Sevgilisinden ayrılır ayrılmaz, sevgili bulan kişiye ne denir?

Sevgilinizden ayrılır ayrılmaz yeni birisiyle tanışır mısınız? 😅
Bilmem ki. Hiç bir ilişkimden sonra hemen başka biriyle bir şeyler düşünmedim, sevgili olmadım. Karaktersizlikten başka bir şey değil, sonuçta sevgi gerçektiyse başka birini kabul etmez ki bünye. Ayrılır ayrılmaz yeni biriyle tanışılır mı? Bence evet. Ne niyetle yaklaştığın önemli.
Teşekkür ederim tatlım 💞
İyi şeyler yapmış olduğu için, güzel sözler edilir. 😃
Görüş
68Görüş
Bir atasözü geldi aklıma..
"Alışmış kudurmuştan beterdir"😃
Çpk açık tabirle şerefsiz 😄
Ooo senden hızlısı mezarda denir :D
Aşk insanı denir
Sorma bayağı😂
Aldatmıştır kesin dengesiz denir
Bence neden veya ne şekilde ayrıldığı önemli değildir. kişi ayrıldıktan sonra belirli bir yas süresi olacak diye bir kural yok
ama tabi ki hemen anında sevgili yapanlar hiç samimi gelmez, yani zaten bekletiyordur yedekte ya da zaten o aşk ilişkisi değil daha çok intikam ya da kıskançlıktır. insan genelde toparlanması ya da alışması için biraz süreye ihtiyaç duyuyor. belki unutmak için de direk sevgili bulmuş olabilirler ama ne olursa olsun yanlış bir yöntem olur. zaten çok hızlı birine aşık olacaklarını sanmıyorum
Bence bunu yüzde yüz kesin bir cevap verilemez. Genelde ilişki biter bitmez yeni bir ilişkiye başlamak pek doğru değildir. Fakat bazı ilişkiler lafta yeni bitse de aslında iki insan ayılma kararından aylar hatta belki yıllar önce ayrılmış oluyor, sadece bunu kendilerine itiraf edemiyorlar. Böyle bir durumda, doğru kişi olabileceğine dair bir izlenim oluşmuşsa karşı tarafa bir şans verilip görüşmeye başlanabilir.
Karakter yoksunu denir. Kalitesiz insan denir. Daha çok şey denirse şimdi uzar gider bu. Siz anlayın işte öylesine çok şey denir. Sevgiliden daha yeni ayrılmış biri eğer gerçekten seviyorsa sevmişse hemen başkasına gitmesi doğru değil. Gidiyorsa zaten sevmemiş olduğunu kendisi kanıtlamış olur...
öyle bir şe olamaz hemen 1 günde sevgili yapamazsın çok basit bir kız olması lazım öyle yapanlar ayrılmadan başkasıyla belli bir yol katetmiştir ayrılınca da hemen gaza basmıştır ordan yoksa kızlar çok basit olmalı 1 günde sevgili olan bir kıza denkgelmedim
Çok normal bence ya 1 ay sonrasında ben de yapmıştım kötü de ayrılmamıştık yani bir yas durumu yoktu ancak daha sonraki sevgilimde maalesef ki çok kötü oldu nisandan Haziran bitimine kadar kimse ile görüşemedim bile ve daha yeni yeni unutmaya başlıyorum sevgiliden sevgiliye ayrılıktan ayrılığa değişiyor ha 1 gün sonradan ilişki yaptıysa ona bir şey diyoruz da burada demeyelim :)
Aşık oldunduğunu söylemedim zaten sevgililik hoşlanır ile olur evlilik hoşlanmadan yapıp evli kalanlar bile var o yüzden sevgililiğe öyle bakma bence çünkü yeri gelir ilk hiç sevmediğin birine aşık olursun ya da sevgili iken o hoşlandığın kişiye aşık olduğunu fark edersin. Genelde aşklar ulsşılmazdır aşkı arama bırak o seni bulsun.
Bulduğu sevgili her kim ise onun söylemesi gereken söylemler silsilesidir. Herkesin buraya karaladığı şeyler bütünü.
cut.
Ne sartlarda ayrılındıhgna göre değişir kimiylen ayrilirsin uzun bir yalnızlık istersin kimiyle ayrilirsin iyi ki dersin o iliski olmasi gerekiyordur oluyordur bu kisiye hayırlı olsun denir.
Öyleleri Karakteriz dir erkekse adam değil kadınsa doğru düzgün kadın değildir çocuk oyuncağı mi? Bu ayrıl yenisini bul ya gerçekten tam sev öyle sevgili ol sevmiyorsan olma ben sevmeden sevgili olmam da evlenmem de
Ayrılma ve ayrilmadan onceki yani iliskinin son 3 ayinna göre değişir , aşırı yorucu bi iliskiden sonra insanlar istemeyebilir guveni kırılmış, inanci kaybolmus olabilir , veya ufak tefek ilgi ile gozleri doyanlar ilgi verene yonelebilirr.
Kimisi unutmak için yapar bunu, kimisi ise hiç sevmediğinden. Ben kimseyi yargılamıyorum. Herkes kendisine yakışanı yapıyor. Bir şey denmez.
Ayrıldıktan hemen sonra yolda eve gelirken Instagramdan güzel kizlsrin storylerine alev atmaya başlarım. Vakit kaybedemem.
Dakikasında bulmuşsa zaten ilişki sürüyorken yedeklemiştir ama aradan biraz zaman geçmişse olabilecek bir durum.
Ben yerlere göklere sığdıramadığım insanı unuttuktan sadece bir gün sonra basmasından hoşlanmaya başladım başkasının gözlerinde kayboldum o yüzden ölenle ölünmez
Ve kabul ediyorum tamam aşıktım ama vazgeçebildi isem bu benim sevgimin azlığından değil karşı tarafın yıldırmasındandır.
altyapıyı hazırlamış denir. kiminle nasıl ayrıldığıma göre değişir benim için
Insan Yeni fırsatlar mutlaka değerlendirmeli.
En İyi Görüşler