Nişanlıydık biz onun ve ailesinin hataları yüzünden nişan atıldı. Ailem artık onu ve ailesini asla istemiyor 2 ay ayrı kaldık biz sonra benimle iletişime geçti her şeyi düzelticem seni seviyorum ailelerimizin karşısına dimdik ve güçlü çıkıcaz dedi hala hislerim bitmemişti ona seviyordum kabul ettim düzelmesi için bir şans verdim ama ailemin haberi olmadan gizli saklı görüşüyoruz. Neyse biz nişanlıyken kimse de ne sevgili vardı ne nişan ne düğün. Biz nişan attık ve herkes nişanlanıp evlenmeye başladı işte benim asıl zoruma giden şey bu düğünler olsun dış çekimler olsun bunlar benim içimde ukte olan şeyler gözlerim doluyor ve direk ona yükleniyorum her seferinde. Senin yüzünden bu haldeyiz şimdiye evlenip yuvamızı kurmuştuk belki çocuğumuz bile olmuştu diyorum ona hayallerim heveslerim Umutlarım hepsini yarın bıraktınız diye tersliyorum onu hep doğru mu yapıyorum bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ee Şu an nisanliysaniz bunlari yine yapabilirsiniz. Adam zaten duzeltmek icin gelmis, boşa yükleniyorsun. Eğer sözünü tutmazsa laf soyleyebilirsin ama diğer türlü yorarsın, birakir gider.
Öyle tabi ki ama hareketleri dengesiz bir çok seviyor dünyaları önüme serecek gibi davranıyor bir tersliyor ilgisiz ihmalkâr davranıyor bir şey deyince başladın yine diyor.. dün evlenen arkadaşlarımız dış çekim yaptı bende onlar bizim yaşayamadığımız mutluluğu yaşıyor dedim hep böyle eskiyi mi açacaksın diyor halimden anlamıyor haklı olduğumu onları görünce ne hissettiğimi
Dengesiz davranmasi normal. Çok üstüne gidiyorsun
Eee aramayınca yazmayınca da değişmiyor ki
Kendi haline biraktiginda degismiyorsa senin itelemenle degismesi bir seyi degistirmez. Demek ki hala ayni.
Siz kadinlar genelde hep böylesiniz zaten. en ufak bir tartismada bile dönüp dolanıp hep eski mevzular açılır işin garibi ufacik bir şeyi bile unutmadan atlamadan. adi üzerinde işte geçmiş birakin artik yahu
En sevmediğim ve yapmadığım şey gecmisin dile getirilmesidir, dünü unutmazsan yarınlar cicek açmaz. Bence birdaha yapma, kaybedersin.
Eskiden next olmaz yeni bir adam bul kendine
Senin böyle ağlayıp zırlaman o günleri geri getiriyor mu? İstediğini alabiliyor musun?
Yani ona karşı hata yapıyorsun bence ailene de bunu de tek suçlu o değil
Tek suçlu o ! Benim ve ailemin suçu yok
Ne yaptı
Ailesi biz onlara nişan bohçasını götürecekken bizi evlerine istemedi sizi ağırlayacak durumumuz yok dedi maddi durumumuz iyi değil dedi. Oğlu başkası için beni bıraktı sonra dönüp geldi geri
E yine hata sende niyr affediyorsun
Sevdiğim için düzeltiriz her şeyi diye
Başkası varsa zor
ayrılın olmaz sizden.
Yanlış yapıyorsun
Atıldıysa bitti