+1 yılDüşüncene saygı duyulur da, düşünceni belirtme biçimin ve madem böyle düşünüyorsun ne diye madem senin gibi zeki bir adam bir kızın gururuyla oynar, sen istediğin kadar rahat hisset şu an ama eğer o kız sana ah ederse işlerin yolunda bile gitmez, doktoe olacağım derken yatalak olursun, o yüzden insanların onuruyla ve gururuyla oynamayın, onlar sizin makineniz değil madem aklında böyle bir şey vardı hiç başlamayacaktın, normalde gayet makul şekilde görüş yapacaktım ama çok antipatiksin görüşlerdeki yorumların onu gösteriyor ve istersen dünyanın en zengin ya da en zeki insanı ol ama "Adam" olmak cidden ayrı bir meziyet kardeşim, bundan sonraki hayatında da başarılar dilerim.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma da abicim senin yaptığında ayıp. Genelde bunu gelin düşmanı kaynana varyasyonu olarak adlandırıyorum ben.
https://www.youtube.com/embed/uDeTc8ee8lc
Kız ne yapsa yapsın kendini aileye bir türlü kabul ettiremiyor ya onun gibi.
Mesela bende Yanıma yakışmasın kalbimde ki tahta sahip olsun istiyorum ama buna değer kimse çıkmıyor karşıma sense güzelim ilişkiyi yanıma yakışmıyor diye itiyorsun. Ben Dünyayım sevdiğimde benim ayımdır diyebilsen sorun çözülecek.10 Yorumla
+1 yılHayatına aldığın insanda değişik kriterler araman dünyanın en normal şeyi
Fakat ne kadar süredir birliktesiniz ya da kız kaçıncı sınıf bilmiyorum ama eğer her şey yeni cereyan etmediyse sen bu kızın hemşirelik okuduğunu bilmiyor muydun
Birden sen hemşire olcaksin ya ben seni istemedigime karar verdim deyip ayrılman birazicik dokunmuş olmalı ona
Ve hemşirelik kötü bir meslek değil ki
İşin maddi yönünü mu düşünüyorsun yoksa sosyal statüyü mu bilmiyorum ama
Bence çok mantıklı bir karar değil yaptığın
Ne doktorlar ne cerrahlar ne profesörler çıkar karşına evet ama hepsinin kalbi güzel olur mu hepsi seni anlar dinler mi orasını bilemezsin40 Yorumla
O kadar dünyaca ünlü insan yanına hemşire, öğretmen alıyor. Bizim ülkede doktorların hepsinin dötü kalkık kimseyi yanına yakıştırmıyor. Eski sevgilim vardı. Dubaili doktor. Gram ego yoktu. Uzun boylu (190), sarışın, elâ gözlü bir doktor. Üstelik plastik cerrah. Biz kültür farkı nedeniyle ayrıldık. Ailem istemedi. Ama yani onu hâlâ güzel anarım. O kadar naif biriydi ki. Hayatına istediğini al. Hayat senin. Ama hani burada soruyorsun diye yazıyorum. Yanına alırsın kariyerinizi, hayatınızı birlikte ayarlarsınız. Bu zor değil ki. Bence ayrılman gereksiz. Ama senin olay bitmiş. Diyeyim sana. Boşver ayrılın. Bugün biraz üzülür. Yarın düzelir. Sen de önüne bak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
+1 yılYa zaten doktor olsanda kimle evleneceğini sanıyosun? Monaka Prensisinde Türkiye'de mi tıp okuyosun? Hastanede çalıştığın için ya doktorla ya hemşireyle evlenirsin birazda kısmet bu işler . Kimseyi kınamak gibi bir niyetim yok ama zaten temizlik görevlisine o gözlede bakmazsın aranızda bayağı hiyerarşik düzen olduğu iiçin. Kaldıki hemşireler bile sana amir gözüyle bakıcak. Belki birbirinizden hoşlanırsanız bir hemşireyle evlenirsin oda seni gayet güzel kaldırır ama senin bi tarafın kalkmış zaten . Hadi gene bulsan bulsan doktor bulacaksın en baba. Hastanede hemşireler haklı vallahi illallah ettirirsiniz adamı gerçekten egonuzdan geçilmiyor. Heleki size saygıyla yaklaşan birine iyice tepeden bakıyorsunuz. Kendinizi ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum ki. Biraz sıralama yaptım doktor olcam waw hayat kurtarcam olayları. O eleştirdiğin beğenmediğin hemşireler stajda havanı alsınlar , dünya kaç bucak öğren görürüm seni koçum :) . Ulan koca profesörler doçentler sizden daha olgun neyin peşindesiniz?
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde tip fakultesi mezunu. Yuksek lisans yapiyor Şu an . bende ingilizce ogretmenligi son sınıfım. 1.5 yıldır beraberiz. Mart ayinda evlilik teklifi aldım. Bu yaz aile ile tanışma olacak eger mumkunse nişan yapacağız. Yani fazla mantık dahilinde dusunuyorsun bence. O kizin karakteri, huyu falan meslegin önüne geçmemeli. Bu sevgilimden once de 6-7 ay kadar satis danismani olan, lise mezunu biriyle çıktım. Sonra muhendislik kazandi birakti beni. O zaman ingilizce ogretmenligi hazirliktaydim. yani benim icinde meslek onemli degil, suanki sevgilim icinde. Olmamasi da gerek bence. Ki benim cevremdeki tıpçıların hicbiri kendi mesleginden birini istemedi. Akrabalarim var. Erkek doktor hatta akademisyen, eşi eczaci. Diğeri dahiliyeci nişanlısı mimar. Bir diğeri aile hekimi eşi okul öncesi ogretmeni. Daha gecen sene evlendiler. Yani gordugum tıpçılar kendi mesleginden pek istemiyorlar. Ama demek ki sen öyle degilsin. Yani seviyorsan önüne geçmemeli ama yine de sen bilirsin. ki kızın meslegi kotu degil. Alin teriyle, hakkiyla kazanilan para ve meslek hicbir zaman kötü değildir. Asagida da degildir. Herkes ekmeginin peşinde sonuçta. Anliyorum dengini istiyorsun belli ki. Buna bir sey demiyorum hakkindir ama keske en baştan sevgili olmasaydin da kizi üzmeseydin, bir de seviyorum diyorsun. Ben kendi dengini istemene bir sey demiyorum sadece bu kizin en basta hemsirelik okudugunu bilerek basladin iliskiye. En bastan oyle kabul etmissin zaten kızı. Belki de ayrilma sebebi bulamadin burdan vurayım dedin bilemiyorum.
