AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
kendi mesleği dolayısıyla kendisini üstün görebilecek kadar zavallı bir yaratıktan kurtardığın için kıza iyilik etmişsin
@cilginsey pardon niye zavallı durum tam tersi olsa kadın doktor erkek hemşireye bakar mı?
@Lewandowski34 Bakmayacaksa o zaman nişanlanmayacak bu bir.. ikincisi burda kadın erkek simetrisi kuramayız evin maddi yükünü taşımak erkeğin asli sorumluluğudur... dolayısıyla erkeğin mesleğinin önemi ile kadını kıyas edemeyiz, mesela babam mastırlı idi annem de ilkokul mezunu. Böyle çok çift vardır tersi zordur ama bu çok olağandır
@cilginsey olsun senin babanın mastırlı olması bizi hiç ilgilendirmez kim canı ne isterse onu yapar kimseye soracak ya da uyacak değil
@Lewandowski34
Soracak değilse sormasin... soruyorsa cevabını da aldi iste kendini bir bk zanneden zibidi
Acaba sen onun yanına yakışıyor muydun merak ettim belki dibe batıcaksın istediğin yolda o zaman seni kim beğenecek
İğrenç bi insansın cidden allah senin belanı versin bunun için ayrılınır mı yazık o kıza kim bilir nasıl parçalanmıştır kalbi allah seni bildiği gibi yapsın adi herif. yaşattığını yaşamadan ölmezsin umarım.
Geçerli sebep. Bazı insanlar sevgi değil konum ünvan ve maddiyat daha önemlidir.
Ama bi gerçek Var ki bunun sebep olarak gösteren de asla karşımdakini gerçekten seviyorum yalanını söylemeyi bıraksın kendini de kandırmasın
Bi gün mevzunun ünvan ve para olmadığını anlayacaksın. Egonlarından sıyrıldığında.
En baştan bilmiyor muydun mesleğini ben o kısma takıldım
Tabi tercihine saygı duyarım. Herkesin doğruları da kriterleri de kendine özgü.
Misal bu düşüncede biri doktor maaşı iyidir diye yanında olacak bir kıza kızamaz tepki gösteremez yani:) Gösterirse de kendiyle bu çelişkisini durup sorgulaması lazım.
ikinizde bi sağlıkçı olacaksınız bununla gurur duymak yerine kızı rencide etmen biraz kötü olmuş, sonuçta kızında elinde olan bişey değil ama daha sonra kızda kendini yükseltebilir belki bu yönden de bakmak lazım. Yaşadığım şehirde doktor ev hanımıyla evli ve bununla gurur duyuyor. yazık halimize..
Gayet mantikli bir sebep kimse boşa havlamasin. Herkesin belli bir kriteri var.
Düzgünce söyleyip noktayı koymuşsun tebrik ediyorum. Yalandan sebepler çıkarıp da ayriladabilirdin
İnsan insanı insan olduğu için sevmeli. Absürt nedenlerle ayrıştırmak sadece ırkçılıktır. Ha yapabilirsin bunu kadınlar daha çok yapıyor ama yinede aşk sade olmalı
Doktorlar hemşireler ile genelde sadece flört eder sanırım bu konuma düşmekten çekindin
Patron sekreter adı çıkmış bu da öyle bir mesele. Tek hatan bunu bile bile ona şans verip duygularıyla oynaman.
