bence arkadaş akraba çevresi nisanligini gazliyor.
Hadi yine iyi yere kapak attın, o kız seni dinlemez artık parası çoktur onun.
Evde onun sözü geçer.
Kim bilir neler diyorlardır insanların ağzı çok pis.22 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimde kulağıma geliyor bazı kötü niyetli erkek arkadaşları bu kız seni ilerde ezer diyorlarmış bazen ağzından kaçırıyor bilmiyorum neden bu kadar neyin gururu bu
- +1 yıl
Ataerkil toplum yapısı işte.
Erkek para kazanır, kadın ona hizmet eder.
Evliliklerin büyük bir kısmı bu amaçla kuruluyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni köle olarak almak istiyor. sakın erkek olarak düşünme sahiplenme değil. çalışma madden ona muhtaç olmanı istiyor ki seni sömürsün... bende inşaat mh. yim mimarlık çok güzel bir meslek. evden bile çalışaibliyorsun.. ondaki gurur değil.. sakın yanlış anlama
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ayrılarak kendin için çok hayırlı bir karar vermişsin. Lakin 4 yıl nasıl dayandın onu merak ediyorum biraz. Bu yobazlığını sakladı mı senden , yoksa görmek işine mi gelmedi. Sakın barışma , görüşelim dediğine göre alttan girip üstten çıkmaya ve seni ikna etmeye çalışacak. Böyle ruh hastalarıyla olmaz. Çok keşke dersin sonra.
30 Yorumlanişan atmış kızla kim evlenir nasıl söz ya resmen ikinci el muamelesi yapmış sana. bence sevgilin fazla cahil ben öyle sezdim. yol yakınken dön ileri görüşlü biriyle olmalısın. Elbette erkektir kıskanır ama sırf o istiyor diye sevdiğin işi yapmayacak mısın? bence sevgilinde aşağılık kompleksi olabilir maaşın ondan çok diye
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyor herşeyi kendisi halledebilecegini zannediyor özel okulda çalıştığını söylüyorsun yarın birgün çıkarmayacaklarinin garantisi yok muhtemelen çevresinde gördükleri olumsuz durumlar etkisinde kalıyor birileri kötü birşey yaşadı diye kendininde aynı şeyleri yaşayacağını düşünüyor eğer bu tutumundan vazgeçmeyecekse ilerisinin olmayacağını dile getir eskide kalmış erkek çalışır kadın evde çocuklarına bakar muhabbeti hastaneye gittiğinde bayan hemşire doktor olsun demesini biliyorlar benim hep savundugum şey kadında çalışır erkeğine evine yardımcı olur ve erkekte evinde eşine yardımcı olmalidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşağılık kompleksi yaşıyor. Seni çok seviyor. Ama bir taraftan da korkuyor. Sen onu terk edersen. Sana laf geciremezse gibi gibi. Kendiyle yuzlesmeli ve sana güvenmeli. Basaramazsa hiç evlenme , hep kiskaclik ve kompleksi seni evliliğin boyunca huzursuz edecek
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun.
+1 yılYa zamanını harcamışsın bununla ben önceden söyleyeyim. Gurur yapıyor evet gururu batsın. Güçlü olman lazım de ki ya mesleğimi yaparım ya ayrılırım ve bunu da gerçekleştir çünkü başka bir şansın yok. Kabul etmen imkansız. Kocanı boşayabilirsin ama mesleğini boşayamazsın. Resmen ekonomik özgürlüğünü elinden almayı amaçlamış. Yazık edersin kendine. Umarım bu soru trolldür.
03 Yorumla- +1 yıl
Birde kendisi kıytırık bir adamken yapıyor bunu
Soran+1 yılYok troll değil gerçek keşke troll olsa. Takmış bir maddiyata sanki kadınım diye neden böyle yapıyor bu erkekler. Ayrıl kısmına ise ben seviyorum onu gerçekten değer veriyorum aynı şekilde oda ama işte şu durum kafamı kurcalıyor
- +1 yıl
Sana değer vermiyor bu yaptığı değer falan değil. Düşmana yapılmaz ya kadın evde oturur ev işi yapar köle misin ki? Yol yakınken dön, bu sevgi değil.
