AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
merak ettim seni isterdim sormak ama huzuru nere de hissediyorsan oranda ol
Eşine ihanet edeceksin zaten ediyorsun da. Ne denilir ki trol değilse, basit bir kadınsın.
Kocanı iş yerine davet et, patronunla ilişkin olduğunu orda kocana itiraf et
Ben olsam bir kişi daha bulup eşli batak çevirmeden tercih yapmazdım.
Kocanı düşün biraz evlenmişsin hayat arkadaşı olmuşsun bir de aldatıcak mısın
Onunlada evlen geçinip gidersiniz beraber.
Tövbe ya
Esc. rtluk yaparsan daha çok kazanırsın bence, karakterinde müsait
Allah bildiği gibi yapsın İnşâAllah karşıma senin gibi bir çıkmaz
Kahpe mi desem kavaşe mi desem 2’sinin arasında kaldım.
Sen ayrıl kocana yazık böyle duygunun ta içine kocanı sevmesende saygın olsun insanlık diz boyu maşallah ayrıl flörtöz birisin belliki hayatına öyle devam et ayrıca kocan varken sana bakan adamdan hayır gelmez
Evlilik zaten manevi anlamda bitmiş boşan gitsin
Et giren yere dert girmezmiş,
Böyle şeyler gerçekten yaşanıyor mu? bu tür şeyler karşıma çıktıkça evlilikten soğuyorum ne hale gelmişiz...
Umarım troldür değilsede geçmiş olsun.
bunun adı ahlaksızlık neden diye soracak olursan aynısı başına gelse ne yaparsın?
Patronun gibi birisiyle sevgili veya eş olduktan sonra hiç güvenme çünkü senin şu an evli olduğunu bilmene rağmen seninle ilişjkisi var ileride seninle evliyken başkasıyla da birlikte olabilir güvenme diye düşünüyorum şahsen.
Siz iyi misniz bence patron buna güvenmesn evliyken patronla birlrkte ee patronla evlense de baska erkrk bukur gene aldatir
@Ince_belli sadece patron değil tabikide patronla aynı konumdalar ikiside birbirine güvenmesin
Bir büyüğüm bana senin sevdiginle degil seni sevenle ol cunku o seni üzmez demisti
Evlisin la sen evli hangi arada kalmaktan bahsediyorsun.
Buram buram trolller de bu gün 😏😏
bu konuda kocanla açık açık konuş. hem evli hem sevgilisi olup beraber yaşayan birçok insan var. siz de modern bir evliliğe yelken açıp yeni şeyler deneyebilirsiniz
Ohaaass
guzel fıkır arada bır toplanıp gurup yaparlar :))))))))
kafam büyüdü nasıl sorular nasıl iğrenç hayatlarınız var sizin.
Evli kadina evlilik teklif eden adamin karakterinin taa ortasına...
Kocanı haketmiyorsun o yüzden de patronunu seç... İnşallah o da peçete gibi kullanıp atmaz...
Umarım senin gibi bir pislikle bırak hayat kurmayı yanlışlıkla bir diyaloğa bile girmek istemem
Arada kaldım derken, tostmu yaptılar seni? Ayrılma ama, Bi eşine ver,üç patronuna..
patronuyla ilişki yaşayan kaşar sende yollular arasına girdin.
Patronun evli oldugunu biliyorsa ikinize birden yaziklar olsun evli oldugunu bilmiyorsa sana yaziklar olsun
Biliyor
@jcometopapa oolum biz niye iki kız arasında kalmıyoz
ya da sen benden gizli gizli kalıyon mu yoksa
Tek çizgi arasında kalmak vardı
bence hemen bosan sanırım patron yatakta kocandan daha ıyı ve senı mutlu edıyor dusunme bence hemen ayrıl
Karaktersizsin. Patronu da bırakırsın yakın zamanda çokta kafana takma. Terbiyesiz pislik bide görüş bekliyor
Bunun gibi canım yazıları okumak zorunda mıyız bune ya
Senin hicmi Allah tan korkun yok isde sen ve senin gibileri yüzünden kadın cinayetleri artıyor cehennemde ateşin bol olsun insan dışı varlık
Bu nasıl bi zihniyet ya aklın patronuna kayıyosa neden evlisin?
Patronun namusuzun önde gideni yuvanı yıkacak ve ilişkiniz uzun sormez sana tavsiyem o işten ayril
Çok arada kaldıysan çekil aradan iki beyefendi bi çay içsin.
Eşini terk etmen kötü sonuçlar doğurabilir. Ayrıca ayıp da yani. Onun hakkına giriyorsun
Tabiki üç yıllik kocanla evli kalacaksın ne yapcan başka.
Az adam olsa zaten evli birine evlenme teklifi etmezdi.
Bence ikisinede bi ver kim daha cok isdegini karsiliyosa kim daha güzel sevisiyosa ona git
patronun seni kullanır en fazla biraz akıllı ol ve yuvanı yıkma
Tabi ki de eşini seçmelisin patronunla sadece birbirinizi tatmin etmişsiniz o kadar
İkisini dene tarafını seç.
Patronunu seç, kocanın sevgisini hak etmiyorsun.
Oha evlisin ve arada kadım ne ya :))))
İkisini de idare et shahahah
ayinen
Eliyken neden başka biri
Ne biçim kadınsın sen umarım troldur
Bi bok yiceksen adamdan ayrilda oyle ye
Yazı tura at. Allah aşkına ya soruya bak ne saçma 🤦
Vah vah o piti piti yap.
Aradan bianda çekil kafa kafaya tokuşsunlar
Sırf bu yüzden evlenmeyeceğim
Püüüüüü yazıklar olsun
Hangisi zenginse onu seç
Evlenmen için önce boşanman gerekmiyor mu?
:d patronu seç öbürü eskimiş değiştir
Ondan sonra kadın cinayeti niye oluyo
Ya ne alaka
@adropoflife ne alaka erkek aldatınca öldürüyor muyuz ki böyle düşünceye sahip varlıklar nefes almamalı ama neyse çıkart at gözlüklerini!!!
@nazanaslan Onurla oynamak bu dünyada yapılacak en büyük kötülük. Aldatılma ise kafadan aşşağı kaynar su dökülmesinden daha kötü.
Türk milleti erkeği kadını yozlaşmış, gizli saklı ilişkiler , flörtler ayyuka çıkmış. Bu durum da sağlıklı hüküm de verilemez.
Almanya ornek evlilik azalmış ama aldatma yok. Kadın veya erkek önce ayrılıyor sonra başkalarıyla birlikte oluyor. Önce dürüstlük.
@adropoflifetabikide önce dürüstlük benim demek istediğim erkek yapınca aldatılma boşan bitti olay!! Kadın yapınca o***buna ne dicen erkek sonra hazmedemedi öldürdü aynısını kadındamı yapsın öldürsünmü aldatma aldatıyorsan sevmıyormusun adam gibi ayrıl kadın aldatınca ölmemeli
@nazanaslan Elbette cana kıymak bir insanın düşebileceği en büyük çükur. Ama şahsen ben aldatılmaktansa bin kez ölmeyi yeğlerim.
Ölmeyi yeğleyebilirsin kendini öldürmek senin özgürlugunde olan bir sey dinimiz kendimizi oldurmeyi de yasakladi ama en azindan baskasini olduremezsin ozellikle boyle sonra kadin cinayetleri neden oluyor gibisinden sacma sapan yorumlar da yazamazsin
@Benbozukmuyum bu hanımın yaptığı öldürmekten farklı mı? Çok mu zor insan gibi iletişim kurup yolları ayırmak?
Onun yaptigini kimse dogrulamiyor ve zaten cok yanlis bir sey ama öldurmek ondan bir kat yanlis ve yanlislarin en buyugu
Bin kat*
@adropoflife sen böyle açıklamadın ki öldürmek bu nasıl bir zihniyet kolaymı o kdr yaa ölmek istemen dinde uygun değil ama o senın tercihin başkasını özgürlüğünü kısıtlayamazsın!!!
@nazanaslan Allah hicbir iyi kulun başına vermesin. Başa gelmeden konuşmak kolay. Allah esirgesin ne akıl kalır, ne bilinç. Ama tabi vahşilik artmış, insanlar hayvanlaşmış, en ufak şeyde kavga dövüş, kudurmuş köpek gibi olmuş insanlar o ayru.
@adropoflifeAllah korusun büyük konuşmam ama ölümde zor acı birşey kb da
adami guzel doyuruyorsun demekki
umkarım kocanda seni aldatıyordur
*umarım
Birşeyler var derken... Patrona mı veriyorsun?
ikisini de idare edecek kabiliyetin var sanırım
Yine bir troll vakası
Murat övünç olsa sana motorella derdi ve haklıda
İkisinide birak sorun kalmaz
Portakalı soydum yap kazanan ile devam kslsşsşşs