En başta böyle düşüneceğim aklıma bile gelmedi
Tabiki hatalı değilsin karakterini belli edip kızı senin gibi karaktersiz biriyle ziyan etmek istememişsin hatalı olduğunu düşünme bu yüzden haklısın kardeşim :)
Egomanya ötesisin doktorsn sadece kral olsan ne fayda mezarda hepimiz eşitleniriz
👍
Yemişim doktoru. Doktor olsa ne olur çöpçüluk yapsa ne olur karakteri düzgün olsun insanın. Ayrıca aradığım yorum tebrikler
@birsuskuncicek durum tam tersi olsa kız doktor erkek hemşireye bakar mı sence niye yükleniyosunuz adama? dönün bi kendinize bakın önce
@Lewandowski34 lan sız topluca delırdınızmı. ben şımdı sevgılımden aşık olduğum adam sırf mesleğı yüzünden ayrılıcam sonra ınsanım dıye dışarda gezıncem allahım nasıl kafalar bu ya empatı yapıyorum yok yıne olmuyor. yıne yapamazdım saçma yanı
@Tutku97 siz kadınlar bi adama aşık olmadan mesleğine de bakarsınız o yüzden böyle bir problem yaşamazsın zaten ;)
@Lewandowski34 offf bunun cınsıyetlede ılgısı yok bunun ınsan olmakla alakası var. gördüğümüz üzere ınsan olmayan kadınlarda var senın gıbı soruyu soran gıbı ınsan olmayan erkeklerde var. eskı sevgılım ınşaatçıydı bense öğretmenım. ayrılmasaydı benden evlenırdım benım ıçın aşık olmak önemlı statüsüne bakarak evlenıceksem mantık evlılığı olur onun adı
@Tutku97 bir kere soruyu ben sormadım soruyu soranın yaşı farklı bakarsan eğer. Kadın doktor böyle bişey dese kimse bişey demez kadın doktor olmuş sana mı bakacak derler kimse tepki de göstermez. Erkek yapınca aynı şeyi herkes yükleniyo hakbuki bu soruyu soran da kadınlar gibi düşünüyoken kadınlar niye bu kadar tepki veriyolar bunu anlat bana?
@Lewandowski34 ben sana az önce ne dedım cınsıyetle alakası yok dedım ınsan olmakla alakalı bırşey demedımmı. bırını baştan seçse anlarızda. mesela sevgılı olmadan hemşıreyle evlenmek ıstemıyorum krıterıme uygun değıl dese anlarım. ama ınsan sevgılısını mesleğı ıçın terk edıyorsa kadın veya erkek fark etmez ben o kışıyı ınsan olarak görmem artık. dıyorum cınsıyet olayını sen çıkartıyorsun ne alaka
@Tutku97 niye terketmekle baştan reddetmenin farkı ne. Hemşire diye sevgili olmadım dese insan mı olacak karakterli mi olacak?
@Lewandowski34 ben sana nıye laf anlatmaya çalışıyorumkı hadı ıyı akşamlar
@Tutku97 tabi işine gelmeyince laf anlatamazsın
@Lewandowski34 yok cahıl bırıne karşı konuşmuyorum kıtap gıbı sessız oluyorum normalde. boşuna nıye parmaklarımı yorayım değılmı
@Tutku97 haha sen cahil olmasan benim ne demek istediğimi çoktan anlamıştın bile gara cahil
Lütfen tartısmayn arkadaslar herkesin kendine göre bir dogruluk payı vardır ben sert bir yorum yaptm cünkü kadnlarn statü farkı yüznden terk edilmelerini hazmedemiyorm erkek tabiatı bir nebze olsn bunu kaldırabilir diye düsünüyorm tutku destegn icin ayrıca tesekkür ederm
@birsuskuncicek tabiki biz erkekler her şeyi kaldırırız sen ne diyon :D
Erkek icinde zor ayrlık hangi bahaneyle olursa olsn herkes icn zor iyi geceler
ama yine de girecekse erkeğe girsin demi leş zihniyet
Kız için hayırlı olmuş böyle düşünen birinden kurtulması
Umarım kendin gibi düşünen birine denk gelirsin amin
Onunla sevgili olurken aklın neredeydi. Onun ahını aldın. Kesin ahı tutar. Süründüğünde o aklına gelir artık
Sevseydin yanına yakışıp yakışmadığının bi önemi olmazdı ahmak
sen onu gerçekten sevmiyormuşsun ki zaten gerçekten sevsen bunlara takılmazdın iyi yapmışssın ayrılmakla senin gibi birisiyle zaman kaybetmemiş kız..
Allah aşkına hem çok seviyorum deyip hem de kariyer düşünen birinin sevgisini önce sorgularım😂😂😂 ciddiyim şaka mısınız artık bu gözler daha neler görecek bu kulaklar neler duyacak 😂😂
Mühendis ve aileden zengin olsa yine ayrılır mıydın kendi açımdan merak ediyorum. Bu konudaki fikrim ise, haksızsın... Her şey yolunda gidiyoken egonun kurbanı olmuşsun başka bişey değil.