+1 yılnişanlın hanzonun tekiymiş hem senden maddi yönden aşağıda alıyor hem senin çalışmayıp onun eline bakmanı istiyor hem seni kıskanıyor sanki o o kadar kadının içinde çalışmıyor hem senin kadınlığına vs laf ediyor yetmez gibi nişan atan kızla kim olur benim gibi şans bulamazsin gibi egolu ve yobaz laflar ediyor kanka bende mimarım aaay aşırı sinirlendim kız adres ver dövek şunu
11 Yorumla- +1 yıl
😊
Bir tane kız arkadaşım vardı, 2 sene çıktığı çocukla musmutlu yaşayıp sonrasında hayatı ona zehir eden bir sevgilisi vardı. Karşımda ağlayıp bana dediği bir cümleyi hatırlıyorum. "Ya ben 2 sene böyle biriyle nasıl çıkmışım, ben böyle birini nasıl sevmişim, ben nasıl görememişim bunları" diye söyledi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Güvenmiyorsan evlenmiyceksin. Kusura bakmada yaş 30 olmuş kafa 18. Tribe bak çalışmanı istemiyorum erkekler var. İşde kendi yanında çalışan kadınlar hakkında ne düsünüyorsa diye düsünürüm ben bu durumda. Git 6 sene afedersin poponu yırt üni oku ondan sonra malın biri gelsin ben çalışmanı istemiyom. Ayyh göttüm deseydin. Git çevrende adam gibi biri vardır mutlaka az konuş dertleş en azından can sıkıntın gider. Allahım inşallah böyle biri olmam amin.
10 Yorumla"Erkek dediğin çalışır eve ekmek getir sen ilerde çocuklarımızla evin işleriyle ilgilen dedi."
Ayrıl diyecektim ki baktım ayrılmışsın. Çok çok iyi yapmışsın. Kültürü, hayata bakışı senden aşağıda olan değil sana denk olan biriyle karşılaşırsın umarım.10 Yorumla
+1 yılsenin ondan daha fazla maaş alman onun zoruna gidiyor ki onun aldığı parayla da geçinemezsiniz çalışmayı bırakma bence otur sakin bir dille anlat işte ileride bunlar sorun olmaz de eğer şimdiden bu kadar büyük bir problem varsa evlilik hayatınızı düşünemiyorum
10 Yorumla
+1 yılSevmemekle alakası yok evlendikten sonra iş değişiyor sana önceden söylemiş çalışma demiş sen ya sözünü dinlersin ya da olmaz diyip inadına gidersin olmaz bu iş senin bileceğin şey her okuyan çalışacak diye bir kural yok ha baktın ben çalışmak için okudum diyosan kendine başka çalıştıran bir erkek bulursun bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin abla ne diyeceğimi bilemedim. 17 yaşındayım ve senin durumunda olmak istemezdim. İnsan gerçek yüzünü evlilikte veya evlenmeden ince gösteriyor işte. Biz de kimin bizi yarı yolda bırakacağını bilemiyoruz her zaman. Ama seni mutsuz eden hayatını pişmanlıklarla yaşamana neden olacak bir insana gönül verme. Hatta gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez diye bir söz vardı. Eğer senden özür dinlemiyorsa yaptığı hatanın farkına varmıyorsa ve bir de bu şekilde küstahça konuşuyorsa neden ona daha fazla zaman harcayasın ki? Madem evlenmek istediği insandan bu kadar beklentisi var öyleyse gitsin beklentilerini sağlayan biriyle evlensin. Sen kimsenin beklentisini karşılamak zorunda değilsin ki. İnşallah çok mutlu bir hayatın olur. Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemezsin. Ama alacağın her kararı ilk olarak kendi mutluluğunu düşünerek al olur mu? Çünkü insan kendi içinde mutlu olmayınca başkalarını da mutlu edemiyor.
00 Yorumla
+1 yılEğer kadın dediğin çalışmaz evinde oturur diyerek kadınları objeleştiren, kadınlara değer vermeyen biri ile 4 sene cıktıysan seni tebrik ederim. Yerinde olsam o bunu söylediği anda o kişiyi hayatımdan çıkartırım. Bunu hiç bir özrü, affı, haklı sebebi olamaz
00 YorumlaNisan atmis kiza kim balar" lafina guldum.. bu seni demoralize edip istedigi konuma hetirebilmek icin edilmis bir laf. Arkadasim evlenmis ayrilmis bir eczaci, o zamanlar gorustugu kisi de iki yillik bi uni mezunu biriydi.. evlenmis ayrilmisti. Ikisi de cocukwuz. Tartistikalrinda o kisi de arkadasima, "iyi dusun bu yastan sonra hem de evlenmis ayrilmis biriyle kim evlenir" demisti... şu an evliler gerci.. ama iste adam kizi demoralize ederek asagilayarak istedigini yaptiriyordu. benzer durumlar..
