Bu gün kavga ettik. Ben babamın evindeyken babam bizi hep döverdi ve 17 yaşındayken eşim beni bir yerde görüp gelip istedi 8 yaş büyük benden ve beni onunla evlendirdiler bana bir kez vurmadı hep iyi davrandı asla kısıtlamadı. Ama ben her kavgada ona sen beni on yedi yaşımda aldın diye vururum sabah bir konuda hafif tartışırken ona adam olsan beni 17 yaşında çoçıuk yaşta almazsın gelin diye dedim bana seni sevdiğim için sahip çıktığım için Allah belamı versin bıktım artık unut be deyip gitti ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBurada esinde bir hata yok. Seni görmüş beğenmiş, istemiş, ailen seni ona vermemeli evlendirmemeliydi. Ayrıca ailenden şiddet görüyormuşsun, kaldı ki esin sana ol. asi gerektiği gibi iyi davranıyor. Tartışmalar olur ama bence sen aynı şeyi sürekli ona yükleyerek ortamı daha da geriyorsun bence yapma. Evliliklerde tartışma olur ama onu inciten bir şeyi sürekli tekrar etmen hoş olmuyor. Geçmiş gitmiş. Oda sana farklı seni rencide edici daha büyük sözler söyleyebilir. Bence uzatma bu mevzuyu eskiyi eskide bırak
Eşin mutlaka gelecektir.
Eğer eşinle mutlu değilsen ve ileriyi göremiyorsan ayrılırsın olur biter. Umarım ayaklarının üstünde duyabilirsin yoksa baba evinde dayak yemeye şiddet görmeye devam edersin kocanı mumla ararsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası eşin bana biraz haklı geldi tabii ki şu konuda eşini kınamıyor değilim 17 yaşındaki biriyle evlenmesi konusunda ancak sonuçta senin de rızan varmıştı sanırım ve eşinde sana kötü davranmamış ayrıca bunu insanın başına kakar gibi hep olumsuz zamanlarda söylemen de çok içti hiç kusura bakma normal zamanda hiç problem yok kocacığım aşkım canım cicim ancak adam sana kötü bir şey söylediğinde hatta ya da tartıştığınızda kötü bir şey söylediğinde de değil herhangi bir olumsuzluk olduğunda hemen adamın adamlığına kadar laf etmeler falan evlenirken iyi günde sorun yok da kötü günde mi sorun var bana göre kesinlikle hatalısın madem o kadar istemiyordun ya da adamın adamlığına kadar laf edecektin senin gözünde 17 yaşında biriyle evlenen kişi adam değildi o zaman hiç evlenmeseydin her ne kadar zor durumda kalırsan kal neyse akşam şöyle güzel bir sofra kur vine çağır mutlaka zaten sen çağırmasan da gelir diye düşünüyorum Ne yapacak gelmeyecekti daha sonra özür dile gönlünü al bir daha da böyle şeyler söyleme çünkü bak bir kere evden gitmiş Bir kere evden giden bir daha gider ve bu sefer hiç dönmez Sen de ileride ah vah dersin keşke demeseydin falan dersin
21 Yorumla
Soran+1 yılRızam yoktu bir mal alır gihi aldk brni bana gelip beni tanımak istediğini söylemedi bile
Eşin sana karşı iyi biriyse ne diye zamanında yaptığı yanlışı sürekli yüzüne vuruyorsun? Sana ne güzel bir hayat sunmuş. Babanın evinde maruz kaldığın kötü muameleye onun yanında maruz kalma durumun olmamış. Şimdi böyle bir adama kötü davranmak doğru bir şey midir diye sana sorarım? Tamam zamanında sadece senin iyiliğini düşünerek 17 yaşında seninle evlenerek bir yanlış yapmış olabilir. Fakat eşin seninle evlilik düşüncesi olmasaydı halin ne olurdu diye aklından geçirmeni isterim. Belki babanın daha fazla olacaktı. Belki de baban seni çok kötü bir adamla evlendirmek isteyecek idi. Bu gibi kötü durumları düşünerek eşine bir şans vermeni ve onu sevmeni tavsiye ederim. Aksi takdirde eşini saçma sapan bir takıntı uğruna kaybetmiş olursun. O sevmediğin baba evine de geri dönmek zorunda kalırsın. Aklını başına al, kendini ve geleceğini düşün. Ondan sonra harekete geç.
