Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim, kocamla severek evlendim. Ama son 4 aydır patronumla aramda birşeyler var ve kendisi bana evlenme teklif etti. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok arada kaldım, sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle arada kalmak demek bizim orda maymun iştahlı derler, bence hiç patronun evlik teklifinide kabul etme lütfen. Artık nasıl bir problemli karakterse gelip sana evlilik teklif etmiş ki bence oda yalan evleneceği falan yok.
Senin kocanla demekki problemlerin varmışki arayışta ve boşluktasın ve zannediyorsunki patronla bu problemler çözülür oldu canım!
Ehliyetin yok gibi geldi, hangi arabayı verseler duvara toslarsın gibi geldi. Eee kaza yapa yapa söför olursun ama bıraz dert edin söför olmayı bence, yoksa hem kendini hemde bu mahalleyi katleceksin, bu mahalle kaldırmaz bunu güzel insan.
Kocan ile ilişkinin üzerinde toparlamak için bir çaba sarfedin muhakkak burda onunda hatası vardır ama acizhane hiç ümitli değilim fakat hiç değilse vicdanın azcık rahat olur, boşanmazsanız harika başta bahsettiğim maymun iştahlık olan hastalıktan kurtulursun bence hastalıklar evliliklerden çok çok daha önemli. ya da boşanırsanız da bir müddet evlenme, söyle 2-3 sene.
Maymun iştahlılık veya herhangi bir hastalık varsa önce bunu çözmek için sadece ve sadece psiyatristlere giderek ve ailenle beraber kalarak (yok öyle hacı, hoca, meditasyoncular, terapistler, enerjiciler, healingciler, taş, fal falan değil hepsi sahtekar sadece paranı değil çok şeyini alırlar, çok daha kötü olursun), hasta mıyım değil miyim cevabını öğrenmen lazım.
Hayat bir an bile boşluğu kabul etmez nasıl mükemmeldir, kendine hayran eder hiç ölmek istemezsin.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba!
Bu sorunun trol olma ihtimalini bir yana bırakarak düzgünce cevap vermeye çalışacağım. Birincisi sen evlisin, patronun ya da başka bir erkekten hoşlanma ihtimalini eşine ya da kendine saygısızlık olarak görmen lazım. Ama bu fasıl geçmiş onu anladık. İkincisi patronun nasıl bir beyin göçü yaşıyor ki evli bir kadına evlenme teklif edebiliyor? Üçüncüsü sen bu teklifi ciddiye alıp, bize burda soru niyetine nasıl sorabiliyorsun? Kısacası neresinden tutsam elimde kalan bir soru oldu. Tek dileğim umarım troldür..304 Yorumla- +1 yıl
Söylenecek bir söz yok.
Bu yorumdan sonra.
Yüreğinize sağlık. - +1 yıl
Demek ki patronuyla aralarnda bisi var reddetse adam böyle yüz bulup evlenme teklifif eder mi
şu ortamın içinde bu çağda olmaktan gerçekten tiksindim artık
şu sorulara bak şu olaylara bak trol ya da değil cidden midem bulandı artık
kocan var patrona yavşıyorsun adamda saf saf eve geliyor yüzüne bakıyorsun al sana kul hakkı boşan ne halt edersen et bide erkeklere laf ederler kadınlara az aşağı manyak sanki aldatan aldatana bu olaylar yüzünden evlenmekten soğudu millet00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Keşke yorumlarda sövmek serbest olsa bazı sorular için. Allah ıslah etsin seni de patronunu da. Boşan kocandan patronunla evlen sonra o karaktersizi de aldat, alışmamış g. tte don durmazmış ne de olsa. Senin için farketmez zaten sorun olmaz yani.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
102Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ikinciyi seç..
eşini sevseydin başka biri olmazdı..71 Yorumla- +1 yıl
Oda adam olsaydı evli bi kaınla ilişku kurmaz onun yuvasını bozup evlenme teklifi etmezdi hadi evlendi onunla başka birine calışanına teklf edenekadar sürer bu evlilik hem adam gibi adam calışanıylada ilişki kurmaz
+1 yılBir şey soracağım çok geç Bir saat değil mi bu soru için Normalde Sabahın ilk ışıklarında soruyordunuz Hayırdır mesaimiz geçmi başladı 😂😂😂 ya iki erkek arasında kaldıysan O zaman ben de şöyle bir cevap vereyim al İkisi de tepe tepe kullan arkadaşım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılarada kalmamışsın. arada kalman için bekar olman gerekir. iki erkek talibin olması ve senin hangisini seçeceğini bilmemen gerekir.
