AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Şerefsiz olunca insan götü kalkıyor işte doktor olsan ne olur adam olamadıktan sonra doktorluğunda karakterin gibi bloktan olur senin
Adam olmanın okuyup okumamakla alakası olmadığı öğrenmiş olduk tekrar..
O senin görüşün kardeş
Doktorluk ne ki çoğu iş adamı milyoner ev hanımıyla evleniyor
Ben de hemşireyim bir keresinde soru sormuşdum doktorlar neden hemşireleri kuçumsuyor diye, bazıları oylo şoy yok hömşörösölö övlönön doktorlor vor diye yazdı. Al işte bu da kanıt
Gerçekten sevmiş olsaydın bu düşünce aklının ucundan bile geçmezdi bence. Çünkü seven insan onu her şeyiyle sever öyle kabullenir. Mesleği, güzelliği, yakışıklılığı vs sorun olmaz kimse için.
Statu icinde ayrilmayan da ne biliyim yani. Kiz kurtulmuş ne diyim ki.
Mevlananin cok guzel sozu var
Güvenme varlığına bir kivilcim yeter
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter.
Şaka mısın sen, baştan başlamasaydın maden. Ama kımse yasattıgını yaşamadan ölmez merak etme 😉
Keşke matematik ve biyoloji öğreneceğine insan olmayı öğrenseydin knk
Aynnn
Doktor olmuşsun ama direkt yazmayı öğrenememişsin yazık ahahah
saygı duyulasıca ama biraz burnu havada kararların var daha olgun düşünmelisin
Ayıp etmişsin onu üzmeden başka türlü de konuşabilirsin hem de seviyormuşsun demek ki sevsen çöpçü olsa kabul edersin
Millet neen tepki verdi
Sirf güzel yakisjli diye ztn cogu insanlar birlkte olmuyor mu
Güzellik 10 20yil sonra geccek
Kibrine ne aala.
Yanına yakıştıramamak ne ya!
O kız sana çok fazla gelmiş bile, ayrıldığın iyi olmuş, kızı hak etmiyorsun.
O zaman neden sevgili oldun? Sevgili olurken kızın hemşire olduğunu bilmiyo muydun? Allah akıl fikir versin
senin ondan mevkice daha üstün olacağını düşündüğün meslek nedir hemşirelik gayet güzel bir meslek
Ben 6 7 sene sonra plastik cerrahi operasyonı yaparken eşim serum mu değiştirsin
Senin kariyerine!!! karektersiz egoist sizingibilerin sonu hep kötü bitmiştir
Emin ol sunumun mükemmelliğini düşünecek hayal gücün yoktur
Lan doktor oluyorsun ve bizlere bakmakla hükümlüsü n bu neyin kafası birde ego tavan kekdkdlslsl ona bakarsan bende bomba imha uzmanıyım gidipe alt seviyedeki insanları böyle küçük görmem asla
İlk defa bomba imha uzmanı gördüm
Ya aslında genelde mayın imha ediyordum sonra geliştirdim kendimi
Ciddi misin ya hala şaka gibi geliyor. :D
hata ettim mi diye sormuşsun ya sen pişman bile değilsin kızı üzmüşsün bide yorumlardaki şu tavra bak, insanları rahat bırak
Bunun nesi şaka gibi geldi darkjedi
Ya yanlış anlama hiç tanımadım öyle birini o yüzden öyle geliyor. :D
Tanımış oldun artık
Aynen memnun da oldum..
Kimseye bakmakla yükümlü değilim
Allahım yorumları okudukça deliriyorum jdldkdk verdiği cevaplara bak egonun insana dönüşmüş biçimi ağır bi şekilde itici doktorluğu ne sanıyorsun sen acaba dksjpdjaüdkwüwjwüfkwğdn Rabbim elinden alır bir gün kuru ekmeğe muhtaç olursun işte o zaman görürsün aslanım insann olmayı dene ilk önce sonra sevgili yap.. Yaşattığını yaşarsın bunu da unutma paşam yaşımız küçük falan ama hayatın ne olduğunu biliyoruz şükür..
@bussrraaaa benimle tartışma içerisinde olduğun için bile mutlu olmalısın
Oruçlu oruçlu iyi güldürdün abeyyy lewjdiwjdğwks sağol ya
Yükümlüsün toktorrrrr
Asıl sen kızın yanına yakışmazdın bu zihniyetle.
HAKLISIN, DOKTOR ISEN HEMSIRE ILE OLMAZ. DENK DEGILSINIZ. doktor arkadaslarin bile takmaz o kizi
O zaman niye çıktın ki
İş ciddiye bindikçe düşünmeye başladım ayrılığı
Gönül mü eylendiriyordun ayıp ya
@emineesss hayır gönül eğlendirsem neden ayrılalım gittiği yere kadar giderdi
İnsan sevdiği kişiyi herşeyiyle sever sen sevmiyormuşsun demekki
kanka sen o beyinle nasıl bu kadar iyi idare ediyorsun üvey organın kalibe zor oluyor mu
Yazık olmuş kıza dayım doktor ama yengem ev hanımı ve çok da mutlulular herşey para değil
Artik doktor fobim var. Zaten sevmezdim iyice tilt oldum
İçinde insan sevgisi olmayan birinin sırf sayısal alanda başarılı diye doktor olması ne kadar acı..
