Esim yakin kiz arkadasimla gorusmemi istemiyor galiba?

Merhaba benim bes yildir cok yakin sevdigim bi kiz arkadasim var kardesimde diyebilirim beni anlayan yargilamayan her seyimle yanimda olan uc aylik evliyim gecm gunlerde disarda kahve icelim dedik esimi aradim eve gelsin dedi kendiside arkadaslariyla tepeye biyere icmeye gittiler ben iki saat gorusemedim sonra eve geldi neden boyle yaotigini sordum ben onu gelsin krallar gibi agirliycagini soyledi kizda dogal olarak zaten evde kayinvalidem evde disarda gorusmek istiyo rahat olamiyo sonra tartisma cikti o arkadasin seni sevmiyo kullaniyo gibi kelimeler kullandi sonra onu aradi kiza sen bu kizi sevseydin gelirdin sen 26 yasina gelmissin evde kalmissin bunalmisssin evde belliki karakterine laf etti resmen taciz etti anliycaniz ben varim arada diye susmus o sinirle dua etsin ben birini aramadim dedi kizdanda ozur dilemedi bazen sey der o arkadasinin aklina uyup bosanmassan benden falan kizin oyle bisey dedigi bile yok hatta bu kadar cok severken soguyamassin ani bi karar verme diyo kiz anliycaniz o kizdan korkuyo yarin bi gun ayrilsak onda bulcak suçu yivamizi sen yiktin diycek nasi bi kafa yapisina sahip napabilirim sizce

Esim yakin kiz arkadasimla gorusmemi istemiyor galiba?