Aşk İlişkileri İlişkilerinizde affedici olmak size yaradı mı yoksa yaraladı mı? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlişkilerinizde hep affedici olan taraf olmak size yaradı mı yoksa yaraladı mı? İlişkilerinizde affedici olmak size yaradı mı yoksa yaraladı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kolay affeden biri asla değilim.. Keyifli geceler.. 2 0 Yorumla
sananeeerrhhhh Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Affedici olmak insana malesef birşey katmaz salak konumuna konulursunuz 3 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kesinlikle yaraladı fakat her şeyin birer tecrübe olduğuna ve yaşadığın olaydan ders çıkarıp ona göre gardını almak gerektiğini düşünüyorun 1 0 Yorumla
Roksanay Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Valla genelde yaraması lazım 😌 Ama beni baya güzel yaraladı 😂😎Kendimi bu duruma düşürdüğüm için kendimden özür diliyorum 🌹🌼❤️ 0 0 Yorumla
IILilith Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Affedici biri değilim, hatta karşımdaki insanın hats yapmasına müsaade etmem. 1 0 Yorumla
selmma44 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Affederim affetmesine de bu bana pek yaramıyor. Keşke biraz umursamaz olup affetmesem 0 0 Yorumla
papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Merhaba...Hiç yaramaz bu nedenle afetmemem gerekiyor😀 0 0 Yorumla
Sevdalı0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yaraladı ne kelime... Heo affederdim 1 hatamda silindim... 1 0 Yorumla
dilara_irmak Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Affettiğim için aynı hatayı sürekli yaptılar 2 0 Yorumla
Karalibattaniyem Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Affetmesem ilerliyemezdim. Bu her konuda geçerli. Affettiğim için unutabiliyorum. En güzeli Allah’a havale etmek. 1 0 Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourAffettiğimi kim söyledi? Affetmem. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yaraladı , bazı olayların affedilmemesi gerek 1 0 Yorumla
isimsizhatun_mavi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Hiçbir halta yaramadı affedici olmayın kendi değerinizi düşürürsünüz Bi yapan Bi daha yapar 0 0 Yorumla
isimsizbirisiyiz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl genelde yaralar ama içinden geldigi gibi davranmak en dogrusu yaralandıkca büyüyoruz unutma 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Affettim ve ayrıldım 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç ilşkim olmadı ya 0 0 Yorumla
Hyperreal Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yaramadı, bana yaramayan birçok iyi huyumdan biri. 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaraladı 0 0 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Yaraladı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kolay affeden biri asla değilim.. Keyifli geceler..
Affedici olmak insana malesef birşey katmaz salak konumuna konulursunuz
Kesinlikle yaraladı fakat her şeyin birer tecrübe olduğuna ve yaşadığın olaydan ders çıkarıp ona göre gardını almak gerektiğini düşünüyorun
Yaraladı bu nedenle kolay affetmiyorum.
Valla genelde yaraması lazım 😌
Ama beni baya güzel yaraladı 😂😎
Kendimi bu duruma düşürdüğüm için kendimden özür diliyorum 🌹🌼❤️
Affedici biri değilim, hatta karşımdaki insanın hats yapmasına müsaade etmem.
Affederim affetmesine de bu bana pek yaramıyor. Keşke biraz umursamaz olup affetmesem
Merhaba...
Hiç yaramaz bu nedenle afetmemem gerekiyor😀
Yaraladı ne kelime... Heo affederdim 1 hatamda silindim...
Affederim ama unutmam
Affettiğim için aynı hatayı sürekli yaptılar
Affetmesem ilerliyemezdim. Bu her konuda geçerli. Affettiğim için unutabiliyorum. En güzeli Allah’a havale etmek.
#Bonjour
Affettiğimi kim söyledi? Affetmem.
Yaraladı , bazı olayların affedilmemesi gerek
Hiçbir halta yaramadı affedici olmayın kendi değerinizi düşürürsünüz Bi yapan Bi daha yapar
genelde yaralar ama içinden geldigi gibi davranmak en dogrusu yaralandıkca büyüyoruz unutma
affedici olmadım hiçbir zaman..
Allah belamı verdi hep
Affederim ben affetmek erdemdir
ilahi adalet dergecerim
Affettim terk etti keşke diyorum
Her yanım yara bere oldu
Yaraladi
Yaralar kapladı
Hiç takmam
Affettim ve ayrıldım
Yaraladı gözlerinde basit birisi konumuna düştüm
1 kere affedince bağımlılık yapıyor
Yaramadı hak etmediği için
Hataya göre değişir affetmek
hiç ilşkim olmadı ya
Yaramadı, bana yaramayan birçok iyi huyumdan biri.
Kişinin psikolojısine bağlı
Yaraladı
Yaraladı
Yaramaz yaramıyor
Yaradı çünkü huzur demek ❤
Önce yaraladı ama sonra yaradı
Yaraladı
Yaraladı 💔
Hangi ilişki o ne
Yaraladı hep
Yaraladı galiba
Değil