00 Yorumla
+1 yılNeden boşanmadın madem bu kadar mideni bulandırıyor bu durum? Tamam 17 yaşında zorla evlenmişsin bu zor ve üzücü bir şey. Kocan snaa kötü davranmıyorken okula hazırlanıp okuyup kendini hayata hazırlayıp vedalaşabilirdin onunla bu kadar sevmiyorsan. 25 yaş altı evliliği gerçekten hiçbir zaman mantıklı bulmam. Herkes önce kendi hayatını kurabilmeli. Hayat birleştirmek sonraki iş ama o zamanki çaresizlikten kurtulduğunda bence bi yolu bulunabilirdi.. @Neveaşıkbiri idi sanırım kullanıcı adı aşağıya yazdığı sadece kavga anında başa kalma durumuna aşırı katılıyorum. Bence kendini de sorgulamalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim babam beni sokağa atmak ile öldürmek ile tehidid ederdi evlenmez isem. Gerçektende yapabilecek bir adamdı 17 yaşında korktum ve ona eşime ben aile zpru ile evleniyorum ne olur evlenme benimle dedim ama o evlendi boşanöaya gelinve. Kimsem yok. Bit kere karatttı hayatımı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBişi yapmana gerek yok tilkinin dönüp dolaşıp geliceği yer kürkçü dükkanı nasıl olsa...
00 Yorumla
+1 yılHaksızlik etmişsiniz eşinize. Üstelik 17 yaşımdaydım diyorsunuz, eşiniz sizden 8 yaş büyükse 25 yaş da bir erkek için çok da olgun bir yaş değil. üstelik evlilik gibi bir karar için bence erken bir yaş. Mantiklı karar verememiş olabilir, siz de surekli bunu başina kakarak ne kadar mantiksız düşündüğünü kanıtlamışsınız. Yani bazı kadınlar var, çeneleriyle insana evi terk ettirir. O konuşmayı az buçuk tahmin edebiliyorum.
Eğer bu sorunu çözmek istiyorsanız, devamli olarak ayni konuyu isıtıp ısıtıp adamın önüne koymayın. Evliliğinizden memnun değilseniz, adliyeler her daim çalışıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaş reşit ama 17 değil kardeşim.
- +1 yıl
Düşünebilmekten bahsediyorum hanımefendi. Düşünmek icin reşit olmaya gerek yok. Kafanıza silah dayayarak mı evlendi eşiniz sizinle. Zannetmiyorum, ancak ailenizin zoruyla evlendirildim diyorsanız da Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz, her imkan var. Ben reşit değildim ama o reşit diyerek sorumluluğu karşıdakine yükleyerek haklı olunmuyor. Varsa bir memnuniyetsizliğiniz boşanın... Geçmişte olanlar için sürekli pişmanlik olarak bahsederseniz sonuç kaçınılmaz olur.
Soran+1 yılZorla evlendim
herkes yorumlarda seni kötülemiş ama bence sende yorulmuşsun ilişkinden belkide sürekli içten içe bu evlilik içine sinmediği için böyle düşünüyor olabilirsin. geleceğe odaklı düşün sonuçta artık evlisin olan olmuş geçen zamanı geriye getiremiyor insan. evliliğini daha nasıl ileri bir seviyeye taşırsın onu düşün. Ona bidaha asla bu konuyu açmayacağını ona vurmayacağını hatanı kabullendiğini ona da hak verdiğini anlatan bir mesaj at eve gel konusalım de gönlünü hoş tut ve her zaman iyilikle hoşgörüyle yaklaş inan kaybeden sen olmazsın. sende ona böyle bişey dediğinde aynı hataları bidaha yapmazsın diye düşünüyorum. erkekler lafla sözle yola gelmezler bişeye kırıldığında davranışlarınla belli et. Birbirinize olan saygınızı kaybederseniz evliliğiniz bitebilir
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar reşit olmamış olsan da burada hiçbir haklı yanın yok. Adam seni sevdiği için bu kadar şiddet maruz kalmana dayanamadığı için seni çekip çıkarmış o şiddetten ve sana hiç görmediğin insan muamelesini yapmış, sevgi göstermiş ama senin adama söylediğin laflara bak. Gerçekler acıdır ama ben adamın yerinde olsam açıkçası bu zamana kadar durmazdım bile o evde.
14 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi babamdan şiddet gördüğümüzü bilmiyordu. Tamamen kendisi beğendiği için istedi. İkincisi ben sevdiğim birisi ile de olabilirdim
- +1 yıl
Seni zorla mı aldı evlenmeseydin o zaman sevmediğin biriyse
Soran+1 yılZorla aldı. Ben ona babamın zoru ile evleniyorum seninle rızam yok. Lütfen olmasın dedim. Ama zorla aldı bile bil3. En azından insan Gigi gelip benimle tanışabilir bama kendini sevdirmeye çalışabilir ama o ne yaptı? Eşya gihi babamdan aldı beni
- +1 yıl
Boşan o zaman ne diyeyim ki başka çare yok
Zorla evlenmiş olabilirsin ama kendi isteğinle ayrılabilirsin diye düşünüyorum. bu lafları kolay bir şekilde edebildiğine göre kolay bir şekilde de ayrılabilirsin kimse seni zorla tutamaz bu senin bahanen, senin karşında baban gibi birisi olmalı ona iyi davranman için nasıl söyleyeyim kötü muamele görmeye alışmışsın sana kötü muamele göstermeyene de sen kötü muamele gösteriyorsun yani ezmezlerse ezersin aslında geçmişinden dolayı ona daha çok iyi davranman gerekiyorken sen alışmışsın kötülük görmeye iyilik görünce şımarmışsın bence , hür kadınsın istemiyorsan ayrılırsın kimseyi mutsuz etme
01 Yorumla
Soran+1 yılBen muysuz oldum ama. Eğe4 o mutsuz ise ayrılsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimi bilemez, kimi bulamaz demişler. Sen bilmeyenler tarafındasın maalesef. Tamam yaşın küçükmüş evlendiğinde. Ama seni sevmiş, kötü davranmamış ve sen onu resmen bezdirmeyi seçmişsin. Diğer yorumlara verdiğin cevaplardan da gitmesi umrunda değil belli ki. Tecrübeyle sabittir ki tam giderse pişman olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü favranmaya hakkı yok
- +1 yıl
Evet, kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok. Mesela babanın da yoktu. Ama davrandı. Neyse, sen kendi doğruların ile yaşa.
Soran+1 yılBabam bana kötü davranıyor diye sevmediğim birisi ile mi evlenmeliyfin
+1 yılAilenin suçunu eşine yüklemen hata olmuş. Evet belki yaşınız küçüktü evlilik yaşında değildiniz sizde haklısınız ama eşinizinde suçlu olduğu söylenemez. Kendinizde söylediniz size karşı iyi bir eş olmaya çalışmış. Geçmişi geride bırakın önünüze bakın derim.
00 YorumlaLaf olsun diye söylenen laflar, ilişkinizi zora sokmuş, adamı git bul özür dile bir an kızgınlıkla söyledim seni seviyorum de barışın, bu tür sözlere kadın dırdırı derler, lf olsun diye söylenir ama altında gerçeklik payidar var diye eşin kızmış gitmiş, gir özür dile adamın gönlünü yap
00 YorumlaÖncelikle doğru 17 yaşında biri için evlilik erken olabilir özellikle istemeyen bir kadın için. Ancak adam sizi elinin üstünde tuttuysa sizde kalkıp bunu yüzüne vurmayın derim. Yani bir yere kadar dayanır insan. Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız geç kalmadan konuşun ve bu sizi etkileyen geçmişle ilgili bir bilirkişiye görünün. Ayrıca sizi kısıtlamıyor ise okumanıza da karşı gelmez bence bu kadar çok üstüne gitmeyin derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. valla yapacağını yapmışsın... daha ne yapacaksın ki... sahinsen neden 17 yaşında evlenmeyi kabul ettin... babandan mis gibi dayak yeyip otursaydın ya... rahatlıkbattı mı... evlenip adamın başına bela olmussunuz.. haklı valla bıkmasıda normal... sen kavgaya alışkınsın ama o değil...
00 Yorumla
+1 yılAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tebrik ederim.. başarılı bir son olmuş. Dizi olsa izlenme rekoru kırar. Git bul elini ayağını op sana değer veren insanı kaybetme. Yoksa hızlı bir şekilde kalabalıkların arasında kaybolursun ana doluda bir söz var.. oksusuzun cebine kavurga koymuşlar ç. ü. k. ü. m yandı diye yere döktü derler. Sende öyle yapmissin
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilemen gerek bence
Evet çocuk yaşta evlilik olmaz bana göre
Ama adam sevip sahip çıkmış şiddet gormedin deger veriyor
Bir çok evlenen çocuklar buna sahip olamiyor ne yazık ki
Bilemiyorum ya zor konular12 Yorumla
Soran+1 yılZaten şiddet yapmaya hakkı yok
- +1 yıl
Kimsenin kimseye bunu yapmasina hakki yok zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 yaşında seni gelip istemesi elbette hoş değil ama sonuç olarak seni baban vermiş. Esas öfken ona olmalı. Diğer konuya gelirsek sonuçta bir şekilde evli kalmışsınız ve seni üzmemiş, sevmiş. Bu yüzden her kötü olayda bu konuyu yüzüne vurman hiç hoş değil. Memnun değilsen boşanabilirsin. Gerçi adam devamlı bu hakareti işitince yapacağı son şeyde o benden söylemesi.