61 Yorumla
Soran+1 yılO senşn sevgilin senin sevgilin ben değil ben o değilim ne alaka şimdi
+1 yılO kızı bu şekilde rencide etmek yerine en başından ilişkiye başlamayabilirdiniz. Kariyerinizden bahsediyorsunuz ama daha ilişkisini yürütecek kadar insani ilişkilere sahip olamayan nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir insan nasıl iyi bir doktor olup insanlarla uğraşabilecek? Bilmiyorum henüz bir deneyim kazandınız mı ki kazanmış olmanız gerekiyor ilk seneden kazsndıysanız. Hastanede öyle kimseye söylendiği gibi rahat iş imkanları sunulmuyor insanlarla uğraşmak asla basit bir olay değil. İnsanlarla iletişimin iyi olması gerekiyor ki işini düzgün yapabilesin.
Ben hastanede 1 sene staja dayanamadım devam ettirmedim ama egolu çok asistan uzman doktorlar gördüm hastayla iletişimi doğru kuramadığı için biz olmasak batacak. Bence bir an önce insanlarla nasıl iletişim kurman gerektiğini öğren sen daha şimdiden ego yaparsan çok zorlanırsın :) Daha önünde uzmanlık var yazık onlarda 36 saat çalışıyorlardı en son doktorluk emek isteyen bir meslek ve çok zor. Açıkçası asla parasına da deymez o yüzden severek yapmak şart13 Yorumla- +1 yıl
Ha birde evli olup birlikte çalışan bir sürü hemşire ve doktor var.
- +1 yıl
@Yeşil121 nasıl yani ne için söyledin bunh
+1 yılÖncelikle şunu söyleyim 10 yıllık sağlık memuruyum 112 de çalışıyorum paramedigim. Sağlık sistemini çok mu çok iyi bilirim insanların ne düşüncede olduğunu tabiri caiz ise kasarlandik 30 yasimiza geldik. Öncelikle şunu söyleyim sevgi aşk herşeyden önce gelir ama insanlar şunu bilmiyor ki sevgiliniz için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın hemşireler sağlıkçılarin çoğu doktor kakalama derdin de hatta bu oranı hatta yüzde 95 diyebilirim belki daha fazla. Çalışmış kazanmış etmişin milyonların girdiği sınavdan dereceye girmişin yarın uzmanlık yolunda gideceksin önün her türlü açık hemşire hemşiredir sağlıkçı sağlıkcidir emekli olana kadar devletin verdiği yüzde 2 zamcigi alır oturursun yerine. Kariyer imkanın da yok. Kendi eşini de kendin gibi seç kardeşim bir gün ağlar sonra yine dediğim gibi yanlış anlama ama gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum doktor kakalama derdinde oluyorlar. Sana şunu söyleyim ben kendi meslektaşlarımın yanından gecemiyorum beğenmiyorlsr dediğim gibi dertleri doktor kakalama çoğunun 😄 bunu dışardaki bilmez diğer yorumlara bakmıyorum bile sen hayatınin hatasını yapma yarın bigun uzman olacan para keseceksin bugün asgari ücret 3 bin lira hemşire maaşi 5 bin lira kendi kariyerine uygun biriyle evlen konuş. Şunu yapabilirdin ama bu kadar açık sözlü olma karşıdaki bayan sana yakışan bunu açık söylemek değil bişey bahane et kendinden soğut o senden ayrilsin sonucunda eğer ki dediğim gibi bile olsa bilmiyorum orasını da zoruna gider insanin. Sana bir diğer tavsiyem şimdiden tusa çalışmaya başla ve bilmiyorum da hedefinde plastik cerrahi başta olsun sonra göz ve radyoloji düşün. Benim arkadaş ameliyathane hemşiresi plastik cerrahi yanında Ankara yda dan ofis aldı ,3 milyona 2 milyonluk arabası var ve geçen haftaki cirosu 1 milyon 200 bin lira ismi Onurkan idaci Instagram dan bak mavi tıkı bile var 😄 şunu dicem senin böyle imkanın var ve bundan sonra ki hayatını ona göre seç bundan sonrası senin elinde işinde eşinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılHayatınıza istediğiniz gibi bir insanı almakta özgürsünüz herkesin kriteri farklı sizinki de buymuş saygı duyuyorum ama bunu daha önce düşünüp o kızla hiç ilişkiye başlamamanız gerekirdi. Bu şekilde bir tutum bence ben seninle gönlümü eğlendirdim anlamına geliyor ve son derece rencide edici.
11216 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yılAyrıldım işte kızı daha fazla oyalamadan her ilişki bir derstir bence bunu öğrenmiş oldum tepkiler çok saçma
- +1 yıl
Evet her ilişki derstir ama karşınızdaki kişi ilişki hakkında tecrübe edinmenizi sağlayan bir makine değil. Birini seversiniz sonra işler yolunda gitmez ayrılırsınız tecrübe dersiniz bu gayet normal ama siz baştan gelecek görmediğiniz ilişkiye girmişsiniz bu da o kıza kullanılmış hissettirir. Bari artık sevmediğinizi söyleyerek ayrılsaydınız, bu haliyle çok kırıcı ve emin olun o kız çok uzun bir süre sizin yüzünüzden kendini aşağılanmış hissedecek. Kimsenin kimseye böyle bir şey yapmaya hakkı yok.
Soran+1 yılBenimle kısa sürede olsa sevgili olabilme lütfuna eriştiği için mutlu olmalı o kız artık işi çok zor benden sonra kimle sevgili olursa olsun hep beni arayacak gözleri kalbi
- +1 yıl
Türünün son örneği misin sen dostum
- +1 yıl
Ben de ciddiye alıp cevap veriyorum.
- +1 yıl
Çok komik değil mi yaa bi de burada böyle ego kasıp normalde işsiz biri olduğunu düşünsenize trol falanmış ne gülerim djsllxnsld neyse babacım kendini tatmin ediyor demek ki yazık üzüldüm cidden 😄😄
- +1 yıl
@bussrraaaa İşi gücü var mı bilmem de troll olduğu kesin.
