AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Onu çok seviyorum diyorsun bir de. Sen daha sevginin ne olduğunu öğrenememişsin ne yazık ki.
Hatanın kralı seni sevmesi yetmez mi yanında olmadı yetmez mi be kardeşim
Doktor hemşire çiftler çok var ve gayet uyumlu. Senin gözünü hırs bürümüş.
Koca zaman kızla çıktın şimdi mi aklına geldi statüsü. Ayrılmak için bahane derim buna ben. Senin de kız kardeşin olsa senin de kız kardeşini bu manada bırakıp gitsinler o zaman öyle mi?
yarın öbür gün başına bir hastalıl gelir mesleğinden mahrum olursun sonra geri ararsın kızı kendini beğenmiş herif
İnşallah sizin başınıza gelir
maalesef gökten kemik yağmıyor dualarınızın tutucağını düşünmüyorum
Aciz insanlar beddua eder ve hakaret eder tartışmalarda
beddua etmedim yanlış okuyorsun
Aşkı Kullan at traş bıçağı sanan, görgüsüz, maddeye önem veren biri daha... Hem sevgili olup hem terk ediyor, bir de eleştiri yapıyor güzel - çirkin benzetmesi yaparak... Özrü kabahatinden büyük
Şimdi kızı bıraktın da yanına statü olarak yakışan biriyle olduğun da o hemşire kadınla olduğun kadar mutlu olamicaksin belkide aşk dediğin statü falan umursamaz demek ki sen bu kadını sevmemişsin ve ayrılmak için sebep aramışsın
Statü belli bir yerde önemlidir, ondan önce karakter gelir, hemşirelik gayet yüksek bir statü doktorlardan daha çok iş yapıyorlar gerçekten, paranıda yemezdi yani! Kıza öyle söylemen çok kötü hissetmesine sebep olmuş, o değil sen onu kaybetmişsin
çok kırıcı cümleler, umarım o kızın karşısına hak ettiği gibi iyi biri çıkar
İyi ki kurtulmuş senden umarım trol değildir sonra trol diye yazıyorsunuz bulsun senden daha karakterlisini daha başarılısını hahaht
sonra saglik calisani neden dayak yiyor diyorlar
umarim troldur
Sen onu sevmemişsin buda işin bahanesi olmuş insan sevilirken mesleğe bakılmaz.
Değilsin.
Herkesin kendi tercihi.
O kızı özlemem daha iyi huylusunu daha güzelini daha kariyeri parlak gözükenini bulurum diyorsan zaten o kızla vakit kaybetmen hata olurdu
O kadar okul okumuşsun bir şeyler geliştirmişsin kendinde, keşke karakterine de az zaman ayırsaydın.
dünyanın en saçma ayrılma sebebi diyebilirim. Sevsen zaten kızın mesleğini umursamazdın iyiki ayrılmışsın kurtulmuş senden. GELECEĞİN EN T. AŞAKLI DOKTORU, !!!
Doğru konuş adam haklı
Bence senin gibi birinden kurtulduğu için sevinmesi gerekirdi. Böyle insanlar tıp okusa ne olacak. Her şey meslek, makam, mevki değildir. Biraz insan olun
İnşallah o kıza Acun gibi biri denk gelir
yoo gayet haklısın durum tam tersi olsa o kız sana bakmaz öyle düşün sen niye ona bakacan?
Anladım karakter olarak yakışmamışsınız.
Oohhh Alllah' ıımmm çok şükürr😄
Yol yakınken ayrılmak en mantıklısı. Kafaya uymuyorsa bir şey hep uhte kalır. Kimseyi dinlemmemk lazım. Hayat sizin hayatınız. Ama hemşire mesleğini de küçümsemek lazımdır.
Herkesin kendi hayatı ama keşke daha önce düşünseydiniz.
Çokta sevmiyorsun demek ki şimdi seviyorum deme. Senin kararın senin hayatın
Senin hayatın senin tercihin biz ne diyebiliriz ki? Onunla mutlu olacağını düşünmüyorsan ayrıl
Bu şekilde düşünüyorsun madem hiç sevgili olmayacaktın. kusura bakmada hata sende.