00 Yorumla
+1 yılsürekli bu konudan vurduğuna göre onu sevmiyormuşsun. kocana da tak etmiş ama artık her tartışmada yüze vurulacak şey değil ki bu da yani. neyse olan olmuş. devam etmek istiyorsan derdini anlat bir şekilde orta yolu bul bence. ama anladığım kadarıyla devam etmeyi pek istemiyorsun.🤷🏻♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Adam haklı. Sen dayak yediğin baba evini hak ediyorsun. Ayrıca 17 yaş evlenip zklmek için gayet te uygundur. Sana rahat batmış.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen babamın evinde dayak yiyorum diye sevmediğim adamla mı evlendirilmeliydiim
Soran+1 yılAşk ommasın en azından hoşlanma olur ben ona bir şey hissetmiyorum şimdi ne oldu dsjs kötü muysuzuz
+1 yılYa bide rizam yoktu aldi beni zorla falan filan diye sallamissin, baba evinde kalip şiddet gorsen kemiklerin kirilsa daha mi iyiydi adam seni cehennemden almiş gibibişey ve her firsatta cocuk yasta aldi beni diye kafasina kafasina vuruyosun. Eşine sahiden çok uzuldum senden kurtulmali
03 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi o benim baba evinde şiddet gördüğünü bilmiyordu kahramanlık yok yani ikincisi eğer beni cidden sevse bana gelir söylerdi
- +1 yıl
Kahramanlik bilmesede var seni genede o ortamdan kurtarmiş ve aranizdaki yas farki onun olgun olusu sana sevgisini gosterememesini saglamiş sevmese evlenmek istemezdi ve sana bu kadar iyi davranmazdi zaten bazi erkekler boyle en buyuk abimde boyle sevdigini hic belli etmez ama bazi kilit anlarda hissedersin
Soran+1 yılBana iyi davranmamak gibi nir hakkı yok. Bu bir ikincisi ben onu sevmedim ama sorun burada
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Troll değilse bazı kadınlar mutluluğu bunun gibi hak etmiyorlar baba evinde dayak yiyen koca evinde rahatlık batar eşin aptalmis seni aldığı için bence bosarim dönersin baba evine 😁
08 Yorumla
Soran+1 yılBen baba evinde dayak yiyordum diye sevmediğim birisi ile mi evlendirilmeliydim
Soran+1 yılOldum gittim konuştum ben seni tanımıyorum babam sokağa atmak ile tehdid ediyor dedim. Babama karşı çıktım çok dayak yedim düğün günü dudağım patlamıştı ama olmadı. O da istemediğimi bildiği halde evlendi. Belki severdim onu ama önce bana gelip seni tanımak istiyorum deseydi.
Soran+1 yılAilem ve4fi ama ben ona dedim ki ben ailemin zoru ile evleniyorum lütfen evlenme benimle. Ama o ne yaptı. Kıydı bana
Soran+1 yılYa sorma devlet ölen kadınlara çok sahip çıktı ben kaldım
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Hak etmişsin. Adamın kafasına ne kadar çok kakmış isen, adamın cevabı da çok güzel olmuş. "Seni sevdiğim için" mükemmel bir cevap. Özür dileyerek başlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sevmedim ama hattını batı3dı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbıktırmışsın adamı be .
sen yat kalk dua et işin gücün eğitimin yok adam seni almış evde besliyor.
şansını istersen çok zorlama .
07 Yorumla
Soran+1 yılBana bak hadsiz. Onun çok mı eğitimi var. Ben lise mezunuyum o orta okul terk kimi besliyor hayırdır.
- +1 yıl
aha seni besliyor işte evde _?
tüm gün camış gibi yatacagına işin egıtımın statun olsa idi ne kendı aılenı sallar nede bu arizona kertenkelesini sallardın .
sus otur şimdi yerine. - +1 yıl
bu arada 3x1 lustral ile 2x1 validol damla tavsiye ederim. iyi gelecektir . 15 gün kullan !
