Kız arkadaşımla 4 aydır ilişki yaşıyoruz ama hep internet üzerinden oldu hiç görüşmedik. Telefonla da aratmıyor kamerayla da konuşmuyor sadece yazışıyoruz. Ailesi iş gereği yurtdışında Türkiye'ye çok az geliyorlar ve geçen hafta geldi İstanbul'a ama buluşmak istemiyor işte... Hiçbir mantıklı sebebi de yok, lafa gelince seviyor da buluşmak istiyor da ama buluşalım deyince yok akrabalar görür falan... Seven insana bunlar engel mi arkadaşlar beni anlamıyor ısrar edince de kötü oluyoruz soğukluk oluyor ama görmek de istiyorum n'apayım ben haftaya yine gidecekler yurtdışına :( :(
Kız tabii ki 'fake' değil, normalde de tanıyordum burdan onlar gitmeden önce öyle tanıştık internetten zaten ama gerçekte hiç görmedim :(
Benden korkuyor mu bu kadar ısrar etmemden falan çekiniyor mu anlamadım ki çok çaresiz hissediyorum lütfen yardım edin :_(
Kız tabii ki 'fake' değil, normalde de tanıyordum burdan onlar gitmeden önce öyle tanıştık internetten zaten ama gerçekte hiç görmedim :(
Benden korkuyor mu bu kadar ısrar etmemden falan çekiniyor mu anlamadım ki çok çaresiz hissediyorum lütfen yardım edin :_(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer