Aklı başında dalga geçmeyecek olgun kişiler cevap verirse sevinirim?

Arkadaşlar ben 22 yaşımda işim askerliğim herşeyim tamdı. Bi kızla tanıştım ve evlendim. Gayet iyi birisiydi sevdim gerçekten. Güzeldi de.
Ama gerdek gecesi çok kötü bi manzarayla karşılaştım.
Meğersem önceden 110 kiloymuş ve zayıflamış. 60 kiloya kadar düşmüş. Ve derisi sarkmış. Ama öyle böyle değil. Midem o manzarayı kaldırmadı. Ama belli etmemeye çalıştım. Zor da olsa o geceyi atlattım.
Daha önce bana bu halinden hiç bahsetmemişti. Gerçekten büyük imtihan oldu benim için. O alınmasın diye belli etmedim ama aşırı soğudum. Aylar geçti. Çoğu gece önceden uyumuş numarası yaptım. Beraber olmamak için. İstemedim çünkü.
Neyse 1 senenin sonunda anneme açtım bu derdimi. Annem olgun bi kadındır. Hatta bana kızdı hep. Spor yapar düzelir bu mu sorun dedi. Ben sporla olmayacağını 80 yaşında biri gibi durduğunu anlattım utana sıkıla. Gelinini benden daha çok tutar. Neyse annem konuştu eşimle. Ameliyat olmasına karar verdiler. 2 estetik ameliyat geçirdi. Ama ben soğudum onunla yapamıyordum. Psikoloğa da gittim hatta kaç cami hocasına gittik sayısız.. ama olmuyor. Ben yapamıyorum. Annem ısrar ediyor hep bana kızıyor. Ama olmuyor işte.
Asla onu boşamayı düşünmedim. Kendisine de söyledim beni böyle kabul ediyorsan böyle gider. Ama benden eşlik bekleme dedim. Kendi giderse boşanmak isterse olur anca. Bırakan ben olamam. Çünkü gidecek yeri yok ailesi yok. Ben ne yapayım nolur bi akıl verin. 3 sene oldu evliyim ama bu şekilde.. benim de ihtiyaçlarım var ama aldatmayı asla düşünmedim.
Aklı başında dalga geçmeyecek olgun kişiler cevap verirse sevinirim?