Soran+1 yılUlan or... Çocuğu yazı yazmayı bilmiyorsun. Gelmiş eğitimden bahsediyorsun sen erkek olsan bu saatte işin olur yarım erkek hadi s... ktir git ananın... Girenlere bak
- +1 yıl
klasik kenar mahalle şirret ev hanımı modu .
otur ağla , uza !
not ; Kendi şirketim. sen gibi elemanlar çalışıyor aşağıda üzülme !
Soran+1 yılKudur djwmemdn
- +1 yıl
kudurur , kudurturum seni de.
:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıçına tekmeyi basıp babanın evine postalaması lazımken yüne adamlık yapıp delikanlılıktan taviz vermeyip kendisi çıkıp gitmiş, ben olsam vurur tekmeyi gtune peşine gider ilk celsede boşardım
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yolluyor. Anayasaya göre boşanan çiftlerde ev kadına kalıyor çoçuk varsa hayırdır. Sen kime tekme vuruyorsun tüm kanunlar kadından malların yarısı kadına boşanan erkekse boşanma tazminatı veren erkek. Eee?
Soran+1 yılBenim hayatımı manf etti. Çoçık yaşta okumam gereken yaşta ben evde temizlik yapıyordum. Sevdiğim birisi ile olabilirdim. Ama o ne yaptı bana soröafan beni tanıladam babamdan bir mal gibi aldı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltüm hata sende adam senin hayatını kurtarmış sana karşı iyi bir eş belli ki ama adam her türlü haklı :) boşasa haklı madem böyle gerçekten ne halin varsa gör o zaman :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımı mu kurtardı beni mal gibi satın aldı be belki ben gerçekten seveceğim bir adamla olacaktım ne biliyorsun?
- +1 yıl
adam sana bir fiske vurmamış sevmiş sahip çıkmış kollamış bu mu karşılığı he?
Soran+1 yılZaten vurmaya hakkı yok bunlar ödül değil vuramaz zaten. İkincisi. Kendisini sevmeyen tanımayan kızı kıza değil direk babasına giderek bir mal gihi almak bana asla ahlaklı gelmiyor
- +1 yıl
ne nankörmüşsün be :D boşar umarım seni de aklın başına gelir silah zoruyla mı evlendin kızım hiç haklı çıkmaya çalışma ne dengesiz yaratıklarsınız siz kızlar ya ne yapsa bu erkekler hep bir kusur ne halin varsa gör :)
Soran+1 yılBoşansın umrumda değil. Nankör diyor iyi o zaman bir kadın seninle zorla evlensin. Malla bak
- +1 yıl
ok
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Geçmişi geçmişte bırakmalısın. Güzel bir kural: bir olayın üstünden 1 hft geçerse o konuyu açma hakkın kalkar. Bunu kocanla birlikte kural edinmeni öneririm.
10 Yorumlahadi almasaydı, sana saygı duymayan sığırın tekine denk gelseydin ne yapacaktın. Karşına iyi biri çıkmış. Otur oturduğun yerde
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkı yok
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Kardeşimle ev tuttum boşanma davası astım. Ne babama nede o adama. İyikide yapmışım diyorum. bence sende yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı bunaltmışsın bu çok belli... seni öyle bir babadan kurtarmış.. tamam yaşın geçmiş ama oda yaşlı değilmiş 25 yaşındaymış..
04 Yorumla
Soran+1 yılKurtarmasaydı
- +1 yıl
Neden evlendin o zaman seninle zorla evlenmedi sonuçta sende isteyip evlendin.. onun hayatınıda zindana çevirmeye hakkın var mı...
Soran+1 yılZorla evlendi.
- +1 yıl
Açıklamada zorla evlendiğini yazsaydın keşke...