bence bir daha muatap olma.. seni demoralize ederek eteklerinden asagi cekiyor. umarim farkindasin ve geri donmezsin..00 Yorumla
+1 yılCanım hiç üzülme şükret yol yakınken bu cahille yobaz adamdan kurtulmuşsun ve sen ona mecbur değilsin ego tatmini yapıyor nişan atmış kızı kimse almaz diye neyin kafasını yaşıyor bu hiç görüşmeye bile gitme son kez hiç seviyesine düşme muhattap olma bu cahille ve kariyerine odaklan emin ol kendi seviyende senin statünde daha iyileri seni bulucak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu devirde hem de bu kadar güzel bir meslekle evde oturulmaz. Sana saygı duyan ve seninle gurur duyacak birini bulmalısın.. Onun kendine güveni yok anladığım kadarıyla.. Tabii senin de ondan fazla maaş alabiliyor olmanın da onda yarattığı bir güvensizlik vardır..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Gözün aydın, 4 seneyle kurtarabilmişsin kendini. Benim 4 sene evlenmeden 4 sene de evlendikten sonra 8 senem ziyan oldu. Şükret ki evlenmeden önce Allah yüzüne bakmış da gerçeği görmeni sağlamış. Dünyanın sonu değil elbbette ki evlenmek gibi boşanmakta haktır. Ancak aldığın hasar çok daha fazla olurdu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılTanıştığınızda da çalışıyordun muhtemelen, şimdi mi gelmiş aklına? Çalışmayan birini istiyorsa tercihini ona göre yapacak. Muhtemelen senin güçlü olman, ayaklarının üstünde durabilmen ilgisini çekti başta, sonra da ağır gelmeye başladı... ah beyler ah! Ayrılarak doğru olanı yapmışsın, diyelim işi bıraktın ayrılma durumunda ne olacak? Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın, o adam için de hiiiiç üzülme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsla kimseyi dinleme işinle mesleğinden vazgeçme yoksa her zaman kaybeden sen olursun madem seni çalıştırmak istemiyor duysa baştan söyleseydi ya da gitsin çalışmayan bir iş bulsun kendine çok yanlış bir düşünce sen o kadar okumuşsun etmişsin senin emeğini hiçe sayıyor
00 Yorumla
+1 yılişte hızlı ilerleyince bazı konularda ama bu konuları konuşmak için erken deniliyor sonra boşa giden yıllar, ilk aydan bu konuları herkez konuşsun o kendisine göre sende kendine göre haklısın ama ikinizinde haksız olduğu konu kafa dengi insanla olmamak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYa o kadar okumuşsun, asla bir erkek için kariyerini bırakma. Ayrıca emin ol nişan atmakla hiçbir şey olmaz, seni seven nişan atmanı sorun etmez. Bazı erkekler güçlü, kendi ayaklarının üzerinde durabilen kadınları hazmedemez. Koşarak uzaklaş görüşme bile.
00 Yorumla
+1 yılBen sana söyleyeyim tamamen ekonomik olarak daha güçlü olman kaynaklı. Ve ben böyle ilişkilerin asla yürümediğini gördüm. Evlendikten sonra da bu değişmeyecek ve sana sınırlar koymak isteyecek. 4 yıldır çıkıyor olabilirsin ama bunu ciddi bir şekilde nişanlınla oturup konuşman lazım. Yoksa seni daha zor günler bekliyor benden söylemesi.
01 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ama sana dediğim tam olarak buydu
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılNedenini sorabilirsin öncelikle..
O nedene bağlı bir şekilde cevap verebilirsin..
Ama bence yinede ne olursa olsun , seninde bir mesleğin var onunda..
İkinizde çalışabilirsiniz , ikinizde eve para getirebilirsiniz bundan daha güzel bir şey var mi¿
Boşuna okumadığını çalışan bir kadın kariyer sahibi bir kadın olmak istediğini söyle..
Çocuk ev işleri flan derse de , çocuk olduğunda artık ne yapacağını sen söylersin ona..01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı değilmiş demekki , evet o kadar yıl sonra kötü oluyor böyle bitince ama belki daha iyisi çıkar karşına inşallah tabi ayrldysanz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKazancının önemi yok ki! Sen netice olarak emek harcamış, yıllarını bu iş için heba etmişsin. Çalışmak istediğin sürece eşinin sana destek olması gerekirken böyle davranması anlamsız. Hem dünyanın türlü hâli var. Yarının ne getireceğini kimse bilemez. O nedenle bana kalırsa işinden asla vazgeçme.
