Bence kızdan ayrılarak ona zaten en büyük iyiliği yapmışsın. Ayrıca senin aşk acısı falan yaşadığını sanmıyorum.. İki taraf için de en iyisi olmuş.
22 Yorumla
Soran+1 yılSen sus fenomen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bir şey diyim mi kız hemşire olabilir sen bu kadar denkliğe falan takılmışsın ama en zengin kocayı da emin ol o bulur 😂 doktorlar o kadar da zengin değiller bunu ona yaşattığın için allah karşısına daha kariyerli daha zengin birilerini çıkarır çünkü bu yarışa sen onu soktun kader :)
11 Yorumla
Soran+1 yılParadan asla bahsetmedim
Kısa sürede unutursun merak etme, zaten aldatmışsında kızı aldatan bir rinin zaten zor unutacağını düşünmüyorum, sevmiyorsun da seviyorum diyerek dalga geçme bari, neyse... Kız senden kurtulmuş inşallah daha iyileri çıkar karşısına.
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen unutamayacaksın ve ileride bir zamanda onun seni sevdiğinden de fazla seveceğin biri çıkacak karşına, o kişinin sana karşılık vermemesinde hep bu anları hatirlayacaksin. İnşallah böyle olmaz da ikinci, için de kendi yolunuz güzel olur bundan sonra ama... Neyse. Geçmiş olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sosyal deney deyip duruyorsun da merak ettim, sosyolog ya da sosyal çalışmacı yahut bu alanda deney yapacak olan bir meslekte misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
u +1 yılUmarım unutamazsın ve ömür boyu bunun vicdan azabını çekersin. Sevgilinin akıttığı gözyaşları ve ahı yapışır yakana zaten ve hedeflerine ulaşamayınca “ben nerde hata yaptım” diye düşünme, o kızın son an ki halini hatırla. Siz sanıyorsunuz ki, ettiğim yanıma kalacak. Hayır, öyle olmuyor, yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin. Herkes yaptığının hesabını er ya da geç veriyor :)
71 Yorumla- +1 yıl
Niye kadınlar nafaka için evleniyor çevremde çok tır çarpsa bişey olmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence kadından ayrılarak ona çok büyük bir iyilik yapmışsın. Sosyal statü olarak kendini biraz geliştirmiş olsan da karakter olarak ne yazık ki pek gelişim gösterememişsin.
Böyle düşünmenin sebebi geçmişte çok silik, itilip kakılan bir insan olmandır. Aksini iddia edebilirsin ama öz güvenin çok düşük , kendini değil mesleğini ön plana koyan bir kişisin. Aksini de iddia etme çünkü biraz olsun öz güveni olan insan çevresinin ne diyeceğini umursamaz. Üniforma giyince değişen zavallı tiplemelerle kendini bir tutabilirsin.
İyi günler.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ulan sefil, 5. Sınıf tip öğrencisiymis te jariyer olarak kendine hemşireyi yakıştıramamis :)
Eski kız arkadaşını senin gibi bir tipten kurtardığın için öncelikle seni tebrik ederim. Umarım seni ve kariyer sandığın oldugin yeri begenmeyecek partnerlerin olur ve bol bol boynuzlar çıkartırlar kafanda.
Senin gibi g. tler muhtemelen tus Kazanamaz ve sefil bir pratisyen olarak hayatına köyde mezrada devam edersin.96 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol tusun içinden geçerim
Soran+1 yılOlum sem ne boksun da pratisyen lere laf ediyorsun
+1 yılEşşek sin aptalsın malsın.
Sen kendini ne 💩 sanıyorsun da o kızın günahını alıyorsun.
Kıza üzülmedim tam tersine çok sevindim.
Iyiki senin gibi bir karaktersiz ve egoist birisinden ayrılmış.
Bulaşma lan kıza,
kızı rahat bırak,
o kızı daha çok isteyen doktor mühendis olur sen merak etme.
Yok bilmem yanına yakışmıyormuştaaa, yok bilmem neymişteee.
Bunun ahını çıkartır Allah senden,
gün gelir senin yanına yakışan kadını,
başka adamların evinde toplarsın.
İşte o zaman akıllanırsın sen😌
Okumuşsun ama adam olamamışsın,
zeka var fakat karakter sıfır...37 Yorumla- +1 yıl
1- bana salak deme
2- Troll olma ihtimali var
3- trol olmasa bile bu sözlerimi hak ediyor ve böyle kendini bir şey sanan, karaktersiz olan çok insan var.
