Artık her şey cok üzerime geliyor. Olayı kısaca anlatsam onyargisizca okuyun.
Nisanlim ve ailesi depremden geldiler (800km) şehrime. 2 3 haftaligina geçici yerleştiler. Aramızda suanda 3km var. Bu 3 km de bile çok gorusemiyoruz. Annesi gondermeyince gelemiyor. Mesela akşamları gelip bizde kalıyor arada. Ama bu hafta sonları icin geçerli. Ailem hafta içi çalıştığı için bas başa kalmayalim diye hafta sonu geliyor.
Her neyse, gelicek küçük 6 yasinda kardesi ağlıyor abi gitme gitme diye. Nisanlimda sırf sen trip atarsin diye geldim diyor. Kardeşim agliyor gelmezdim diyor. Mesela gelicem diyor bana bu 8 9 kez yasandi. Ben yatağını ediyorum falan sonra 2 3 saat sonra gelicem demesinin üstünden kardeşim agliyor, annem geç oldu gitme diyor, annem ayip olur diyor, işlerimiz var sabah kalamam (kalsa bile sabah kalkip giderdi oysaki), annem yarin gidersin diyor. Yarin da bu boyle tekrarlanıyor ve gelmiyor. Bende canım gibi onu beklemiş oluyorum. Bazen benimle görüşmek istemediğini düşünüyorum insan sevdigiyle görüşmek istemez mi? Zaten 800km vardi 4 5 kez anca görüştük 3 yıllık iliskide.
Kisacasi arka plandayim bu beni üzüyor. Nisanlim da beni savunamiyor gitcem goruscem diye. Annesi gitme deyince gitmiyor.
Mesela gecen haftalarda bizdeyfiler. Ordan bi akrabalarına gidecekler 3 gun falan orada kalcaklarmia bende ailen gitsin sen kal 3 gün vakit geçiririz diyorum annesi sende geliceksin diyor kalcagimuz insanlara ayip olur diye kızıyor ediyor. Yahu nolcak zorla goturdu cocugu. Nisanlim da agzini açıp ben kalmak istiyorum diyemedi
Çok doldum çok yazdim farkindayim ama dertlescegim kimse yok..
Nisanlim ve ailesi depremden geldiler (800km) şehrime. 2 3 haftaligina geçici yerleştiler. Aramızda suanda 3km var. Bu 3 km de bile çok gorusemiyoruz. Annesi gondermeyince gelemiyor. Mesela akşamları gelip bizde kalıyor arada. Ama bu hafta sonları icin geçerli. Ailem hafta içi çalıştığı için bas başa kalmayalim diye hafta sonu geliyor.
Her neyse, gelicek küçük 6 yasinda kardesi ağlıyor abi gitme gitme diye. Nisanlimda sırf sen trip atarsin diye geldim diyor. Kardeşim agliyor gelmezdim diyor. Mesela gelicem diyor bana bu 8 9 kez yasandi. Ben yatağını ediyorum falan sonra 2 3 saat sonra gelicem demesinin üstünden kardeşim agliyor, annem geç oldu gitme diyor, annem ayip olur diyor, işlerimiz var sabah kalamam (kalsa bile sabah kalkip giderdi oysaki), annem yarin gidersin diyor. Yarin da bu boyle tekrarlanıyor ve gelmiyor. Bende canım gibi onu beklemiş oluyorum. Bazen benimle görüşmek istemediğini düşünüyorum insan sevdigiyle görüşmek istemez mi? Zaten 800km vardi 4 5 kez anca görüştük 3 yıllık iliskide.
Kisacasi arka plandayim bu beni üzüyor. Nisanlim da beni savunamiyor gitcem goruscem diye. Annesi gitme deyince gitmiyor.
Mesela gecen haftalarda bizdeyfiler. Ordan bi akrabalarına gidecekler 3 gun falan orada kalcaklarmia bende ailen gitsin sen kal 3 gün vakit geçiririz diyorum annesi sende geliceksin diyor kalcagimuz insanlara ayip olur diye kızıyor ediyor. Yahu nolcak zorla goturdu cocugu. Nisanlim da agzini açıp ben kalmak istiyorum diyemedi
Çok doldum çok yazdim farkindayim ama dertlescegim kimse yok..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimse için bu kadar dertlenme derim kaç yıllık ilişkim bitti benim uzak mesafe olmasına rağmen yıllarca sürdü ama işte
Dertleniyorum kardeşim dertleniyorum. Ilk sevgilim 3 yılım ve tonca fedakarlik
Son durum ne peki şimdi
Kavga iste
Ben Bi depremzedeyim evimiz Bi hafta sonra yıkılacak evsiz kaldık ölümün eşiğinden döndük 4.17 de deprem başladı ben 4.25 de sevdiğim kızı aradım belki son sesini duyuşum diye yani diyeceğim ölüm var ölüm dünyadaki hiç Bi dert aranıza girmesin
Doğru diyorsun kardeşim. Bende zAten çok seviyorum ama annesi beni sevmiyor diye düşünüyorum. Bir de nisanlimda görüşmeyr bahane ürettiğini düşününce üzülüyorum çünkü son gorusmemiz olabilirdi son kez sesini duymuş olabilirdim. Artık bizim geleceğin garantisi de yok. Evlilik ilişki olsun ilerinjn garantisi yok o yüzden foya doya ozlem atmak istiyorum.
Bu arada dinlediğiniz için teşekkürler size de geçmiş olsun allah yardımcınız olsun sabir versin
Rica ederim inşallah istediğin herşet olur ama şunu da unutma kader ve nasipten öte bişey yok sen elinden geleni yap olmuyorsa olmuyordur zorlama
Sagolasin haklisin..
🙏🙏
Bence sen o kadar haklısın ki, bu ileride de böyle olacak bunu bil, annesi her işinize karışacak
Bence de
Abartıyorsun bence insanların psikolojileri iyi değil şu anda bi de kendinle uğraştırıyorsun bırak önce kendilerini bi toparlasınlar
Abartmıyorum Kanka psikolojileri iyi. tamamda ben her gun her saat gel demiyorum ki insan hiç mj görmek istemez surdan suraya
İSter tabi ama şu an sırası değil bence
Kendimle ugrastirmiyorum gel vakit gecirelim diyorum Tamam da hiç mi gelmek istemez.
Kanka 15 20 gun oldu sayılır istemiyor iste annesinden izin alip geliyor. Annesi gitme deyince gitmiyor. Yani gelip 1 2 saat oturup gidebilir arada sonuçta uzak degil ki cok yakin
Çağırma aşkım sen de insanların gerçek halini bilemezsin
Kanka sorunda bu cagirmasamda gelmiyor cagirsamra gelmiyor. Ayrıca depremden etkilenen bir insan kuaför arar mi? Veya dışarı cikicsgi vakit makyajsizlik cikmamazlik yapar mi?
Ayrıca deprem den etkilenen insan baklava kunefe bilmem ne düşünür mu? Tatlı alıyor ediyor sonracima ckzkdkmddmdk oyun arıyorlar tavla. Geçen haftakarsa gece 9dan 12 ye kadar tavla aradık neymiş sikiliyorlarmis
Soruyu tekrar sormussun
Daha fazla yorum daha fazla insan.
Belli sen dolmussun tasiyosun
Adama biraz saygı duy o da sana duysun 😊
Hangi konuda saygi?
Gelip gitme konusunda
Tamam da hiç geleyim edeyim yok ki hep ben diyorum. Ben demesem geliyim göreyim yok yani
Belki utanıyordur yani
Utanmiyor bu nisanliyiz gerisi önemli değil dusuncesinfe
Ozaman sebebini ona karşı sorma lazım canım
Ee soruyorum meşgulüm diyor iste 20gundur meşgul veya annem izin vermiyor diyor
Garip yanı baya ailesi ile bir görüş yani ne diyorlar ne ediyorlar
Annesi laf eder canim sıkılır birsey diyemiyorum
Ne diyicek ki canım
Herseyi der cmkzkskd
Hangi şehir?
Üzüldüm sana
Çok uzun okumadım