Bilmiyorum şahsen ben olsam ve benden böyle bir şey istense direk ayrılırdım.
Bana ters.
Belki o kendine uygun görür ve kabul eder.
Sanmıyorum, sadece ihtimal.
Şurada yazdıklarını yapıyor ise zaten senin ondan bu tür şeyler beklemen saçmalıktır.
Ben açıkçası din konusundaki isteklerinden ziyade sana küfür etmesine takıldım.
Böyle biriyle beraber olmanı gerektirecek hiç bir durum yok.
Bu soruyu sormandan zaten ilişkinden memnun olmadığın çok bariz belli.
Düzeleceğini sanmam.
"Tamam" der bir ay sonra yine aynı haltları yemeye başlar.
Hayat senin, karar senin.
En doğru kararı al ve mutlu ol.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ee sonuç ne oldu ben de iddea oynayan biriyle çıkıyorum ama onu olduğu gibi seviyorum ve sadece uyarıyorum. Bende namaz kılan oruç tutan bi insanım oda arada oruç tutuyo işinden dolayı ama hiç küfür ettiği olmadı olsaydı ağzının payını verirdim hatta ayrılırdım saygısızlık bu sonuçta bu konuda değiştirmeye çalışma bence tamam der ama aynısını yine yapar bu arada o iddea konusunda uyarmama rağmen oynamıyorum diye yalan söylüyordu taaki 60 bin borclandigini bildiğim güne kadar ama şu an gerçekten oynamıyor
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKankam ben de deniyordum da böyle insanların yüzüne söylemeyi maalesef hiçbir işe yaramıyor. Artık burda büyü yapmak isteyenleri falan uyarıyorum sadece o da hem dünyasını hem ahiretini mahvetmesin kalbi gotunde atmasın diye. İnşallah ayrılır da karşına iyi bir insan çıkar sen bunla napçan Allah aşkına kendi kendine yaşasın pisliğiyle
111 Yorumla- +1 yıl
Nisa 34 Allah'ın kimini kimine üstün kılmasından ötürü ve erkeklerin, mallarından sarfetmelerinden dolayı erkekler kadınlar üzerine hakimdirler. İyi kadınlar, gönülden boyun eğenler ve Allah'ın korunmasını emrettiğini, kocasının bulunmadığı zaman da koruyanlardır. Serkeşlik etmelerinden endişelendiğiniz kadınlara öğüt verin, yataklarında onları yalnız bırakın, nihayet dövün. Size itaat ediyorlarsa aleyhlerine yol aramayın. Doğrusu Allah Yüce'dir, Büyük'tür.
- +1 yıl
Hak edilmeyen para her dinde etik değildir. Küfür hiçbir dinde tasvip edilen bir şey değil.
- +1 yıl
Orda çok mecbur kalınca artık iyice yoldan çıkmışsa bir türlü evliliğe uygun davranmiyorsa hafif sarsarak uyarmadan bahsediyor. Diğer lanetli dinlere inanmaktansa çok daha mantıklı bir tercih. Bu arada dedigimle İslam'ın örtüştüğü yanlış değil ama bu yapılanlar ateist için de yanlış. Bence müslümanlara saldıracak uygun zamanı beklemeliydin yersiz bir saldırı oldu bu biraz
- +1 yıl
Tamam ben de diyorum ki yerinde göster illa göstermek istiyorsan. Dediklerim filozofların oluşturduğu insan ahlakı kurallarına da aykırı şeyler bu kızın oğlanı uyardığı şeyler evrensel olarak kötü algılanan şeyler. Müslüman küfre karşı çıkıyorsa budist de karşı çıkıyor yahudi de karşı çıkıyor. Bir gün ateizm deizm ile ilgili soru olursa altına bu dediklerini yazarsın seninle alakasız bir muhabbette uğraşacak halim yok
- +1 yıl
Ateizme deizme pislik demedim hak etmediği parayı iddia ile kazanan küfür eden bir insana pislik dedim ve senden saygı bekliyorum da demedim duymasan da olur bu pek umrumda değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olacağını bilemem. Ama ayrılmak istemeyebilir adam. He he falan deyip devam edebilir gene. Peki bu adamın yaşam tarzını biliyordun. Neden devam ettin öyleyse? Sana küfür ettiği için artık dayanamadın ve bunları yazdın. Ama neden bu ilişkiye bu zamana kadar devam ettin? bence de siz ayrılın. Birbirinize uyumlu değilsiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. tüm kötü huylarda varmış maşallah skdk huylarından değilde senden vazgeçer bence