Bu sözlerim o karaktersiz insanlara... - +1 yıl
Önemli değil.
- +1 yıl
Abartma istersen kanka!
+1 yıl🤣🤣🤣 hahayyyt hedefleri çok daha yüksekmiş neymiş hedefin. Parayı kadından bekleyen biri daha yazık. O kız senden kurtulmuş. Şimdi ağladığına bakma zamanla unutur. Sen aşkı sevgiyi para uğruna harcayan pişmnlık diye birşey var.
72 Yorumla
Soran+1 yılParayı kadından bekleyen derken kadınları aşağılaman
- +1 yıl
Para vermek istemeyen kadın. Aşağılıkmı yani gozünde😆
+1 yılSen sevgilini sevdiğini söyleyip bizi de kendini de kandırma.
Çok seviyorum diyen adam kariyer için sevdiği kişiden vazgeçmez , aldatmaz.
Sevgilin adına sevindim şimdi çok canı yansada ilerde iyiki diyecek.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini yapmışsın.
Kız senden kurtulmuş..
Daha önce aklın neredeydi?
Kıza açılmadan önce tıp okumuyor muydun sanki?
İyi olmuş.
Ayrıldığın.
Umarım aynısını yaşarsın.90 Yorumla
+1 yılBir gün gelecek ve mesleğin önemli olmadığını anlayacaksın. Önemli olan kişinin kendini geliştirmesi, konuşmayı yürümeyi oturup kalkmayı bilmesi. Maalesef insan olmak çok zor bu dönemde. Mesleği olana ineğe tapılır gibi tapılıyor. Ama inek kadar faydaları var mı orası ayrı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAldattıgını vurgulaman... Kız galiba kadır gecesınde dogmus ki senın gibi bir insandan kurtulmuş. Sen kendıne yakılan karıyer sahıbı bırını bulabılırsın ama emınım ki huzuru sevgıyı mutlulugu hıc bır zaman bulamıcaksın.
70 Yorumla
+1 yılEğer benim sevgilim hemşire olsaydı ben ondan ayrılmak yerine gurur duyardım. Berbat bir meslek değil ki oda. Yani ayrılma sebebin sevgilinin mesleği olmamalı gerçekten yani ya. Sen sap kal bence bütün sevgiye muhtaç insanlar sevgili yapsın sende sap kal anca bu yakışır senin gibilere sevgiyi oyun oynamak sanıyorsunuz. Beceremeyeceksen umutta vermeyeceksin.
20 Yorumla
+1 yılSenin bu yaptığını bir kadın yapsa direk o.. damgasını yerdi rahat ol sana hiç bir bok demezler erkeksin ya
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kuzenimde aynı senin gibi doktor senin kafadaydı kimseyi yanına yakıştırmuyordu hemşire sevgilisi vardı kızdan ayrıldı zengin kızla evlenecem diye zengin kızla evlenecekmiş düşünceye bakarmısın ne oldu biliyormusun gitti varoş para yiyen bir kızla evlendi haha bu ne düşünce ya yazık size
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Catwom evet haketti kuzenim hemşire sevgilisini bizde tanırdık çok iyi bir kızdı teyzeme geldiğinde yemekler yapardı salak kuzenim onla evlenseydi keşke
Çok boş birisin, sen kimsin ki gencecik bir kadına "yanıma yakışmıyorsun" diyorsun? Kendini bişey zannettiğin sürece hiç bir b*k değilsin bunu unutma. Sende altı üstü doktor olacaksın astronot değil. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTanıdığım yandal uzmanı erkek bir de pratisyen hekim kız vardı. Erkek kız pratisyen diye arada statü farkı var diye bitirelim demişti, ikisi de doktordu halbuki. Bazıları statüye çok önem veriyor, yanlış mı bilemem, her kesi kendi kararı. Bu yazıyı okuduğumda onların durumu geldi aklıma yazayım dedim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Iyi yapmışsın
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburadaki dramatize edilmiş mesajları dikkate alma. ayrılmakta iyi yapmışsın davul bile dengi dengine diyerek iyi cringe bi yoruma düşmeyeceğim. ben de hekimim yanıma yakışacak kişi (erkeğim) benimle eşdeğer veya yakın düzeyde olsun isterim. hemşirelik bence bunu karşılayan bi konum değil, sağlıcakla.
01 Yorumla- +1 yıl
İşte ikiniz evlenin aldatmış gerçi ama sorun olmaz sonuçta yanınıza yakışır gerisi boş.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen senaryonun devamini yazayim: Bu kiz, onu hak eden harika birine asik olur ve nisanlanir. Sen yalnizlardasindir, hala onu stalklarken zihnindeki acabalara cevap ararken bir turlu kimseyi sevemiyorsundur. Sen omrunde bir kez yakalama sansin olan aski kaybettin. O, gercek aski bulmanin mutlulugu icinde omrunu gecirirken...
(Hayatin gercekleri...)16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYahu tip okusan ne, okumasan ne. Beni unv biraktim diye birakan adam, bugun umdugundan coook farkli yerlerde ve hayati tumuyle degismis halde. O kadar mukemmelin pesindeyken ustelik. Bugun o, iyi ki olmamis diyorum, hayatimda oyle biri var ki oyle mutluyum, mutluyuz ki bu hissi kalpsizler asla tadamaz. Ha noldu, bugun harika bir bolum okuyorum, istesem bir doktorun bile meslegini elinden alabilirim (kanitlarla yeanii). O gecmisteki insana saygi duyarim ama zerrece umurumda degil, o mu? Beni unutamadigi geldi kulagima. Hayat boyle bsy. Su an hayatimda olan adami degil dunya, sonsuzcasina seviyorum. O, beni unv oncesinde zaten seven biriydi, kendisi de ulkenin ilk 10 daki muhendisi diyebilirim. Nikola Tesla dan sonraki mucidimiz ;)
Cevap sahibi+1 yıl@şener4343 valla neler gordum, boyle seyleri umursayamiyorum. Kafasinin icinde et parcasi degil beyin olani sevmem mumkun, tabi o da kalbinden bagimsiz olamiyor. Kalbini yok sayabilenler; kalbin kas kutlesinden ibaret olmayan, kendi icinde hafizasi olan onemli bir organ oldugunu zaten bilmez
+1 yılBilmem kaçıncı senaryo ve ben aynı senaryoyu okuduğumu net hatırlıyorum
61 Yorumla
Soran+1 yılAynı konuyu yine ben açmıştım senaryo değil unutamıyorum
+1 yılne rezil bi erkeksin makam mevki bu kadar önemlimi gerçekten sendende yüksekte olsa bu seferse derdin benden üstün beni aşağılar bu sevmek makam mevkiyle olmuyo
30 Yorumla
+1 yılKız için gerçekten çok mutlu oldum iyi ki ilişkiniz bitmiş kız daha iyilerini hak ediyor. Seven insan yanına yakışıp yakışmadığını, okuduğu bölüme bakmaz ha merak etme üzüntün 24 saat bile sürmez birde utanmadan aldattım yazmışsın sonrada ağlayışı gözümün önünde gitmiyor diyorsun sen 5 yıl boyunca üniversiteden hiçbir şey kapmamışsın sizin gibilere acıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBu zihniyetle çok uzun sürmez bir iki güne unutursun ha eğer kimseyi bulamazsan paşa paşa dönersin o kıza
21 Yorumla
Soran+1 yılO kız artık bana dönmez ama bne de ona dönmem
+1 yılİnsan evladı olduğunuzdan şüphem yok.
Unutamayacaksınız hattaaa zamanı gelince onu arayacaksınız.50 Yorumla
+1 yılHemcinsimden tiksindiğim anlardan biri daha.
Doktor olacak olsan ne yazar adam olamamışsın adam..
İyi ki de ayrılmışsın o kızdan senin gibi birinden kurtulmuş yazıklar olsun ayıp a*k00 Yorumla
+1 yılTum sınıfla yatmış bir sevgili bulduğunda unutursun. Cok da mutlu olursunuz. Kariyer de yaparsınız çocuk da. Yalnız çocuk senden olur mu bilmem? Zira sen böyle birine layıksın.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyormuşsun yeterince bende topçuyum çok yakın tıpçı kankim var ve çok güzel de bi kız ama kariyeri olmayacak birine çok aşık vazgeçmedi. Sevgin azmış senin bu kadar ayrılman lazımmış zaten
05 Yorumla- +1 yıl
Bende tıpçıyım*
- +1 yıl
@Xbaşukela kslsskslslsl tıpçı akakakalaoa
- +1 yıl
@Xbaşukela keşke tıpçı yerine erkek ve iyi bi takımda topçu olsaydım ama parayı kırardım
Abi sen şakamısın aldattıysan ve onu kariyeriyle yeriyorsan durma burda yani kaybol ne terbiyesizlik.
