Ben mi yanlis dusunuyorum yoksa hersey cok mahsum mu? Lutfenn okuyunnnn?

Ilk olarak 8 yil evliyim, genc ve bakimliyim cogu zaman dis gorunusumle iltifatta alirim bunu bilerek belirtiyorum, beni yanlis anlamayin. Simdi esimin bir akrabasi bizde kaliyor 3 hafta oldu, ben onceden bu adamin bana sanki ilgisi var diye dusunmustum ama sonra sadece girisken oldugunu sonucuna geldim. Simdi bizde kalmaya basladi uzaktan gelmis ve mecburi esim kabul etti. Ama esimin yaninda bana kardesim diye felan itap ediyor hic bir sorun yok. Ama esim mesela tuvaletteyken ya da yanimizdan ayrildiginda baska bir odaya mesela veya banyoya, farkli oluyor sanki. 2 gun evel sana yenge demek icimden gelmiyor dedi, arada bakiyor goz kirpiyor, belki tarzi odur bilmiyorum ama dunde abi (yani esim) cocuklarin yaninda kalsin birlikte yuruyus yapalim dedi. Bugunde yaninizda kaliyorum diye cok rahatsizim belki daha rahat giyinmek istersin askili veya kisa kolu benim yuzumden giyemiorsun dedi. Bende yok ben rahatim merak etme diyip kestim. Ama tuhaf iste, guzel oldugumu esimin yanindada diordu ama boyle daha cok gulerek yengede guzelmis felan diye. Bilmiyorum. Ilgileniyor yani sohbet ediyor benimle felan esimde varken. Ama esim yokken daha farkli. Bunlar yanlis mi bana lutfen birsey soyleyin durust olun. Esime hayatta anlatamam zaten korkarim.

Yanlis dusunuyorsun
Haklisin bende ayni seyi dusunurdum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Unutum berliyim gecende mutfakta yanimdan gecerken cope birsey atiyordum elini belime atti. Aman allahim cildiricam simdi aklima geldi
Ben mi yanlis dusunuyorum yoksa hersey cok mahsum mu? Lutfenn okuyunnnn?