- +1 yıl
@Acılıkoala Bence kafadan sorunu var burda böyle tepki görüp o tepkilerin altında ego kasmak ciddi bir sorun gibi 😄
- +1 yıl
Bence o kız sen sonra odun birini bulsa bile şükreder😂😂 sanki tek tıp okuyan sensin ahsgss lütufmuş
- +1 yıl
@EvaPerónn dimi dimi dslknnkldsd
- +1 yıl
Allah aşkına sen kimsin ya dış kapının dış mandalı. Lütufmuş. Ne kadar bencil, egolu birisin ya.
Afedersin de senin zihniyetini s. kiym. hatta niye afedersin diyorum ki? senin zihniyetine s. kayım.
Sen biraz insan olsan, biraz kafan çalışsa, evleneceğin insanın kişiliğine şahsiyetine onunla anlaşıp anlaşamadığına bakarsın. Dünyanın en zeki ve hani senin o s. kik tabirinle mesleki açından yanına yakıştığını düşündüğün en üst düzey iş sahibi insanıyla dahi evlensen, sırf mesleği iyi diye mutlu mu olacağını sanıyosun? Ama gerçi senin gibi yavşakların amacı mutluluktan ziyade para değil mi? Bir de gidip utanmadan kıza anlatmış s. kik düşüncesini. Karakterini s. ktgm karaktersizi72 Yorumla
Soran+1 yılSenşn gibi abazalar yüzünden kalkıyor kızların g. Ötü
+1 yılÇok iyi yaptın. Gayet mantıklı ve doğru bir hareket.
Düşündüm de ya ayrılmak istemeseydi de o kız senin gibi bir hödükle evlenseymiş.. Allah korumuş..
Aradaki farkı bilmem ama sen bu vicdan ile doktor filan olma. Sevgilinden çok hastalarına acıdım.. Allah senin gibi egitimlilerden korusun..100 Yorumla
+1 yılEğer bu soru gerçekse cidden çok yazık.. Sizinle birlikte olup hayatının belirli bir süresini size ayıran insana acıdım üzüldüm şu an. Hakikaten bazı insanlar sevgiyi saygıyı asla hak etmiyor diye düşünüyorum. Hayatınızda ki insanı meslek seçimine göre yargılayıp yanınıza yakışıp yakışmayacağını düşünmektense karakter olarak sizi taşıyıp taşıyamacağına, yüreğinin büyüklüğune ve sizi ne kadar sevdiğine bakın.. Aslında şimdi düşünüyorum da o kızcağıza büyük bir iyilik yapmışsınız. Bence sizin gibi insanlar, iyi ve güzel seven insanların yanına yakışmıyor..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani karar sizin ama affınıza sığınarak soruyorum neden ilişkiye başladınız, başlarken size holding sahibinin kızıyım, ya da ceo yum mu dedi. Yani meslek kariyer önemli ama sevginin önüne geçecek kadar önemli olursa o ilerde yaşayacağınız ilişkiye zarar verir sağlıklı tercihler yapamazsınız söylim. Bir erkek olarak mesleki açıdan yanıma yakışmıyor cümlesi saçma geldi, hafife alınacak bir meslek değil, bu yakıştırmayı gözü aşırı yükseklerde olan ve eşinin de gelirine mesleğine karar veren biri olduğunuzu düşündrür, kadın olarak durumum olsa bile kariyerim olsa bile bunu bilirsem asla birlikte olmazdım sizinle başlamadan uzak dururdum.
32 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim her ilişki bir derstir ben kızı üzmek hiç istemedim olmayacağını gördüm ve ayrıldım 3 çocukla kapıya koymuşum gibi linç yedim
Cevap sahibi+1 yıl3 çocukla kapıya koymak ile kıyas bir durum değil, linç için asla yazmıyorum bunu karar sizin ama sonuçta bu kişinin durumu sevgili olunca belliydi, bence herşey herkes için bir bahanedir bunu itiraf etmek büyük erdemlik iken mesleği bahane etmek büyük hata, ortada gerçek bir sevgi olsaydı bence sonuç böyle olmazdı, bence sevgiliniz şükretmeli. Bol şans hayatınızda
Hatalısın
Hiç kusura bakma
Hani kendi isteğinden mi, ailenden dolayımı bilemem
Bir insan sevecek ve onun bir mesleği hoşuna gitmeyecek bir mesleği yüzünden ayrılacak vesaire ne kadar saçma
Ben doktor olayım benim sevgilim hemşire olsun
Ben mühendis olayım benim sevgilim hemşire olsun vesaire hiç umurumda olmaz
Bir kere seviyorsan kabul etmelisin ben bunu anlamıyorum işte
Seviyor seviyor seviyor seviyorum seviyorum sonra bir meslek veya bir hemşire olacak diye ayrılıyorlar o zaman sevgiliyi sevmek anlamında değil eğlence olsun diye seçmişler
Eğlenilecek sevgili var, sevip ciddi düşünen sevgili var11 Yorumlasevgılı nedır sevgı adı üzerınde. bırıne aşıksan sevgılı olursun sevıyorsan sevgılı olursun. sırf mesleğı statüsü ya da parası yüzünden terk edıyorsan bırını bu senın karaktersız olduğunu ınsan bıle olmadığını gösterırkı sen ıyıkı soruyuz gızlı olarak sormuşsun gerçekten ınsan bıle değılsın. onun yerınde olsaydım senın gıbı bır karakter yoksunundan kurtulduğum ıçın ağlamak yerıne sadaka verırdım mutluluktan kurban falan keserdım allahım bu ınsan olmayı beceremeyen varlıkla benı evlendırmedın teşekkür ederım derdım. tamam bırını evlenırken mesleğıne göre seçsen olurdu mantık evlılığı denır buna zaten. ama sen bırıne umut verıyorsun sevgılı oluyorsun sevgılım dıyorsun ve mesleğı yüzünden ayrılıyorsun. gerçekten garıp neyse sen gerçekten kendıne yakışçak bırını bul evlende kendı karakterıne göre yanı
10 YorumlaDoktor, kalbin hasta olmuş; duygularını hissedemez olmuşsun ya da sen zaten bir kalpsizdin, duyguların yoktu.
Sevgi biter, ayrılıklar olur. Olamaz diyen de henüz çocuktur. Ama senin bu tavrın; anestezi yapmadan ameliyata başlamak ile eşdeğer. Karşındakinin kalbini sökmüş, onu öldürmüşsün.