Çok seviyorum deme bari... İyi ki ayrilmissin kiz kurtulmus senden
İyi yapmışsın kardeş kızın hayatını kurtarmışsın. Senin gibi bir adamla ömrünü heba etmemiş olur
sen harbi moronsun bunu kabul et eğer o kızın beddua ederse iki yakan bir araya gelmez insallah
Hatalısın kalbin birini seviyorsa ne mesleğine bakarsın ne tipine. Bence sen sevmemişsin
Böyle şey olmaz ayıp ya ayrılırken iyi yapmışsın daha iyilerine layık
Kardeş sen padişahmısında kızın güzelim mesleğini beğenmiyorsun ne güzel bu devirde tıp okuyup hemşire olmuş daha ne istiyorsun sen allahtan belanımı?
Söylemek istemedim ama söyliyeceğim sen @mını bulmuş kıllısını arıyorsun okuyup doktor olmuşsun ama karakterin oturmamış...
Kız doktor olsaydı çocuk hemşire olsaydi böyle diyecekmiydin
Hemde süzme MALSIN hemşire terkedilir mi? hem ekonomine can verir hem sağlığına faydası olur M-A-L :)
Her doktor da vasifli olmuyo zar zor atanıp varoş hastanelerinin kucuk les oda kenarlarinda saç dökeceksin🙂🙂
sen onun kariyerini seviyorsun dahası sevmiyorsun, keşke hiç yola çıkmasaydınız yazık kıza
Yola çıkarken böylr düşüneceğim aklıma gelmezdi
yani bişey demek istemiyorum ama şu hayatta umut verip yarı yolda bırakmak kadar ağır bişe az bulunur , bizzat yaşadım ve hala ardından sövüyorum ki hakediyorda, senin hayatın senin tercihin ama sırf bunun içinde ne bileyim tekrar gözden geçir derim
Sen tam bir şeref yoksulusun.
Saygısızlık yapmayın
Önceden bilmiyormuydun hemsirelik okuduğunu ya da okuyacagini ona gore davransaydın👍
Hemşire olacak diye bıraktıysan tek hatalı olan sensin o kız da hata arama boşuna
sen bi malsın yazık sana umarım senin gibi insanlarla karşılaşmam hayatım boyunca
Saçma neden bir insanı mesleği için terk eder bir insan
Bence sen şaka yapıyorsun böyle ayrılık sebebi mi olur egoist kendini yukarıdan görme
Kesinlikle anlıyorum mantık insanısın ben de öyleyim keşke hiç başlamasaydın ama çünkü ah almış oldun
Seninki sevgi mi şimdi?
Bile bile kızı üzmüşsün sadece yürüyen ego seni
Yaşın çok küçük zamanla anlarsın
Aga sende ego + totoşunun korkusu da var sanırım hem zaten eleştiriye açık olman lazım dimi abicim jdsşdjaüajsü hani soruyorsun herkes yazıyor ediyor egonla mutluluklar çok iticisin bu arada jdlsjfkd
Teşekkür ederim canım
Öğretmen olsaydı ayrılcakmıydın? Kutsal mesleğe bakış açını merak ettim
Ben olsam ayrilirdim doktor nerde öğretmen nerde
@Yeşil121 ben diş hekimliği öğrencisiyim ama öğretmenler gözümde hala kutsaldır afedersinde nesi var öğretmenlerin zihniyete bak
Vizyonunu seveyim sen tusla mecburi hizmetle hırpalanırken umarım kız yurt dışına falan kapak atar
Keşke nefes aldığın için senden ayrılıyorum deseydin.
Egonuz totonuzdan büyük sayın kendini beğenmiş ukala toktor yarin ne olacağı nı bilemezsin
İyi yapmışsın kız senin gibi bir dangozdan erkenden kurtulmuş o daha iyilerine layık
Kıza iyi olmuş senden kurtulmuş
Ne kadar kötü iğrenç bir zihniyet ya bu böyle
Bu ne onyargı ya
Ön yargı yok dengini arıyorum
Aşağılıksınız dengini aramakta haklısın, davul bile dengi dengine
Mantikli kardeşim iyi yapmissin sevgi herşeye yetmiyor davul bile dengi dengine
Hemşire ve öğretmen en iyi sevgili olunacak iki meslek grubu
Bende üniversitesi mezunuyum o ilkokul mezunu diye istememistim
bune lan galiba tum kizlar hemsire ya yorumlara bak
İyi ki onu kendinden kurtardın. Kendine ifade etme biçimin çok gaddarca
her açıdan yanlış, şartlar ne olursa olsun yanlış. saygılar
Ne saygısı? bacım çocuğuna da kanlı demeyelim dimi
Biraz haksızsın. Ama biz yúksek statülüler hep böyle durumlara düşüyoruz :(
" hedeflerim çok büyük" dediğine göre zengin birinin kızıyla evlenmeyi düşünüyorsun belki de
Bence zengin birinin kızıyla evlen
Gene kafalar bir milyon Sen bilirsin yani
birader, seni dövesim geldi kusura bakma
Bastan baslamasaydın o zaman