Şuana kadar hiçbir kızın elinden tutamadım evlenemedim yuva kuramadım hem boyum kısa hem balık etliyim hemde çirkinim ve özgüvensizim
Hiçbir kız bana bakmadı şuana kadar
Ya kendimi oldurcem ya da oldurcem başka ihtimal yok
Herkes aile kurup evlenmişken ben tey 16 yaşından beri bir aile kurmak isterdim olmaz diye korkuyordum
Gerçektende olmadı şimdi 27 yaşındayım
Temiz kızda bulamam
Allah beni bu sınava soktu çıkışı olmayan bir sınava bende cayacam ve kendimi oldurcem
Günah olursada olsun banane en azından cehennemde yaşarım
Yinede bu psikolojiyi yaşamam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu dünya sanıldığı gibi adaletli bir yer değil evt güzel hayatlar var ama kötü hayatta çok sınav dünyası bu allaha sığın o en merhametli en seven böyle bişey yapma cünkü cehhennwmden gelen zerre kadar ateş bir dağı eritmis iyi düşün allahın varlığına ve birliğine inanna
Allah'a inanıyorum Allah'ın olduğuda kesin
Ama bu psikolojiyi çekeceğime cehennemde duygusuz yaşamıyı çekerim
Biliyorum cehennem inanamayacağım acılar vericeğini biliyorum ama bu psikolojiyi kabulleneceğime cehennemi kabullenir im daha iyi
Öyle değil Gerçeği anlıycaksın sabret
Cehennem kolay bir yer değil kaç peygamber nasıl acılar zorluklar cekmiş allahın gücüne gider
Lan niye evlenemeyeceğ ozm
Bak şimdi kısmet seni bulucak diyeceksin ama
Bu konuda hislerim gerçeği söylüyor ölene kadar hiçbir kızla ne sev olacaksın nede evleneceksin diyor içimdeki his
Ee herkes evlencek diye bişey yok kismetinde varsa ozaten seni bucak vaz geçme
Yok ozaman bb evlenemeyeceksem karım çocuklarım olmicaksa dünyanın kahrını ne çekicem awq
Başka şeylerle uğraş
Kral yanlış anlama herkesin derdi kendine büyüktür büyük bir bunalımdasın ama çaresi kolay ilk olarak bir spor salonuna başlıyorsun ve 6 ay sonra kıyafet dolabını değiştirmeye başladıktan sonra herşeyin farklılaştığını göreceksin zor bir şey değil
Ağa ben 1 saat bile dayanmak istemiyom awq olim gidim
Korkakça yaşaman gereken bir hayat var ve çabalarsan her şeyi güzelleştirebilirsin
Spor salonuna gidemem ama evde olur mu hareket yürüyüş falan
Maddi durumunu bilmiyorum olmaz diye bir şey yok ama gidersen çok farklı olur sosyalleşirsin hırs yaparsın
Olum manyak mısın cehennem küçümsenecek bir yer değil. Allahtan korkmasam 50 kez öldürmüştüm kendimi
Ben de çirkinim 20 yaşındayım kimse olmadı hayatımda
Ben sana bişe diyemem
Kendine yazık etme bu dünya geçici kendini ahirete hazırla
La banane cehennemin ne kadar acı olfuğunu biliyorum akıl almaz acı verecek yer ama bu psikolojiyi çekeceğime oraya gönderim daha iyi
Hem sen daha gençsin mutlaka evlenirsin ben 30 a yaklaşmışım
Evlenemem artık
Allaha sığındın mı peki hiç? Belki o senin kalbindekini verecek sana. Etrafına bak çrkin adamların da eşleri çocukları var. Sen de onlardan biri olabilirsin