Umarım doktor olduğunda, sivri dilini törpülemiş olursun. Aksi halde lütfen sen doktor olma.63 Yorumla
Soran+1 yılAldığım eğitimin hakkını çok iyi verip mükemmel bir doktor olcam kalp konusuna gelirsek çok iyi bir insanım emin ol csnım
- +1 yıl
tüylerim diken diken oldu doğru dedin
- +1 yıl
Hayat belirsizlikler içindeyken, senin gelecek ile ilgili bu kadar emin konuşman; hayretler içinde yazmama neden oluyor. %5'lik kesime dahil olup henüz 23 yaşındayken Parkinson hastalığına maruz kalsan mesela? Bu kadar emin olduğun mesleği nasıl icra edeceksin?
İnsanın kendine hedef koyması o kadar güzel ki. Örnek alınacak bir özellik. Fakat sen ışığına, kocaman bir karanlık ile hükmediyorsun. Kendini yine kendin yok ediyorsun.
Umarım dünyaya olan bakış açını değiştirir; başarılı ve merhametli bir insan olursun.
+1 yılBir insanı mesleğinden dolayı yargılamak, ötelemek veya uzaklaştırmak gibi bir şey söz konusu olamaz, henüz hala baba parası yiyiorken kendini ordinaryüs profesör doçent doktor ilan etmek yavşaklıktan öte bir şey değildir (yavşak=bit yavrusu) kaldıki hemşireler olmasa doktorlar ne s2me yarar onuda anlamış değilim,
Sen yarın bir doktor ile evleneceksin, belli süre sonra bir hemşire ile aldatacaksın, salım bana martaval okuma oğlan çocuğu, birde güncelleme yapmış”iki çocukla sokağamı attım”ulan göt daha ne yapacaksın şerefsiz10 YorumlaSoru troll veya değil, her neyse. Sosyal statüsü birbirine yakın insanlar daha iyi anlaşır. Sana katılıyorum. Doktorlar zeki, çalışkan ve toplumda sevilen insanlardır. Kendi statülerine yakın kadınlarla ilişki kurmak istemek haklarıdır.
Adamı linç edenler gerçek dünyayı sadece televizyonda izliyor ve hayal aleminde yaşıyorlar. Kızlar hipergamik içgüdüleriyle yaşıyorlar, ama statüsüne yakın kadın isteyen erkeğe çemkiriyorlar. Feminen ahlâk budur işte.
Erkeklerin de topu adamı linç etmiş. Böyle bir şey yok ya, erkekler cidden ılık birer meriçlere dönüşmüşler.
Hayret-i mucip.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş aralığı 23 yaş tıp 5. sınıf tutarsız gibi biraz genelde o yaşta 5. sınıf olmaz soru fake muhtemelen. Yani sorunun kendisine gelirsek hem haklısın, hem değilsin madem niye çıktın o kızla, çıktıysanda ben senle ileriye dönük düşünmüyorum, düşünemem deseydin de öyle çıksaydın madem. Hem hrmşireyle evlensen kariyer planlarına mani olmaz. Yanına yakışan da aynı sen gibi düşünürse o da tam düğüne 5 kala terkederse falan filan saçma işler ve etme bulma dünyası. Ülkeyi yöneten zihniyet men dakka dukka tabiri kullanmıştı bu duruma. 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaş oluyormuş tam tutarsız değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yanlış bir düşünce ve yanlış bir hamle. Bunun adı ilişki. Yanına yakışmak ne demek. İnsanın kalitesini cv si belirlemez. Ben lise mezunu bir adamım mesela. Ama yüksek lisans yapmış adamları getir karşıma , genel kültürümle , hobilerimle ve yaşam kalitemle hepsini tokatlarım. Evdeki kitaplarım artık odama sığmıyor diye 5 koli kitabı binanın sığınağına koydum hatta. sürekli okur ve kendimi geliştiririm. Şimdi gelecek bir kadın bana diyecek ki , ben bunu bunu okudum yanıma yakışmazsın. Hasss ir derim ona sadece. Sen İK departmanı mısın arkadaş. Bu kafadaysan ilişki yaşama.
30 YorumlaAltı Üstü yeni mezun olacak bir doktorsun...
Bir hastalık kapsan bir hastandan doktor olduğuna lanet edersin...
Gruplarınızda covid ile ilgili yazışmalarını senin gibi arkadaşların görüyoruz. Hepsi değil ama bunların eline düşürmesin Allah...
O kadar aciz bir varlığa bu ego fazla...41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle , tabi trol mu bilmiyoruz ama gerçekse dediğin gibi allah düşürmesin buna. Ya bunun stajda havasını alırlar ahahha :) Keşke orda olsaydım ya kdskadsşlkad
+1 yılŞimdiye kadar bir çok doktorla sohbet ettim hiç birisi de beni yanıltmadı gerçekten belli bir kalıbınız var ve hepiniz onun içinde sıkışıp kalmışsınız müthiş dar görüşlü ve egoistsiniz. Herkes doktor olmak zorunda mı? ya da herkes senin düşüncene göre, yüksek meslekler okumak zorunda mı? Bence arkadaşın onu bıraktığın için mutlu olmalı, kıza farkında olmadan iyilik yapmışsın ve sevdiğini de sanmıyorum sevmek böyle bir şey değil çünkü.
