Hamileyim ve kocamla buyuk tartışma yaşadık dün aksamdan beri eve dönmedi çok üzgünüm ama ne yapacagimi bilmiyorum 😔?

Merhaba ,8 ay once evlendim o haftalik hamileyim. Şu an esimle hic ama hic anlasamiyorum. Ben ozel bir sirkette iyi bi pozisyonda calisiyorum.
Normalde de uygun olmadigimizi biliyordum ama dedim yetiskiniz olur ve seviyordum da.

Ben cocukken pek fazla durumumuz yoktu yani zor geciniyorduk cok zorluk cektik. Sahip oldugum herseye kendim sahip oldum calisarak, krediler cekerek babam ve annemden tek kurus almadan. Ama eşim tam tersim bi hayat sürmüs hep hayati boyunca ve hala.

Dun yine tartistik ama bana gelenler geldi actm agzimi yumdum gozumu, annen baban olmasa kimse yuzune bakmazdi, is bulamazdin dandik bi universitenin dandik bir bolumunden mezunsun senden binlerce var , sen neyi kendin calisarak kazandin ki ama ben senin gibi degilim dedim etrafindakiler senin yuzune guluyor diye dostun mu saniyorsun 2 gun islerini gorme aramazlar bile seni dedim. Gözleri doldu aglamakli oldu sesi titredi gercek dusuncelerin bunlardı madem niye benimle evlendin amacın neydi dedi , cekti gitti.

Sabaha kadar bekledim gelmedi eve halâ daha yok , az oncede sacma sapan bi story atmis simdi pisman oldum agir konustum biliyorum ama affetmez beni.

Tamamen haksiz miyim blmiyorum ama kimseyede anlatamadim sizce bu durumu nasil duzeltebilirim bi yolu var mi?
Hamileyim ve kocamla buyuk tartışma yaşadık dün aksamdan beri eve dönmedi çok üzgünüm ama ne yapacagimi bilmiyorum 😔?