130 YorumlaNe güzel iyi yapmışsın oh.
Ayrılabilir evet.
Ama sen bunun için hiç üzülme eğer yazdıkların gibi birisi ise bırak ayrılsın.
Bir cacık olmaz onda.
İdda oynayan adamdan hayır gelmez kumar sonuçta çocuğunun rızkını kumara veriyor.
Çok haklısın güzel bir karar almışsın.
Sakın bu kararından asla dönme düzelmediği sürece.
Zaten düzelecem derse bile güvenme böyleleri düzelmez kaç yaşında olursa olsun aynı olur.
Böyle gelmiş böyle gider bu devran...
Kararında kararlı ol.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu bizzat yaşadım.
İbadetlerim konusunda ki eksikliklerim ve çeşitli kötü alışkanlıklarım sebebiyle beni eleştirirdi.
Ben bu konuda kızmadım, aksine anlayışla karşıladım.
Tabi bu ilişkinin sonu çok farklı şekilde bitmişti. Bitene dek geçen süreçte kendimi bu düzeltme evresine bile getirmiştim.
O ayrılıktan sonra kolay toparlanamadım.
Bir erkek olarak şunu söyleyebilirim :
Alışkanlıklardan sıyrılmak kolay iş değildir. Bu dediğiniz şey tüm bu yaşam biçimini ve hayata bakış açısını değiştirmeyi kapsıyor.
Bu yüzden ki bu söylemler sonrası dediklerinizi belki düşünebilir, belki de düşünür gibi yapar.
Önemli soru şu : - ikinizin birbirinize dair hedefi aynı mı? Mühim olan ortak noktalarda olabildiğince buluşmak çünkü.
Ancak o zaman bu söylemler etkili olur.
Çünkü bir ilişki evlilik gibi bir hedefe ne kadar uzak olursa yıpranma payı ve endişe katsayısı o kadar yükselir.
Cut.12 Yorumla- +1 yıl
Ben sana şunu söyliyim. Soran kişiyi anlayabiliyorum. Kafa yapısı farklı olan biriyle yürümez bence. Çünkü zaten kafa yapısı uymazsa sevgi olsa da olmaz. İki kişi de birbirine itici gelir. Soğurlar birbirlerinden. Ve sen neden sevgilin ayrıldığında toparlanamadın ki kafa yapınız farklıysa ayrılmak ikiniz için de en doğru olanı.
- +1 yıl
Derin bir konu diyelim.
Detay vermek istemiyorum.
+1 yılBen her zaman söylüyorum ki insanda iki şey vardır bir karakter 2 huy karakter bir insanda her zaman için sabittir ama sadece huy değişir zamanla Beylik senin de dediğin gibi sinirim edin içinde kalmış bazı şeyler var Ve sen de onu söyledin böyle bir insanda ne kadar zaman geçecek Allah bilir en iyisi mi Sen Yol yakınken ayrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKüfür etmesinden ve kumar oynanmasından dolayı duyduğunuz rahatsızlığı anlayabilirim ama oruç ve namaz konusunda birini yargılamak ne derece doğru acaba? Herkes kendinden sorumludur ve dinde zorlama yoktur önce bunu kavrayın sonra da bu sebeplerden dolayı birini yargılamamayi öğrenin. Hakkınız da hayırlısını diliyorum.