51 Yorumla
+1 yılYanlış olmuş madem yanına yakismasi lazım ilk başta kabul etmemeliydin bu ilişkiyi herşey oh poh güzel sonra yok yanıma yakışmıyorsun Allah senin gibilerin cezasını verecek haberin olsun kıza umut verip yarıyolda bırakmak erkekliğe yakışmaz birader istersen profesör ol ama insan değilsin
50 Yorumla
+1 yılHemşireliğin neresi kötü? Siz doktorlardan daha fazla yorulduklarını biliyorum, daha fazla uğraş ve emek verdiklerini, daha çok insanlarla muhattap olmak zorunda kaldıklarını. Sırf doktor oldukları için burunları havada gezen insanlardanda nefret ediyorum, bu arada kendini pek de bir şey sanma gireceğin hastanede tamda hemşireler tarafından ezilirsin ve mükemmel sandığın mesleğin kabusun olur bunun çok örneklerini gördüm bende bir süre hastanede çalıştım
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşaat işçileri hepimizden çok yoruluyor o zaman bizden üstümler mi benim beynim dolu onun ise el ayak işlerinden eli dolu
- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılBir hemşire olarak yazıyorum kariyerli bir karaktersizsin.
Siz bizim yanimiza yakışınız önce.
Aa ama Allah razi olsun ki kızı kendin gibi bir musibetten kurtarmişsin 👏72 Yorumla
Soran+1 yılBi doktor canını yakmış olmalı tatlım
- +1 yıl
Yok işim olmaz 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılgördüğüm en egoist insansın... insan demekle doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum... bu memlekette ayakları yere basmaya meslrk guruplarından biri doktorluk... henüz daha öğrencisin ve yanına yakışmayacağını düşünüyorsun...
bence kızı Allah kurtarmış. senin gibisiyle mutlu olmakta zordur... kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi görmenizi kınıyorum... sadece bir doktorsun... senin gibi çok ampül değiştiremeyen beceriksiz var piyasada... Allah kızı kurtarmış bence... elinden hiçbir iş de gelmez seni gibilerin bir musluğu bile tamir edemezsin...11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo kızın hemşire olduğunu başta bilmiyormuydun?
Ayrılmak istemissin ve ayrılmışsın milletin düşüncesi fikrinimi değiştirecek?
Ayrıca mademki yanına yakıştırmıyordun o zaman o kızla ilişkiye başlamayacaktın gidip kendi dengini bulacaktın.
( Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyadada ödeyemezsin.)40 Yorumla
+1 yılSenin kariyerine de... İnşallah olamaz sersefil dolanır durursun ortalarda. Olum biraz insan olun, en azından çalışın. Koskoca rektör tanıyorum eşi lise mezunu bile değil, ama aralarındaki sevgi muhteşem. Yaw sizin gibilere söylenecek çok söz varda burası yeri değil. Bide haklı bir sebep diye güncellemiş.
43 Yorumla- +1 yıl
Ya böyle insanlara rabbim şansta veriyor şaşıyorum. Senin doktorluğundan ne olacak bir kere. Sen seni seven insanı yarı yolda bırakmışsın, hastanı ne kadar düşüneceksin ki bu kafayla. Doktor olacakmış, kıçımın kenarı.
- +1 yıl
Allah şans verdiyse bildiği birşey vardır bizim bilmediğmiiz. Zaten o kişinin gönül sadakasını iki dünyadada ödeyemez. Allah bazen bazı insanlara dünyada ne isterse verir çünkü bazı insanlar o kadar günahkardırki Allah onları huzurunda bile görmek istemez ve ne isterse verir ama dünyada bu yüzden ahirette ödeyeceği bedel çok ağır olur ama nedense herkes ölmeyecekmiş gibi yaşıyor.
+1 yılÇok müq bi karar vermişsin. Hem kız senden kurtulmuş hemde karakterin tamamen ortada :) Ama kızla o konuşmayı yapmadan önce bi empati kursaydın keşke... Sizin gibi adamlar (pardon ya ne adamı) olduğu sürece masum kızların kalbi hep kırık aşka olan inançları da sönük kalacak. Senden tek bir ricam var egonu ikiye bölüp karakterine ekle de biraz insana benzetsinler. Saygılar :)
92 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibisini aska bulamaz emin ol :)
+1 yılSenin gibi bir zihniyete sahip olan adamdan kurtuldu diye otursun sevinsin bence üzülüp ağlıcağına madem seni taşıyabilcek bir konumda değil git kendine kendi denginde birini bul senin gibi bir beyinsiz biriyle kim olmak isticekse tabi bari bu şekil düşünüyodun kızın yüzüne yüzüne demeseydin ne kırıcı kaba bir insansın sen
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktor olmak istiyorum hayırlısıyla 🙏 eğer konuşmasını düşüncelerini fikirlerini oturup kalkmasını dini şeylere saygı duyamasını bilen beni çok seven ve hep çok seveceğine inandığım dürüst terbiyeli merhametli biriyle tanışırsam 3 k kazanmış 5 k kazanmış umrumda olmaz bunun için okuyorum zaten benim param ikimize de yeter derim ki hemşire de çok az kazanmıyor ayrılıklar olur tabiki ama "hemşire diye yanıma yakıştıramadım" demek... Yazık her şey okumak değilmiş gerçekten... Umarım doçent doktor ne biliyim prof falan bulursun yanına da yakıştırırsın ve evet hemşire diye yakıştıramadığın kız senden kurtulmuş ağlamasın hiç karakter meselesi işte napıcaksın sen de haklısın 🤷♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kişi linç etmiş şaka gibi. Ya insanların yanına yakışacağı belli kriterde birini istemesi niye batıyo? Elbette doktorla evlenen hemşireler var. Ama bunu yazan demekki daha yüksek statüde birini istiyo evleneceği kadında bunu istiyo size ne? Herkesin fikirleri farklı. Bence de davul dengi dengine. Sen tusa hazırlancaksın. Belki yurt dışı planların var. Ama onun kariyer olarak böyle bir hedefleri olmıycak. Sana diyeceği anca ne zaman evleniriz olucak? sevgili çok bulunur yaa önce kariyer bu yere gelmek için ne kadar çalıştın kolay mı doktor olmak daha 23 sün zaten bu ilişki evliliğe gitmezdi boş yere zamanınızı harcıycaktınız. Kız için de daha kötü olurdu o da kendine göre bir hayat arkadaşı bulsun. Benim 2 tane doktor arkadaşım var biri sadece ders çalışıyo sevgilisi yok. Diğerinin de sevgilisi doktor ve birbirlerini daha iyi anlıyor meslektaşlar. Ben dediğim gibi linçlenicek bir şey görmedim.
