Lütfen dalga geçecek insanlar cevap vermesin
Zaten daha önce de birçok kez buna benzer şeyler yaşadım ama neden olduğunu anlayamıyorum şimdi belki benim gibi yaşayan kişiler varsa yardımcı olurlar sabah saat 12 gibi falan olması gerekiyor tam emin değilim uyuyordum sonra birden bağırdığımı duydum tam o sırada bir ses bir şeyler okuyor ama Türkçe kelimeler değil söylediği şeyleri anlamadım ne dediğini uzun süre okudu ben de bağırıyorum o sırada tabii duyuyorum bağırdığımı sonra üfledi sanki ben gözlerimi açmaya çalıştım açtım açtığımda bitti ne olabilir karabasan desem değil ne olabilir
Zaten daha önce de birçok kez buna benzer şeyler yaşadım ama neden olduğunu anlayamıyorum şimdi belki benim gibi yaşayan kişiler varsa yardımcı olurlar sabah saat 12 gibi falan olması gerekiyor tam emin değilim uyuyordum sonra birden bağırdığımı duydum tam o sırada bir ses bir şeyler okuyor ama Türkçe kelimeler değil söylediği şeyleri anlamadım ne dediğini uzun süre okudu ben de bağırıyorum o sırada tabii duyuyorum bağırdığımı sonra üfledi sanki ben gözlerimi açmaya çalıştım açtım açtığımda bitti ne olabilir karabasan desem değil ne olabilir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌙 Önce şunu söyleyelim, dalga geçilecek bir şey değil bu. Anlattığın şey uyku felciyle yani halk arasındaki adıyla karabasanla çok benzeşiyor. Beyin uyanıyor ama beden hâlâ uyku modunda kalabiliyor; o sırada sesler, fısıltılar hatta yabancı dil gibi algılanan şeyler duyulabiliyor 😶🌫️ Beynin rüya üretmeye devam ederken sen yarı uyanık oluyorsun. Bu durum stres, düzensiz uyku ve kaygıyla artabiliyor. Korkutucu ama tek başına “doğaüstü” değil. Yine sıklaşırsa bir nöroloğa görünmen iyi olur 💭