Kocamla 3 gün önce boşandık. Eve geldiğimde aşırı bir boşluk hissediyorum ve kötü oluyorum. Ne yapmalıyım?

Ben 22 yaşındayım ve kocamdan 3 gün önce boşandık. Bana hiç bir şey yok ama eski heyecanımı kaybettim artık yapamam dedi bende gurursuzluk etmedim ve kabul ettim madem öyle yolun açık olsun dedim.
Gidecek bir yerim olmadığı için kaldığımız evi bana bıraktı kıyafetlerini toplayıp çekip gitti.
Çocugum yok ve tek başına bu koca evde kendimi sorgulayıp duruyorum ağlıyorum. Heran kocam gelecek diye hissediyorum. Uyku tutmuyor yediğim yemekten tat alamıyorum. Çarşafları bile değiştirmedim kokusu gitmesin diye. Çünkü ben onu gerçekten sevdim. Bunu beklemiyordum.
Aileme de gidemiyorum çünkü orada zaten huzurum yoktu önceden.
İşe gidince biraz kafam dağılıyor yani gündüzleri idare ediyorum ama gece olunca düşünmekten duramıyorum. Ne yapacam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Beyni ile cukü yer değiştirmiş şahışlar benim sorumdan sg olup gidebilir mi saçma sapan yorumlar yapip beni sinirlendirmeyin daha fazla
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler
Kocamla 3 gün önce boşandık. Eve geldiğimde aşırı bir boşluk hissediyorum ve kötü oluyorum. Ne yapmalıyım?