Kişilik & Karakter İlişkilerinizde neyi / neleri affetmezsiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Saygısızlığı? ihaneti? şiddeti?Bunları sineye çeken var mı hala? İlişkilerinizde neyi / neleri affetmezsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. aldatmayı affetmem ve yalanı 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir çok şey var tabiki ama ihanet affetmeyeceğim tek şeydir. 1 0 Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Ben yalanı sevmem. Yalan söyleyen insan herşeyi yapar 1 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buyuk konusmam ama aldatma isleri cigrindan cikarabilir 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Sadakatsizlik, saygısızlık ve yalan 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hiç biri afedilmez 1 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Saydığınız 3 şey affedilmez 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. İhanet saygısızlık şiddet 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. sineye çekmediklerim çoktur 2 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. İhanet.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aldatmayı affetmem ve yalanı
Bir çok şey var tabiki ama ihanet affetmeyeceğim tek şeydir.
Ben yalanı sevmem. Yalan söyleyen insan herşeyi yapar
Buyuk konusmam ama aldatma isleri cigrindan cikarabilir
Sadakatsizlik, saygısızlık ve yalan
İhanet ve baskı.
Hiç biri afedilmez
Saydığınız 3 şey affedilmez
İhanet saygısızlık şiddet
sineye çekmediklerim çoktur
İhanet..
İlişki yaşamıyorum
Narsistlik