19 yaşındayım, 18 yılı asosyal geçti, bundan dolayı, henüz bazı konularda iyileşemedim. İnsanlar ve konuşma konusunda problem yok aslında fakat, kafeler, kafe kültürleri, yemek kültürleri, sokak kültürleri gibi konularda daha gelişim aşamasındayım. Para konusunda da aileye bağlı olunca biraz geç gelişiyorum ama kararlıyım, bu devran dönecek. Ve güzel bir mekanda o kişiyle baş başa yemek yiyip, gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyleyeceğim. Abiii süper bir his düşünmesi bileğ
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Benim her şeyimi kabul etmesi gerekiyor. yani hem dış görünüş olarak hem de karakter olarak bunları kabul etmiyorsa zaten beni sevmesine gerek yok ya da ilgilenmesine gerek yok beni olduğum gibi kabul etmeyeni sevemem zaten
Sosyal olmayı seven biriyim, enerjik ve yaşam enerjisi yüksek biriyim ama bir o kadar da ruhen güçlü değilimdir zora gelemem, e biraz da kıskançligim vardir sdghj 😀
Ben hiperaktifim. Gezmek ve sosyalleşmek zorundayım. Yoksa miskin, tutarsız ve sinirli oluyorum. Kadınlarla işim olmaz ama libidosu yüksek bir adamım, beni kıskanma ve reddetme.