Merhaba 30 yasındayım mimarım 3 ay önce evlendim, evlenmek gibi bir niyetim yoktu evden işe, işten eve bir hayatım vardı mutluydum ailemle.. Sonra esimle tanistim 2 ay icinde evlendik ve İstanbul'a yerlestim kocam cok yoğun calisiyor bense burada hic bir yeri bilmiyorum kimsem de yok, üstelik şu an çalışmıyorum da. Gecen hafta eski is yerimle iletisime gectim tekrar calismak icin gel goruselim yuz yuze dediler olacak gibi.
Dün aksam eşimle konustum , sen planını yapmışsın bile, 3 ay dolmadan boşanmak icin mi evlendin benimle? dedi bende anlattim mutsuz oldugumu yapamadığımı v. s o da ailene cok baglisin anliyorum bu cok guzel ama bagımlılık senin ki ben de senin ailenim artık sen hic bi zaman benimle biz olamadin dedi. O zaman Eskisehire gidelim orada yasayalim her sey güzel olur bizim icin dedim yani her isim burdayken yapamam ki dedi, bende burada yapamam geriye tek secenek kaliyor dedim. Ya birak Allah askina dedi gitti ve dün gece gelmedi eve, bugun de gelmedi bende aramadim, yazmadim hic kendimi ona cok uzak hissediyorum bilmiyorum bende mi hata ama cikmazdayim. Yarın dönmeyi dusunuyorum evime henuz kimseye söz etmedim tabi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer