Seninle sevgili olmak isteyen biri ilk olarak neye dikkat etmeli?

Seninle sevgili olmak isteyen biri ilk olarak neye dikkat etmeli?
Benimle bu saatten sonra sevgili olmak zor, evlenmek te zor. Adam kralın dibi olsa takdir eder geçerim sorun direkt olarak bende. Bende aşk ve evlilik niyeti yok. Kafamda çok farklı bir hayat var, daha idealist bir hayat. Tam bir yalnız dişi kurt misali bir insanım.
Nickin ve profilin gibi yani. :D Hakkında en iyisi olsun o zaman. :)
O nicki laf olsun diye koymadım gerçekten 😃
Sağol, sen de mutlu ol dilerim 🙏
Teşekkür ederim :D Sen böyle yazınca anladım tabi..
Beni iyice tanıması gerekiyor tabi ki de.. yani yalanı sevmediğimi karakter konularında çok dikkatli ve titiz olduğumu bilmeli tabi ki de.. bunun haricinde zaten uyumlu biriyim sevgili olduğum kadınla her türlü anlaşmayı denerim onunla tartışmam ya da on8u üzmem hiç bir şekilde
duruşunu asla bozmamalı. Eğilip bükülmemeli. Bana kendini hazırlamalı, uğraşması pek kolay olmadığından. İsterse sinirlerinden biraz aldırabilir. Diğer bütün kadınların cenaze namazını kılıp gelirse onun hayrına olur.
Çok mörcü güzel yazmışım. 😂
Çok hanımefendisel bir görüş :D
Öyledir görüşlerim övünmek gibi olmasın da 😃
Sen aslan burcu değilsin zaten övünme bir zahmet :D
Sizden bize sıra gelmiyordu 😅
İlk bakacağım şey üslubu olur. Üslubu düzgün olmalı. Öyle sırf erkek diye kaba kaba davranıp küfür eden biri beni soğutur. Beyefendi olmalı ama anne kuzusu beyefendiliği değil o dengeyi kurabilen tarzda.
Teşekkürler
Ricalarr
Cevap
4Cevap
Benimle sevgili olacak kişi hayatından karşı cinsi çıkartacak. Bunun kısıtlama olduğunu düşüneceksen hiç başlamasın benimle bu yola
Ben kolay bir insan değilim. İlk önce buna hazır olmalı. Laf olsun diye konuşmayı sevmem.
Fazla rahat ve eskisi gibi özgür davranamayacağını bilmeli önce.. Kıskançlığımı kabul edip, buna sebep olacak her türlü davranışlardan kaçınmalı..
Bişeye dikkat etmesi gerekmez çünkü kabul etmem
Çok şey olması lazım ama en önemlisi güven vermiyorsa olmaz o iş
Diksiyonuna, bana karşı olan davranış, hareketlerine ve en yakın arkadaşı ben olmalıyım
Yakışıklı olmaya jfjfhf
Söylemem sırrı bozulur
Düzgün iletişim becerisine
sevgilim olmamalı.
iletisimine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?