Sorum pek aklı başında değil ama burada olanlar da çoğunluk aklı başında değil umarım cevaplayan aklı başındakiler olur?

Şimdi sorum garip olacak ama ben yaşadığım bir değişimden bahsedeceğim normalde ben s**eksi olmak se**KS nedir bunlar ilgimi çekmeyen biriyim bunu bu platformda tanımadığım birine anlatmıştım. Ve o da ilerde ilgini çeker vs diyip bana benim vü*cuduma yapılabilecek sana biri böyle dokunsa falan o tarz bir şeyler yazmıştı ve o gün böyle daha önce hiç hissetmediğim garip bir his hissettim daha sonra o hissi ara ara hissetmeye başladım hani gece de iş yerinde de neyse böyle hani uyanırsın ve vücudun gevşeme ihtiyacı hissedir o his var ama aynı zamanda vücudum böyle sıkıcı sıkılıp bırakılmak istiyor gibi ama her hangi bir erkeğin bana yaklaşması gibi bir istek yok ama böyle nasıl desem daha bedenen se*ksi görünmek için vücudumda değişikler yapmak istiyorum tam olarak hissettiğim şey ne bilmiyorum yorumlayın bende okuyayım isteyen mesaj atsın ama yorum terchim

Sorum pek aklı başında değil ama burada olanlar da çoğunluk aklı başında değil umarım cevaplayan aklı başındakiler olur?