08 Yorumla- +1 yıl
Kanka gerçekleri konuşmak acıdır tamam da o zaman hiç başlamazsın yani madem bu kadar statüye önem veren bir insansan gidip ordan burdan insan bulmak yerine gidip fakültenden bulursun : )
- +1 yıl
Dediklerinde haklı olabilirdin. Şayet bir ilişki içinde olmasa ve yani tanıştıgı biri hakkında bunları düşünse.. Mantıklı diyebilirdik. Ama sevmişim seviliyorum ama mesleği bana uygun değil o yüzden ayrılıyorum demek hödüğün önde gideniyim demektir.
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan fikri sonradan değişti belki yani başta öyle düşünüyo diye napsın devam mı ettirsin istemediği bir şeyi o zaman size göre boşanmalarda saçma seviyosun kafana göre birini buluyorsun niye boşanıyor bu insanlar?
- +1 yıl
Ya ne boş duyar kastın o kadın yerinde olsaydın sabaha kadar ağlardın
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan ben de ağladım çok. Ama napıım karşımdaki kafada bir şey bitirdiyse devam etmenin ne mantığı var neden bana acımasını istiyim zorlıyım bir şeyi sevgili olmak kadar ayrılmal da normal biri istwmiyosa bitmiştir. Ayrıca duyar kasan sizsiniz bir kız olarak kendi yerinize koydunuz ama gereksiz empati yapıyosunuz
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan daha 19 yaşındasın duygusal düşünüyosun sadece. Ben 26 yaşındayım zamanla daha mantıksal düşünüyosun ben de senin yaşındayken senin gibi düşünürdüm.
- +1 yıl
Ona bir şey demiyorum adamın statü sevdası olup gelip kadına boş yapması aşırı saçma
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan eğer statü durumunu saygısız şekilde belirtip karşısındakine saygısızca tutumlar yapsaydı ben de düzgün yorum yapmazdım. Ama bu durumu çok saygılı bir şekilde anlatmış sevgi yetmiyo diyo işte gerçekten bazen yetmiyo.
+1 yılBir kız olarak Cumhurbaşkanı bile olsaydım sevdiğim çocuk çöpçü olsaydı ya da cebinde 5 kurusu olmayan biri olsaydı ben yine de onu bırakmazdim çünkü bence gerçek aşk ve sevgi bunu barındırıyor. Belkide bı hakimle mühendisle avukatla evlenirsin ama karakter olarak o hemşire kızın tırnağı bile etmez hayat bu
35 Yorumla- +1 yıl
@Yeşil121 herkes aynı değil işte üzüldüm senin adına
Bence affedersiniz bir eşi mal yerine koyup aldatmak, bir insanı mesleği konusunda sevmemek gibi düşünceler ve hareketler yanlıştır. Bir insan çöpçü de olsa, temizlikçi de olsa, o kişiye bir aşkım varsa o kişiye gerekmediği durumlar dışında bu tarz hareketler uygulamam.
31 YorumlaMeslekle mi evleniyorsun. Iciniz bu kadar boş olamaz. Şu an çok bilindik bi üninin dekanı ve eşi çalışmıyor. Kendisi benim kuzenim. Dünyayı gezip seminer veriyor çok mutlular. Birsürü örnek var etrafımda. Meslekler seçimdir. Herkes doktor olmak zorunda değil. Basta sevgili olmasaydın böyle bi düşüncedeysen.
...
Istedigini yapabilirsin tabiki ama en başta hemşirelere göz dikmeseydin daha etik ve onurlu bi davranış olurdu.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Editine istinaden cevap vereceğim. Mesleğine göre hayatındaki insanı seçmekle dış görünüşüne göre seçmek arasında hiçbir fark yok gözümde. Ben de Boğaziçi MBG-CHEM öğrencisiyim. Benim de hayallerim var, yurtdışıyla alakalı. Erkek arkadaşım da asgari ücretle çalışıyor. Birlikte gidebilelim diye de elinden geleni yapıyor. Bi insanla sevdiğin için birlikte olursun başka hiçbir şey için değil. Rezil bir insansın başka da bir şey demiyorum.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Hatalısın çünkü bunu bile bile ilişkiye başlama saçmalığını yapmışsın. Kadının zamanını da aldın, kalbini de kırdın, güvenini de aldın daha ne kadar hatalı olabilirsin bilmiyorum. Birisi ile hemşire olduğu için sevgili olmamak ayrı, hemşire olduğu için ayrılmak ayrı. Sevgili olma sebebin beni alakadar etmez ama, değdi mi sence?
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılTipcilarin hepsimi böyle olur ya. Bir tane senin gibi olmayanina rastlamadım. Ne diyim. Umarım böyle güzellikler sana iç guzellikten daha fazla yarar getirir. Seninde karman bu olmaz umarım. Herkes kendi gibi insanlari çeker bunu unutmayin. O kız için iyi olmus sizin içinde oyle
30 Yorumla
+1 yılBence bu çok yanlış bir davranış çünkü eğitim olarak zaten senden çok uzak değil üniversite okuyor falan. Biraz mesleki ego tribine girmişsin. Mezun olup iyi bir doktor olduğunda bir kaza geçirip geçiremeyeceğini vereceğin yanlış bir kararının tüm meslek hayatını mahvetmeyeceğini bilemezsin. Ah almayın yanarsınız 😉
30 Yorumla
+1 yılNe yani senin 1 yılda alacağın parayı oda çok çok iyisi olursan 1 günde kar olarak alabiliyorum.. Sevdiğim kadın asgari ücretle çalışıyor... Adam olsan zaten senin çalışmana gerek yok ben sana bakarım dersin... Paran varken birde kadını nöbetlerde mi bırakacaksın kurtulmuş senden hatun iyi olmuş
30 YorumlaHaklısın ama şöyle bir durum var sen ilişkiye başlamadan önce onun hemşire olduğunu biliyordun kriterin değilse baştan başlamasaydın kızı üzmezdin hem ilişki bir yerlere gelince mi istemediğin aklına geldi benim de kariyer seçimim var bu en doğal hal zaten ama bir ilişkiye başlamadan karar vermek gerekir
12 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye başlamadan önce böyle bir düşüncem yoktu ki o düşünce başladığı gibi de ayrıldım işte
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgilin hemşirelik okumaya yeni başlamadı herhalde.. Madem yanına yakışmazdı vaktinde nerdeydi aklın? He bu arada ülkede tonla dr var bunun farkına varsan iyi edersin. Yoksa bu egon çok yerle bir olur.
