Aşk İlişkileri 1 ay Ayrılır ayrılmaz sevgili bulan kişiye ne denir? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 10 Söyleyin ne denir? 😃 Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Ayrılır ayrılmaz sevgili bulan kişiye ne denir? 1316 Görüşünü yaz
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15,9b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Aldatmıştır büyük ihtimal Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 23,8b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Yedekte bekletmiş.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aysslay | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Iy karaktersiz olduğunu nasıl önceden farkedemedim denir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum aysslay 1 ay Karaktersiz biri gözümden kaçmaz boğarım
ÇokKararsızımmm Xper 3 1 ay Aĺahın sevgili kuluymuşsun iyi ki ayrılmışsın ne diyeceksin kurtulduğuna şükret geç 😉 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ikizterazi | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Ayrıldıktan sonra istediğini yapabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Fatmanurarı | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Karakter yoksunu srfsz denir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
GOKHANoturumactı | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı. Guru 1 ay Senden hızlısı mezarda karşimm , denir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
seydailgaz | Aşk İlişkileri konusunda 595 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Benimki ayrılmadan bulmuştu 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bigproof Xper 4 1 ay Hiç bişe diyemezsin, hayat üzülmek için çok kısa. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
cesaretyada | Aşk İlişkileri konusunda 346 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Eski sevgili☺️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kafasikarisiksey1 | Aşk İlişkileri konusunda 103 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Sevgili bulmuş denir👅😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
MadagaskarAslanı | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Ultra eski sevgili Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
__Sweetcandy__ | Aşk İlişkileri konusunda 71 görüş paylaştı. Xper 4 1 ay Hayatına devam etmek istediğini gösterir? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Tosurdak | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bir şey denmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
EylülMavi22 | Aşk İlişkileri konusunda 821 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Karakter yoksunuuu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Pars288 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Şeretsiz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1613Aldatmıştır büyük ihtimal
Yedekte bekletmiş..
Iy karaktersiz olduğunu nasıl önceden farkedemedim denir
Karaktersiz biri gözümden kaçmaz boğarım
Aĺahın sevgili kuluymuşsun iyi ki ayrılmışsın ne diyeceksin kurtulduğuna şükret geç 😉
Ayrıldıktan sonra istediğini yapabilir.
Karakter yoksunu srfsz denir
Senden hızlısı mezarda karşimm , denir
Benimki ayrılmadan bulmuştu 😂
Hiç bişe diyemezsin, hayat üzülmek için çok kısa.
kardeşim şerefsiz aklına ne gelirse
Eski sevgili☺️
Sevgili bulmuş denir👅😂😂
Ultra eski sevgili
Hayatına devam etmek istediğini gösterir?
Bir şey denmez
Karakter yoksunuuu
Şeretsiz
Kraaalll
Çapkın denir
Yedek kadrosu sağlammış denir 😄