Ben çok güzel bi adama denk gelmişim. O tıp öğrencisiydi, ben işletme öğrencisiydim ve hiç sorun etmedi. Ben de kompleks yapmadim. Normal duygularımızı yasadik, kariyer planlarimizi degil.
kocası işsiz olup yine de çok sevenler var ama sen bilirsin. d
şimdi ne olcak biliyomusun. dengini bulucan. oda seni sevmicek mantık evliliği.
seni aldatıcak falan. sende diplomanla boynuz silersin.
Mesele tip ya da para değil sen onu seviyorsun o seni seviyor. O halde bırakmamalısınız.
YOK yani anlamadığım şey şu en sonda mı aklina gelmiş kızın hemşire olduğu yemin ederim böyle şeyleri görünce hayattan doğuyorum
@mustafacici21 Aynen yaa. İlişkiden önce de hemşire olacaktı.
inanları anlamak mümkün olmuyor
Sen bir ilişkiyi mesleğe göre yürütüyorsan ayrılman doğru kızı allah kurtarmış.
Sen neye göre yürütüyorsın vasıfsız kardeşim
Kolay bir süreç değil hedefi büyük tutmak Iyidir o niye ağlamış ki
konu troll ama doğrusu bu. hemşire hekim evliliği olmaz.
Abi senin gibi mallara ben bişi demeye haya ederim gerek yok ya valla bak kafana göre takıl sen
Karaktersizlik derim ben buna sevgi her şeye yeter demekki sen sevmiyormuşsun
Doktor oldun diye altindan değilsin insanlardan bir üst sınıfta değilsin kız iyi ki senden kurtulmus. Ins kendin gibi birini bulursun da kalbinin ne kadar taslaştigini görürsün
Bence sen o kızı sevsen bırakamazdın ayrıca annem lise mezunu babam akademisyen profesör. 20 senedir evliler ve gayet de iyi anlaşıyorlar yazık böyle düşünen insanlara..
Tanrı kızı senden kurtarmış başka bir şey demiyorum.
benim abimde doktor ama eşi lise mezunu ev hanımı çokda mutlular
kız hemşireymiş küçümsenecek bir mesleği yok
sorun oldu mu hiç abin doktor eşi lise mezunu
insanların ağzı durmamıştır kesin yok sen doktorsun vs diye
ben de doktorlu okuyorum sev ingiliz dili edebiyatı okuyor millet ne yapacaksın kendine göre birini bul diyip duruyor kızı çok seviyorum
@manxmans seviyorsan kimseye kulak asma
abime ailem seviyorsan evlen dedi abimin ne kızlar peşindeydi ama o sevdiği kızla evlendi şimdi çokda mutlular
Yok ailemin düşüncesi ille de doktor olacaksın doktor al vs değil
ahlaklı olsun yeter siz iyi anlaşın yeter diyor
ama kız tarafı yok seni bırakır çok kaptırma kendini felan demiş
kızı seviyorum
uzaktan ilişki birde okullar açılınca 3-4 saatlik uzaklıkta olacak çok zor bir ilişki olacak ama seviyorum kızı o da seviyor 4 aydır konuşuyoruz her gün sesli konuştuk görüntülü yeni yeni başladık konuşmaya yüz yüze buluşmak daha nasip olmadı yaz aylarında buluşacağız
Recep ivediğin bi lafı varya “ okumuşsun ama adam olamamışsın”
Ben çok sevindim ayrılmanıza çünkü sen o kızı hak etmiyorsun kardeşimsin oğlum sen
Doğru olanı yapmışsın tabi eğer sana ayak bağı olacağından eminsen bir şeyler başarmak istiyorsan taviz verme şunu da söyliyeyim kız hemşire olduğu için sana ayak bağı oluyorsa aptallık etmişsin insanların konumuna değil düşünme şekillerine bak.
Bence haklısın. Devir belli çoğu kız zengin koca peşindeyken yaptığın doğru bence. Davul bile dengi dengine.