04 Yorumla
Soran+1 yılAldattım ama tek gecelik Bi kaçamak sadece
Soran+1 yılErkek ve kadın bir Olamaz
+1 yılBu trolü abartısız 4 kez yaptı, 4'ündede millet ciddiye alarak cevap vermiş 😂 birde bunun kaynana versiyonu trollcüsü var, Allah bilir oda bu soran kişidir😂
10 YorumlaSenden kurtulduğu için yakında sevinir
Iğrenç varlık seni12 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 yıllık ilişki kolayca Unutamaz beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılTıp okudun diye kimseden üstün bir yanin yok oda sağlık okuyormus abartmissin. Kizi aldatmissinda zaten iyi olmus kiz senden kurtulmus ins kendin gibi kotu kalpli birini bulursun
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden beddua ediyorsun anlamış değilim
+1 yılAynı soruyu bir kez daha gördüm aylar önce aynı detaydı
Altına da sanırım ne kadar gerzek bir düşünce diye yazmıştım
Ahhh efkar efkar..10 YorumlaUnutamıyacaksın madem neden ayrılıyorsun. Beter ol emi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanı bu yazıyı nasıl yazıyorsun anlamıyorum. Hem aldatmışsın hem de kariyer olarak yanıma yakışmazdı o yüzden bıraktım diyorsun. Bence kız seni en kısa sürede unutsun ve şükretsin diye düşünüyorum
20 YorumlaBu hikaye gerçekse umarım unutamazsın. Ne deyim kardeş.
20 Yorumla
+1 yılSosyal statünün evliliğe bir etkisi olmadığını anlayacaksın fakat iş işten geçmiş olacak
30 Yorumla
+1 yılOff bu trol soruyu daha öncede görmüştüm inanmayın oğlum
20 YorumlaAy asil sen ona layik degilsin bunun icin kizi birakirsan ahini bir ömür tasirsin
10 YorumlaKız kurtulmuş senden. Sevindim kızin adına. Inşallah yaşattığını da yaşarsın bir gün.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten fenomen olmak için bu kadar uğraşıyor musunuz Trol sorular ile hemde
10 Yorumla
+1 yılProf u bilmiyoruz ama sen tam Bi mal olmuşsun. Tebrikler
10 Yorumla
+1 yılBi hemşire adayı olarak seni kınıyorum. İnşallah karşıma senin gibi bir insancık çıkmaz.
10 Yorumla
+1 yılUmarım o kızı unutamazsın ve ona yaşattığını aynı şekilde yaşamanı diliyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılOrasını bilmem de sana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu almanı tavsiye ederim👍😒
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka sosyal deneyin bitmedi mi? 2 ay önce de aynı soruyu sormuşsun. Tabi iki soru arasında tutarsızlıklar mevcut ya neyse. Hikayeyi ona göre yaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Doktorlar neden hep böyşe aşırı kibilri çözemiyorum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılBunu daha öncede sordun unutmucaksın vede pisman olucaksın
00 Yorumla Ayrılma gerekçen doğru ama aldatmak olmamış en önce kendine saygısızlık
00 Yorumla
+1 yılGun gelir kiz sana bunu atar
https://youtu. be/2agdQzh_zSk00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz egolu gereksiz insan. oksijen israfı. inşallah o kiz çok mutlu olur. Allah herkese gonlüne gore, hakkettigini versin.
026 Yorumla
Soran+1 yılDenk olduğu insanlar ile mutlu olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin Inşallah dogru dedin o sen o kızin dengi değilsin o kiza layık olmak için çok yükselmen lazım.
Soran+1 yılHahahahaha komik
- +1 yıl
Kız doktor olsaydı böyle demezdin nafaka avcıları
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol insani yaptığı ise gore degerlendirmek ne kadar doğru. tersine de olabilrdi adam hemsire olabilrdi o zaman o adami savunurdum
Soran+1 yıl@Etekkontrol kız doktor olsa öyle demezdi kız doktor olsa bana bakmazdı bile
- +1 yıl
Aynen öyle türk kızları para nerde orda zengin kadın bul
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol başkarı adına yorum yapamam ben kendime gore yorumladım.
Cevap sahibi+1 yılBaşkaları*
- +1 yıl
Doğrudur
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol ne bileyim 3 gunluk dunya kimin yarın ne olacaği belli değil bir gün küçümsediğin insan gelir senden daha yüksekde olur o zaman pişmanlıktan başka birsey kalmaz sana
- +1 yıl
Öyle şeyler flas tv de olur anca
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol hayır şahit oldum. kimse yasatdığıni yaşamadan ölmez.
- +1 yıl
Nedense benim cevremde öyleleri kazanıyor iyi niyetli saf temiz sevenler kaybediyo
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol bende de oyle ama o kötülerin de hakettiklerini aldıklarını gordüm.
- +1 yıl
Yüzde 1 ihtimal onlar
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol yo o kadar az değil yuzde 5 diyelim
Cevap sahibi+1 yıl@etekkontrol sen galiba nafaka odüyorsun nerde gorsem dolmuşsun gibi aynı tarz yorum 😂
- +1 yıl
İçiri girer yatarır nafaka ödemem
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol o zaman niye surekli bununla ilgili yorum yapiyorsun heryerde
- +1 yıl
Çoğu kadın para ve nafaka almak için evlendiği için olabilir mi
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol ama alakasız paylaşimlarda da yaziyorsun dertli dertli
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol hem cocuklu bir kadin bosaniyorsa nafaka almasi normal sonucta çocuklar ikisin de cocuğu
- +1 yıl
Ona birşey dediğim yok ama çoğu kadın 10 gün evli kalıp süresiz nafaka alıyor sevgilisiyle yiyor bu yüzden kadın cinayetleri artıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Etekkontrol bu konuda haklısın birsey diyemem.
Cevap sahibi+1 yılAdamın hayatı zehir oluyor boylece
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi kariyerli bir çıkar ama huzurun olmaz, bence ne istediğini bilmeyen bir şımarıksın
30 Yorumla
+1 yılKaraktersiz haysiyetsiz cibiliyetsiz seni! Okumakla adam olunmadigini bi kez daha görmüş olduk! Olmayan karakterini s*ikeyim ben senin p*ç herif senin gibi bi b*yinsiz nasıl tıp kazanmis hayret... senin gibi doktorlar dayağı hakediyor aslinda
10 YorumlaAqqqqq salağı ne kadar aptalsın sen felan tıpta okudugundan emin değilim
45 Yorumla
Soran+1 yılKendini beğenmiş değil üstün bir insanım
- +1 yıl
Yaw sen kimsinde üstün birisi olacaksın 1 2 birşey karalayıncamı üstün oluyorsun senden daha üstünleri var dayım sanatçı 70 bin takiipçisi var sen kimsinde senin ismini ben bile zor biliyorum hatta ismini bile bilmiyorum ismini duyurda öyle gel artisliğini yap halkın gönlünde iz bırakta öyle gel paşam
Soran+1 yılBu işler takipçi ile olsaydı en üstünler poposunu açan ergen kızlar olurdu demi
Tam tersi bu kafayla kız senin yanına değil sen kızın yanına yakışmazmışsın. O kız kısa bir süre geçtikten sonra aklını başına alıp düşündüğüne senin için değmediğini anlayacak ve mutlu olacak. Ama sen bu kafayla yaşamaya devam edeceksin.
00 YorumlaKusura bakmada once kizi hayatina al her boku yaşa sonra aldat birde kızı begenme yanina yakıştırma küçümse oldu paşam başka kıza yazık senin nasıl biri olduğunu farkedememiş geç kalmış. BIrde nasıl unuturum yazmışsın beteri çıksın da karşına gör sen
00 Yorumla
+1 yılO kızın ahı, göz yaşları senin yanına kalır mı? İyi ki bi doktorsun, sizin gibi egoluların soyu ne zaman tükenir acaba 🤔
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvay... doktor olabilirsin ama insan olman çok zor yazık bu düşüncene
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3 gün sürmez unutman merak etme
10 Yorumla
+1 yılSen tam bir kardeşimsin ama haklısıda bir şey diyemeyeceğim sen hemen unutursun çünkü sevmemişsin zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Kardeşimsin değil şerefsizzzzzzsin olacak
Soran+1 yılHakaret etmeyelim unutamam çok seviyorum
Boş yere üzmüşsün kızı. Kendini taşıyacak biri arıyorsan kolay gelsin, sen zaten düşmüşsün de kalkmaya bak evlat.
20 YorumlaBu arkadaşı alın burdan..
Önemli olan erkek doğmak değil adam olmak.
Bunu idrak edemeyene davul zurna fayda etmez..20 YorumlaLan utanmadan bide çok seviyorum mu diyorsun sen hsjshjs. Sevgi, aşk nedir bi öğren sen önce. Onu öğrenmeden öncede git bi araştır adamlık neymiş, bumuymuş. Ögretsinler sana ikisininde ne oldugunu : )
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat