İki erkek arasında kaldım. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar benim 3 yıllık ilişkim var çok zor zamanlar geçirdik ailem istemedi istemiyorda askere gitti bekledim ettim hiç ayrılmadık şu zamana kadar ama yaşım 21 ve bende nişanlı olmak isterim ama ailem vermiyor durumu iyi değil maddi konudan evleri kira vs. İnsan olsun benim için zaten ama annemler o şekilde bakmıyor bir taraftan da ailemin istediği biri durumu iyi ailesinin tek çocuğu abisi baya önce kanserden ölmüş ailesi üstün titriyor işi gücü yerinde terbiyeli biri dün ailesi geldi gelen misafiri kovamadim arkasından çocukta geldi yengem numaramı vermiş bana msjlar atıyor dikkatimi çekti mi çekti aklım karıştı ailem şu an beni erkek arkadaşımla ayrıldı biliyor kavga olmuştu benim annemle onun annesi şu an imkansız güzel olsun istiyorum bu yüzden görücü usulü daha mantıklı ama erkek arkadaşımi da seviyorum aşk ve mantık arasında kaldım ona da yazık onu bırakıp başkasıyla evlencem kıyamam 3 yıl az değil flim şeridi gibi gözümün önünde canlanıyor bana aldığı ayı kar küresi saat kolue bu insana nasıl yazık edeyim ama diğer şekilde de daha rahat olcam maddi konuda ağlıyorum geceden beri napicami bilmiyorum erkek arkdasim duysa çok üzülür napayım sizce hangisini tercih etmeliyim
İki erkek arasında kaldım. Ne yapmalıyım?