00 Yorumla
+1 yılBuna müsade etme. Basit bir ataerkil sindirme politikasıdır bu. Bu oyunlara gelme. Kimsenin sözüyle mesleğini bırakma.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşver gitsin zaten. Kendine seni %100 bağlamaya çalışıyor. Ki Olay sadece para kazanmak değil. Senin de sosyalleşmeye ihtıyacın var. Evde otursan da ne kadar para verirse bile bir yerden sonra mutlu olamıyorsun sıkılmaya başlıyorsun. Hele ki çalışmayı seviyorsan. Öyle bir hayat olamaz! Acıyor tamam ama 4 yıldan fazla yaşayacağın mutluluk var. Yani gideceğin yol gittiğin yoldan daha fazla o yüzden yas tutup unut... Çok geçmiş olsun şimdiden. Bu yobazlar bitmiyor ülkede!
20 YorumlaMimar birinin paragraf gibi bunu sorması, sorunun sonuna iliştirdiği beni sevmiyor mu cümlesi çok ergence geldi kusura bakma. İşini eline almış bi insan bu tavrın karşısında olayı sorgulaması bile yanlış. Kapat kapıyı uzaklaş ondan.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen acaba sevmiyor da ayrılmak için bahane mi arıyor acaba diye düşünüp yazdım paragrafının sonunu
Bunun güvenle alakası ne kadar var bilemem. herkes çok bilmiş gibi komplekse bağlamış vs. Ancak bir erkeğin evlenmeden çalışmayı belirleme konusunda konuşma hakkı var. Cümlelerinde Allah Din vs. bahsettiğin için bahsediyorum. Dinden bahsediyorsak istediğin alim din adamının yanına git. Erkeklerin içinde çalışmanı doğru bulmaz.
Ne güzel de çözmüşsünüz meseleyi kıskançlığa, komplekse, güvene bağlayarak.
Tebrikler.010 Yorumla- +1 yıl
Ne geri kafali adamsin kızın mesleği gereği iş ortaminda erkekler ve kadinlar beraber proje yapıyorlar. Kız yillarca emek vermiş o kim oluyorda bunun kararini veriyor.
- +1 yıl
@kingkong321 Bana geri kafalïndeiğin için sen de geri kafalı oluyorsun. Bunu kendi içinde yüce bi düşün.
- +1 yıl
Düşündüm ve senin tam bir geri kafali oldugun kanısındayım. Günümüzde neredeyse her sektörde erkek kadın beraber çalişiyor. Senin muskaci, milletin kanını emen, din tüccarı din adamlarin buna karşi olabilirler onlarin ne dedikleri de umrumda değıl. Millet ekmeğinin derdinde akli başında olan kimse takmaz bu düşüncedekileri.
- +1 yıl
@kingkong321 İnsanları yakından incelemeden. Ortamlarına girmeden bu kadar ön yargılı olma bence. Bence sen de tam bir cahilsin.
- +1 yıl
Ortada ön yargı yokki yıllardır olan şeyler. Kendileri mersedeslere, bmwlere biniyorlar. Nerden geliyor değirmenin suyu. Milletin parasini yiyorlar. Senin de aklini yikamişlar. Kadinlari erkeğin malı gibi görmeye baslamissin. Sana cahil demek az kalir. Sen Kara Cahilsin.
- +1 yıl
@kingkong321 Genelliyorsun. Her neyse iyi geceler.
- +1 yıl
Ben genelleme yapmiyorum. Allah yolunda olan çok sayida din adami da var onlari diğerlerinden ayırıyorum. Onlar kadına değer verilmesi gerektiğini savunurken diğerleri kadini değersizleştiriyorlar. Sana da iyi geceler
- +1 yıl
@kingkong321 onlara göre de sen değersizleştiriyorsun.
+1 yılAçıklama da sinirimi dökmeye gidecem yazmışsın. Öyle bi olay yok. Tamamiyle barışmak için gidiyon. Bide nişan atmış kızla kim evlenir felan demiş ya , sen zaten buluşmaya gideceğin için artık adamın hiç bi suçu yok. Barışmak istediğin için artık adam haklı oldu. Adam haksızken , sen onu haklı cıkardın.
