Yazıyı okuyun haksızmiyim fazla mı düşünüyorum yoksa ya da ne yapmalıyım alışmalımıyım onu değiştirmelimiyim?

Lütfen okuyun arkadaşlar ben eşimi oda beni sever sayarız saygımızda kusur etmeyiz hep daha anlayışlı olmaya çalışırız eşimin çoğu huyunu seviyorum ama birşey var eşimle muhabbetim yok arkadaş gibi konuşamıyorum hiç ya da ne bilim bir kere dese bana gel oturalım sohbet edelim konuşalım biraz demiyor anlamıyorum niye böyle işten gelir yatar kalkar çay bazen içer bazen içmez dışarı hava almaya çıkıyor ya da arkadaşı ile buluşuyor buluşsun sıkıntı yok ama insan bekliyor artık düşüne düşüne kafayı yiyicem niye dışarya ve tlfna bu kadar düşkün bir kaç kere anlattım ama huylu huyundan vazgeçmiyor galiba benim huyum bu ben böyle alışığım dışarı çıkmaz isem dayanamam iş gereği hep icerdeyim diyor benim istediğim onu asla kısıtlamak değil ama o dışarı gösterdiği halini bir kere de bana göstersin hani ne yapmalıyım şaşırdım alışayım diyorum ama bende tlfna düşkün olmayan sohbet etmeyi çok seven bir aileden geldim isteğim ordan geliyor sanırım eve girince abimler ile saatlerce sohbet ediyorum ya bir kerede eşimle yapsam ne olucak off cevapları bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ve işe yarayacak öneri verin ne bilim ya da böyle olan var mı aranızda
Yazıyı okuyun haksızmiyim fazla mı düşünüyorum yoksa ya da ne yapmalıyım alışmalımıyım onu değiştirmelimiyim?