Eğer gerçekten sevseydiniz bence mesleğine bakmazdınız. Sizi sevecek birisini istiyorsanız sadece kalbine bakın, yanınıza yakışacak birini arıyorsanız evet mesleğine bakabilirsiniz sonuçta bu hayatta keşke, pişmanlık diye şeyler de var.
Sen bir çöpçüyle ya da bir hademeyle evlenir misin?
@_9elevator9_ evet ne var ki bunda
Mutlu olmadıktan sonra iyi mevkide olan biriyle napayım ben peki onu söylesene bir? Aşkın ilk heyecanı olmuyor her zaman gerçekten sevgi, sadakat ve anlayış kalıcı oluyor. Düşünsene her gün eve geliyorsun ve birinin yüzüne bakmak zorundasın fakat bu kişiye katlanamıyorsun sırf mesleği icin ona bakmak istiyordun gibi bir şey bu. Eğer gerçekten seviyorsan mesleğine bakmazsın dediğim gibi. Hademe ya da çöpcü insanlar neden sevilmesin? Anlamadım yani herkes para yönünden iyi durumda olmak ister zaten ama sevgiyi bulmak kolay değil
@wosjwodjsosskrö Ya yürü git şimdiki devirde paraya bakmayan kadın yok. Her kes kendi ve çocuğunun geleceğini düşünür. Tiyatro yapmana gerek yok bu kadar
Herkes aynı değil...
Ya sen gerçekten safsın. Sevgi , aşk böyle bir şey gerçekten var mı sanıyorsun? Aşk veya sevgi karın doyurmaz bunu bi anla. Zaten aşk dediğin şeyin büyüsü kaçıyor evlendikten sonra sonsuza kadar sürmüyor. En azından kadınlar uzun sürdüğünü sanıyor.
Saf değilim sadece mutluluk istiyorum. Hayatı çok iyi görüyorum emin ol. Para mutluluk veriyor mu evet doğrudur ama hepsi geçici. Karnın doyduktan sonra ihtiyacını karşılayabildikten sonra paranın pek de anlamı yok. Dünyanın en iyi arabalarına bin istersen en iyi yerlerde yaşa eğer mutlu değilsen ne paranın anlamı var ne de çok başarılı olmanın. Bunu bir gün sen de anlarsın belki. Yok kadınlar şöyle sanıyor yok kadınlar böyle sanıyor? Artık genellemeden vazgeç bence herkes aynı değil ilk önce üslubuna bak
Eğer mutlu değilsen başarılı olmak zorundasın çünkü hiçbirşey yapmassan daha da mutsuz olursun. İşte mutsuzluğu aşman için atacağın adımlar seni güçlü kılar ve bir daha mutsuz olmazsın. Aşk gibi zırvalıklar da dediğim gibi evliliğin ilk yıllarında tazedir , daha sonra eve para gelmeyince görürüm ben o aşk diye zırvalayan kadınları..
Görüş sahibi devir deişti hanım efendı sende iyi biliosun bugun yıllar önce sevdım kızla karsılastım az sohbet ettık ben elektrik teknıkerıyım oda 2 yıllık halkla ilişkıler mezunu sekretelık yapıo ayak ustu sevgılın ne iş yapıor fılan dedım polis dedi devir deıstı artık kadınlar statülü erkek e baka ılk zengın ister sonra doktor mühendis avukat vss die eler hersey para bu devırde bir erkek in sevmesı için meslek i iyi olması gerekıor
@rızıo Aynen kardeşim bunlar ergen kafasından çıkamadılar hala aşkın sevginin filmlerdi ki gibi romantik ve sonsuz olduğunu sanırlar ama öyle değil işte aşk lüks içinde güzeldir. Ağzı kokan birinin aşkını kim napsın öyle değil mi?