Duyan da uzaya çıkıyor sanar, neyin kafasıysa bu..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Evlilikte denklik çok önemli hayati bir mevzu ama bu denkliği biraz yanlış anlamışsın sanırım, güzel kardeşim. Bu denkliğin ölçüsü düşünce yapısı hayata bakış açısı olmalıdır. Bir doktorla evlenirsin belki ya da üst sınıf başka bir meslek sahibi insanla ama birde bakarsın ki hayatını s. kmiş, inşallah pişman olmazsın.
20 YorumlaBazı insanlar mutluluk huzur arar bazılarıda senin gibi statü bide seviyorum diyorsun insan sevdiğine hiç kendinden aşağı bakarmı tam tersi olur genelde ama unutma ki bu dünyada neyi yaşattıklarını yaşatmadan ölmezsin gün gelir devran döner seninde kı... na tekmeyi atarlar sırf statün yüzünden
20 Yorumlaİki gün sonra elinden mesleğin gitse yanında kim kalacak.. onu düşünüyor musun o çok akıllı beyninle.
İnsanları geldikleri yere göre yargılamak sen ve senin gibi kendini yüksekte görenlere yakışır zaten. Dua et de kafa üstü çakılma...53 Yorumla
Soran+1 yılÖlene dek bu mesleği kaybetmeyeceğime eminim
+1 yılSen kararını vermişsin zaten. İnsanlara cevaplarına yazdığın yorumlarda belli bu. Ne diye gelmiş burda hemşireleri küçümsüyorsun. Bir de doktorsun. Peh😏Madem bu kadar mesleğine aşıksın tııp alanının vazgeçilmez parçası olan hemşireleri küçümsemek haddin değil. Ayrıca siz evliliği ne sanıyorsunuz. Gerçekten cahilsin. Git kimle evleniyorsan evlen
010 Yorumla
Soran+1 yılKüçümsemedim
- +1 yıl
Gözün egodan kör olmuş😀Küçümsediğinin bile farkında değilsin.
Soran+1 yılGerçekleri söylemek küçümsemek değildir çok güzel bir kıza güzel demek onu yüceltmek değildir ya da çirkin bir insan çirkinse çirkindir onı dile getirmek küçümseme değil gerçekleri söylemektir dürüstlüktür
- +1 yıl
Ya arkadaşım aşağıda bi yerde insan hemşire demeye utanır yazmışsın. Hemşirelik utanılacak bir meslek mi? Bu küçümsemek değil mi şimdi. Kaldı ki sen erkek olacaksın. Ne var eşin hemşire olsun. Ha kültür olarak zayıftır ne bileyim beğenmezsin senin kararın. Ama sırf hemşire diye bir ilişki bitirilmez.
Soran+1 yılBitirilir ne yazıkki benim konumumda olsan sende bitirirdin
- +1 yıl
Ben paramedik im. Doktor olan insanlardan bi kaç kişiden teklif aldım. Ama ilişkiyi bitiren de Ya da başlamak istemeyen de ben oldum. Mühim olan anlaşmaktır evlilik bu başka bişeye benzemez.
Soran+1 yılSizi kullanıp atacaktır
- +1 yıl
Yani sizin kafanızda biriyse öyle olur. Ama ben şu an sizin doktor olduğunuzdan emin değilim hiçbir dr arkadaşım sizin kadar yobaz değil çünkü. Daha fazla konuşma bence insanlar bütün doktorları senin gibi zannedecek
+1 yılIyilik yapmissin iste kiza sevinmesi lazim senin gibi beyin yoksunundan kurtuldugu icin. Troll 99.9% bu arada
81 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru yaşanmış bir olay canım
+1 yılTabiki de herkesin kendi fikri ve kendi tercihi saygı duyuyorum. Ama bunu ilk başta düşünüp tartmaniz gerekirdi.23 yaşına gelip de daha ilişkiden ne gibi bir beklentisi olduğunu bilmeyen bir adam var şu an karşımızda. Kızdan ayrılmakla çok iyi yapmışsınız çünkü henüz kendinizi tanımıyorken başkasını tanımak için hiç adım atmayın derim.(Burdan kız arkadaşına sesleniyorum. Ben de hemşireyim bu durumla karşılaşsam direkt oradan kaçarım. Sevgisinin büyüklüğüne değer veren biri çıksın karşına, mesleğinin küçük olduğunu iddia eden biri değil..)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDevamini getiremeyecegin islere kalkismasayfin aslanim. madem kafanda kariyer bilmem ne var. ona odaklanip ilerde de buna uygun bir secim yapsaydin. hem hemsireyse ne olmus belki yardim edersen doktor olabilir. dunya kadar universite var ver parayi okusun. bu kadar mi lan sevgin adamligin. seven adam cozum uretir ilk donemecte g. t bas ayri oynamaz
10 Yorumla
+1 yılTıp fakültesi okuyanlar bir zaman sonra insani duygularını kaybedip sadece mesleklerini ve hırslarını düşünüyorlar. Ben de tercümanlık okuyorum diye yanına yakışmadığımı ve zeka olarak ondan geride olduğumu öne sürerek ayrılmıştı benden. Sizden adam olmaz. Hırslarınız duygularınızın önüne geçiyorsa zaten kimseyi sevmeyin siz.
11 Yorumla
+1 yılSen de haklısın. O kadar çok ağlaması düşündürücü mesleğini ve ihtişamını düşünüyorsa üzülür. Yoksa bir erkek bana böyle bir şey derse "yolun başında ayrıldım beni sevmeyen birinden" diye mutlu olurum.
Seni değil de senin aracılığınla kuracağı hayallerini kaybettiğine ağlamış.
Ve davul dengi dengine lafını severim.10 Yorumla
+1 yılSuç sevgilinde. Çünkü erkek arkadaşının ciğerinin 5 para etmez olduğunu anlamamış...
171 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten olağanüstü bir fark olsaydı meslekler arasında, davul bile dengi dengine diyip hak verirdim ama ortak noktada buluşabildiğiniz çok konu da var. Kararını saygıyla karşılarım ama durduk yere de insanların kalbiyle oynamaya gerek yok. Keşke en başında kariyer planlamanı yapıp ona göre hayatına birisini alsaydın.