51 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim evet kimsenin ahlaki düşmez ama eşin olucaksa düser Allah yolunda olmayandan fayda gelmez
+1 yılBir kadın olarak Seninle gurur duydum. Sonuna kadar doğru yazmışsın ahlaksız namusuz serseri erkeklerden uzak dur içki kumar içen kötü biriyle evlenme o seni hem döver hem aldatır. Kesinlikle böyle bir adamdan çocuk da yapılmaz. Sen ayrıl sabret ve dua et allah senin iyi niyetinden ahlakından dolayı duana mutlaka karşılık vericektir. Böyle serseri pislik erkeklerden uzak durmalıyız tüm kadınlar olarak
20 Yorumla
+1 yılCanım herşeyden önce sana küfür ediyor sana saygısı yok diğerlerini gectimde bence kendine saygın olmali sana küfür eden biriyle olma bugün küfür eden yarın evlenince döver adam seni o kadar cepte görüyor ki senin ondan ayrılmayacağıno biliyor ki her türlü saygısızlığı yapıyor seni kaybetmekten korkmuyor bu dediklerimi düşün kendine yazık etme bu adamla
10 YorumlaKüfür etmesi, oğlum demesi, saygısızlık yapması, kumar oynaması, haram yemesi evet kabul edilemez.
Fakat;
Oruç tutmaması ve namaz kılmaması sizin ahiretinizi neden tehlikeye atsın ki? Siz onun günahlarından da mı sorumlusunuz?63 Yorumla- +1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun? Soruyu yazan kişi müslüman ve kendi gibi biriyle evlenmek istiyor. Allaha inanmayan ibadet yapmayan serseri biriyle evlenirse kızın kendi tercihi olur kader değildir. Ama bu serseriden ayrılıp ahlaklı namuslu biriyle evlenebilir senin gibi iğrenç düşünceli erkeklerden tiksiniyorum
- +1 yıl
@Kitaproman12 Hanımefendi bakın bir insanın fikirlerine, görüşlerine saygılı davranmamanız sizin henüz olgunlaşmamış bir insan olduğunuzu gösteriyor ama yine de size sizin üslubunuzla yazmayacağım. En büyük farkımız da burada zaten. Herkes kendi karakterine göre yazar.
Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz:
1) Tanıştığında adam namaz kılıp oruç tutan biri miydi de değişti?
2) Adamın müslüman olmadığını nerden çıkardınız?
3) Adamın ahlaksız olduğu nerede yazıyor?
Sizden rica ediyorum bana yorum yapmayın, görüşlerimi uygun bulamayabilir, sevmeyebilirsiniz ama afedersiniz saygı duymak zorundasınız - +1 yıl
@Kitaproman12 Sizi şikayet ettim, bir daha bana yazmayın.
+1 yılKimse için değişemem değişenlerede anlam veremiyorum bu yazıları bi başkasi bana yazmışlar olsa cvp verecek karakterri dahi olmadığının düşünür silerdim hayatımdan okurken bile sinir bastım kimseye boyun eğmem kimse için kendimi değiştirmeem nasıl tanidiysa saygı duymak zorunda he aksini düşünüyorsa umrumun umrunda olmaz
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle birisini istiyordun neden icki içmeyen haram yemeyen küfür etmeyen cinsjndjnden bulmadin da elindekini değiştirmeye çalışıyorsun diye sorarlar insana. Neyse ben sormucam. Huylu huyundan hicc bir zaman vazgeçmez boşuna değiştirmeye çalışma diye de not düşeyim.
00 Yorumla
+1 yılSen müslüman erkek arıyosan ayrılsana , niye ayrılığı kullanarak oğlanı yola getirmeye çalısıyon. İnsanlar senin isteğin doğrultusunda şekil değiştiremezler
62 Yorumla- +1 yıl
Offf bıktık senin gibi hristiyanlardan yaaa
- +1 yıl
Siktr ol git o zaman? çomar
Küfür etmesi kumar yüzünden ayrılman normal tabi amma orucuna namazına karışamazsın.Öyle birini istiyorsan öyle biriyle sevgili olucakdın.
50 Yorumla
+1 yıldışını beğenip içini istediğiniz gibi yapmak istiyorsun. cumaya gitmemesi oruç tutmaması sana göre hata ona göre normal bir şey.
o kadar şikayetçiysen ayrılırsın kızım, insanları değiştiremezsin.30 Yorumla
+1 yılAdam oruc tutmuyor namaz kilniyor diye kizmaya hakkin yok onu bil
51 Yorumla
+1 yılYa ibadet kısmına bir şey diyemem bu allahla kul arasında ama kumar ciddi problem ya.
50 Yorumla
+1 yılAynen böyle bir erkekden ayrildim ve hayatımda verdiğim en iyi hatta tek iyi karar diyebilirim. O kadar mutluyum ki şu an. Lütfen kafaniza uymayan insanları bırakın sevgi mutlu etmeli insanı, bir kere evleneceksin doğru kişi olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnun ayrılmasını beklemek yerine kriterlerine uymayan birinden sen ayrıl. Bazı kızlarda ki bu yola getirme merakını anlamakta güçlük çekiyorum , sen istiyorsun diye değişmez kimse ; maksimum değişmiş gibi yapar ayrılma diye
30 Yorumlaİnsanların namazına orucuna kadar karıştığına göre sende çok düzgün değilsin ayrıca senin bu yaptığında saygısızlık. Umarım ayrılırda dengin birini bulursunuz
10 YorumlaSeni elde tutmak istiyorsa ilk söyleyeceği tamm aşkım dikkat edicem bundan sonra felan filan sonra aynı şekilde devam allah karşına iyi insanlar çıkarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç çekilmez , ergen tipisin. Çocuk senden kurtulsun da , huzur bulsun bu dünyada , sen gibi sevgilisi olacağına, hayatı boyunca bekar yaşasın daha iyi.
40 Yorumlaİnsanın Huyu suyu değişmez ne der bilemiycem ama kendine göre birini bulursan rahata erersin bu şekilde hep düzeltmeyealışarak malesef geçmez :(
20 Yorumla
+1 yılEger bu yolda bulunmayacaksan demen hata cunku bulunmayacak. Degistirmeye calisman ya da değişmesini beklemen nafile
20 Yorumla
+1 yılsenin yaptığın yanlış değil hatta en iyisi öyle kocamı olur kötü şeyler yapmasın çünkü yakında oğlunuz olursa oğlunun iyi yola gitmesini istemezmisin ben senin yerinde olsam ayrılır iyi koca bulurdum çünkü o yakında içkiyede başlarsa olacağını sen düşün hiç haberlere bakmıyon mu ama yinede sen bilirsin iyi günler.
00 Yorumla
+1 yılMadem böyle birisiydin bu at hırsızını niye gönlüne aldın? Madem dininde namazındasın beş vakit kılıp, orucunu tutuyorsun hiç yüzün kızarmadı mı bu insanla beraber olurken? Davul bile dengi dengine unutma. Çocuğu böyle olduğu için yargılayamazsın, o senin namazına niyazına karışmıyorsa sende karışamazsın. İstediğin gibi birisini istiyorsan buldugun insanı değiştirmeyi değil kendi istediğine göre insan bul. Çok bencilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Böyle bir insanla muhabbet içinde olman bile hata. Şu karısını yol ortasında delip biçenler hep böyle kumarbaz alkolik tipler. İflah olmayacaksa uzak dur!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılLa size ne adam oruç tutmuyorsa namaz kılmıyorsa?
Ayrıca erkek senden kurtulmuş. Örümcek beyinli30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir an da kendine gelen çocuk bu mesajla hidayete erer, gönül gözü açılır ve çok daha önce yapması gerekeni yaparak real madrid - manchester city maçına üst oynar
10 Yorumla Senin kriterlerine belliki hiç uymayan birinne kadar sevsende kumar aliskanlik isi evlendigindede devam eder, sanada sıkıntı cıkarir
10 Yorumla
+1 yılOnun en başından beri böyle olduğunu bilmiyor muydun? Niye çıktın o zaman
20 Yorumla
+1 yılBence ayrılırsa çok iyi olur çok güzel konuşmuşsun ve olması gereken de odur
20 Yorumla
+1 yılson mejasi atan sensen eger seni tebrik ediyorum doğru karar vermissn
20 YorumlaMuamma . Sizi seven birisi ile birlikte olacaksınız her zaman . Eğer siz istediğinizi seçerseniz problemler çıkılmaz hal alır altında ezilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın, mutlu ve huzurlu olmak ilk sartidir bi ilişkinin, bunlar olmayacaksa neden kahrını cekesin ki...
00 YorumlaSeviyorsaa duzeltmeye çalışır kendisini ama sevmiyorsa soylediklerinin bir önemi yoktur , bu msjdan sonra ne cevap verdi peki
00 Yorumla
+1 yılSen en iyisini yapmışsın bırak ayrılırsa da kendi kaybeder sen aksine kurtulmuş olursun böyle birinden hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez. Bir insanı sen değil kimse düzeltemez. Kendi istemedikçe bir de içinde olmadıkça olmaz. Yok yakınken vazgeç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. Eğer böyle bir insanlaysan ve bunlardan memnun değilsen ayrılırsın. Evlenince yapmam etmem diyebilir ama hangi birini yapmıycak.
00 Yorumla
+1 yılkessinlikle evet. kendisine gerçekleri söylemişsin.
gerçekler kişiyi acıtır.
kim acı bir şey duymak ister ki00 YorumlaYolun sonu gözükmüş sen diyorsun ki dönüş var mı sağa sola.
10 Yorumla
+1 yılBenim basimdanda böyle bi sevgili geçti çok şükür bitti ve huzurum geri geldi
10 YorumlaNe olacak uzayıp gidecek kaldıki seninle alakası ilgisi olmayan bir karaktermiş
10 Yorumla
+1 yılAyrılır bence canım biri gibi hissettim sen düzgün aciklamissin ama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir mesajla doğru yola gelirse helal olsun ne diyim.
10 YorumlaBirbiriniz için uyumlu değilseniz zaten sen bunu yazmasanda biter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. düzelirse seni seviyor demekti hiç birşey olmamış gibi davranıyorsan kullandırma kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılır heralde ama sende kararlı ol. Uygun değilsiniz birbirnize mutlu olmazsınız
00 Yorumla eski kaşardan tost olmaz sen direk ayrıl sana değiştim der değişmez
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişi ilişkiye başlamadan önce de bu şekilde birisiyse neden en başta başladın?
00 Yorumla
+1 yılBu bir tür alışkanlık düzelmez hoş görmediğin alışkanlıkları varsa hemen ayrılmalısın bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen dogrusunu yapmışsın kalıp gitmek ona kalmış bekle
00 Yorumla
+1 yılo kadar basit sorunlarınızı görünce gülüyorum artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Seviyorsa kendisini değiştirip kalır sevmiyorsa küfür edip çeker gider
00 Yorumla
+1 yılBende yaptım yok düzelmiyor. Test edildi onaylandı. 💫
00 YorumlaHuylu huyundan vazgeçer mi? Sanmam. Ama güzel yazmışsın. Bu onun Ağrına gidecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenden ayrılmaz ama bence sen onu bırak. Sana küfür ediyor ve evlendikten sonra da küfür eder
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel konusmussun keşke bütün kizlar sen gibi düşünse
00 YorumlaHelal olsun be ne guzel yazmis icini anlatmissin , bu dusuncelerinin arkasinda dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Arkasına bakmadan ayrılır bende olsam direk ayrılırım.
00 YorumlaAyrılır mı sorusunun önemi ne 😂 diyeceğini demişsin ve resmi bir bağlayıcılığı yok
00 YorumlaTutumun çok güzel ve zarif. Ama adamın karakteri farklı sana uyarmı bilmem
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat