Sevgilim eski hatalarimi yüzüme vuruyor?

merhaba arkadaslar ben okumak icin baska bir sehire gittigimde bir kisiyle tanistim sonra onunla bulustum pek hosuma gitmedigi icin bidaha konusmadik sonra ayni sekilde biriyle daha tanistim onunlada devam etmedi en son bir tanesiyle bayagi ilerlettik konusmayi en sonuncusuyla birlikte oldum sonradan hepsinin evli oldugunu ve hepsinin yakin arkadas oldugunu ogrendim ve yikildim daha sonra simdiki sevgilimle tanistik onunla diger 3 kisiyle konustugum siralardada konusuyoduk memleketlimdi ve oda diger 3 kisiden birlikte oldugum kisiyle arkadasti ve benim onunla birlikte oldugumu bil bilr beni havaalanina almaya geldi sonradan gercekten cok sevdim onu ve sevgili olduk ama tek bir sorunumuz vardi eski o 3 kisiden birlikte olmadigim 2 kiside ben o kizla birlikte oldum diyip iftira attilar kendimi surekli kanitlamy calisiyorum sevgilime ve 2 3 gunde bir su eski muhabbetler yuzunden tartisip ayriliyoruz o kadar agir konusuyoki bana ne orusbulugum kaldi ne fahiseligim ama onu o kadar cok seviyorumki oda beni seviyo biliyorum ayrildigimizda bir kac sefer seni seviyorum ayrilmak istrmiyorum ama eskiyi unutamiyorum diyip agladigini biliyorum lutfen bana yardim edin yaptigim hatadan cook pismanim ama duzeltemiyorum ne yapabilirim fikir almak istiyorum sizden size guveniyorum
Sevgilim eski hatalarimi yüzüme vuruyor?