Emek verdiğim sevdiğim adamı yaşadıklarımızı bir kalemde silmem. Aşk varsa gurur olmaz, elimden geleni yaparım ilişkimizi kurtarmak adına. Fakat karşılığı olmayan bitmiş, olmayacak bir ilişki için de bir yere kadar çabalarım. Sevgim bitmez ama o benim için biter. Zaman herseyin ilacıdır, zaman öyle sevgide biter anılar kalır sadece..
Merhaba 🎈 Yani neyi affetmek? Bunun mutlaka bir sınırı var sonuçta. Saygısızlığın, boşvermişliğin, sadakatsizlik, yalan. Aldatmak değil yalnız sadakat kavramı dahi benim için başlı başına bir mevzu. O yüzden gurur da yaparım gerekirse, gerekirse vazgeçerim. Ben sütten ağzı yananın, ineği kestiği noktasındayım artık.
Bazı hatalar affedilmemeli. Örneğin başkalarıyla romantik yazışmalar ya da açık açık aldatması, gidip buluşması vb. Beni herkesten saklaması, benden emin olmaması, arayış içinde olması. Madem öyle bir arayistasin, hayatında ben olmadan ara, bir şey kaybetmezsin. Ya da psikolojik ve fiziksel şiddet..
duruma göre yerine göre değişir.. Bazen affetmek lazım bazen ise affetmemek işte o bazen ne zaman işleyecek bunu en iyi ben biliyorum gibime geliyor.. hiç affetmediklerim var.. affedip şans verdiklerim de şansı kullanamayıp yine kaybedenler de var elbette
Yaşadığım şeylere göre değişsede, kinci biri değilim. Bazı şeyleri unutmam ama küslüğüde uzatmam. Ama bir değil iki değil üç de artık bir soğurum daha da eskisi gibi olmam.
Gururla çok alakasız bir konu bu. Sizin güveninizi kırmış birini affetmemeniz, olması gereken yerinde bir davranıştır. Bilakis sizin güveninizi sarsan birini affetmeniz onursuzca olur.
Ottan, boqtan sebeplerden de zaten güveniniz kırılmaz, affedecek bir şey de olmaz.
Bence güveni sarsıcı herhangi bir davranışa karşı gururlu olmadan hemen affedici olmak insanın kendisinden taviz vermesi demektir. Kendimizi bu kadar harcamaya gerek yok
Şans veririz olur olmadık şeyler yüzünden kızmayız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çiceğim gurur yapar ama 30 dakika sonra kıyamaz ve olmamış gibi davranır. Benim kalbim yetmez ona kırılmaya. Ciddi bir şey olmaz ise görmezden gelirim.