sen 3 yıl önce bir seçim yapmışsın ve eşinle evlenmişsin. bu saatten sonra bir başka erkeğin sana teklif edebileceği kadar açık kapı bırakman, ahlaki problemlerin olduğuna delalettir. yaşadığın karmaşa da arada kaldığına değil, eşini boynuzladığına (sana bu kadar yaklaşmasına izin vermen boynuzladığını gösterir) işarettir.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyler bu yuzden evlenmiyoruz ayik olun. ne kadar sevseler de gordugunuz gibi kadin milletinin sağı solu belli olmaz. paraya ve guce taptiklari asikar.3 5 istisna var o da denk gelir mi bilmem ama genel durum böyle. bunlari gordukce daha da tiksiniyorum evlilik fikrinden
23 Yorumla- +1 yıl
Kadın milleti ne ya salağı. Sadece kadınlar mı eşlerini aldatıyor bu zihniyet bir tek kadınlar da mı var. Herşeyi kadınlara bağlamayın artık ben ne evli adamlar gördüm karısını aldatan ayrıca bu düşünce bana çok ters ben evlendiğim adamı düzgün seçer ondan başkasına bakmam yoksa da evlenmem zaten. Çıkın artık şu herşeyi kadına itileyen köhne zihniyetten
- +1 yıl
Kadina neden iteleyelimki karaktersiz her zaman karaktersiz. erkek de aldatir ama erkekler ilgi alanima girmedigi icin yorum yapmadim. ustelik hepsi basta senin gibi baskasina bakmam der zaten. kimse ben aldatirim falan demiyor. yapan her turlu yapiyor sen bana hakaret etme hakkini nereden aldin. agzimi bozdurma benim
- +1 yıl
Senin gibi bağnaz terbiyesiz birisine ne anlatsam boş millet kendini bi bok sanıyorsa sen iki bok san
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Cidden bu soruları soran insanlar ciddi ciddi soruyor mu yoksa amaç troll mu bilmiyorum ama çok iğrenç durumlar yaa. Evliysen aşkından olsen bile birlikte olduğun kişiye bu ihaneti yapmazsın küçücük bir saygın varsa eğer ondan ayrıldıktan sonra yaparsın. Kadın ya da erkek farketmez madem evliliğin ciddiyetinizi anlayamadınız bilmiyorsunuz niye evkeniyorsunuz. Bazen arada çocuklar bile oluyor olan geride kalanlara oluyo
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Evet senin için zor ama şöyle özetlemek isterim evli bir kadına bakan bir erkekten bir beklentin olmasın erkek adam asla evli kadına bakmaz vede evlensen seni hep hor görecek çünkü sen evşiyken kocanı aldattın benide aldatırsın diyecek şu an yapmacık oyunlar son bulacak vede gerçek yüzünü göreceksin sana asla açımayacak ve hep seni hor görecek hayatının en büyük pişmanlığını yaşayacaksın çok üzülecek ama daha geri dönüşün olmayacak
10 Yorumla
+1 yılEvli biri olarak başka biriyle yakınlık kurman çok yanlış bir davranış Bir de sana evlenme teklifi etmiş şimdi sen patronun evlenme teklifini kabul etsen ve onunla evlensen ileride başka biri evlilik teklifse onuda mı kabul edeceksin?
20 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin. Kocana yazık, zaten sevseydin böyle bir ahlaksızlık yapmazdın.. En azından adam senden kurulmuş olur
50 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızlardan nefret ediyorum bir tane erkeğe sadık kalamıyorsunuz. Ama yapacak bişey yok erkekler senin gibi kızlardan vazgeçemiyorlar erkeklerin hatası bu. Senin gibi kızları sevmekle hayatlarını mahvediyorlar
10 YorumlaZararın neresinden dönsen kardır diyemem. Bugün sana evliyken evlilik teklif eden patronun, yarın seni de aldatır. Eşini seç desem ihanet etmeye yakınsın, patrona var desem karaktersiz. En iyisi sen boşan terk et memleketi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılumarım gerçek değildir, eğer öyleyse iğrençsiniz. karaktersizsiniz, bunu normalleştirdiniz. insanlar (ben de dahil) kimseye güvenmiyor böyleleri yüzünden. rezalet bir durum.
