isteyen pp bakabilir güzel mi çirkin mi yorumlarsınız artık kendi kafanızda
22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Böyle biri hakkında ne düşünürsünüz?
isteyen pp bakabilir güzel mi çirkin mi yorumlarsınız artık kendi kafanızda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sana ne yapmak isterdim biliyo musun. aferin diyip alnından öperdim çünkü zaten bu yaşına kadar tanışacağın herhangi bir erkek bugün yanında olamama ihtimali çok yüksekti en azından sinir sistemin bize nazaran daha yıpranmamış sevgiye inancın daha güçlüdür diye düşünüyorum. ama ilk sevgilinde de kör kütük gitmeni de istemezdim o yüzden sana erkeklerle ilişkisi sağlam bi arkadaş lazım yoksa senin minnoş kalbini hiç düşünmeden kırarlar bitanem :( eğer bir gün bi ilişkin olursa kendinden çok sevme mümkünse eşit sev yoksa ağzına sıçıyolar. öptüm papatyam
Hiç acele etme.
22-25 Yaş biriyle ilk defa sevgili olmak için ideal bir yaş.
Bugüne kadar sevgilinin olmaması da bir eksiklik değil kesinlikle.
Meselenin sadece sevgili değil, doğru kişiyi bulmak olduğunu anlayabilmişsindir umarım.
Ömürlük olsun olacaksa, iki günlük ilişki kimseyi uzunca bir süre mutlu etmeye yetmez, sen de uzun ilişki insanıysan eğer.
"(Güzelim, bakımlıyım, iyi ve hoş cana yakın birisiyim) "
bu dediklerin varsa seninle sevgili olmak isteyen bir sürü kişi olmuştur. Onları neden reddettiğini düşün.
Ha öyle bir sürü kişi yoksa. kendinin farkında değilsin :) (Güzelim, bakımlıyım, iyi ve hoş cana yakın birisiyim)
kısmı hikaye :)
Merhaba bende 24 yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı olsun diye çok uğraştım ama yapacak bir şey yok istemiyorlarmış çirkin biri değilim içkim sigaram kumarım yok işimden evime evimden işime giden biriyim efendi aklı başında biriyim beni böyle bildikleri halde sevmiyorlar
Hala yok mu?
Cevap
69Cevap
Benimde hiç sevgilim olmadı.
Arkadaşım, bence gayet normal bir durum.
Yani bu işler ha deyince sipariş usulü olmuyor zaten.
Hem olması için olan durumlarda genellikle taraflar kullanılan ve kullanan olarak sonuçlanıyor diye düşünüyorum.
Hani klişe ama nispeten doğru bir kaç var ya " elektrik almıyorum " diye..
Yaşanmışlık ve bulunduğun ortama göre birine ait şeyler hissederek başlayacağın birliktelik, muhtemelen ilerideki özel hayatının belirleyicisi de olacaktır.
Gönlüne göre bir aşk dileğiyle..
Benim de olmadı zaten artık günümüzde verimli ilişki diye bir kavram de kalmadı o yüzden pek takmamak lazım siz de üzülmeyin en iyisi takmamak doğru kişinin belli bir zamanı vardır demek ki henüz daha doğru kişi karşımıza çıkmamış her şeyin bir zamanı var aceleye gerek yok 🙂
Günümüzdeki özenti insanlar nekadar çok sevgilin olursa okadar cool olduğunu düşünüyor ama bence öyle değil duygusal bağ kurmadan olan ilişki sadece gönül eğlendirmekten ibaret sevdiğin insana sırlarını vermek birlikte sorunların üstesinden gelmek kadar güzel bişey var mı 1 sevgili yapıyolar ilgilenmedi ayril yok bakım yapmadı ayrıl buluşmuyor ayrıl 😂 ne anlamı var pazardan malmı seçiyosun kötü çıktıkca iade mi bu en isiyi az ve öz olanı bence
Buarada profil nasıl aratılıyor ben bi türlü yapamadim
Bende öyleyim. Ama çevreme bahane olarak aşık olmayı bekliyorum diyorum. Oysaki aşık olmak için birbirini tanımalı vakit geçirmelisin. Benimse çevremde hep kadınlar var. Lezbiyende olmadığıma göre aşıkta olmuyorum. Ama ana sebebi uğraşamam. Ben insanlarla uğraşamam. Olay budur. Elin herifleyle uğraşamam. Erkekler gibi bir adama muhtaç değilim. O yüzden sorun olmuyor.
Muhtaçlıkla alakası yok ki ilişkilerin biraz ön yargılısın sanki 😅
Gayette muhtaçlıkla alakalı bir durum. Erkeklerin anatomisinde cinsellik çok önemli. Vücududu bunu istiyor. Benim böyle bir muhtaçlık durumum yok.
Tamam ama seks için bir ilişki kurmazsın seks bir ilişkinin içinde bulunur tabi rıza varsa
Yahu ben zaten seks için ilişki kuruyorlar demedim. Bu onları sevgili yapmaya veya evlenmeye iten önemli faktör dedim.
