Alalım cevapları KS halkı gününüz güzel geçsin inşallah hayırlı sabahlar... @. @

Sevmiyormuş denir.
Konu kapatılır.
Giden ardından bir süre yas tutmak bize yakışır bence. Ardından bir şey demek yakışmaz diye düşünüyorum.
Tamam canın yanmış olabilir ama öfke ile karakterimize zarar vermenin manasız olduğunu düşünüyorum.
Ayrılır ayrılmaz birini bulduğu için yanlış yapmış ve yanlış yapanla işimiz olmamalı
Ayrıldıktan sonra tanışmış ve bu durum yaşanmışsa öyle kişileri severim. Geçmişle, bitmişle zaman kaybetmemiş neticede.
Ama ilişki sürecinde yeni birini tanıyıp, ayrıldığında bu şekilde bir durum yaşanmışsa, kadın veya erkek ayırımı yapmaksızın or*sbunun önde gidenidir.
Hahaha :D

Respeeect denir. Kalbini otele çevirmiş kişi denir. Daldan dala denir. Şeref yoksunu denir.. neler söylenir neler de..
@27esmerim puahahah :D ikidir okuyup okuyup kahkaha atıyorum 😅
Teşekkürler abim ✌️
Rica ederim kardeşim
Neyse Sakinim..
Susayım en iyisi..
Öyle kacmaca yok alalım cevapları 🤣🤣
Yok burada kimler neler diyor hiç birsey olmaz 🤣🤣
Cevap
10Cevap
Aldatmıştır büyük ihtimalle yolu açık olsun
Selam gadası 🙃
Genelde o şekilde sevgili bulan insanlar aslında o kişilerle ayrılık öncesinde tanış oluyorlar.
Onlara buradan sesleniyorum :> :> çok odalı kalpler sağlığa zararlı olduğu gibi :> birde karakterlerini de aldılrıyorlar
Vays bilmem neyin neyi denir. Ben derim yani. Allahım sen öyle tiplerden uzak tut yarabbim amin.
Organize 🤣🤣
demek yedekte iki üç seçeneği varmış şerefsizin 🤣🤣
hayırlı olsun demeli..
vazgeçtiğim kadının topuğuna bile bakmam, kimle ne yaparsa yapsın..
Ne hali varsa görsün denilir. Birde böyle boktan kişileri takamayacağım yani
ona yakışan bir çok sıfat vardır sıfatına tükürdüğüm
Şeref siz misiniz denir
Senden hızlısı mezarda bro denır
Ayran gönüllü denir..
Şerefsiz denir.
Şerefsiz denilir
Eski sevgilisinden boynuzları alıp yenisine takan
Loser
K@hpe 🤦♀️🤦♀️
Irıspı ç denir
Şıpsevdi denir.