Çevrenize bakıp yorum yapıyorsunuz... Herkes aynı değil diyorum yok ergendi bilmem neydi. E şimdi de buraya soru soran kişi erkek yani habire kadınlar üzerinden yok statü yok para bilmem ne konuşuyorsunuz demek ki devrin değişmesi sadece kadınların isteklerini değiştirmemiş? Herkes aynı değil diye kaç kez söyleyeceğim bilmiyorum çoğunluğu kastediyorsanız orası ayrı bir durum ama herkes aynı değil. Senin eski sevgilin statü bakıyor diye ben de bakıyorum anlamına gelmiyor senin eski sevgilin öyle yaptı şöyle yaptı diye ben de aynısını yapıyorum anlamına da gelmiyor bu yüzden biraz geniş düşünmek gerekiyor hep çoğunluğa bakarsak zaten biz yanmışız
Özellikle şunu anlamadım eski sevdiğine sordun sırf mesleğini söyledi diye mi statüye baktığını anladın? Soran sensin aslında.
evet sordum ben işçiyim hem baya güzel güzel kızlar güçlü erkek sever büyük kısmı genelleme yapmıom kendı aılesıde fakır malları mulklerı yok
Bak yine anlamıyosun, diyelim ki senin aşık olduğun çocuk dandik bir fakültede okumuş , iş bulamamış ama senin düzgün bir işin ve maaşın var. Şimdi sen her şeye rağmen bunu bildiğin halde , geleceğini yani parayı mı yoksa aşkı mı seçersin? Hadi buyur.(Bi de gerçekçi ol lütfen)
Tamam işte sen sormuşsun bunda bir şey yok sevgilim mesela iyi bir mevkide olsa bana da sorsan söylesem sana bu imayı vermiş mi olacağım? Eğer sen sormadan söylese falan hadi neyse ya da habire onun işinden bahsetse tamam diyeceğim
Ben zaten bunu düşünerek cevap verdim ben sadece mutlu olmak istiyorum tabii ki karnım doysun ihtiyacımı karşılayayım ama mutlu olayım. Çünkü şu hayatta bulması en zor olan şey bu artık mutluluk ve huzur. Ben karşımdaki kişinin karakterine bakıyorum sadece, herkes kendi işinde yükselmek ya da daha iyisini bulmak istiyor zaten ona bu konuda yardımcı olmak isterim iş bulmasına yardım ederim ama bu durumda ben de olabilirdim benim iş bulamayacağım ya da bir gün işimden olabileceğim ihtimali de var bunu da düşünmek lazım. Ya da çok iyi olan kişi de öyle bir gün hata yapar ve bu hata mesleğini elinde alabilir vs vs şu hayatta en önemli şeyler bunlar sağlık mutluluk huzur. Tekrar söylediğim gibi karnın doysun ihtiyacını karşılasın insan bir şekilde part time vs çalışır bişey yapmaya çalışır bununla insanları yargılamak kırıcı
Fazla iyi kalplisin ya da tiyatro yapıyorsun. Evlilik 2-3 yıl güzeldir geri kalan yıllarında ise aşk , sevgi hepsinin büyüsü kaçar. Çocuğun ihtiyaçları , büyümesi derken problemleri de büyür. Odası , eşyası , kıyafeti derken üzerine vergiler de gelince aşk , sevgi kimmiş be? Ama sen bu durumda bile karnım doysun yeter diyorsan pes artık sözün bittiği yerdeyim!
@_9elevator9_ kardesım kızların anaları fena benım kuzenım var kendısı uzman çavuş kızın babası karakola gidip benım kuzenın aylık maasını sormus ınsan utanır hatta aılesı bızımkılerle tanısmaya geldıler konu ciddeye bının kızın anası mal mılk sorgılamaya basladı bızımde malımız mulkumuz baya ıyı 30-40 dönume yakın arsalar evler dukkanlar var kızın anası malı duyunce satın kızıma ev alın vs falan fılan dedı 8 tane en az altın istedıler bide dindar aıle :D
haklısın hanım efendıı senın dusuncende kızlar az baya guzel kadınsan boyle dusunmen sasırtıcı ama
Doktorlar bu kadar egoluysa zaten o yüzden çoğunun suratı 1 karış gidince yanlarına
Çalışma şartları sen gibi yüzlerce hasta geliyor herkese saçma gülücükler saçamayız işimi iyi yaparım ama gülmem bundan size ne suratım da beş karış olur karışamazsın buna
Ay karıştırdım da öldürdüm sanki. Benim işimde de 100 kişiyle uğraşıyorsun. Hemde önüme kırıla kırıla gelmiyorlar. Ama suratımı asık tutamıyorum. Bir tek insanla uğraşan sizin meslek zaten. Aman allahım bak sen
Saygı duy biraz doktorlara
Senin gibi olanlar hariç duyuyorum sen kafana takma koçum
Hatalısın. Hemşire olduğunu yeni öğrenmiyorsun. Madem bir geleceğiniz olamazdı, bu ilişkiye hiç başlamayacaktın.