Kanka hemşirelik iyi bir meslek ilerde sen o kıza muhtaç olursun
Benim gibi bir insan ona neden muhtaç olur ki
Gün gelir devran döner egolu birisi için ağlamış ya kız ona üzüldüm
Slk mısın sen. O ne demek yaa. Yanıma yakışmaz nedir?
Senin kriterlerinde yakışıklılık önemli demi bana yok deme yanına yakışmayacak çirkin biriyle beraber olmazsın demi eee ne farkı var ben de mesleki olarak düşünüyorım
Karakteri olmadıktan sonra s... yim tipi
Hemşire olacağını bilmiyor muydun ilişkiye başlarken? 😒
Doktor olsam sevgilim de hemşire olsa terk etmezdim.
anlamdıgım nokta karşındaki kişiyi eger seviyene uygun bulmuyorsanız neden bunca zaman zamanını aldınız o kişinin neden ümit verdiniz ki çok günah.
Gerçekten o kisiyi çok sevseydin böyle birseye takılmazdın böyle bir sebeple ayrılmazdın. Diyeceğim o ki sen bu kızı sevmemişsin bunu da bahane edip ayrılmışsın
Ya arkadaş Bi s... r git ya böyle sorun mu olur tövbe ya sinirlendim. Saçma sapan iş yapma git barış seven insana sevdiği yakışır meslek kariyer ne alaka
biraz insaf, biraz mütevazilik eksik sende abicim... sana yazik... insanliga yazik
Bende ileride hastane açmayı düşünüyorum senin gibilerini o hastaneye alırsam... olayim.
Hatalı olmanın yanında akılsızsın da.
Yaşın çok küçük büyüyünce anlarsın
Aklım yaşımdan çok daha büyük emin ol.
Sanmıyorum
Böyle düşünen sadece ben olsam tamam haklısın derim de, görüşlerini paylaşanların hepsi benimle aynı fikirde farkındaysan. Bu durumda demek ki sorun sende, benim yaşımdan dolayı anlayıp anlamamamda değil.
Kral sevmiyorum desen daha iyi olurmuş kız kendini kullanılmış hissettiği için ki doğru her kız da öyle hisseder o yüzden bu tepkiler sana bi hata ama olsun bunu okuyanlar yapmaz artık diyelim olan oldu
Abicim bu nasıl ayrılma sebebi çirkinsin diyipte ayrılsan daha iyi yemin ediyorum yanına yakıştırmakla ne alaka bu nasıl kafa biçimi sevmemişsin sen bu kızı doktor olupta hemşireyle evlenen bir sürü adam var be
senin şimdiden dr olmadan popon kalkmış indirir birileri
Haklısın. Davul bile dengi dengine. Bir doktorla bir hemşire en fazla kırıştırabilir gibi bir izlenim veriyor dışardan ayrıca.
Ne alaka
öyle işte😎
Peki
Soru için kullanılan görsel hangi diziden? Biri başlayıp sonra yarım bırakmıştım, dizinin ismini unuttuğum için tekrar bakamıyorum da. 😂
Senin sevgini s*KS*nler or*sp* senin poponu taşıyamaz ne kadar malsın seni k*hpe biz burda sevdiğimize kavuşamıyoruz diye gece gündüz ağlayalım senin gibiler boktan sebeplerle ayrılsın seviyormuş hadi orda kaltak!
Adam değilsin hadi işine seni
S*rtüksün erkek değil!
Çok haklısın. Dengiyle evlenemeyen erkek çirkin ve fakirdir
Evet
Kendi istediğin gibi birini bulmak istemen haklı bir sebep fakat bunu baştan neden düşünmedin, eminim çok üzgündür ve çok kötü hissetniştir kendini.
Bro aynını kız yapsa toplumda AA erkek kadından düşük olamaz der ve millet linç eder iyi yapmışssın herkes dengine doktor olunca bende doktordan aşağısına bakmam ki
Yemin ederim aradığım yorum adamsın
S. et yoluna bak reis istedikleri kadar zırlasınlar
Boşver iyi yapmışsın ortak herkes seçiminde özgürdür daha sonradan belki kızı çok uzucektin meslek farkından.
Gayet iyi yapmışsın sen o kıza layık değilmişsin zaten