00 Yorumla
+1 yılYani bu konuda tavrını belli etmişsin artık kararlı olmak zorundasın mesela eğer çalırsa evlenmem seninle felan derse geri adım atma
Şahsen evlenince eşimin bende calışmasını istemem çocuklarla ilgilensin isterim ama çalışmak isterse saygı duyarım kimse kimsenin geleceğini garantiliyemez ilerde ne olacağimiz bile değil ben maaşına takılmadım eşim katkıda bulunmak isterse buna sevinirim bile omuzumdaki yükü hafifletir yol arkadaşı dediğin böyle olur...33 Yorumla- +1 yıl
Son olarak sevmiyor demen orası biras saçma olmuş böyle bir fikre nasıl kapıldın onu anlamadım
Soran+1 yılBen acaba sevmiyor da ayrılmak için bahane mi arıyor acaba diye düşündüm
- +1 yıl
Onunla bi alakası yok gurur yapıyor desem böyle bir konuda gurur yapılmaz erkek sahiplenicidir korumak ister bunu anladık ama ne biliyim sen kararın vaz geçmediğin sürece bunu ya kabullenicek ya da gidicek
Bence onun az kazanmasi ilerde sorunlar yaratcak seni kiskancak is ortaminda aldigin maasi kiskancak sorunlar cikicak yol yakinken donmek en iyisi kendi dengin birini bul bence mutlu olmak istiyorsan para hersey degil ama cok sey
511 Yorumla- +1 yıl
Çok gerçekçi bakmışsınız tebrikler
Soran+1 yılAma seviyorum onun beni sevdiğini değer verdiğini de biliyorum ama işte inadı inat ya
- +1 yıl
Nerden buluyorlar bu öküzleri anlasam
- +1 yıl
Ben katlarca fazlasını kazanıyorum nişanlım dan napayım hatuna eurofighter ı uçurma evde otur mu diyeyim... Bu kızın da güzel bir mesleği var boşuna mı okumuş o kadar etmiş
Soran+1 yılYok asla cehennme kadar yolu var. Yüz yüze görüştüğümde yüzüğü önüne atıcam ve geçmişte içime attıklarımı kusacağım sonra da defolup gideceğim bir daha görmemek üzere onu
- +1 yıl
Egiitmli guzel kizsindirda maasinda var kimseye muhtac degilsin uzulen o olsun herkrs esim calissin ayaklari ustunde dursun ister adamin yaptigina yap 3 kurus eve fazla para gircek diyee bu kadar nankorluk olmas bak sana ne demistim ilerde is yerinde erkekleri kiskancak sorunlar cikcak bak evlenmeden laf etmiss o kadar hakliyimki
+1 yılHiç yıllarım çöpe gitti diye düşünme bence. İleride yaşayacağın muhteşem ilişkin için tecrübe kazandın. Asla sineye çekmeyeceğin şeyleri biliyorsun artık. Kendine öyle güzel şefkat göstermişsin ki kendine olan saygını kaybetmeyerek. İleride barışırsanız bile kendine ispat etmiş oldun tavizinin olmadığını bu yönden bakıp ne kadar güzel bir şey yaptığını görmek istedim. İyi günler... :)
10 Yorumla
+1 yılHayır benim anlamadığım senin gibi vizyonlu bir kadın buna 4 sene nasıl katlandı? Bir erkek bana çalışmayacaksın demeyi bırak onu demeye cesaret bile edemez.. orada rezil rüsva ederim onu. Kurtulduğun iyi olmuş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevince nasıl da kör oluyor. Nasıl da kötülüklerini görmezden gelip sineye çekiyor kabulleniyor. aynısını ben de yaşıyorum ayrıldık anlaşamadık ben tamamen bitirdim şimdi de o gelmiş evleneceğiz seni isticem annenlere söyle demeye başladı. Bizim çilemiz hiç bitmiyor doğru insanı bulmak mutlu olmak ne kadar zorlaştı :/
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrildinmi
Cevap sahibi+1 yıl@adiask1335 ayrıldım, ayrıldıktan sonra demeye başladı bunları. Hayır diyorum kabullenmiyor. Vazgeçmicem demeye başladı
- +1 yıl
Kesin bitrdnmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam. Üzüldüm senin adına Hanımefendi . Ben İşçi olarak Çalışıyorum Kamuda benimle birlikte olmak isternisin. Emlak işleriyle çok uğraştım çevremde var . Seninde çalıştığın sektör inşaat emlak üzerine . Nedersin istermisin . Senin paranda Pulunda Gözüm Yok inan . Düzgün Güvenilir Biriyim Böyle bir hanimefendi arıyorum niyetim ciddi istersen Saygilar .
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ondan fazla Alman etkiliyor olabilir evet bi süre sonra belki ben çok kazanıyorum diyerek kendini daha üstün görmeye çalışırsın diye de düşünüyo olabilir aslında bi çok sebep vardır ama sizi tanımıyorum ancak bu kadar yorum yapabilirim bu zamanda tek kişi çalışmak ev geçindirmek cidden kendiniz geçinebilirsiniz ama ilerde çocuk olduğunda okulu eğitimi vs hepsi maliyet ileriyi düşünmek lazım neden benim çocuğum daha iyi bi eğitim alabilcekken devlete gitsin en iyisini vermek isterim
00 Yorumla- Devamını Gör (219)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat