Seninle olmak isteyenin özellikle dikkat etmesi gereken şey ne? Giyim kuşam, karakteristik özellikler olabilir.. “bana bunlarla gel..” cümlesini tamamlayın kısaca ✌️
Gece modu on ✨
Seninle olmak isteyen kişi ilk etapta neyine dikkat etmeli?
Müzik tutkusu diyeceğim. Abartı olacak biraz. :) 1. Yalandan nefret ediyorum. 2. Karakterime baksa zaten anlar yalanı sevmediğimi 3. Hep arada ikinci kısı araya sokacaksa geçmiş olsun.
Mümkünse evet 😂 neden bilmiyorum ama iş hayatı dışında günlük hayatında da takım elbise ile gezen erkekler daha çok ilgimi çekiyor tabii bir de yakışıyor olması lazım Hiko baba gibi değil jxjdnxjdnd
Olduğu gibi ve doğal olsun. Içi neyse dışı da o. Ego ve kibirden uzak , bencillikten bir haber olmalı. Güvenimi kazanmalı aklımda soru işareti bırakmayacak kadar şeffaf olmalı. Cesur, cömert, anlayışlı ve merhametli olması da mühim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
-Kalbinde benden önce Allah olmalı -Sevmeyi bilmeli -Sağlam bir karakteri olmalı -Hayallerini hayatına dönüştürmek için çabalamalı -Merhametli, duyarlı ve sabırlı olmalı -Zeki olmalı ve bilgiye her daim açık olmalı -Dürüst, terbiyeli, sadık olmalı -Çocuk ruhlu olmalı ki bana ayak uydurabilsin -Cömert ve eğlenceli olmalı -Haddini bilmeli ve susması gerektiğinde susmalı -Allah rızasını gözetmeli -Harama, günaha bulaşmamalı
Kısaca bir peygamber kadar güzel bir kalbe sahip olsa yeter. Bana bunlarla gel
Sigara içmesin. Şort, tişört, terlik giyip gezmesin. Minibüs şoförü gibi konuşmasın. Sosyal medya ağzı ile konuşmasın. Osmanlı beyefendisi gibi konuşmasın. Sıkıldım ben diğer özellikler daha sonra artık 😃😃
Bu konuda ben diyorum ki ben neyim ki kriterlerim olsun? Aşk bu. Bir anda geliverir, minik bir kuşun dala konduğu gibi kalbine konuverir. Mülakatla işe personel almıyoruz ki. Bişeye dikkat etmesine gerek yok, doğal ve kendi olsun yeter.
Haha, işte personel alır gibi kriter koyamam ki ben. 😂
Aslında bunu söylerken aklıma kendi g*tü göbeği salmış erkeklerin 90-60-90 kız istemelerine , cillop gibi kızlara güzel değil demeleri aklıma geldi de. Ondan güldüm biraz da. İnsan önce kendine bakmalı bir sey istemeden önce. Kendinde olmayan bir şeyi karşıdan bekleyene ayar oluyorum 😂
Bir kadın erkek için hazine değerinde bir varlıktır yüzü olsun vücut anatomisi olsun her anlamda erkekte hayranlık uyandırır. Ancak aşırı dünyevileşmiş ve zaaflar ile dolu olan bir kadın kendisinde ki bütün artıları silip götürüyor. Tabi herkes yaşadığı deneyime göre konuşur ben bu konuda talihsiz deneyimlerim olduğu için ilk bunlara dikkat ederim
Bence her biri bir bütünün parçası... Sayılanlardan sadece birisinin olması kimse için yeterli olmayacaktır. İnsan karşısındaki kişinin hem görünüşüne dikkat eder hem de karakterine... Ben ne karaktersiz birisine tahammül edebilirim ne de görünüşü kötü olan birisi ile bir ilişki kurabilirim. Kusurları tahammül seviyede olan ama bütünü sağlayan tüm özellikleri kendinde barındıran birisi olması yeterli benim için 😊
Hayatımda mutlaka bir erkek olmalı demeyen, Sevgilimle mutlaka evlenmeliyim demeyen, Güçlü, Temiz, Zeki ve pratik zekası gelişmiş olan, Doğal olan, Yaşam enerjisi yüksek, Erkeği elde etmek için strateji uygulamayan, İnatçı olmayan, Çocuksu, Duygularını açıkça ifade eden, " Hayır " demesini bilen, Dürüst.
Zeka zeka zeka. Ciddiyeti, alınganlığı, samimiyetsizliği sevmiyorum ve kesinlikle bana en saf, doğal ve çıplak haliyle gelmeli. Zaten diğer türlüsünü 10 dakikada çözüyorum ve sonra ya alaya alırım ya yol alırım.
iyi de benle ne olmak istiyor benle olmanın bin türlü yolu var kankamı olcak flört mü arkadasmı düşmanmı dostmu yoldaşmı sevgilimi eşmi hepsi için cevap farklı
Karakterine dikkat etmeli; Ufacık bir yalanda bile affetmem. Bana güven vermek için herşeyi yapmalı. Bana ve yaşantıma saygılı olmalı. Sahiplenmeli yeri geldiğinde kıskanmalı ama asla kısıtlamamalı. Çalışkan ve zeki birisi olmalı. Eğlenceli olmalı. Beni hiç bir kelimeyle anlatılamayacak kadar çok ve sonsuza kadar sevmeli. Kararlı bir kişiliği olmalı. Dünyanın en sadık varlığı olmalı. Daha çok var. Biraz kriterlerimi söyledim ama neyse kdjdkfj
Sınırlarıma dikkat etsin yeterli. Zaten bilemeyeceği içinde doğal takılmasını isterim yapmacık tavır görünce ya da duruma göre bir şeyler uydurduğunu hissettiğim an eksi puanı veririm.
Giyimi kusami ona kalsın eşeğe altın semer de vursan eşek yine aynı eşek tamam biraz kötü bir benzetme oldu ama dünyanın en güzel gozleri eseklerdedir ve bana samimi gelmeyen biriyle asla olmaz 😉
Güven samimiyet içten bir gülüş sıfır ego kendisini seven ve bakımlı yüzü güzel hayvan sever cevresinde bile sevilen saygı duyulan okumuş bir işi olan birisi olmalı