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin haklı. Madem bu durumdan şikayetçiydin gelmeseydin bana diyebilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılZorla aldı
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSana diyecek çok laf varda. Affettireceksin kendini bir daha böyle saçma canım laflar etmeyeceksin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç otur ağla sen zorla mı evlendin sanki. Sen adamı sevmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılZorla
- +1 yıl
Sen adamı sevmiyorsun bunu kabul et adamı aldatacaksın ya da boşanacaksın seni yatakta tatmin ediyor mu
+1 yılE haklı ama. Sürekli sürekli denmez ki. Seni zorla almamış sonuçta
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun adama yazık size elinizdeki in kiymetini bilmeyin
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı. Baban sana karşı hata yaptıysa bunda kocanın bir hatası yok
00 YorumlaAdam sana kötü davranmadı diyorsun ama içinde bir gitgel yaşıyorsun ailenden gördüğün yaşadığın travmayı adama geçirmişsin adam da bıkmış... adam hakli seni terk etse yeridir... bence gönlünü almalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılKötü davranmaya hakkı yok zaten ama aşık olduğum kişi ile evlenebilirdim
- +1 yıl
Oda seni sevmiş ama seninde ona böyle davranmaya hakkın yok... aşık oldugun kişi ile evlensen de mutlu olacaksın diye bir kural yok aşık olup evlenen ve sonrasında boşanan çift çok gördüm arkadaş çevremde... kaldı ki sen 17 yaşında evlenmişsin bence aileni suclaman gerekir neden beni erken yaşta evlendirdiniz diye eşine haksızlık etme adam seni sevmiş bence tekrar düşün ve gönlünü al... aşkın ömrü zaten 3 ay sonrasında o aşk eğer saygıya sevgiye dönüşüyorsa zaten aşk olmamıştır iki kişinin arasında... illa da aşık olduğum kişiyle evlenebilirdim diyerek seni gerçekten seven sayan saygı duyan birine haksızlık etme sevmeye çalış olmuyorsa boşan
Soran+1 yılSen manyak falan mısın ben böylede mutlu değilim ben kalbimin hissetmediği bir adamın koynuna girdim yıllarca. Sevmek isterdim kalbimin titremedini isterdim. ya da gelip benimle tanışmasını isterfim brni bir eşya gibi babamdan istemesini değil
Soran+1 yılSende git. Sevmediğin adamın koynuna gir. Zaten normal görüdğüne göre alışıksın
Soran+1 yılBen sana diyorum ki kalbim ona ıssın madı hoşlanmadım. Beğenmedim ne diye evlendirilmeliydiin
+1 yılKılavuzu karga olanın burnu boktan cikmazmis seninkide o misal sen haketmissin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Saırım sen kocan gitsin diye uğraşı vermişin başarmışında.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen de pismansin bence.. adam olsan denir mi erkege..
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılMüstehak olan sana baba evinmiş adam bilememiş bilse senle evlenmez seni kurtarmazdi.
23 Yorumla
Soran+1 yılBaba evinde kötü şeyler yaşadım diye sevmediğim biri ile evlenmem mi lazımdı yazıklar olsun birde kadınsın
- +1 yıl
Dedigin seye bak sen hele. Papuç kadar dilin var evlenmeyecektin sevmiyorsan zorladilar mi adam bi dedigini iki etmemiş iki de bir soylene soylene dilin durmamiş. İşte bu yuzden mustehak
Soran+1 yılZorla evlendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani sende haklısın ama iş işten geçmiş anlasılan kocanı sevmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAdam en azından sana sahip çıkmış korumuş kollamis kıymetini bilmemissin.
03 Yorumla
Soran+1 yılZorla evlenditerek mi
- +1 yıl
Ama artık olan olmuş uzatmanın mantığı yok.
Soran+1 yılYoo sevgi göstermek zorunda değilim
Abla iyi misin sen ya? Ne yapmalıyım diye sormuşsun bide aaaa
00 Yorumla
+1 yılKalbini kazanman gerek bence adamın onuru ile oynamissin
00 Yorumla
+1 yılO yokken yaşayabiliyorsan sende bırak onu başkasına bak
01 Yorumla- +1 yıl
Sende haketmissin
ara, hayatımı kurtardın teşekkür ederim de
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı falan kurtsrmadı
Soran+1 yılGitsin.
hiç inandırıcı değil git yat uykun gelmiş
10 Yorumla
+1 yılBaya ağır olmuş bu maalesef
00 Yorumla
+1 yılSenin psikolojik sorunlarin mi var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm adama... Bence haklı.
00 Yorumla Sana iyilik yapana kötülük etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. boşan ablacım, bu kadar basit.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılKafanı duvarlara vurabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamamışsın ne kadarlık evlisiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Adamı cidden bıktırmışsın ama
00 Yorumla
+1 yıladamı kutlarım
bi isyanı başlatmış olabilir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çenene sahip çıkamadın di mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bırak nefret ediyordum ondan
Soran+1 yılGelir akşam korkma bırakmaz o beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye adamın üstüne gidiyorsunuz kötü mü yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta gönlünü al canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmiş çocuk var mı
00 YorumlaOnu kendi haline bırak
00 YorumlaBoşan madem çık ayrı eve alla allah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden onyasta gıttın kocaya