25 yaşındayım hiç aşık olmadım ama erkek olarak belli başlı ihtiyaçlarım oluyor bu durumu parayla çözüyorum. Ama bunu yaparken duygusal odaklıyım çünkü bir kraliçe tarafından yetiştirildim. İhtiyacımı görmek için gelen kıza nazik davranırım sohbetim güzeldir. Şimdi mesele şu en güzel kızlarla birlikte oldum parayla. Hiç trip tanışma aşk meşk yok. Ama her seferinde tek gördüğüm tanıdıkça sohbet ettikçe diyorum ki bumu? Yani olgunluk konusunda ciddi anlamda böyle bön bön bakan tipler. Duyguları körelmiş para için herşeyi yapan tipler.
Bir erkek olarak keşke diyorum cinselliğe eğilimi hissetmeseydim? Bunun bir zaaf olduğunu biliyorum acınası bir durum her erkek için. Ama hiç aşık olamıycak gibi hissediyorum. Çünkü o taptıkları kızların kaburgalarında ki pislikleri gördüm.
Zekasını şehvetiyle kullanan kadınları gördüm. Hemcinsimin abazalığı rezil bi durumda olsada bu devrin kızlarıda cidden tiksindirici. Tek merak ettiğim şey bu devirde duygusal odaklı manevi değerlerle dolu aşklar kalmadı mı? Bakın tip felan demiyorum yani gerçekten yok mu? Lütfen olgun kişiler yorum yazsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer