Emek verdiğim sevdiğim adamı yaşadıklarımızı bir kalemde silmem. Aşk varsa gurur olmaz, elimden geleni yaparım ilişkimizi kurtarmak adına. Fakat karşılığı olmayan bitmiş, olmayacak bir ilişki için de bir yere kadar çabalarım. Sevgim bitmez ama o benim için biter. Zaman herseyin ilacıdır, zaman öyle sevgide biter anılar kalır sadece..
Merhaba 🎈 Yani neyi affetmek? Bunun mutlaka bir sınırı var sonuçta. Saygısızlığın, boşvermişliğin, sadakatsizlik, yalan. Aldatmak değil yalnız sadakat kavramı dahi benim için başlı başına bir mevzu. O yüzden gurur da yaparım gerekirse, gerekirse vazgeçerim. Ben sütten ağzı yananın, ineği kestiği noktasındayım artık.
duruma göre yerine göre değişir.. Bazen affetmek lazım bazen ise affetmemek işte o bazen ne zaman işleyecek bunu en iyi ben biliyorum gibime geliyor.. hiç affetmediklerim var.. affedip şans verdiklerim de şansı kullanamayıp yine kaybedenler de var elbette
Yaşadığım şeylere göre değişsede, kinci biri değilim. Bazı şeyleri unutmam ama küslüğüde uzatmam. Ama bir değil iki değil üç de artık bir soğurum daha da eskisi gibi olmam.
Bazı hatalar affedilmemeli. Örneğin başkalarıyla romantik yazışmalar ya da açık açık aldatması, gidip buluşması vb. Beni herkesten saklaması, benden emin olmaması, arayış içinde olması. Madem öyle bir arayistasin, hayatında ben olmadan ara, bir şey kaybetmezsin. Ya da psikolojik ve fiziksel şiddet..
Gururla çok alakasız bir konu bu. Sizin güveninizi kırmış birini affetmemeniz, olması gereken yerinde bir davranıştır. Bilakis sizin güveninizi sarsan birini affetmeniz onursuzca olur.
Ottan, boqtan sebeplerden de zaten güveniniz kırılmaz, affedecek bir şey de olmaz.
Bence güveni sarsıcı herhangi bir davranışa karşı gururlu olmadan hemen affedici olmak insanın kendisinden taviz vermesi demektir. Kendimizi bu kadar harcamaya gerek yok
Şans veririz olur olmadık şeyler yüzünden kızmayız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çiceğim gurur yapar ama 30 dakika sonra kıyamaz ve olmamış gibi davranır. Benim kalbim yetmez ona kırılmaya. Ciddi bir şey olmaz ise görmezden gelirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Emek verdiğim sevdiğim adamı yaşadıklarımızı bir kalemde silmem. Aşk varsa gurur olmaz, elimden geleni yaparım ilişkimizi kurtarmak adına. Fakat karşılığı olmayan bitmiş, olmayacak bir ilişki için de bir yere kadar çabalarım. Sevgim bitmez ama o benim için biter. Zaman herseyin ilacıdır, zaman öyle sevgide biter anılar kalır sadece..
Merhaba 🎈
Yani neyi affetmek? Bunun mutlaka bir sınırı var sonuçta. Saygısızlığın, boşvermişliğin, sadakatsizlik, yalan. Aldatmak değil yalnız sadakat kavramı dahi benim için başlı başına bir mevzu. O yüzden gurur da yaparım gerekirse, gerekirse vazgeçerim. Ben sütten ağzı yananın, ineği kestiği noktasındayım artık.
duruma göre yerine göre değişir..
Bazen affetmek lazım bazen ise affetmemek
işte o bazen ne zaman işleyecek bunu en iyi ben biliyorum gibime geliyor..
hiç affetmediklerim var..
affedip şans verdiklerim de şansı kullanamayıp yine kaybedenler de var elbette
Yaşadığım şeylere göre değişsede, kinci biri değilim. Bazı şeyleri unutmam ama küslüğüde uzatmam.
Ama bir değil iki değil üç de artık bir soğurum daha da eskisi gibi olmam.
Çok seviyorsam ve ufak tefek hatalarsa alttan alınır, sorun çıkarmaya ya da büyütmeye gerek yok. Onun dışında Allah affetsin.
Her şeyi affederim de karşı taraf hiçbir şey ya seçiminde sorun şu ben affedilecek bir şeyde yapmadım
Bu en büyük hatamız biz boğaların zaten.
Bazı hatalar affedilmemeli. Örneğin başkalarıyla romantik yazışmalar ya da açık açık aldatması, gidip buluşması vb. Beni herkesten saklaması, benden emin olmaması, arayış içinde olması. Madem öyle bir arayistasin, hayatında ben olmadan ara, bir şey kaybetmezsin. Ya da psikolojik ve fiziksel şiddet..
Gururla çok alakasız bir konu bu.
Sizin güveninizi kırmış birini affetmemeniz, olması gereken yerinde bir davranıştır. Bilakis sizin güveninizi sarsan birini affetmeniz onursuzca olur.
Ottan, boqtan sebeplerden de zaten güveniniz kırılmaz, affedecek bir şey de olmaz.
Bence güveni sarsıcı herhangi bir davranışa karşı gururlu olmadan hemen affedici olmak insanın kendisinden taviz vermesi demektir. Kendimizi bu kadar harcamaya gerek yok
Affediciyim gurur yapip yapip ayrildim ama yok olmuyor arkadas vazgecemiyorum ben ondan. Gozlerini gordugum zmn icim eriyor😔
Sevdıgım biriyle berabersem eğer affedici olabilirim
Ama affetmeminde bır sınırı vardır tabıkı herseyı affederım ama aldatmayı asla
Burnu havada veya gurur yapan biri değilim ama affetmem. Ben de yapılan tek yanlış bütün doğruları götürür. Ben yapsam affetmezlerdi.
Birçok şeye göz yumarım ama unutmam. En sonunda affedilemeyecek bir hareketini yakalarsam göz yumamam.
Sevdiğim insan ise tolere edebilirim hatanın büyüklüğüne göre değişir tabi ama affetmeyi seçerim genelde
Flörtler konusunda genelde affedici bir taraf oldum. Şans verdim. Tabi keşke vermeseydim dediğim oldu baya.
Evet genel anlamda affedici alttan alan taraf olabiliyorum ve ayni hatalar tekrarlanip sildiysem birini birdaha asla dönüşü olmaz 😊bende
Olaylara göre değişir ya. Affedilecek yer var affedilmeyecek yer.
Duruma ve hataya göre değişir.
Bazen affetmek gibi slklıklar yapılıyor tabii
Bir ilişkim de sevgilim de olmadı ama olsaydı da yani duruma göre değerlendiririm.
hayır şu suratlı gamlı baykuşun ta kendisi oluyorum kötü birşeyse affetmem 😂
Burnum havada mı? 😄 öyle huylarım yok, affediciyim evet, sınırım malum her kesin bildiği şeyler
Sevgi ve saygısı varsa kalıcı vefalı ise her hatası güzel dir hata saymam
Kadınlar ilk hatada nafaka ve tazminat alıp boşanıyor erkekler affediyor
Şans veririz olur olmadık şeyler yüzünden kızmayız.
Çiceğim gurur yapar ama 30 dakika sonra kıyamaz ve olmamış gibi davranır. Benim kalbim yetmez ona kırılmaya. Ciddi bir şey olmaz ise görmezden gelirim.
şu anda bir ilişkim yok☺️ o yüzden yorum yapamıyorum😅
Affederim ama içimde tekrarlar o durum bitirene kadar çok kendimle mücadele ederim 😊
Affediciyimdir ama sabrim tasana kadar affediyorum diyede ayni hatalari yapmasin bana
Balık burcuyum doğam gereği anaç ve affediciyim. Ama ayrıldık yüz üstü bıraktı beni bunu asla affetmem belli sınırlarım vardır
Konudan konuya değişsede genelde affediyorum. Alttan alıyorum
Affetmem ve af dilemem.
Nekadra sevdigime bağlı
Gurur aski ziyan eder
Aldatmadığı sürece onunla İltimas bitmez bende
ne affedecem hiç uğraşamam yolla gitsin
Ben affetmem bana hata yapmayın.
Duruma göre değişir
Şu baykuş kadar olsam yeterdi ama olmadı.
Hayır affedici değilim.
Hayır affettim desem bile içimde affedemiyorum.
Genelde affederim ama bu her zaman olur diyemem.
her şeye gurur yapmam ama yerine göre affediciyim
Genelde gurur yapmayalım aşkım der gurur yaparım
Fazlasiyla affediciyimdir
pek sayilmam. kolay affetmiyorum
Bir defaya mahsus evet.
Affetmek benim hayatımda yeri yok
Değilim ilişkim düzelse dahi eskisi gibi olmaz yaptığını unutmam ve bilinçli davranırım
Ne yaptığına bağlı. Genelde silerim, görmem bile
Gururum herşeyden önemli
Evet ve bu dünyanın en kötü özelliği
Affetmek Allaha mahsustur bizde af olmaz
Çok fena affedip eve atarım. Sonra gene ayrılırım.
Evet öyleyim salağım çünkü
Affetme konusunda bir ben iki filiz akın 😂
Çok gururluyum asla affetmem
Kişiye bağlı
İhaneti affetmem
İlişkim yok