00 Yorumla En iyi işe ve kariyere sahip olabilirsin ama adam olamamışsın. Kendin nesin ki insanları bu kadar küçümsüyorsun? Bide sevgili diyorsun utanmadan, sen kendini seviyorsun sadece, yanındakileri de sadece gösteriş için yanında gezdiriyorsun. Ayrıca yat kalk bu günlerde sağlıkçılara dua et senin gibi kıçını devirip o öyle bu böyle diye gevezelik yapmıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bana da böyle bir şey desen bende ağlardım. Bir çok kullanıcının yorumunu gördüm ve bazıları gelişigüzel yazmış ama bazılarıysa haklı. Özgürsün elbette ama bunu daha önceden konuşup onu da üzmeseydin daha iyidi diye düşünüyorum. İkiniz içinde hayırlısı olsun...
00 Yorumla
+1 yılKarar farklı, üslup yanlış.
Kadınlar kırılgan ve naziktir. Muhtemelen acı çekiyordur, gönlünü almanı tavsiye ederim. Birlikte olmasanız bile geçirdiğiniz zamanların hatrına özür dileyip çiçek gönder. Tekrar düşün ve doğru telaffuzlar et.
Daha yumuşak bir dille. Sen benim dengim değilsin demek var, kariyerim senden daha önemli demek var bir de kariyerime odaklanmak istiyorum, şu an ilişkiye karşı ilgisizim diyebilirsin. Yalnız olmak istiyorum gibi...00 Yorumlagüzel veya yakışıklı değil diye beğenmemek gayet mantıklı ve kimsenin söyleyeceği bir laf olamaz... ama bir kadını mesleğini düşük görüp hele ki üniversite okumuş ve hele ki aynı iş alanında çalışan bir kızı sırf bu yüzden bırakmak bildiğin salaklık...
00 Yorumla
+1 yılsevsen ayrılmazdın gibi saçma salak ergence yorum yapmicmmm sadece yanına yakışmanın meslekle bir ilgisi yok bir insanı yücelten şey mesleği değil kendine saygısı ve karakteridir belki gerçekten yanına yakışan meslekte birisini bulursun ama karakteri düzgün değildir aranızda başka sorun yoksa bu yüzden ayrılman saçma olmuş
bardağın diğer tarafından bakarsak eğer iyi olmuş bu meslek konusu ilerleyen zamanlarda evlenseniz bile problem olurdu senin onu küçük görmen onun kendisini aşağıda görmesi gibi gibi
AYYRIICA ÇOCUK HEMŞİRELİK MESLEĞİNİ KÜÇÜMSEMEMİŞ DOKTORLUK MESLEĞİYLE KIYASLAMIŞ SAÇMA SAPAN DUYAR KASMAYIN01 Yorumla- +1 yıl
😡aşağıda yazdığın yorumu gördüm de
kızın gözleri kalbi niye seni arasın tek erkek sen mi varsın senin onu unuttuğun gibi o da seni unutur neyse kızın senden kurtulduğuna sevinelim bari napalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğe bir kulp takıp onların belli kalıplar içine sokan ( maaşı , tipi , fiziği ) pembeliler bu gönderice nefret kusmuşlar :) Arkadaşlar insanlar birbirine zaman ayırabilir sevedebilir herkesin bir tane hayatı var adam kararını vermiş ayrılmış sizi geren ne bu kadar? En komiği de pembeli üyelerden bir çoğunun bu sitede erkekleri belirli kalıplara sokan aşşağılayıcı gönderilerine denk gelmem dürüst olun dürüst yaşayın :)
01 Yorumla- +1 yıl
Üslubun antipatik ve gaddarca göstermiş onun haricinde anormal birşey yok bro
+1 yılTroll değilse eğer hemşire ile evlenmemekteki düşünceniz statü farkından kaynaklanmıyor bence. Hastanede refakatçi olarak kaldım. Gece nöbetine kalan doktorlara, hemşirelere denk geldim. Yasak aşk için ortam müsait. Bence çekinceniz bu olabilir.
Hemşireler genellikle insani muamelesi beğenilen kişilerdir. Buna rağmen pek çoğu bekardır. Sebebini de bu gece nöbetlerine bağlıyorum.00 Yorumla
+1 yılyaptığın hoş değil ama en azından dürüstçe
keşke bu dürüstlüğü en başında yapsaydın bak senle flört ediyorum ama bu ileride
evliliğe dönüşmeyecek deseydin kız o kadar yıkılmazdı. e ne oldu yani dr olacaksın diye neden g. tün kalkıyo onu da anlamış değilim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanii statüye dikkat ediyorsunuz ve bu durumu kabull göremiyorsanız sizin için böyle bir şeyi en başında yapmanız iyi olmuş. Herkes sevgilisinden ayrılıyor abartılacak bir durum değil. Daha çok bağlandıktan veya evlendikten sonrada söyleyebilirdiniz bunuu bu anlamda doğru bir adım atmışsınız..
00 Yorumla Merhaba, en mantıklısını yapmışsın sen burada linç edenlere aldırma mantığını kullanmaya devam et. Aynısını kız yapsa helal olsun derler aklını başına al dostum en mantıklı kararı vermişsin. Aynı durumda kız arkadaşın olsa 1 saniye beklemezdi bu dünya menfaat dünyası sen insanları aldırma. Kendi dengin birini bul en hayırlısı budur, kendine iyi bak.
00 Yorumla
+1 yılbu doktorlar niye böyle herkesi küçümseme peşinde.. altı üstü 10-15 bin lira maas alacaksınız diye kendinizi bisey sanmanıza gerek yok..
82 Yorumla- +1 yıl
@Aslıhann7 muayene olmaya gidincede öyle bir havalar insanlara bi laf sokmalar bir tepeden bakıslar falan hasta degilsen niye hastaneye geldin dedi ee dedim vitamin degerlerim düşüktü kontrol ettireceğim dedim küçümsedi.. ama halkın sucu bunlar tıp kazanıyor diye cok abartıyoruz gözümüzde.. işte ahlak olmayınca zekanın bir ise yaramadıgının örneğidir doktorlar..
- Devamını Gör (358)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat