Kalbimin güzelliğini görsün yeterli. Çünkü ben bir insan da iç güzellik ararım, insanlara karşı saygı ve sevgi dolu olsun güven versin.. Bana yapılmasını istemediğimi bir başkasına yapmam ben zaten.. Yaş'a, paraya bakmasın yani ilk etapta. İstemezsin sen de yaşına parana odaklanılsın.. Ayrıca 30'u görmek nasip olmuş sana da, geçmiş doğum günün kutlu olsun. :D
Kişisel gelişimine önem veren, donanımlı biri olması tercihimdir. Öyle gelmiş giden, rüzgar nereye savurursa oraya doğru giden, hayatının kontrolü elinde olmayan adamları çocuk gibi görürüm.
Ya çok iyi yalan söyleyecek kadar akıllı da dürüst olacak kadar cesur olacak çünkü hiçbir kelimeyi unutmam. Tutarlı olacak tutarsız olaylarda sakin kalmam. Fazla naz beni direkt usandırır buna dikkat edecek yoksa soğurum daha da olmaz. Söylenmesi ve yapılması gerekenleri zamanında yapacak yoksa sonrasında benim için bir anlamı kalmıyor.
Saygıda kusur etmemeli ve ilişkide dokunsallık ve yüzeysellikten anlayışın öne çıkması önemli.
Benim sınırlarımı bilmeli ve buna empati yaparak saygı duyabilmeli.
Muhabbeti kendine has ve özgün olabilmeli.
Derin düşünen biri olmalı.
Güleç olmalı ve birlikte saçmalayabilmeli.
Aklına bir fikir düştüğünde aksiyona geçirebilmeli.
İnsanlara gerektiği zaman karşı kesin sınırlar çizebilecek şefkatli ve merhametli birisi olmalı. O ışıltıyı gözlerinde görebileyim.
Bir de belirli bir ruhsal olgunluğa ulaşmış olmalı ve gelenekselci olmamalı.
Kendine has fikirlerinin oluşmasında gelenelsel tutum ve kalıpların yıkılması çok önemli benim için.
Bu konuda açıksözlülüğünü ve dürüstlüğünü konuşturabilmeli ve konuşmada bu ikna ediciliğini biraz sert biraz da zarif biçimlerde kullanabilmesini bilmeli.
İlk etapta görsel beğeni illa oluyor hepimiz için başlangıç böyle.. sonrasında karakterime yönelmek yerine fiziki görünümümde takılı kalırsa pek şansı olmuyor
İlk olarak; beklentilerini düşük tutmam gerektiğini öğrendim. Kriterler ile birini seçersen, ya bulamazsın, ya da kırılırsın. Ama tabiki de seçici biriyim. Ne anlamda? Bir kere güzel konuşan biri olacak, olgun bir erkek olsun, benden uzun olsun, eğitime önem veriyorum. Birde çok önemli; Allaha inansin ve kendini geliştirmeye meraklı olsun (her yönden). Başkalarını hor görmesin. Böyle bir kişiyle ne güzel hayat paylaştırılır. Tabiki benim de iyi veya kötü huylarim var. Ama saygı, sevgi ve sadakat var ise, aşılır.
Fiziğe bakan dış görünüşe bakan taraf değilim tabi bakımlı olmalı paçavra gibi gezmesin temiz olsun , kalp önemli olan ona bakarım Nası içinden iyi şeyler mi geçiyor. Merhamet var mı merhamet , en önemlisi. Şunu diyebilirim çoğu güzellerde merhamet yok ahlak edep yok. Çoğu yakışıklıda adam değil merhamet yok bir gün orda bir gün burda eli ekmek parası tutmaz çoğu böyle. İşte dış görünüşü getirdiği zararlar boşanma , kadın ölümleri , Aldatma , ve günümüzün modası bunlar.
En baştan laubalilikten hiç haz etmem. Giyim tarzına önem veririm. Öz güvenli olması ilgimi çok çeker ancak egolu olması bir o kadar iter. Hazır cevap, zeki insanlar beni çok etkiler. En sevmediğim şey kişisel özelliklerle ilgili olan şakalardır. Anında soğurum, dönüşü olmaz. Konuşmanın ortasında sebep belirtmeden kaybolan insan, pek ciddiye almayacağım insandır. Sürekli gülen insanın samimiyetinden şüphe ederim. Yerine göre tepkiler veren ağırbaşlı insanları severim.
Hiç sevgilim olmadı diye benimle alay etmemeli ve beni küçümsememeli. Anında soğuyup, 2 masanın hesabını tek seferde ödeyecek kadar cebimdeki bütün paraları masanın ortasına bırakıp ortamı aniden terk ederim. Beş parasız nerede yaşarsam yaşarım umursamam.
Merhaba, Dış görunüşe her insan kadar değer veririm lakin benimle olmak isteyen kişi, mutlaka hâl ve hareketlerine dikkat etmeli, sadık olmalı, aşırı dererce sert ve kuralcı olmamalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Anlayışlı, empati yapmasını bilmeli. Saygı nedir ilk onu bilmesi gerekir. Saygısızlığa asla ve asla tahammülüm yoktur. Benimle konuşur iken kelimelerine dikkat etmeli ve benimle inatlaşmamalı. Bir konuda ısrar etmesin. Aksine ısrar var ise bir şeyi yapacak olsam bile yapmam. Ben sinirli iken asla bana yaklaşmamalı, yoksa kalp kırarım acımam. Bunun gibi daha bir çok şey var açıkçası.
karakteri sağlam olsun tipi de düzelir nasıl makyajın düzeltemeyeceği kadın yoksa stilin de iyileştiremeyeceği erkek yok bana göre merhamet sahibi olsun şefkatli olsun isterse fakir de olsun sorun değil çalışmaya bakar biz babamızın evinde parayı gördük elin oğlundan adamlık bekliyoruz
Dış görünüşün illa ki etkisi oluyor her insan bakımlı olmalı ama bununla beraber kültür şart sohbet sırasında hiç sıkılmamam gerekli yoksa koşarak uzaklaşırım.
Belli bir kuralı yok bunun şunu yapmasın şuna tahamül etsin dediüimiz bir çok konuyu kendimiz törpüleyebiliriz. Önemli olan nasıl gördüğümüzdür. Ne istediğimizdir. 👒
Öcelikle beni yakışıklı bulsun. Beğenmiyorsa Biplersin gitsin afedersinde. Sonrasında benimle aynı kafa yapısında olmalı. Yani karakteristik olarakda beğenmeli. Bunları kendinde onayladıktan sonra. İşimden mesleğimden evimden arabamdan paramdan etkilensede etkilenmesede önemi yok.
Ama ben şu an böyle bana birisi aşık olsun istiyormuyu. ? Hayır tabiki 🤣 Bana gelen deli gelsin. Beraber delirelim. Sonrasında aşık olursak oluruz yokumuza bakarız
benimle olmak isteyen kişinin bir şeye dikkat etmesine gerek yok kendisi olsun diğer insanların yanında nasıl davranıyorsa veya görünüyorsa benim yanımda da öyle davransın, görünsün çünkü dikkatimi çekmek için kendi karakterinde olmayan bir özelliği gösterince veya farklı biri olmaya çalışınca aşırı yapmacık oluyor ve direk soğuyorum o insandan
Benim icin hic Kimse, herhangi birini etkilemesi Icin dikkatli olmasin. Bence bir insan oldugu gibi güzeldir ya böyle kabul edilir ya da devam yoluna bakar. Bir insani ilk bakista Ya begenirsin ya da begenmezsin böyle seyin bence güzellikle alakasi Yok insanin o anki enerji uyumu önemli ☺️
Yanında nasıl hissettiğim daha önemli aslında... bir kişi dünya yakışıklısı veya çok zengin bile olsa ona güvenemiyor veya yanında güvende hissetmiyorsam dış görünüşün veya zenginliğin hiç kıymeti yok.