İlişkinin %25i bence
Çok tatlısınız
Sevmemişsindir bu zamana kadar veya çok seçicisin. Hani görsel olarak bilmiyorum kendi istediğin halde reddedildiğin oldu mu bilmiyorum. Ama şahsi düşüncem hayatında biri olmayabilir birden çok olmasındansa az olsun öz olsun oda olacağı varsa olsun. Gayet normal bence...
Saçma. Olması mi gerek? Herkesin kendi hayatı. Kendi doğrularınla insanların doğruları ayrı. Kendi doğruların önemli. Eğer bu fenomen olmak için bir soru değilse şunu diyebilirim, eğer kendi doğrularından ödün verirsen, kendinden ödün verirsin. Fenomen olmak icin ise bu soru, bu yoruma değmez zaten.
Yalnız kalmayı tercih etmiştir diye düşünürüm ya da doğru insanı bekliyordur diye düşünürüm bende 21 yaşına geldim hayatıma kimseyi almadım özelliklerimiz de aynı olabilir yani herkes hayatına birini alacak diye bir kanun yok takma kafana 😌
Benimde hiç sevgilim olmamiştı ama maalesef çok büyük aptalca bir hata yaptım. 😞 Ama ne olursa olsun yine de hala sevgilim olmuş sayılmaz. Kimseyle çıkmamak bence hem güzel hemde kötü. Kötü çünkü insanları tanıdıkça öğreniyorsun ne yapman nasıl davranman gerektiğini kendi kendine çözemiyorsun.
Bende 24 yaşındayım insanlar anormal karşılıyor arkadaşlarım alay ediyor biriyle konuş takıl en azından diye ama öylesi daha kötü değil mi bir insana birşey hissetmiyorsun ama duygularıyla oynuyorsun bunun vebali de ağır biri çıkar karşına nasibinde kim varsa hiç anormal değil bence yani
Kötü bir şey düşünmem yani. Karşısına fırsat çıkmamıştır ya da kafasına uyan birisi denk gelmemiştir. Bazı insanlar gibi sürekli sevgili değiştirmek çok saçma yani. Kafasına göre birini bekliyor diye düşünürüm ve olumsuz değil aksine olumlu bir izlenim bırakır bende.
22 yaşında hiç sevgilisi olmamış duygusuz biru diye düşünebilirim
Duygulu bir insanım ama herkese duygumu vermem sadece bu
Ama duygularını birine yöneltmiş olsan biri olmuş olabilirdi
Zaten sorun bunu yapmadığım için de olmaması ama bunu görüp de bilip de yaklaşmak isteyen seven hoşlanan biri yine yaklaşır diye düşünüyorum
Bunlar nasip meselesi nasip olmamıştır bu yaşına kadar üzülmeni gerektirecek bir durum yok :) Ama biraz sosyal mekanlarda takılabilirsin aktif ol her konuda
Her zaman dediğim gibi her kuş kendi cinsiyle uçar. Sana kendi cinsinden bir adam denk gelmemiş demek ki.
Valla ben direk zeki birisi olarak bakarım çünkü kendi yalnızlığı ile dost kimsenin varlığına muhtaç değil ve gereksiz hayal kırıklığı ve üzülmeyi yaşamayacak kadar zeki
Olabilir yani normal bir şey. İnsanların 30 yaşında ilk sevgilisi oluyor hatta ilk sevgilisi ile evleniyorlar falan. Toplumda sanki bir yaşa kadar illa evlenmek ya da sevgilin olman gerekiyor gibi bir baskı var anlamış değilim.
En son ortaokul çağında oldu ama şimdi ikimizde uzaklardayız ve ozamanlar tabi akıllı telefonlar fazla yaygınlaşmadığı için telefonunu değil instagramız dahi yoktu kısa sürdü Şu an o günden bugüne daha hiç sevgili yapmadım.
İlgini çeken biri olursa adım atmakta çekinme derim.
Bunlar tercih meselesi konular. Ben tercih etmemiş diye düşünürüm.
İnsanları aşk hayatına göre yargılamıyorum. Ama bana kalırsa düşüncem temiz bir kız olur.
Standart dışı insanlar olabiliyor denk gelmemiştir böyle biri hakkında ilk düşünce tutucu biri olur
Olabilir yani bu senin eksikliğini veya fazlalığını göstermez, uygun kişi olmamistir. Bende o yastayım ve olmadı, beni seveni ben beğenmedim, sevdiğim beni sevmedi ve olmadı. Dünyanın sonu değil.
Muhtemelen seçici birisin ve senin için kimse olmadıysa onun içinde olmasın istiyosun
Ciddi davranıyorsun dur. Beğenenler yaklaşamıyordur. Ortamın müsait değildir. Bütün bunlar olabilir.
Olur acele etme kendini tanı anla kavramlarını oluştur
Ben de 20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yani pek birşey düşünülmesi saçma kafa dengi olmadı vs olabilir böyle şeyler uygun birini bulursun olur biter yani
Asıl soru şu, olmak zorunda mı? Herkesin var diye senin de olmalı mi, herkes ölüme gitse gidecek misin? Neden herkes aynı olmalı? Ayrica zaten yaşın çok genç, herşeyin başı, bu acele ne?
