Ciddi cevaplaayacaklar yazmasin bilmeyenin agzi var sadece konusuyor cunku?

• Ben nişanliyim 7 aydir falan yani nisanlimi cokk seviyorum o da beni seviyor eminim ama bi sorunum var benim eski hayatima istinaden bazen boyle yaptigi şeylerin artldinda bisey varmis gibi geliyor mesela oyun oynuyor ben de oynuyorum falan o yalniz yasiyor annesiyle sıkılıyor falan diye uzerine cok gitmek istemiyorum ama bazenleri sabaha kadar oyun oynuyor ve oglene kadar uyuyor bana yazamiyo bu yuzden ben bu durumdan rahatsiz oldugumu deyince bana diyor uyku tutmadi sadece boyle diyip geciştirince de baska kizlarla mi oynuyosun falan deyince ben oyle biri miyim bana guvenmiyorsun diyor bunun da bi nedeni vsr ilk tanistigimiz siralarda bi kız arkadasi vardi ben arkadasliktan sil bile demedim o kızdan rahatsiz oluyorum dedim diye benimle tartişip oyle silmisti oyuzden ordan başladi anlayacaginiz simdi ben ne yapicam bilemiyorum sussam susamiyorum takintili biriyim bisey yazsam rahatsiz mi olur benden sıkıldımı acaba diye kendime soru sorup duruyorum anlayisli kisiler yazsin sadece lutfen bana akil verin
Güncellemeler
+1 yıl
Her tartismamizda konusnuyoruz bi süre bana surekli artk bana güvenmedigini anladim falan diyor o bana asla boyle seyler yapmiyor cunku bir kisiyle bile konusmuyorum caresiz kaldim buraya yazdim
Ciddi cevaplaayacaklar yazmasin bilmeyenin agzi var sadece konusuyor cunku?