Tamam iyi hoş kafana göre birini bulup ilerde ya mutsuz olursan?
Mutlu olurum ben zeki insanlar Bi şekilde mutlu olmamın yolunu bulur
Peki zeka küpü
İnşallah bir ömür bekar kalırsın da senin gibilerin nesli devam etmez...
Beddua etmeyin lütfen
Hemşirelikte gayet güzel bir meslek öyle herkesin yapabiliceği bir şey değil. Tabikide bu senin hayatın senin seçimlerin yanında nasıl birini görmek istiyosan öyle biriyle birlikte olmak en doğal hakkın. Ama kendini karşı tarafın yerine koymalısın. Kırıcı bir ayrılık sebebi olmuş. Hakkında hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kariyer hedefiniz ney? Mantıklı bir düşünce saygı duyuyorum ayrıca yakın tarihte benzer bir konuşma yaşadım. O yüzden merak ettim hedefiniz nedir ve yanınıza nasıl birisini yakıştırıyorsunuz?
Karaktersizsin yanına yakıştıramıyormuş sen kimsinde yanına yakıştıramıyorsun keşke tıp okuyacağına insanlık öğrenseydinde varsın esnaf olsaydın Görgüsüz
Doktorlar genelde çirkin oluyor hemşirelerde genelde güzel oluyor para ile güzellik birbirini dengeliyor Guzel doktorlarida hastahane sahipleri alıyor gerçekler acıdır :))
Evet maddiyata ya da meslek farkına bu kadar takıksan senin kararın elbette ayrılabilirsin. Sana saygı duyuyorum ama keşke baştan onunla beraber olmasaydın eğer böyle bir takıntın varsa. Kıza gelecek olursak senden kurtulması iyi olmuş kusura bakma😂 hahah
Bu ne ego ya. Sanki tek tıp okuyan sensin. Sen kimsin ki kız senle bi süre de olsa sevgili oldugu icin lütuf olasın. Ayıp etmişsin kıza okumuşsun ama adam olamamışsın. İstemiyorsan en başında kimseyi hayatına almayacaktın.
seni bu ülke doktor yapmamalı... daha kişiliğin oturmamış herşey iş güç mü o zaman bir doktor da seni tercih etmemeli...
Amacına hizmet etmişsin.
Mantıklı hareket.
Herkesin kendi hayatı isteyen istediği gibi yaşar hayatı.
Duygusal bakmamak gerekir olaya.
Hayırlısı neyse o olur zaten.
Ahahah ben de yakında hakim veya savcı olacağım ve doktorlardan daha yüksek maaş alacağım için doktorları beğenmeyeceğim. Nasıl güzel mi böyle? Demek ki neymiş kendini bulunmaz hint kumaşı sanmayacakmışsın 😎
Doktorlar her zaman kibirli egolu hiç şaşırmadım bu kadar büyütmeyin gözünüzde
çoguda fakır fukara çogcu zengının çogcunun devlette ne işi var?
Anlamadım kardeşim ne dediğini
doktorlar hem kibirli hem egoist dedınya haklısın emın ol hepsi fakır fukara cogcu ya da orta halli aıle çocugu zenginin çoçuğu devlette çalısmaz
Kanunen suçsuzsun, ahlaken karaktersizlik yapmışsın.
Sen sadece sevdigini zannetmişsin. İş daha fazla ileriye gitmeden kız kurtulmuş çok şükür
Ben de hemşireyim ve kahkaha atarak okuduğum bir metin oldu :) saygı duyuyorum düşüncenize kariyerinize odaklanmanızı tavsiye ederim.