Sen istemiyor olabilir misin böyle bir ihtimal var mı?
Büyük ihtimalle zaten öyle gelen cevapları kabul etmediğimden , o konularda mesafeli durduğumdan vs yani
Bence biraz daha açmalısın kendini bu konuda en azından bir deneyimin olmalı mesafeleri kır bence akışına bırak hoşuna giden birisi olursa kendi kendine olur herşey zaten
Ama o zaman da korku duygusu kaygı duygusu oluyor bende yani normalde açıksözlü cesaretli vs işte insanımdır ama bu konuda öyle olamıyorum işte
Önce bir tanı korkup korkmaman gerektiğini anla ama bence korkmaktan kaygilanmaktan ziyade akışına bırakmak her zaman da sürükleyici oluyor yine de sen bilirsin tabii
Zaman diyim ben en iyisi teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim ne demek ✨
Normal mesela bende eli yüzü düzgün elit yakışıklı bekar birisiyim ama bende uzun bir süredir yalnızım ve hayatımda birisi yok
saf derim ciddi dışında bi ilişki düşünme bence üzerler yoksa
Olumsuz bi şey düşünülmez. Bazı insan sevgili aramaz, bazısı nasıl bulacağını, nasıl yürüteceğini bilemez, bazısı da arayıp bulamaz. Olabilir, gayet doğal bi durum.
Benim de sevgilim olmadı bilmiyorum benimle birlikte yürüyecek birini isterdim yok işte
baktım instagramdan fake hesap gibi duruyor ve çokta güzel değilsin
Bence akli başiñda birini seç diycem yaş takintın yoksa
Kız ya kezban ya da birine mesai harcamayacak kadar zeki 🤪
Allah hakkınızda hayırlısı ise size en layık yaşıtınız bir beyefendi ile sizi karşılaştırsın değilse mutlulukla huzurla sağlıkla sizi yalnızlığa alıştırsın. 😊
normal bir durum. Herkesin belli yaşta sevgilisi olacak diye kural yok illa ki uygun biri çıkar
Walking dead de oynayan kıza benzettim
İzlemedim bilmiyorum
Bu arada soruya cevap verseniz daha iyi olurdu
Tamam işte güncelleme de bakın demişsin baktım bende alakasız görüş olmuyor yani
Yine de görüş istersen yaşanılan bölgeye yaşam tarzına aile yapısına ve diğer insnaların yaşam yapısı gibi bir dizi şey sıralanır.
Tamam
22 yaşında ve hiç sevgilisi olmadığını düşünürüz
Aynen öyle
Ters gelseydi zaten like atmaz dislike atardım
Tamamdır
21 yaşındayım daha dün sevgilimden ayrıldım bu erkeklerden ne kadar uzak dursan o kadar iyi emin ol yalancılar sevginin koymetini bilmezler iğrençler
Neden sürekli bir şeylere sahip olmak zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz ki. Çok saçma.
Sevgilinin olması ne kadar normalse olmaması da o kadar normal.
Kendinize laf söyletmeyin, savunun biraz kendinizi. Delirtirsiniz insanı...
Benim de olmadı ama Varsa Merhametli, Vicdanlı, Anlayışlı, Duygusal, Düşünceli, Romantik, Kısa Boylu Bir Kız Hemen Mesaj Atabilir Tanışabiliriz.
Benim en yakın arkadaşım da böyle. O sevgili istiyor ama olmak isteyene de soğuk uzak duruyor. Tabi karşısına iyi insanlar da çıkmadı ciddi anlamda o da var. Hayırlısı olsun en iyisi o
normal bir şey ne düşüneyim
mesafelesin erkeklere karşı
kivirtmiyosun yanlarinda
sana acilmaya cesaret edemiyorlardir
Benim de olmadı senden büyüğüm denk gelmedi diyelim keske olsaydı dediğim biri yok şu an zaten pandemi girdi araya
Hahahha çok iyi burda olmasıncılar, çiftlere bakıp iç geçiriyorsunuz burada istemem yan cebime koy 😁
Jelatininde ambalajında 0 kullanılmamış yeni 😁
İlla bisey düşünmek gerekmiyor ki düşünmezdim de
Sen istemiyorsundur. Yoksa neden olmasın
Bende 22 yaşındayım ve 3 senedir kimseyle çıkmıyorum napim bilemedim.
Benim de olmadı kafamda gönlüm de hep rahattı bundan sonra da olmasın sal gitsin
21 yaşındayım ve benimde hiç sevgilim olmadı normal bence
Benim de olmadı ilk ilişkimin özel olmasını istiyorum sen de sakın deneyim olsun diye sevmediğin biriyle olma. Öyle çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştirenlerdense böylesi daha iyi değil mi
Aynı kaderi paylaşıyoruz hiç sorma...
Sormuyorum zaten
Ortamın yoktur
Ortam yok doğrusu ama asosyal de değilim
Olur umarım
Bende umuyorum 🙏🏻 inşallah
El değmemiş masum saf biri olarak görürüm
Kısmet 🙂
Benim de olmadi henuz
Olur birgun 😊
Benimde olmadi acaba istemedginden olabilirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?