Özgür bir ruha sahip olduğumu kabullenmeli. Sen benimsin gibi aptalca yaklaşımlara gelemem. Sahiplenme adı altında kimsenin oyuncağı olamam. Benim kişisel alanımı işgal etmeye kalktığı an biter
Ha deyince biz olamayacağımızı bilmeli. Resim at, numara ver v. s diye üstüme gelmemeli. Hele buluşalım diye üsteliyorsa vınlarım yani 😃 Akışına bırakmalı her şeyi. Zamanı gelince beni de görür, numaramı da alır, buluşuruz da öpüşürüz de. Ama tüm bunların hepsi o istedi, ısrar etti diye değil ikimiz istedik diye olmalı.
Hoşuma kaçarken istediği kadar gaza basabilir ama hayatıma girmek istiyorsa yavaş yavaş ilerlemeli. Olayları ve hissettiğim o şeyi ıı duyguları sindirebilmeliyim dkdk Buna fırsat vermiyorsa hoşlansam bile geri çekerim kendimi.
Kısaca duygularımdan kaçarım. Eğer gerçekten benimle olmak istiyorsa bunu bana göstermeli, biraz çabalamalı duvarlarımı aşmak için. İki hoplayıp zıplayıp pes ederse nah ona ben😂
Kimse ne istediğini bilmiyor ki.. Bilen de ne istediğini net bir şekilde söylemiyor. Ben netlik isterim. Gerçeklik isterim ve bahanelerin arkasına değilde verilen sözlerin tutulmasını isterim. Verdiğim değeri kabullenmeli, sadece kendinin istedikleri değil benim isteklerimi de kabullenmeli.
Öncelikle her hareketine dikkat etmeli.. Karşı cinsle muhabbetine, davranışlarına, bakışlarına bile.. Kıskanılmayı, bazen boğacak derede sıkmamı, sahiplenilmeyi.. Her anında nefesimi ensesinde hissedeceğini göze almalı.. Aması ancağı lakini yok..
Beni istediği biri gibi olduğum için değil. Beni ben olduğum için öylece kabullenmeli. Beni nasıl tanıdıysa sonrasında da değiştirmeden olduğum gibi, öyle bir baba yiğitte yok nasıl olsa...😄
Beni olduğum gibi kabullenmeli, değiştirmeye çalışmamalı. Ayrıca yönetmeye çalışmamalı. Bu her zaman ters tepti, ters tepecektir. Bana güvenmeyi öğrenmeli.
1 özgürlükçü ruhumu (baskıya kısıtlamaya çok kıskanılmaya gelemem) 2 özel alanıma saygıya (kendime özel vakitlerim hobilerim vardır) Ama 2 cok az ya benim icin asiri önemli 5 sey filan vardir öyle tek şey yok 😃
onu kıskanabileceğimi, modernlik adı altında onunla bununla konuşmasını kaldıramam, hele ki bana gelip anlatırsa utanmadan... kıskançlığımı içimde tutup başka şeylere sinirleniyorum çok yoruyor.