"Yakıştırdığın buysa helâl olsun" denir. Böyle kişilerin ya ilgi eksikliği vardır ya da tam bir sırtlandır. Yani ilgiyi alıp çekilir ikisi de, bunun farkında olmasa bile. Tam olarak "menfaat ilişkisi" diyebiliriz. İkisi de organını tatmin etmek için böyle bir şeye başvurur. Açıklamama gerek yok herhalde😅 ilgi eksikliği olan kalp organını tatmin etmek için böyle bir şey yapar, sırtlanı da benden iyi bilirsiniz. İhtiyaç karşılanınca %95 biter. Karşıdakini sevemez demiyorum ama başta amacı ilgi olduğu için o ihtiyaç karşılanır ve geri çekilir.
Bir kız vardı beni çok seven ama benim sevmediğim:Güzel, kumral saçlı neyse işte kız zar zor söyledi bana ben sevmiyordum ama çıkmaya başladık, kız o kadar hanım hanımcık ki benim hep iyiliğimi düşünürdü, işte 4 ay geçti ama ben sanki onu yavaş yavaş beğeniyordum işte o aralar Simge diye bir kızla tanıştım, çok güzel, uzun boylu, ama her tarafı açık neredeyse neyse işte kız arkadaşıma ben soğuk davranıyorum, aaaa unutmuşum seni diyorum açıkçası her kötülüğü yapıyorum kız benden bir an önce ayrılsın Simgeye kavuşayım diye ama kız o kadar iyi kalpli ki hep anlayışla karşılıyor , vazgeçmiyor benden... En sonunda dedim ben ayrılıyorum diye, ne oldu demeye kalmadan bitirdim kapattım her şeyi sonrasında direk Simgeye koştum açıldım , o da dedi bende seni seviyorum artık tam istediğim olmuştu çıkmaya başladık Simge ile... İşte el ele tutuşurken story atmalar, deniz kenarında etiketlemeler falan Simge ile 1.5 ayı doldurduk ve sebepsizce ayrıldı benden ve sonra anladım ki herkesle böyle çıkıyormuş, çıkmadığı kimse kalmamış bitti gitti... Sonra ben kendi kendime ben naptım ya dedim, çok pişman oldum, günlerce ağladım, eski sevgilimin değerini o güzel kalpli kızın değerini çok iyi anladım, yazdım hep tersledi, annesi gözlerimin önünde öldü, o çırpınışları hala gözümün önünde unutamadım, ama şunu da duydum ki benden sonra hiç kimseyi sevmemiş
Unutmak çok zor arkadaşlar ben o günden sonra hiç kimseyi sevmedim, o da sevmedi ama ileride ona her şeyi anlatıp kavuşacağım...
Hayal kırıklığı diyelim. Çünkü kendini beyaz atlı prens gibi tanıtan birinden böyle bir şey beklenmezdi. Önceden görünüşe aldanmazdık şimdi ne görünüşe ne karaktere...
Ne denir ki? zamanında vazgeçmemiş ama istemeyen siz olmuşsunuz. Ben de ileride böyle olacağını bildiğim için daha çok uğraştım ama başkası iyi gelmişse de bize yakışmaz deyip geri çekilmek kalıyordu. İstek attım size.
Tabii eğer eski sevgiliyi unutmak için edinilen ciddi olmayan kısa süreli bir ilişki ise sorun yok ama bunu direkt eski sevgiliyi kıskandırmak ya da bezdirmek için yapanların karakterlerinde büyük parçalar eksik olduğunu söyleyebiliriz.
Bir zamanlar sevdiğin bir insan olsa bile sırf güldüğünüz mutlu olduğunuz eski anıların hatırına saygısızlık yapmamak için bile üzmemek lazım. Mutluluk dilemek lazım. Kimse oyun sonunda mızıkçılık yapmasın kısaca :D
Ayrılır ayrılmaz hemen sevgili edinene artık diyecek sözümüz kalmadı çünkü daha ayrılmadan yerini edenlerle dolu etraf kafsının içinde sayısız tercihle ek atama yapan çıtır öğretmen misali hangisini tercih edeceğini kestirmeye çalışanları görünce ayrılınca gidip hemen birini bulması bile normal gelmeye başlıyor. İlgi açlığı ve yokluk kaliteden ödün verdirir😉 3 saatte flört 3 günde sevgili olup seni seviyorum diyenlerle dolup taşarken her yer bence artık şaşırmamayı öğren😊
Hiç sevmemiş değer vermemiş denir insan hemen ayrılır ayrılmaz arayışa girmez eğer böyle birşey yapıyosa zaten hiç sevmemiştir ki ancak sevmeyen insan bunu yapar seven insan hayatına kolay kolay kimseyi sokamaz
Her şey denir. Bakış açısına bağlı bir konu bence. Biri olmadık yakıştırma yapar söver sayar kimisi de çok sevdiginden yapıyo der kimisi de zaten hiç sevmemişti der..
Ayrıldıktan sonra hemen birini bulmuşsun. Birkac ay bekleyemedin mi? Meğer beni hic sevmemissin denir. Duygusal sömürü yapılır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhabalar, Neredeyse herkes hakaret etmiş lakin ayrılık bir süreçtir yani kafada aylar ve haftalarca dahi sürmüştür sadece iletişim kesimi tek günlüktür, dolayısı ile bunu yapan bir insanı yargılamam.
İlişkini bilmediğim için bir şey diyemem ama normal biriyle bitirirken hani en kötü onunla geçirdiğin zamanın kıymetinden dolayı biraz beklersin, vefalılık gösterirsin. Karşısı için değil kendin için yani.
Sevgimin biteceğini bileceğim biriyle bir olmazdım. Velev ki oldum kız değişti falan, bir süre acımı yaşarım (severek sevgili olduğum için). Zaten bu süre boyunca kimseye o gözle bakamayacağımdan dolayı da bu tarz bir şeye bulaşmazdım.