20 Yorumla
+1 yılİkiside değil
1-) kocanın sevgisini haketmiyorsun o yüzden ayrıl
2-) patronun denilecek o şerefsiz bugün sen evliyken bile çıkma teklifi ettiyse yarın rahat rahat seni aldatır o yüzden onuda seçme05 Yorumla- +1 yıl
Patronu secme aldatir diyorsn pardon da burda kadin kocasini aldarmis ztn bence patron bunu srcmemeli
- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Bu soruyu bi erkek sorsaydi serefsiz pislik adi her bisi secilirdi ama kadn yapnca cogu patronla olma seni aldatir diyorsnz bu ne ya bu kadr da olmaz
- +1 yıl
Bende erkeğim 😐 ve orda yazmışım sen kocanın sevgisini haketmiyorsun diye şerefsiz pislik desem ne olacak
- +1 yıl
Yorum yapmaya gerk yok benim yorum
Pislk
Millet akil veriyo
+1 yılAsgdkdgdkdvdk evlenmemi teklif etti sen zaten evlisin yalnız
50 YorumlaUmarım trolldür trool değilse ve cevap veeye gerek yok o adamın teklifini ciddiye alıp soruyorsun yazık eşine üzüldüm. Akıllı biri olsan kendi kararını verir doğru olanı seçersin böyle soru olmaz. Ha bir cevap bekliyorsan tabikide kocanı seç hayır gelmez sana diğer adamdan.
10 Yorumla
+1 yılİnsan namusu için gururu için yaşar Sen namusuz olmuşsun
40 Yorumla
+1 yılsaçmalama lan 3 yıllık kocanı mı bırakcan bi aptal için
41 Yorumla- +1 yıl
karısma ayrılsın kocasından burda bız kocayı kurtarıyoruz kadını degıl
+1 yılSenin gibiler yüzünden evlenmekten korkuyorum. şu an sadece senin kocana üzülüyorum. O patronun da kalıbını s...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPatronumu seçerdim eski kocamı zaten aldatmışım yeterince sevmiyormuşumki yeni sevgiliye kaptırmışım gönlümü eskiyi seçipte gönlün kalacağına yeniyi seç nir ilişkide yaşanmıştır dört ay içinde
00 Yorumla Allah ıslah etsin seni ve sizin gibileri, nasıl bi devire geldik anlamıyorum kendi nefsine sahip çıkmayacaksan kocanı neden kandırdın. Sana tavsiyem o işinden ayrılman ve kocana yönelmen yaptığın hatayı anlayıp bir daha da yapmaman. Umarım gerçekten de troldür..
00 YorumlaEvli iken sana nasıl evlenme teklif ediyor. İkisinin arasında kalmana gerek yok şu an evlisin ya kocandan yana tercihini yapacaksın ya da boşanıp onunla yoluna devam edeceksin
00 Yorumla
+1 yılKocan varken başka bir erkekten etkileniyor isen kocana karşı tüm hislerin bitmiş demektir boşanma davası aç kocana
02 Yorumla
Soran+1 yılKocamı seviyorum
- +1 yıl
Yok yok sevmiyorsun sevsen gözün Kocan dan başka kimseyi görmez gözün kaysa gönlün sevmez kaymaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaziklar olsun cidden yazik esinle bosan sonra yemek istedigin naneleri ye sunu da unutma patronun da çok ahlaksiz biri senin evli oldugunu bile bile evlilik teklifi etti sana oyle mi!!! Esinden bosan patronunla evlen tabi evlenirse kullanip atar ozaman da kafani taslara vurursun igrencsiniz o adamin beduasinda bogulursunuz insallah.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArada kalıyorsan gitt kendini at biyerden ya evlenmekten soğutuyorsunuz nasıl varlıklarsınız siz ya
30 Yorumla evlenince millet bir salaklaşip gerizekali forma geciyor. Ne diyeyim kendine neyi yakistiriyorsan onu yap
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. yemin ediyorum oruçluyum ve midem bulandı şu soruya daha hiçbir şey diyemiyorum Allahım bizi böyle şeylerle imtihan etmesin, amin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmişsen artık kocana kaderine razı ol başka erkeklere bakma onlarla vakit geçirme çalışma sen evliliği oyuncak mi zannediyorsun her gece kocanın yanında yatıp aldatıyorsun zina iyi bisey değil yaklaşma insaniz hata yaparız ama kendine gel artık
10 Yorumla( 3 yıllık bir evlilik var ) 4 aylık patron işçi ilişkisi sence hangisi geçici bence patron işçi ilişkisi geçici aklını topla..