Hemşire hanımmm
baştan sorsaydın madem öyle, sanki evlencen de ayrılıyon gerçekten sevmiyormuşsun demek ki, sevsen bu saçma b*ktan sebepleri umursamazdın
İkiniz de ne güzel tıp okuyorsunuz daha ne kadar denklik istiyorsun anlamadım ki?
Kız hemşire ne tıpı
tamam ne fark ediyor doktor mu olacak illa seninle sevgili olması için
En azından aldatıp yerle bir etmemissin. Belki kızda iş hayatında yükselirdi erken karar vermişsin sanki
Gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. Sevseydin her şekilde yakıştırırdın yanına.
Gerçekten seven insan senin gibi düşünmez bir de onu sevdiğini söylüyorsun
Senin karakterine ekmek banayım ben karaktersiz seni.
Öyle düşünüyorsan keşke ilk başından beri sevgili olmasaymışsın
Çok kırıcı bir durum
Hatalısın tabi.
Sevdiğinden parası olmadığı için vazgeçmekten farksız.
Keşke en başından sevgili olmasaydın ya da ayrılma sebebini söylemeseydin. Rencide etmişsin çünkü. Onun dışında davul bile dengi dengine diyorum.
Yaptigin yanlis dogru diyemem ama baska yontemler vardi ayrilmanin.
Empati yapabilseydin biraz iyi olurmus.
Aynısını bende yapmıştım karşımdaki insanı eğitimi yüzünden uzup ayrılmıştım inşallah ah almazsın kardeşim
O zaman boşver herşeyi hayatında kadin olmasın kariyerini düşün. He sunuda soyleyim sana değer veren insanların ahını alma yoksa kendini sasirirsin
Hata etmişsin ama ayrılarak değil sevgili olarak sana laf eden kızlar doktor olsalar kendilerin den düşük para kazanan adama bakmazlar ama sen yapınca suçlu olursun. Bir daha dengin olmayan biriyle olma ki karşı taraf da üzülmesin
En iyisini yapmışsın kardeşim herseyden önce kendini düşünmelisin. Hep bayanlarda olmamalı tercih. Doğru yoldasın. Kendisi aynı konumda olsa emin ol yapacağı şey tamda senin şu an yaptığın olurdu sevgi herşeyi çözmüyor malesef.
Peki onun hemşire olduğunu bilmiyor muydun önceden? Ne diye umut verdinki kıza? Hem gerçekten sevsen böyle yapmazdın bence, bunlar bahane
E sevgili olurken bilmiyor muydu? Bence bahane
Güzel (yakışıklı) değil diye ayrılmakla böyle bir meslek yüzünden ayrılmak salakca. Çok güzel meslek bence.
Yani yadırgayamıyorum aynısını birçok kez ben de yaptım çünkü he ben ayrılmadım baştan kabul etmedim gerçi ama yine de haksız sayılmazsın bence.
reis senın meslek ne manıtanın mesleği ne
snein tercihin tabi ama mesleğe göre de yargılamak ne kadar doğru bilmiyorum. Doktorlar genelde doktorları tercih ediyor sanırım
Aynı muameleyi göreceksin merak etme
Bana bi muameleyi yapacak insan var mıdır bilmiyorum
Meslekten muracak zannetme hayat seni karşına insan gibi sandığın birini çıkarıp heryerinden vurdurur ama yaşayacaksın insan değilsin çünkü bekle o vakti.
Ben üniv okuyorum sevgilim lise mezunu durumları da iyi çok şükür. Ama hiç bir zaman onu küçük düşürecek en ufak bir kelime bile söylemedim. Gurur kırıcı çünkü. Sende böyle yapmasaydin keşke çünkü gün gelir belki seni böyle seveni de bulamazsın
Sen onu aldatirsin
Çok seven insan Böyle düşünmez. Bu şekilde bi düşüncen varsa yol yakindaken bırak
Mesleği yüzünden begenilmemek cok kötü
O kızın ahi çıkar senden merak etme
.
Siz birliktelikten anlamıyorsunuz.
Şirket kurup çalışan alın kendinize.
.
Iki çocukla kapiya koysaydın daha iyi olur aslında hayata tutunacak sebebi olurdu
Vallah statüden önce hayatınızdaki insan doğru mu eğer bundan eminseniz o insani hiçbir şey yüzünden bırakmayın.