benim eski kız kankam ilayda, sevgilimle ilişkime laf etti ve küstük baya kavga ettik sevgilim de kızla kavga etti telefonda tehditler savurdular varoşun önde gideni dedi arkasından sevgilimm bunlar geçen sene kavga etti , bugün ortak arkadaş muhabbetine buluştuk o kızla bu kız erkek gibi kavgacı bana bir şey yapabilir yakınlarda olur musun dedim erkek arkadaşıma ben de gittim , neyse önce laf atıştık sonra tekme tokat kavga ettik ve kız beni dövdü sevgilimi aradım geldi ve ilaydayla tartışmaya başladılar sevgilim ilaydaya bir tane vurdu ama olayda da ona yumruk attı şaşırdı tabi tekrar vurdu ıskaladı ilayda ona tekrar yumruk attı ayağı kayarak yere düştü sonra millet ayırdı ilayda da da fırsattan istifade “ böyle dayak yersin “ falan dedi sevgilim de bana bile bir şey demeden çıktı gitti sizce bana küser mi ve ilişki bozulur mu?
Sevgilim benimle barışır mı bu olaydan sonra?
Güncellemeler
11 ay
şimdi yazdı o kıza gününü göstereceğim diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani senlik bir şey yok ki balım sende dayak yemişsin
evet ama bir erkek olarak aynı şey değil onun için
O zaman dayak yemeseydi yine senin suçun değil
utanıyor mudur sence?
Utanıyordur senin önünde küçük düştüğü için
Sen yazdın mı ona?
yazdım cevap vermedi
Utanıyor o zaman :')
o da yani o kadar küçük gördüğü bir kızdan dayak yemeyi nasıl başardı bilemiyorum
Evet bende ilk okuduğumda güldüm kusura bakma erkekler biraz güçlü oldukları için kızlardan dayak yemeleri garip geliyor
güçsüz olabilir de o zaman neden kendisini resil ediyor
Garip bi durum ama bitirirse de ilişkiyi üzülme gerçekten senin yaptığın kötü veya pişmanlık duyacağın hiç bir şey yok
ama benim yüzümden restleşti o kızla
Ama sende onun yüzünden kavga etmişsin kızla
ama olayda durduk yere bulaştı
ilayda*
şimdi yazdı o kıza gününü göstereceğim diyor
başka bir şey demiyor
Hahsshahshahw of çok salk birisi ya devam etmek istiyor musun onunla
Ezik biri belli valla kötü konuşmak için demiyorum ama sana zararı olur
Ki kıza vurdu demişsin biraz önce orayı şimdi okudum sana da vurmaz mı ilerde?
neden?
Nasıl neden
açık söyle ezikliğini?
Hee
1 dakika toparlıyım kafamda
Eğer kaybettiysen kaybettiğini kabul etmen gerekir ki hepimiz belli başlı kavgalar vs ediyoruz bir erkeğin bi kıza vurması iğrenç birşeydir ve bir kıza kin güdüp ben ona gününü gösteririm kafasına falan girmesi
Şimdi sana normal geliyor çünkü kavga etmişsiniz o kızla ama
Oldu ki bu adamla sen kavga ettin bitti ilişkiniz kötü bir şekilde sence sana da aynı tavrı takınmıycak mı ya sana da vurursa
artı çekiciliğini kaybeder mi gözümde diye düşüğnüyoru. kızdan dayak yedi sonuçta sen mesela bunu duysan o çocuğu seksi bulabilir misin
Askım bi kıza küfür ettiği anda ben o erkeği bırakırım zaten
Ki el kaldırmış üstüne üstlük dayak yemiş
Bide bunu kabullenmiyorda daha da ezik ezik ben o kıza göstericem diyo napıcak arkadaşlarını toplayıp kızı mı dövücek
Liseli ergenler gibi iğrenç
Valla sana bi lafım yok ama sevgilini hiç beğenmedim bence uzaklaş ondan
kendisi dövecek sanırım çalışacak veya
Daha çok uğraşır o kezbanları dövmek o kadar kolay değil o kız yıllarca kim bilir kaç kişi dövmüştür
aynen öyle tam bir Kezban sevigilim zayıf bir çocuk baş edemez onunla
Umarım hakkınızda hayırlısı olur acayip bir olaymış gerçekten
Ne anlatıyon Ziya
ne ziyası yorumlar mısın
sevgilin de var sanırım yorumla lütfen?
?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!