10 YorumlaEvli bir kadına evlilik teklifi etmek çok ilginç. Saçmalıkta çığır açıyorsunuz tebrik ederim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
Arada mi kaldin bu nasil arada kalmak yazik valla yazik20 Yorumla
+1 yılBoyle seyler paylaşıyorsunuz yapıyorsunuz
milleti güvensizliğe sürüklüyorsunuz20 Yorumla
+1 yılŞaka mısın ya? Evlisin başka bir erkekle ne işin olur 😏Kocan varken başkasıda kim..
20 YorumlaPatronda midesiz. Eşini aldatıp iyisini bulunca bırakan biriyle evlenilir öi. Daha iyisini buluncada sana yapar... Akılla hareket etmek lazım...
00 YorumlaEvli kadın a evlenme teklif ediliyorsa bu o kadınla yapılıyor anlamı verir sen kimi seçersen seç yakında 3. Bir Kişi de bulursun
00 YorumlaEvliyken budurum cok yanlısta olsa artık olan olmuş Evlenme teklif ettiyse boşan evlen ama eşinle güzel konuş vurup kırmadan incitmeden boşanın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evlisin kocanida seçmişsin bunlar sinav hayir diyceksin tabiki onu seçsen başkası icinde onumu birakacan
00 Yorumla Eşine olan sevgin bitmiş sanırım onunla oturup konuşsan daha iyi olur. Patronunla mutluysan onunla ilerlemeye devam edersin
00 Yorumla
+1 yılKocanı seç daha garanti, daldan dala atlamayalım şimdi üzerinde durduğun dal kırılmaz ama karşıdaki dalı bilmiyoruz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. patronla takılmaya devam et. kocandan boşan, patron biraz daha kullanıp atar seni. yeni birini bulman lazım pompa için
00 Yorumla
+1 yılevliyken evlilk teklifi alacak kadar resmiyetteki esini aldatmissin zaten gidin bosanin da adam da kendi hayatina baksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat , boşan , zaten patronun evli bir kadına , bu kadar rahat evlenme teklif ediyorsa sende bir hafiflik var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin evli olduğunu bile bile sana evlenme teklif eden, yarın öbür gün seninle evliyken başkasına teklif eder kuma getirir üstüne.
Kocana da yazık. Hayatını mahvetme adamın. Kır dizini otur.01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğumu biliyor tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBir kişiyle evleniyorsunuzda ikincisine daha niye ihtiyaç duyuyorsunuz anlamış değilim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılDelirdin mi sen kocanı aldatıyosun hemde 3 yıl olmuş Allah ıslah etsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış boşan sonra ne yaparsan yaparsın empati kur da eşini düşün
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. İkisinide al senle birlikte üç olur, üçü bir arada iyi gider.
10 Yorumla
+1 yılaferin sana iyi b*k yedin patrondan uzak durmaya aklın ermedi mi aldatmışsın kocanı
10 Yorumla
+1 yılAblacım gül gibi kocan var oturda sev aldatmışsın belli ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl arada kaldın?
Sev evlisin, arada kalmak gibi bir durum olamaz.10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun yani kusura bakmayın da öyle sorular görüyorum ki ne biçim kadınsınız siz ya
10 YorumlaYazık günah size ya allah ıslah etsin kendinize güvenmiyorsanız neden evleniyorsunuz evliliği resmen çocuk oyuncağı ettiniz ya bunları duydukça insan evlilikten kaçıyor sizin gibilrr yüzünden herşeyi normalleştirdiniz ya beter olun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyken başkaları ile nasıl bir şeyler yaşayabiliyorsunuz? Ondan da sıkılırsın bu böyle devam eder bence.
20 YorumlaYazı tura at desem yyapcanmı sanki ama hangisi yakısıklı hangisi zengin de bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılEvli birine evlenme teklifi edicek kadar midesiz insanla evlende pişman ol 😤
00 Yorumla Al işte biz nasıl evlenelim şimdi bunları duyup. Bu yüzden evlenemiyorum ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Nasıl iğrenç insanlar olmaya başladınız ya.
Böyle bir karakterin var madem evlenmeyin arkadaş.00 YorumlaSen daha 3. Yılda orspuluk yapıyorsan ayrıl kocandan yazık adama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlkini sevsen ikincisi olmaz di boşversene kararını iyi ver yazık olmasın adama
00 Yorumla
+1 yılBenle evlen abla en iyisi, ikisi de demek ki doğru tercih değil :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evliyken evlilik teklifi almak nedir ya lütfen kemdinize gelin
00 Yorumla
+1 yılİkinci olan erkeği seç çünkü birinciyi seçecek olsaydın ikinci olmazdı
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri